[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#makeupclassdungun

139 posts

TOP POSTS

AZZA | GRADUATION | STUDIO
'no make up make up' katanye.
Pagi-pagi td adik ni pm mintak tolong mekap kan utk graduasi Form 6. Make Up utk budak-budak tak perlu kerja keras sgt sbb dorang dah sedia cantik. Dark circle ke jeragat ke pun takde lagi. Normally dorang sunburn atau jerawat pasir je la. Kata remaja kan hehehe. BTW Happy Graduation Day yunkโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Lama sangat takde iklan #makeupbyynadona. Sebab dah tak banyak simpan pict dalam hp ni. Semua kakak terus upload dan delete. Dah serik memory full ngam2 masa tgh rushing nak shoot pict client๐Ÿ˜ญ. So kita repost mana yg tinggal je la ye.
.
.
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปutk any make up servis ; dinner, konvo, bridesmaid, wedding, photoshoot, make up class, etc.
my price start from rm150 depends on ur occasion.
TQ
.
.
.

#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

MOST RECENT

YANA | EVENT MAKE UP | STUDIO
Mekap mcm tak mekap atau dlm bahasa highclassnye 'timeless make up' 'malar segar' request by client. Nampak macam tak mekap but still menggunakan teknik utk cover eyebag, flaws, shading, highlight, merapikan kening dll tapi dlm masa yg sama tak ketara merubah raut wajah asal.

#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot

AZZA | GRADUATION | STUDIO
'no make up make up' katanye.
Pagi-pagi td adik ni pm mintak tolong mekap kan utk graduasi Form 6. Make Up utk budak-budak tak perlu kerja keras sgt sbb dorang dah sedia cantik. Dark circle ke jeragat ke pun takde lagi. Normally dorang sunburn atau jerawat pasir je la. Kata remaja kan hehehe. BTW Happy Graduation Day yunkโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

ASMA | SANDING | DUNGUN
*job yg sgt-sangat mencabar. Pengantin sejenis kuat berpeluh, dari awal sampai settle mekap. Mak andam lagi lah dua kali ganda berpeluh tengok๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ. Maaf banyak-banyak kalo terlebih terkurang dari Kekna. Kekna dah cuba yg terbaik. Semoga Kekal ke akhir hayat๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Sebenarnya tak plan pun nak live td just nak try satu primer baru yg Kekna dapat. Meiko Make Up Base. Nanti kekna bg feedback yg tu. Btw TQ Ika sudi jd kanvas utk Kekna td. Dah 2x mekap kan si comel niโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ. Sape suke look macamni? Look ni kita taruk nama 'Nampak simple tp bukan rm100' namanye๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Selalu kan, org tanya ape beza Zero to Basic Make up Class (group) vs Basic to Advance Make Up Class (personal). So Kekna nak bagi pencerahan kat sini ye.... If u gais belum ada basic make up, tak kenal tools, tak tahu fungsi tools and make up, nak belajar utk mekap harian, mekap utk suami. mekap nak pergi Kenduri katanye, korang boleh join Zero to Basic Make Up Class (group / small group class). Kat sini Kekna biasanya akan ajar daily dan event make up. So insyallah kalo ada tools lepas join kelas dah rasa konfiden sikit nak make up diri sendiri. Paling tidak nanti dah tahu acane nak blending foundation, eyeshadow dan draw kening. Kan?
.
.
If korang dah ada basic make up, atau korang berminat nak explore lebih lagi ilmu make up samada minat atau nak bina kerjaya sebagai Jurumekap / MUA, korang dialu-alukan join Basic to Advance Make Up Class. Selalunya Kekna prefer kepada personal Make Up Class (one to one) atau Small Group Class supaya lebih fokus dan details ketika sessi demo dan praktikal. Insyallah u never regret join sebab Kekna suka share tips yg Kekna sendiri belajar daripada Cikgu-cikgu mekap Kekna selama dlm bidang ni. Dan ada ramai yg join kelas ni bukan kerana nak jd MUA tapi lebih kepada minat utk explore something new.
.
.
.
So u gais please kenali potensi korang sebelum join kelas. Jangan la pulak dtg Basic Make Up Class dan expect Kekna ajar Cut Crease dlm kelas basic. We have the reason kenapa ada beza harga dan level kelas okey?
.
.
.

Yang berminat nak join kelas boleh terus whatsap Kekna ( link pada IG profile) .
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

ATIN | BERTUNANG | DUNGUN
*Atin request mekap yg very light. Tanpa eyelash. Tanpa strong shading. Kening Atin pun Kekna just conceal dan rapikan je tanpa lukis atau letak any brow colours pun. Memang betul2 enhance inner beauty cik misi kita ni je. Utk Atin, Tahniah & TQ sudi mekap dgn Kekna. Semoga kekal ke jinjang pelamin.
.
.
#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Lama sangat takde iklan #makeupbyynadona. Sebab dah tak banyak simpan pict dalam hp ni. Semua kakak terus upload dan delete. Dah serik memory full ngam2 masa tgh rushing nak shoot pict client๐Ÿ˜ญ. So kita repost mana yg tinggal je la ye.
.
.
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปutk any make up servis ; dinner, konvo, bridesmaid, wedding, photoshoot, make up class, etc.
my price start from rm150 depends on ur occasion.
TQ
.
.
.

#personalmakeupclass #kelasmekapdungun #makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun #muadungun #muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun #jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun #kerteh #kemaman #paka #cherating #kuantan #muamalaysia #makeupbyynadona#mekapkonvo #mekapphotoshoot #uitmdungun

Simple make over utk adik client. Tanak caras pengantin katanye hehehe. Foundation+loose powder+kening+eyeshadow+eyeliner+mascara+blusher+liptik = siap๐Ÿ˜Œ. Kakak is jarang2 ambik job utk simple2 make up cenggini tapi kebetulan tadi free so alang2 dah pegang berus kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
.
.
#makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun#muadungun#muakuantan#muaterengganu #jurusolekdungun#jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun#kemaman #paka #cherating#kuantan#muamalaysianmakeupartist#makeupbyynadona#mekapkonvo

NINIE | SAMBUT MENANTU | DUNGUN
*pengantin request dolly2 utk look arini. majlis kat perak dah buat bulan 12 aritu, yg bertandang baru je buat arini sbb tunggu mommy to be ni hilang alahan dulu. nasib baik time mekap tadi baby okey je kan mommy๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…. TQ jugak utk kezen pengantin kiera sudi rekemen kakak๐Ÿ˜‰
#makeupclassdungun#muakerteh#muakemaman#muacherating #jurumekap#jurusolek#jurumekap #mekapviral #psmza#jurumekapdungun#muadungun#muakuantan#makeupbyynadona #jurusolekdungun#jurusolekkuantan#uitmdungun#mekap #mekapdinner #makeupdinner #dungun#kemaman #paka #cherating#kuantan#muamalaysianmakeupartist#makeupbyynadona#mekapkonvo#mekapphotoshoot#uitmdungun#terengganumua

Most Popular Instagram Hashtags