#makeupclasskl

MOST RECENT

Makeup nak attend open house mcm ni ok tak? Takdela over sgt kan? Kasi nampak fresh and muka tu org utagha kata nampak berjenih la sikit hihi sape nk g open house weekend ni boleh whatsapp I kalau nk makeup sesuci lebaran mcm ni harga PROMO tau 0194094999. T&c applied .
.
.
.
#muaselangor #muakl #makeupartist #hudabeautyrosegoldpalette #makeuptunang #makeupkahwin #makeupnikah #makeupbridesmaid #muamalaysia #vscocam #makeupforevermalaysia #snapseed #instawed #malayweddingguide #malaywedding #sayajualservice #servicemakeup #makeupjunkie #makeupphotoshoot #hijabmalaysia #hudabeauty #kelasmakeup #makeupclasskl #narsmalaysia #muaklangvalley #shahalam #makeupclasssubang #makeupclasshahalam

FEEDBACK drpd student yg pernah join makeup class dgn MUA @titiathirah πŸ˜πŸ‘
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3 #raya2018

Jom belajar SIGNATURE MAKEUP TITI ATHIRAH 😍
.
JULY MAKEUP CLASS
.
πŸ’„ BASIC TO INTERMEDIATE - DEMO AND PRACTICAL πŸ’„
.
😍 Harga RM 170 sahaja, untuk Demo and Practical! 😍
.
LOOK : TITI'S SIGNATURE LOOK
DATE : 14th July 2018
MUA : @titiathirah @bossbabemakeup
.
Apa yang korang dapat dgn bayaran RM170?
.
βœ” Demo + Praktikal
βœ” Lunch disediakan
βœ” Brg makeup disediakan
βœ” Sijil disediakan
βœ” Makeup brush disediakan
βœ” Free gift
βœ” Belajar pelbagai teknik makeup basic to intermediate
βœ” Best makeup worth RM100!!
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, 20 orang pertama whatsapp kami dan book akan dapat makeup bag dengan cetakan nama glitter 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3

JULY MAKEUP CLASS
.
πŸ’„ BASIC TO INTERMEDIATE - DEMO AND PRACTICAL πŸ’„
.
😍 Harga RM 170 sahaja, untuk Demo and Practical! 😍
.
LOOK : TITI'S SIGNATURE LOOK
DATE : 14th July 2018
MUA : @titiathirah @bossbabemakeup
.
Apa yang korang dapat dgn bayaran RM170?
.
βœ” Demo + Praktikal
βœ” Lunch disediakan
βœ” Brg makeup disediakan
βœ” Sijil disediakan
βœ” Makeup brush disediakan
βœ” Free gift
βœ” Belajar pelbagai teknik makeup basic to intermediate
βœ” Best makeup worth RM100!!
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, 20 orang pertama whatsapp kami dan book akan dapat makeup bag dengan cetakan nama glitter 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3

FEEDBACK drpd student yg pernah join makeup class dgn MUA @duraibrahimmakeup πŸ˜πŸ‘
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3 #raya2018

Hasil makeup drpd MUA @duraibrahimmakeup! 😍 serious tak rugi belajar makeup dengan MUA @duraibrahimmakeup 😘❀ Dah banyak feedback untuk kelas dgn MUA @duraibrahimmakeup memang semua berpuas hati! πŸ‘
.
JULY MAKEUP CLASS
.
πŸ’„ BASIC TO INTERMEDIATE - DEMO AND PRACTICAL πŸ’„
.
😍 Harga RM 170 sahaja, untuk Demo and Practical! 😍
.
LOOK : STUDIO LOOK
DATE : 21st July 2018
MUA : @duraibrahimmakeup
.
Apa yang korang dapat dgn bayaran RM170?
.
βœ” Demo + Praktikal
βœ” Lunch disediakan
βœ” Brg makeup disediakan
βœ” Sijil disediakan
βœ” Makeup brush disediakan
βœ” Free gift
βœ” Belajar pelbagai teknik makeup basic to intermediate
βœ” Best makeup worth RM100!!
.

Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, 20 orang pertama whatsapp kami dan book akan dapat makeup bag dengan cetakan nama glitter 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3

JULY MAKEUP CLASS
.
πŸ’„ BASIC TO INTERMEDIATE - DEMO AND PRACTICAL πŸ’„
.
😍 Harga RM 170 sahaja, untuk Demo and Practical! 😍
.
LOOK : STUDIO LOOK
DATE : 21st July 2018
MUA : @duraibrahimmakeup
.
Apa yang korang dapat dgn bayaran RM170?
.
βœ” Demo + Praktikal
βœ” Lunch disediakan
βœ” Brg makeup disediakan
βœ” Sijil disediakan
βœ” Makeup brush disediakan
βœ” Free gift
βœ” Belajar pelbagai teknik makeup basic to intermediate
βœ” Best makeup worth RM100!!
.

Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782, 20 orang pertama whatsapp kami dan book akan dapat makeup bag dengan cetakan nama glitter 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3

🚨 KMB RAYA CONTEST 🚨
Time to dress up this festive season, simply take Raya selfie of yourself, and WIN Duit Raya RM50 CASH + Pink Glitter Makeup Bag! 😍
.
Step 1 ➑️ UPLOAD your Raya Makeup Selfie on your instagram!
.
Step 2 ➑️ CREATIVE CAPTION & HASHTAG #kmbrayacontest #kmbmakeupraya with your post
.
The most β€˜likes’ picture with the hashtag #kmbrayacontest #kmbmakeupraya will win. Good Luck uolsss! ❀
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3 #raya2018

πŸ’‹ Share your raya makeup look & WIN RM50 CASH + Pink Glitter Makeup Bag πŸ’‹
----------------------------------------------------------
-CONTEST END 30TH JUNE 2018-
.
Gorgeous 😍😍
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3 #raya2018

Happy Wednesday! ❀
.
πŸ’‹ Share your raya makeup look & WIN RM50 CASH + Pink Glitter Makeup Bag πŸ’‹
----------------------------------------------------------
-CONTEST END 30TH JUNE 2018-
.
Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut 😊❀
.
Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! 😍
.
#kelasmakeupberbaloi #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #julykelasmakeup #kelasmakeupmurah #makeupviral #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #nur #tv3 #raya2018

Kasi glowing blink blink Mr. White!
Kereta FREE ku...Tq Mary Kay!!Looking forward honeymoon free pulak di Kota Rome...amin... #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #kerjaya #sideincomemalaysia #cikgu #hijabistamalaysia #hijabfashion #marykaykl #marykahshahalam #marykaybangsar #marykayselangor #marykayskincare #makeupclasskl #careercar

Most Popular Instagram Hashtags