[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#makeupclassdungun

108 posts

TOP POSTS

Gaisss...dah lama kak yna cuti buat class. Dan dah ramai yg tanya bila lagi nak on class. Ok ok. kak Yna akan start buat class Zero to Basic class. Khas utk uolls yg takde basic make up,yg nak belajar daily mekap yg simple tapi kemas tapi wowwww hehehe..yg nak tahu 'tips dan trick' camane nak draw kening on point dan mekap yg kemas jom la join. Dan kak yna akan buat satu extra demo utk Glam Look Makeup. Korang akan dapat gift, sijil, dan yg penting kelas ni sure best dan enjoy. Tak caye tanye ex student kak Yna😊😊😊😊
.
.
So kat bawah ni tarikh kelas yg kak yna open ye. U gais boleh pilih siap2 dan book. And Sori jgn tanye tarikh weekend sbb tarikh weekend kak Yna full🙏🙏🙏
.
27/03/17 : isnin
28/03/17 : selasa
29/03/17 : rabu
03/04/17 : isnin
04/04/17 : selasa
05/04/17 : rabu
.
💄Yuran rm150+meal+sijil+free gift. 💄Setiap kelas limit 5 org sahaja. Tanak lebih.
💄lokasi : studio & make up by Yna Dona (sebelah bangunan Desa Murni Dungun)
💄10am-2pm
💄 datang bwk diri dan nota je. Make Up and tools provided.
P/s : please tag kawan2 and share post ni. TQ muahhh😊😊😊 .
.
.
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun
#dungun
#kerteh
#muakerteh
#muakemaman
#muakijal
#muacherating
#rosetyara
#jurumekap
#jurusolek
#jurumekapartis
#viral
#makeup
#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan #muaterengganu #muakelantan #jurusolekdungun #jurumekapkuantan #jurusolekkuantan
#dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona

Lama sangat takde iklan #makeupbyynadona. Sebab dah tak banyak simpan pict dalam hp ni. Semua kakak terus upload dan delete. Dah serik memory full ngam2 masa tgh rushing nak shoot pict client😭. So kita repost mana yg tinggal je la ye.
.
.
👰🏻👰🏻👰🏻utk any make up servis ; dinner, konvo, bridesmaid, wedding, photoshoot, make up class, etc.
my price start from rm150 depends on ur occasion.
TQ
.
.
.

#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

MOST RECENT

ATIN | BERTUNANG | DUNGUN
*Atin request mekap yg very light. Tanpa eyelash. Tanpa strong shading. Kening Atin pun Kekna just conceal dan rapikan je tanpa lukis atau letak any brow colours pun. Memang betul2 enhance inner beauty cik misi kita ni je. Utk Atin, Tahniah & TQ sudi mekap dgn Kekna. Semoga kekal ke jinjang pelamin.
.
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Lama sangat takde iklan #makeupbyynadona. Sebab dah tak banyak simpan pict dalam hp ni. Semua kakak terus upload dan delete. Dah serik memory full ngam2 masa tgh rushing nak shoot pict client😭. So kita repost mana yg tinggal je la ye.
.
.
👰🏻👰🏻👰🏻utk any make up servis ; dinner, konvo, bridesmaid, wedding, photoshoot, make up class, etc.
my price start from rm150 depends on ur occasion.
TQ
.
.
.

#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Simple make over utk adik client. Tanak caras pengantin katanye hehehe. Foundation+loose powder+kening+eyeshadow+eyeliner+mascara+blusher+liptik = siap😌. Kakak is jarang2 ambik job utk simple2 make up cenggini tapi kebetulan tadi free so alang2 dah pegang berus kan 😂😂😂😂.
.
.
#makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun#muadungun#muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun#jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun#kemaman #paka #cherating#kuantan#muamalaysianmakeupartist#makeupbyynadona#mekapkonvo

Most Popular Instagram Hashtags