#makeupartismalaysia

92819 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’› Yellow Look ๐Ÿ’›
Dramatic Half Cut Crease
Tutorial : click link di bio
.
Foundation : @sutrabella_official
Bronzer : @amouracosmetics by @apstore.com.my
Primer : @trulooks_malaysia
Elixir : Golden Beauty Elixir by @theduchessempiremy
Compact Powder : @cpg_cosmetic
Spray: @aswad_serum_hq
Lipstick : @hermosabybelinda
Loose powder : @alysa.my
Moisturizer,liner, Mascara & mist : @nafura .
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupartismalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartis #muamalaysia #muapahang #muapekan #muakuantan #makeupbyfieramat #fieramat #makeupaddict #makeupporn #makeupjunkie #makeupclass #makeupart #makeuptalk

.
Sesiapa yg dah cuba Boneeta ne mesti sentiasa senyum je.. ๐Ÿ˜ .
.
Sebab ape?? Sebab bila amalkn Boneeta perut rasa kenyang.. X perlu melantak nasi bnyak2.. Boleh kuruskn badan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Seluruh kulit badan akan rase lembut je.. Sbb bnyak kebaikan serat dan vitamin ade dlm Boneeta ne.. ๐Ÿค“๐Ÿค“
.
.
Nak tau tips tuk CANTIK ws dayang ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
0132581473
.
.
#foundationcharms #foundation #skincaremalaysia
#foundationviral #mattelipstickcharms
#foundationviral2017 #kulitcantik
#kulitputih #sayajualfoundation #kecutjerawat
#makeupmalaysia #makeupartismalaysia
#makeupmurahmalaysia #makeupkorea #makeupkoreamurah #hilangkanparut #kecilkanpori #hilangkanjerawat #krimjerawat
#foundationcantik #cantik #kulitsihat
#softmattelipstick #foundationhalal #nakputihgebu #nakcantik #kulitberminyak

Thank you darling ๐Ÿ˜˜ #Repost @iamothongdanish
ใƒปใƒปใƒป
Done ! By today make up for @lisasurihani sweet,beautiful & chic love deep deep ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ’• @azniefz @auntymira #makeupartist #makeupartismalaysia #lauramercier #lauramerciermalaysia

" Let Creativity Speaks For Itself " Makeup Look!
A combination of fun colours to make this beautiful look! - Lashes by Yukis Lashes from @yukisbeautyzone - Contact Lens is by Luxury Lens from Rysha Youngecha - Lipstick is by Lola Beauty Lip Cream from @by_wornaa
#makeupbycarls #makeuptutorial #makeupartist #makeupartismalaysia

MOST RECENT

[BEST, TAK MELEKIT, TAHAN. CENGGINILAHHH!]๐Ÿ’•
.
.
Waduhh ni feedback ikhlas dari hati oleh pengguna DYXY Bccream tau! Bukan direka reka.
.
.
Kalau korang tak percaya, WAJIB cuba sendiri!
.
.
Psss kita ada promo sekarang ni. JOM WHATSAPP irna laju2 sekarang tau! ๐Ÿ“ฒ019-2820014
.
.
#dyxylovers #dyxybynalovers #dyxycosmetics #foundationviral #viral2017 #sayajualmakeup #makeupartismalaysia #bccreambydyana #teambyby #teambyna #igshopmalaysia #bazaarpaknil #ootdmalaysia

Cantiknya kakak manis ni berDYXY. Menyerlahkan lagi kulit yang dah sedia mulus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Aishh! Siapa yang was was lagi nak cuba tu, lekaihhh la order darl! Rugi sangat siapa yg belum cuba tu. Sebab apa?! Sebab bccream โŒmelekit so โŒpayah la beli bedak lagi. Jimat MASA dan WANG!
.
.
Best ke best??! Nak cuba? Tapi budget belum ada?! Dont worry lalingg... kite bagi uols booking serendah RM10 tau๐Ÿ˜ nak installment pun bolehh ๐Ÿค—
.
.
Whatsapp irna laju2 hari ini
๐Ÿ“ฒ0192820014
๐Ÿ“ฒ0192820014
๐Ÿ“ฒ0192820014
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#dyxycoduitmpuncakalam
#visitmyigshop
#aaisyahdhiarana #dyxyteam
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodpuchong
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#bazaarpaknil
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#dyxystokisnegerisembilan

Terpana iols tengok @Ainsyafiqah._ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Thanks dear sporting share feedback dengan @dyxybccream.byna ๐Ÿ˜˜ Ain ada masalah PARUT JERAWAT dan KULIT BERMINYAK . Tapi Alhamdulillah lepas apply dyxy face mist dan dyxy bccream semua HILANG! ๐Ÿ˜
.
.
Bccream FULL COVERAGE dan OIL CONTROL untuk kulit berminyak. Uols tak payahโŒpakai bedak sebab MATTE FINISH tau. .
.
.
Face mist bertindak melembabkan kulit. Kulit lembab barulah minyak pun kurang ๐Ÿ˜
.
Best ke best??! Haa jom whatsapp irna laju2 ๐Ÿ“ฒ0192820014 ๐Ÿ“ฒ0192820014
.
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#dyxycoduitmshahalam
#dyxycoduitmpuncakalam
#dyxyteam #aaisyahdhiarana #dyxybynalovers
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxycodshahalam
#dyxycodpuchong
#dyxycodseremban
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#mua
#agentwanted
#agentneeded
#dyxystokisnegerisembilan

Cantiknya! ๐Ÿ˜ kalau bella pempuan mesti jatuh cinta dah .
.
.
Korang.. tak jealous ke tengok dah ramai yang flawless dan glowing dengan dyxy? Korang bila lagi nak cuba?!
.
.
Jom whatsapp irna laju2 k ๐Ÿ“ฒ0192720014๐Ÿ˜˜
.
.
#dyxyteam #dyxylover #dyxybynalovers #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #stokisdyxy #dyxyseremban #dyxyshahalam #dyxybccream

.
.
NAKED4 2 IN 1 POWDER
.
RM17 / PCS
.
BORONG RM15 MIN 3 PCS
BORONG RM14 MIN 6 PCS
.
POSTAGE RM8 SM, RM12 SS
.
How to order;
=======================================
โœ” Screenshoot & whatsapp 0123417343 โœ”
.
#kosmetikborong #borongkosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #igshop #onlineshopping #malaysiaonlineshop #kakishoppingonline #moodrepublik2017 #makeup #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupmurahmalaysia #bazarkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #setmakeupmurahmalaysia

NRC Foundation .
โค๏ธโค๏ธHot Selling Itemโค๏ธโค๏ธ
ใƒปใƒปใƒป
Siapa kulit gelap tu berhati-hati jangan salah pilih warna dan undertone foundation, sebab boleh jadi kelabu muka tau!! โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป Nasib baik ada NRC code DARK yang awesome!! Yellow undertone yang match dengan kulit gelap โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Perfection Treatment Foundation ni diperkaya dengan khasiat VITAMIN C & Honey bee venom tau!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Dalam mencantikkan complexion muka, foundation ni juga merawat muka agar lebih cantik dan mulus walau tanpa makeup!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Hanya RM89 sahaja tau!!
.
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
DM/Whatsapp : 018-3624282
.
www.wasap.my/60183624282
.
โŒโŒStrictly NO Call!!โŒโŒ
.
#nrccosmetics
#nuexroslicosmetic
#muaselayang
#muabatucaves
#muakualalumpur
#makeuplover
#housewifelifestyle
#sayajualonline
#onlinebusiness
#sayajualbarangmakeup
#makeupartismalaysia
#muamalaysia
#housewifelifestyle
#muacommunitymalaysia

NRC Foundation .
โค๏ธโค๏ธHot Selling Itemโค๏ธโค๏ธ
.
ใƒปใƒปใƒป
Susah orang sawo matang nak dapat warna sesuai terus match dengan kulit! Tapi dengan NRC code MEDIUM-DARK kini tak perlu risau lagi tau โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Perfection Treatment Foundation ni diperkaya dengan khasiat VITAMIN C & Honey bee venom tau!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Dalam mencantikkan complexion muka, foundation ni juga merawat muka agar lebih cantik dan mulus walau tanpa makeup!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Hanya RM89 sahaja tau!!
.
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
DM/Whatsapp : 018-3624282
.
www.wasap.my/60183624282
.
โŒโŒStrictly NO Call!!โŒโŒ
.
#nrccosmetics
#nuexroslifoundation
#muaselayang
#muabatucaves
#muakualalumpur
#makeuplover
#housewifelifestyle
#sayajualonline
#onlinebusiness
#sayajualbarangmakeup
#makeupartismalaysia
#muamalaysia
#housewifelifestyle
#muacommunitymalaysia

DAH GRAB SATU BELUM!!! Cuolss sekarang #dyxycosmetics dah ada sekali lipstik tau ! Ada colour lain juga. Auuwww kalau dapat satu set ni complete dah tak perlu pandang lain dah. Sis nak bagi harga murah-2 je. .
Jom-2 whatsapp sis 0192820014
.
#makeupartismalaysia #bcfoundationmurah #foundationmalaysia #aisyahdhiarana #sapotlokal #madeinkorea #greenteafacemist #beautywater #facemistmalaysia #bccreammurah #sayajualprodukkecantikan #makeupmalaysia #brushmakeupmurah #beautycare

.
REAL TESTIMONI &
.
MERDEKA PROMOOOO!!
.
BELI 2SET COMBO DPT FREE SHAKER!!!
.
Combo DETOX TEA
+ 100% herba organik dan tiada campuran kimia
+ buatan Bumiputra
+ halal dan selamat .
..
Combo Detox Tea ni mampu + 'menghilangkan' lemak degil di PEHA, LENGAN & PERUT seawal 7 HARI! + mengawal selera makan berlebihan bak dinasour
+ membuatkan badan anda rasa ringan (boleh terbang ditiup angin :p)
.
.

PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
Dulu 15 uncang kini 17 uncang DENGAN HARGA YG SAMA!
.
..
Click link ini untuk dapatkan harga PROMOSI & FREE POSTAGE!
https://shopee.com.my/naomiashikin
https://shopee.com.my/naomiashikin
https://shopee.com.my/naomiashikin
.
.
.
#nakkahwin #kadkahwin #kadkahwinmalaysia #kadkahwinmurah #kadkahwinonline #kahwin #kawen #kahwinkawinbridal #kahwinbajet #kahwinsg #bajukahwin #bajukahwinmurah #bajukahwinmalaysia #bajukahwincantikdanmurah #cateringkahwin #weddingdress #weddingmurah #makeupartismalaysia #kurussebelumraya #kurus #kurusdalam2minggu #kurussihat #pinggantakretaknasitakdingin #jemyaira

[BEST, TAK MELEKIT, TAHAN. CENGGINILAHHH!]๐Ÿ’•
.
.
Waduhh ni feedback ikhlas dari hati oleh pengguna DYXY Bccream tau! Bukan direka reka.
.
.
Kalau korang tak percaya, WAJIB cuba sendiri!
.
.
Psss kita ada promo sekarang ni. JOM WHATSAPP bella laju2 sekarang tau! ๐Ÿ“ฒ011-26572334
.
.
#dyxylovers #dyxybynalovers #dyxycosmetics #foundationviral #viral2017 #sayajualmakeup #makeupartismalaysia #bccreambydyana #teambyby #teambyna #igshopmalaysia #bazaarpaknil #ootdmalaysia

๐Ÿ’‹Lipmatte Jannah Cosmetics ๐Ÿ’‹
๐Ÿ˜ป
.
๐Ÿ’„Jasmine .
๐Ÿ’„Jane .
๐Ÿ’„ Justicia .

Price : RM29.90 ONLY ๐Ÿ˜
Free lipbalm if buy MORE! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
LIMITED STOCKS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
-
Whatsapp at +60134528002 for more detail ๐Ÿ˜˜
-
#jannahcosmetics #comingsoon #muslimahconcept #newproduct #comingsoon #produkviral #datoaliffsyukri
#jannahkissmi #terapiinstagram
#jannahcosmetics #mekapmurahmalaysia #sayajualsjannahcosmetics #sayajualmekap #mekapmurah #mekapnikah #mekaptunang #mekapartis #sayajualmekapmurah #lipstick #arganoillipstick #velvetrevolutionlipstick #bellalovers #mattelipstick #mekapmalaysia #inktenseeyeliner #makeupartismalaysia #halalcosmetic #wudhukfriendlymakeup #muslimahmakeup #easyremovedmakeup

.
.
NAKED3 POWDER
.
RM15 / PCS
.
BORONG RM13 MIN 3 PCS
BORONG RM12 MIN 6 PCS
.
POSTAGE RM8 SM, RM12 SS
.
How to order;
=======================================
โœ” Screenshoot & whatsapp 0123417343 โœ”
.
#kosmetikborong #borongkosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #igshop #onlineshopping #malaysiaonlineshop #kakishoppingonline #moodrepublik2017 #makeup #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupmurahmalaysia #bazarkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #setmakeup #setmakeupmurah #setmakeupmurahmalaysia

Kering atau berminyak?
Mana satu keadaan kulit anda.
.
Masih tercari cari moisturizer yg sesuai dengan kondition skin anda? Jangan risau, dicipta khas untuk anda 2 cream yg berbeza tetapi manfaat yg sama dan luar biasa. ๐Ÿ˜‰
. ๐Ÿ’– Intense Moisturizing Cream ๐Ÿ’ซMenjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral ๐Ÿ’ซmembantu menyuburkan kulit. ๐Ÿ’ซSesuai utk kulit kering .
.
๐Ÿ’– Oil Free Hydrated Gel
.
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: ๐Ÿ’ซGel yg tdk berminyak
๐Ÿ’ซMenyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
๐Ÿ’ซMenyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
๐Ÿ’ซMenghidrasi kulit sehingga 10jam
๐Ÿ’ซMelicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
๐Ÿ’ซJuga sesuai utk kulit Berminyak.
๐Ÿ’ซJuga sesuai untuk dijadikan sebagai base mekap, supaya mekap anda tambak lebih cantik dan kekal lama.
Taktahu nak pilih yg mana satu sesuai dgn kulit anda? Mehh whatsapp dyra, dyra bantu youalls pilih okay.

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya

Assalamualaikum and hello gaiss ๐Ÿ‘‹
-
Ade yang tertanya2, masih ada ke promotion free gift untuk pembelian Obsess. YA! MASIH AVAILABLE SEHINGGA 31 OGOS 2017 !
-
Jom cepat2 dapat kan sekaranggg. Stock makin berkurangggg tauu. -
masih pening nak beli code apa? Jom tengok video by @isti.qmrh ๐Ÿ˜.
.
.
RM40 SEBATANG TIDAK TERMASUK POSTAGE
-
๐Ÿ“ฒ whatsapp aini ke 018 3794890 ! .
#obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam

TAKTAHU PRODUK APA NAK PAKAI UTK COVER MUKA KUSAM?JERAWAT HALUS?KULIT GELAP?
.
Jgn BIMBANG ! Pakai je complete set ni insya Allah selesai masalah. Serious talk!!! Cuba dulu baru tahu betul tak, lekas!! Takut menyesal...
.
Beli kerepek, di kedai saodah.
Sekali tepek, COMFIRM ! Taknak tukar lain dah ๐Ÿ˜˜ #tepek2dahcantik
.
Meh whatsapp lelaju untuk lanjut 0173447524โ˜Ž
.
#makeupartismalaysia #bcfoundationmurah #foundationmalaysia #aisyahdhiarana #sapotlokal #madeinkorea #greenteafacemist #beautywater #facemistmalaysia #bccreammurah #sayajualprodukkecantikan #makeupmalaysia #brushmakeupmurah #beautycare #teambyna

Most Popular Instagram Hashtags