#makeupclassbangi

292 posts

TOP POSTS

Sexy burgundy look.
.
***************************
.
Rosedhia Pro Makeup Class
Date: 29 March 2017 (7seats left)
Time: 11am - 4pm
Location: Dkeno Pro Studio, Bdr Seri Putra
.
#makeupclass
#makeupclassbangi

Ok nah wani belanja video hasil makeup class #dewaniemakeupclass harini. Thank you semua yg join harini! Happy tengok bakat terpendam masing2. Ajar sekali demo lepastu practise dan dorang dah pandaii. ❤️
_
Alhamdulillah habis dah makeup class wani sesi January ni, kita tunggu wani set untuk next makeup class Februari pulak k! Sape berminat nak join boleh pm private wani atau whatsapp (0163173500). Tempat limited tau!💋
_
#muamalaysia #makeupclass #makeupbysyazwaniismail #dewaniemakeupclass #makeupclassbangi

Alhamdullillah everyone had a great make up session today. Thank you sifu @makeupbyfarahilyani and all sponsors. Til next class in April, be sure to book early darling!

#novembermate
#bangisentral
#muamalaysia
#makeupclassbangi

Alhamdulillah... Thanks kak @makeupbyasmawati sudi ambik kita jd assistant, dapat ilmu baru lagi! Salam perkenalan juga dgn rakan assistant, @fyda.mohdnoor 😍

#makeupbywatieyabdullah
#makeupbyraha
#makeupclassbangi
#makeupclassy

Class makeup lagi 3hari 😄
.
***************************
.
Rosedhia Pro Makeup Class
Date: 29 March 2017 (7seats left)
Time: 11am - 4pm
Location: Dkeno Pro Studio, Bdr Seri Putra
.
#makeupclass
#makeupclassbangi

Hai awk awk semua. Kita nak ajak semua utk memenuhkan ruang akhir sebelum sesi class berlangsung. Door gift meriah dan banyak produk yg diberi kepada anda. Class yg paling berbaloi disampaing dapat mengenali produk kosmetik baru dari malaysia.... Jangan lepaskan peluang anda utk mendapatkan ilmu solekan..muahchikeddd

#EzRepost @novembermate with @repostigapp

SAVE THE DATE, SAVE YOUR SEATS!

@fameeradzi_ is coming to @novembermate Bangi Sentral for an exclusive make up class, only first 15 lucky participants will be able to learn latest make up techniques from sifu. Secure your seat today by contacting 0193039571/ 0166086277

DATE: 6th May 2017
TIME: 2pm - 6pm
VENUE: @novembermate , Bangi Sentral.

#makeupclass
#makeupclassbangi
#makeupclassraya

#Repost @novembermate with @repostapp
・・・
Wah semangat Raya dah datang. Jangan baju je glam, make up pun kena glam juga barulah raya!

Due to high demand (thanks, you guys are amazing!) we are back with Raya Glam Look 2.0 with @makeupbyfarahilyani
Mark your calendar and reserve you seat today 👇

Date: 8th APRIL 2017
Time: 2PM - 5.30PM
Venue: NOVEMBERMATE

Make up tools will be provided, just bring yourself 💋 You will receive Certificate of Completion at the end of the session 💋 You will get beauty gift worth RM200 to bring home with you 💋 Early birds pay RM300 only, deposit of RM100 required for booking

Contact us today!
📱0193039571/ 0166086277

#makeupclassbangi
#makeupclass
#bandarbarubangi
#ukm
#uniten
#makeuptutorial
#sayajual
#bazaronline
#bazarpaknil

Okey saya nk share DEO BODY SPRITZER (kanan atas) ni adalah pengganti deodoran kita. Kan klu pakai deodoran kan beri kesan kat baju, dan dia mghalang peluh kluar dr celak armpit..bila deodoran tu kita pakai, dia akan tutup pori kt armpit. Bila pori tertutup, peluh nk kluar mana? Sedangkn peluh tu bahan kumuh yg badan tak perlukan,salah satu cara bdn kita detox bhn kumuh. So, peluh tu meresap balik dlm badan, lama2 akn jd benda yg bahaya kat badan. Tu yg adanya benjolan bawah armpit n sebelah breast. Kmungkinan kita dpt tumor breast sgt tggi. Utk prempuan, kena jaga bhagian sini sgt bhy.
Oke, kandungan dia WATER BASE dr ekstrak bunga lotus dan loofah bamboo. So dia akn terus meresap dlm kulit kita tkde kesan putih dah. Dan tahan lama saya pakai 4 bulan tinggal sikit lg siap bg mber sikit tuang dlm botol spray kecik. Takde lagi bau2 tempam masam tu sbb akak ni jenis yg kuat bpeluh ketiak n masam lg2 kalau makan kari. Yg ni sgt bagus hilang bau kari tu👍👍 BODY SCRUB (kiri atas) scrub drpd buah kiwi dan serat bamboo loofah. Utk org yg ada jerawat belakang bdn ni mmg sesuai pakai ni dia lama2 akn hilang. Yg kaki ada bekas2 parut kudis2 pun sgt mbantu.celah2 pelipat yg hitam akn jadi cerah. Body scrub ni boleh pakai hari2 1 family

Nak tahan bau bamboo lg lama, pakai skali dgn BODY LOTION (kiri bawah) ni..kalau keluar takyah pakai perfume dah. Org duk tegur wangi je. Betul tau, ada consultant akak pakai. Kawan dia tegur kenapa bau wangi sgt ni hang pakai perfume apa? Then dia terangkn satu persatu, terus mber dia 3 org beli set ni. Tak rugi pakai.

Oke kalau yg tak jelas gmbar boleh pm Bell secara personal sy akn hantar gmbar satu2 bagi nmpak.
#wa0193792329 #loofahbodyscrub #marykaymalaysia #marykaymakeup #makeupclassbangi

Juniour masa ukm dulu @izzah_kassim dah jadi pegawai kastam dah sekarang. Hehe. Thanks adikk belajar makeup dgn akak! Bertahun tak jumpa last2 jumpa jugak harini..Nanti kita jumpa lagi k!💋#dewaniemakeupclass #makeupbysyazwaniismail #makeupclass #makeupclassbangi #muamalaysia

MOST RECENT

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau #tapestry #mandala

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau #tapestry #mandala

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

makeup paling ringkas dan mudah dan cepat!•
.
👉eyeliner wing!!!!!•
👉💋💄 Red Hot Lipstick!!!!•
👉a lil bit light blusher !!!•
👉eyebrow pencil!!• 👉Glowing Kit•
.
.
.
As usual before makeup :- •
👉peel deadskin using peeling gel•
👉apply Hyaluronic onto your face •
👉Primer ( T zone and acne area)•
👉Foundation/ April skin/ fixing powder•
.
.
.
Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

siapa nak beli sebelum i bersalin ni??? #KoreanSkinCareSet . Ada 20 set sahaja tinggal ‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Takut nanti masa confinement hakak busy melayan anak anak uols... tak dan nak proses walaupun ada assistant Encik @affiqazwan yang boleh tlg process order uols... tapi xsama nanti 😂😂🤣😂🤣😂• .
So siapa nak boleh order cepat2 ya.... siapa beli set ni dapat FREE SCRUB COFFEE ‼️•
.
💋💋💋👉📱#0164461505 👈💋💋💋•
.
Hi beautiful!•
.
Since sambutan sangat meriah dengan skincare Korea yang I delalu ajar dalam #makeupclassbymdbe , ramai yang request untuk starter pack murah2 kan!!!!Tapi nak ada semua items !So here we go!•
.
1. Hyaluronic Acid Serum 15ML•
2. Collagen Essence 15ML•
3. Rose Toner 15ML•
4. Peel Off Gel #deadskinremover 15ML•
5. Coffee Scrub Free ( for promo only) •
.
Yang dah pernah tengok kami buat tutorial skincare dan selalu tengok Live FB :Nadia Yunnus @dr.naddypammy tu mesti tahu !•
.
So apa tunggu lagi grab yours now!!!!!•
.
👉Nak cantik and repair skin selepas makan macam macam lepas raya?•
👉Nak kulit flawless sebab masa raya sibuk makeup pas tu tak jaga and temove betul2 kan , nak tak?•
👉Nak resukt makeup lite jer tak berat tapi flawless?•
👉Pakai skincare ni! Original from Korea and Japan!•
👉Bukan dari Kilang Malaysia tau!•
👉📱wassap skrg! #0164461505
👉postage RM10 SM•
👉postage RM15 SS•
.
.
PROMO BEAUTY BOOTCAMP TAWAU VOL 1 21&22 OKTOBER 3017 max pax 10 :-•
.
FOC:-
1. Hot Pink Brush 24 @milliondollarbabyempire
.
#mdbeskincare #milliondollarbabyempire #prettybyayra #makeupguru #makeupmurah #makeupbouquet #makeupclassuitm #makeupclassmurah #makeupclassshahalam #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclassklangvalley

siapa nak beli sebelum i bersalin ni??? #KoreanSkinCareSet . Ada 20 set sahaja tinggal ‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Takut nanti masa confinement hakak busy melayan anak anak uols... tak dan nak proses walaupun ada assistant Encik @affiqazwan yang boleh tlg process order uols... tapi xsama nanti 😂😂🤣😂🤣😂• .
So siapa nak boleh order cepat2 ya.... siapa beli set ni dapat FREE SCRUB COFFEE ‼️•
.
💋💋💋👉📱#0164461505 👈💋💋💋•
.
Hi beautiful!•
.
Since sambutan sangat meriah dengan skincare Korea yang I delalu ajar dalam #makeupclassbymdbe , ramai yang request untuk starter pack murah2 kan!!!!Tapi nak ada semua items !So here we go!•
.
1. Hyaluronic Acid Serum 15ML•
2. Collagen Essence 15ML•
3. Rose Toner 15ML•
4. Peel Off Gel #deadskinremover 15ML•
5. Coffee Scrub Free ( for promo only) •
.
Yang dah pernah tengok kami buat tutorial skincare dan selalu tengok Live FB :Nadia Yunnus @dr.naddypammy tu mesti tahu !•
.
So apa tunggu lagi grab yours now!!!!!•
.
👉Nak cantik and repair skin selepas makan macam macam lepas raya?•
👉Nak kulit flawless sebab masa raya sibuk makeup pas tu tak jaga and temove betul2 kan , nak tak?•
👉Nak resukt makeup lite jer tak berat tapi flawless?•
👉Pakai skincare ni! Original from Korea and Japan!•
👉Bukan dari Kilang Malaysia tau!•
👉📱wassap skrg! #0164461505
👉postage RM10 SM•
👉postage RM15 SS•
.
.
PROMO BEAUTY BOOTCAMP TAWAU VOL 1 21&22 OKTOBER 3017 max pax 10 :-•
.
FOC:-
1. Hot Pink Brush 24 @milliondollarbabyempire
.
#mdbeskincare #milliondollarbabyempire #prettybyayra #makeupguru #makeupmurah #makeupbouquet #makeupclassuitm #makeupclassmurah #makeupclassshahalam #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclassklangvalley

siapa nak beli sebelum i bersalin ni??? #KoreanSkinCareSet . Ada 20 set sahaja tinggal ‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Takut nanti masa confinement hakak busy melayan anak anak uols... tak dan nak proses walaupun ada assistant Encik @affiqazwan yang boleh tlg process order uols... tapi xsama nanti 😂😂🤣😂🤣😂• .
So siapa nak boleh order cepat2 ya.... siapa beli set ni dapat FREE SCRUB COFFEE ‼️•
.
💋💋💋👉📱#0164461505 👈💋💋💋•
.
Hi beautiful!•
.
Since sambutan sangat meriah dengan skincare Korea yang I delalu ajar dalam #makeupclassbymdbe , ramai yang request untuk starter pack murah2 kan!!!!Tapi nak ada semua items !So here we go!•
.
1. Hyaluronic Acid Serum 15ML•
2. Collagen Essence 15ML•
3. Rose Toner 15ML•
4. Peel Off Gel #deadskinremover 15ML•
5. Coffee Scrub Free ( for promo only) •
.
Yang dah pernah tengok kami buat tutorial skincare dan selalu tengok Live FB :Nadia Yunnus @dr.naddypammy tu mesti tahu !•
.
So apa tunggu lagi grab yours now!!!!!•
.
👉Nak cantik and repair skin selepas makan macam macam lepas raya?•
👉Nak kulit flawless sebab masa raya sibuk makeup pas tu tak jaga and temove betul2 kan , nak tak?•
👉Nak resukt makeup lite jer tak berat tapi flawless?•
👉Pakai skincare ni! Original from Korea and Japan!•
👉Bukan dari Kilang Malaysia tau!•
👉📱wassap skrg! #0164461505
👉postage RM10 SM•
👉postage RM15 SS•
.
.
PROMO BEAUTY BOOTCAMP TAWAU VOL 1 21&22 OKTOBER 3017 max pax 10 :-•
.
FOC:-
1. Hot Pink Brush 24 @milliondollarbabyempire
.
#mdbeskincare #milliondollarbabyempire #prettybyayra #makeupguru #makeupmurah #makeupbouquet #makeupclassuitm #makeupclassmurah #makeupclassshahalam #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclassklang

Hi beautiful!•
.
Since sambutan sangat meriah dengan skincare Korea yang I delalu ajar dalam #makeupclassbymdbe , ramai yang request untuk starter pack murah2 kan!!!!Tapi nak ada semua items !So here we go!•
.
1. Hyaluronic Acid Serum 10ML•
2. Collagen Essence 10ML•
3. Rose Toner 10ML•
4. Peel Off Gel #deadskinremover 10ML•
5. Coffee Scrub Free ( for promo only) •
.
Yang dah pernah tengok kami buat tutorial skincare dan selalu tengok Live FB :Nadia Yunnus @dr.naddypammy tu meati tahu !•
.
So apa tunggu lagi grab yours now!!!!!•
.
👉Nak cantik masa raya tak?•
👉Nak kulit flawless masa raya tak?•
👉Nak resukt makeup lite jer tak berat tapi flawless?•
👉Pakai skincare ni! Original from Korea and Japan!•
👉Bukan dari Kilang Malaysia tau!•
👉📱wassap skrg! #0164461505
👉postage RM10 SM•
👉postage RM15 SS•
.
.
PROMO RAYA MAKEUP CLASS RM150:-•
.
FOC:-
1. Hot Pink Brush 24 pcs!•
2. Peel Off Gel Dead Skin Remover•
3. Limited Edition Pouch Bag by @milliondollarbabyempire
.
#mdbeskincare #milliondollarbabyempire #prettybyayra #makeupguru #makeupmurah #makeupbouquet #makeupclassuitm #makeupclassmurah #makeupclassshahalam #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclassklang

SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
.
LAst Class before Raya‼️‼️‼️‼️
👉18HB June 2017 (3 seats available)•
👉17 HB June ( 4 seats available)•
👉Book your slots now.. limited seats available coz we focus on one to one mentoring , hands on technique, praktikal and Q&A•
👉whatssap now for booking 📱 #0164461505
.
👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau2017

Attentention #Tawaurian #Tawau #TawauSabah #TawauMakeupDoll #TawauDolls #tawauigshop #TawauTown #tawaucity and all the #makeupjunkie in #Tawau‼️•
.
SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
. 👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
.
LAst Class before Raya‼️‼️‼️‼️
👉18HB June 2017 (3 seats available)•
👉17 HB June ( 4 seats available)•
👉Book your slots now.. limited seats available coz we focus on one to one mentoring , hands on technique, praktikal and Q&A•
👉whatssap now for booking 📱 #0164461505
.
👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
.
LAst Class before Raya‼️‼️‼️‼️
👉18HB June 2017 (3 seats available)•
👉17 HB June ( 4 seats available)•
👉Book your slots now.. limited seats available coz we focus on one to one mentoring , hands on technique, praktikal and Q&A•
👉whatssap now for booking 📱 #0164461505
.
👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau

SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
.
LAst Class before Raya‼️‼️‼️‼️
👉18HB June 2017 (3 seats available)•
👉17 HB June ( 4 seats available)•
👉Book your slots now.. limited seats available coz we focus on one to one mentoring , hands on technique, praktikal and Q&A•
👉whatssap now for booking 📱 #0164461505
.
👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau2017

SLIDE TO THE LEFT FOR MY @milliondollarbabyempire #makeupclass #testimoni‼️‼️‼️‼️‼️•
.
Thanks to all my #beautiful 💋💋💋• .
NEXT CLASS;-•
.
.
LAst Class before Raya‼️‼️‼️‼️
👉18HB June 2017 (3 seats available)•
👉17 HB June ( 4 seats available)•
👉Book your slots now.. limited seats available coz we focus on one to one mentoring , hands on technique, praktikal and Q&A•
👉whatssap now for booking 📱 #0164461505
.
👉TAWAU SABAH BEAUTY BOOT CAMP •
👉21 ( 5 seats left) &22 OKTOBER 6 hours class•
👉4&5 NOVEMBER 6 hours class•
👉Limited to 10 pax per day ‼️•
👉RM150 :- free •
💋Hot Pink brush 24 pcs•
💋Breakfast•
💋Lunch•
💋Skincare workshop•
💋Personality Development class•
💋2 hours free for any PD Q&A•
📱whatssap now for booking #0164461505
.
⛔️STRICTLY 50% PAYMENT REQUIRED FOR BOOKING⛔️• #makeupkl #makeupguru #makeupmurah #makeupclass #makeupclassbasictoadvance #makeupclassuitm #makeupclasspuncakalam #makeupclassselangor #makeupclasskl #makeupclasskajang #makeupclassbangi #makeupclasskualalumpur #makeupclasssabah #makeupclasstawau2017

Most Popular Instagram Hashtags