#makeupjb

MOST RECENT

Memperkenalkan Dd Cushion Foundation texture yang baru dr Obsess Cosmetic, mempunyai dua code iaitu Natural Light & Medium Dark, bau yang menyelerakan gittew, hee bau Vanila & full coverage. Boleh book with pymt skrg atau anda akan menyesal kemudian hari sbb stock laju je da kne book, ws 0177296099 ok 😊.
.
Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
☆✅DD cushion Obsess Mengandungi Vit E & Olive Squalance Oil
☆✅Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
☆✅Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
☆✅Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
☆✅Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
☆✅Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
☆✅Tak bercapuk walaupun BERPELUH
☆✅Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
☆✅Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
☆✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K)
.
HARGA ASAL RM138 (PROMO RM118).
.
COD AREA : JOHOR BAHRU.
.
WHTSAPP 0177296099 / CLICK LINK http://www.wasap.my/60177296099 TO PURCHASE / self pickup Taman Desa Tebrau / BBU ok!.
.
#obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Memperkenalkan Dd Cushion Foundation texture yang baru dr Obsess Cosmetic, mempunyai dua code iaitu Natural Light & Medium Dark, bau yang menyelerakan gittew, hee bau Vanila & full coverage. Boleh book with pymt skrg atau anda akan menyesal kemudian hari sbb stock laju je da kne book, ws 0177296099 ok 😊.
.
Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
☆✅DD cushion Obsess Mengandungi Vit E & Olive Squalance Oil
☆✅Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
☆✅Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
☆✅Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
☆✅Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
☆✅Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
☆✅Tak bercapuk walaupun BERPELUH
☆✅Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
☆✅Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
☆✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K)
.
HARGA ASAL RM138 (PROMO RM118).
.
COD AREA : JOHOR BAHRU.
.
WHTSAPP 0177296099 / CLICK LINK http://www.wasap.my/60177296099 TO PURCHASE / self pickup Taman Desa Tebrau / BBU ok!.
.
#obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Memperkenalkan Dd Cushion Foundation texture yang baru dr Obsess Cosmetic, mempunyai dua code iaitu Natural Light & Medium Dark, bau yang menyelerakan gittew, hee bau Vanila & full coverage. Boleh book with pymt skrg atau anda akan menyesal kemudian hari sbb stock laju je da kne book, ws 0177296099 ok 😊.
.
Kelebihan DD CUSHION FOUNDATION by Obsess Cosmetics :.
.
☆✅DD cushion Obsess Mengandungi Vit E & Olive Squalance Oil
☆✅Dapat Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
☆✅Boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata
☆✅Pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat
☆✅Tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar
☆✅Tidak melekit & TAK melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit
☆✅Tak bercapuk walaupun BERPELUH
☆✅Muka kelihatan lebih Natural, Smooth dan makeup tidak tebal
☆✅Tahan sehingga 2-3 bulan sebekas
☆✅ Halal Dijamin & Lulus KKM ( NOT161100904K)
.
HARGA ASAL RM138 (PROMO RM118).
.
COD AREA : JOHOR BAHRU.
.
WHTSAPP 0177296099 / CLICK LINK http://www.wasap.my/60177296099 TO PURCHASE / self pickup Taman Desa Tebrau / BBU ok!.
.
#obsesscosmeticsjb #agentobsesscosmetics #agentobsesscosmeticsjohorbahru #liquidmattelipstick #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #liquidlipstick #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #arganoillipstick #lipstick #muamalaysia #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

Event makeup for kak nana
Alhamdulillah selesai sudah job di genting
Esok pulang semula ke jb
.
.
#muajb #muajohor #mekapjb #mekapjohor #makeupjb #makeupjohor  #muakuantan  #makeupkuantan #mekapkuantan #muamalaysia #makeupmalaysia #mekapmalaysia #muakl #muamelaka #muamuar #muarsegamat #mua #classmakeup #makeupclassjb #makeupclass #kelasmekap #classmekap #makeupkl

Book me for  reservation. Whatsapp only at 0127447369

Nilah hasilnya utk personal makeup class td. Kak Ain dah pernah belajar grouping makeup class masa tu. Kali ni dia repeat utk personal makeup class pula.
.
Kak Ain ni kerjanya banyak attend majlis, dinner event semua. So the best is, belajar makeup and makeup sendiri je senang. And the best part is, dengan class makeup ni, dia dah pndai makeup, and dh pernah makeupkan orang juga. Imma proud teacher 😝😘 Teruskan effort Kak Ain 💪🏻💪🏻 Mana tahu lepasni boleh buat class makeup pula.
.
Whatsapp +601121104364 for any inquiry 💋
.
#makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #tunangjb #tunangjohor #bridaljb #bridaljohor #makandamjb #makandamjohor #muamalaysia #makeupmalaysia #makeuppontian #makeupkulai #makeupskudai #makeuppasirgudang #makeupbatupahat #makeupsimpangrenggam #pelaminjb #pelaminjohor #makeupulutiram #makeupkotatinggi #makeupsg #sgMUA #muasg #makandamsg #bridalsg #sgbridalmakeup .

INGIN 1 SET MAKEUP & HENNA UNTUK TUNANG???
HARGA MAMPU MILIKI😍😍😍
.
.
📲 Whatspp + 6 0 1 0 5 1 6 3 9 0 7 [HaZeL]
📵Strictly No Call❌❌❌
.
.
#makeupbyhazelin #makeupjb #makeupskudai
#newbimakeup #muaskudai #muajohor #muajb #makeupdinner #makeuptunang #makeupmurah #makeupmurahjohor #johor #joho #jb

Malam Semalam post makeup seram....
Hari ni kite bagi post makeup lawo² sikit....
Jangan termuntah hijou kalau hakak selalu post muke hakok bermakeup jer....
.
.
INGIN BOOKING MAKEUP DENGAN HAZEL...
HARGA MAMPU MILIK😘😘😘
📲 Whatspp + 6 0 1 0 5 1 6 3 9 0 7 [HaZeL]
📵Strictly No Call❌❌❌
.
.
#makeupbyhazelin #makeupjb #makeupskudai
#newbimakeup #muaskudai #muajohor #muajb #makeupdinner #makeuptunang #makeupmurah #makeupmurahjohor #johor #joho #jb

I love my HOBBY I love my DREAM 😇🌟🧡💛⛱🏖🏜
.
.

With❌Edit .
.
.
Ps/ this picture hidung dah bercapok sebab terpegang and tertarik hidung 😭

Lens: Magnificent Lens code: gray @hezline_atherra )(Foundation: “Doublewear stay-in-place makeup @esteelauder )(powder: “tarte loose powder” @tartecosmetics )(Blusher Code: Diorblush 676 coral cruise @diormakeup )(Highlights tarteist proglow @tartecosmetics )(KILLAWAT code: HU$TLA BABY @fentybeauty )(eyebrows tarte code: taupe @tartecosmetics )(eyeshadow primer potion @urbandecaycosmetics )(eyeshadow: NAKED URBAN EECAY HEAT @urbandecaycosmetics X Pastel Goth @thekatvond )(middle on crease line: HAVY MERL code:midnight cowboy @urbandecaycosmetics )(eyeliner: tatoo liner Trooper Black @katvondbeauty )(mascara: DOUBLE WEAR zero-smudge 01 @esteelauder )(LASHES: code: F23 @lash.la_official )(Lipstick: code: MIRANDA 01 x DARCEY 04 @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq )(finishing : All nighter setting spray @urbandecaycosmetics )
.
.
#lash.la#lashes#lashla#fakelashes#lash.la_official#makeup#makeupparty#makeupwedding#makeuponpoint#makeupoftheday#fabolous#bedare#makeupdinner#makeupjb#makeupdinner

Most Popular Instagram Hashtags