#makeupartismalaysia

65304 posts

TOP POSTS

Makeup bertunang siti di taman bahagia...tq sitii...selamat bertunang.. #muabp #muatravel #muabatupahat #makeupartismalaysia

Tang Dynasty's style by @makeup_enpointe , pretty client getting ready for Dr. Koh's annual event. 😍😘✨ #mua #muamalaysia #tangdynasty #makeupartistkl #makeupartismalaysia

".. Done make up by me for photoshoot 😇 .."
#makeupartiskk
#makeupartismalaysia
#makeupartissabah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
.
"Saya Contact Lens Lover. Tapi Saya Selalu Tertipu Dengan Seller Contact Lens Yang Jual Lens Tak Selesa. Bila Pakai Pedih Rasa Terbakar Biji Mata. Beli Dah Lama Mahal. Rm50 Sepasang. Tapi, Sejak Jumpa Dollyeye Series, Saya Dah Tak Beli Dengan Seller lain. Cantik, Selesa, Lembut Dan 3 Kali lebih Murah" .
.
====================== .
.
.

Nak miliki SOFTLENS dengan harga istimewa? 3 Pasang Hanya Rm60. Postage Kami Tanggung. Free Gift Kami Hadiahkan Untuk Anda. Kenapa perlu membeli dengan kami? Service luar biasa tip top insyaAllah

WhatsApp "3@Rm60" ke 0125367231
WhatsApp "3@Rm60" ke 0125367231
WhatsApp "3@Rm60" ke 0125367231
.
.
.
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlenskorea #lensmurah #nobluk #noblukmurah #nobluklens #dreamcolor1 #hydrocor #hydrocormurah #noblukmalaysia #contactlenscantik #contactlenskorea #disneylens #contactlensonline #malaysiaonlineshop #koreanlens #muamalaysia #makeupartismalaysia #weddingmakeup #weddingmalaysia
#boronglens #hydrocorlens

MOST RECENT

Perlindungan yg terbaik untuk protect skin saya. Cc cream spf15 😍😍
.
Jomm protect skin kita dengan Cc cream Spf15 ni. Cegah kulit muka dari sunburn ğŸŒž Tahu tak formula Cc cream nie bertindak seperti mekap tetapi diformulasikan seperti skincare?. Haaa thats why Cc cream nie sangat penting untuk skin kita. Disamping membantu menutup semua cela kat wajah seperti foundation, ia juga membantu merawat masalah kulit wajah kita seperti jerawat, rengsa merah pada wajah dan sebagai nya tau. Dan ia juga mempunyai spf15 untuk protect skin anda dari sinaran uva(aging) dan uvb(burn) 😱
.
.
KEBAIKAN CC CREAM.
💋Mengandungi SPF15 yang mana melindungi dari sinaran UVB(burn) and UVA(aging).
💋Memperbetulkan rona kulit dengan litupan yang sangat ringan.
💋Meminimunkan kesan kemerahan pada wajah kesan kulit yang sensitif.
💋Melitupi dan menutup segala kesan cela pada wajah dengan segara untuk tampilan wajah bersih, licin dan berseri.
💋Kuasa penghidratan pada kulit selama 10 jam tanpa meninggalkan kesan berminyak.
💋Mengurangkan kesan penuaan seperti garis halus pada kulit, mengecilkan pori dan membaiki tekstur wajah supaya sentiasa tampil muda.
💋Melindungi kulit dari kesan radikal bebas dengan kuasa anti pengoksidaan.
💋 Terdapat 4 code warna untuk anda pilih mengikut tona kulit anda :very light
:light to medium
:medium to deep
:deep
Gabungkan pula ia dengan transluceent loose powder, confirm nampak halus jee muka youalss tau! Berminat untuk cc cream diatas? Nak join postage untuk bulan ni Or free skin consultation, whatsapp saya yaa laju laju yaa. Hehe

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykayjohor #lovemarykay #marykaycosmetic #naturalproduk #skincareterbaik #skincareformen #cccreamterbaik #setmekapterbaik #botanicaleffect #melacepserum #flawless #viralproduk #makeupartismalaysia #bodyscrub #blackhead #sunblock #blackheadremover #lipstickterbaik #testimoniterbaik #beautifulgirls #trendyhijabista #peluangkerjaya #jobmalaysia #ramenchallenge #hotspicy #motifviral #powerhashtag #jobvacancy #johordt

Lets start your day with bismillah 😘
.
Bangun pagi jangan lupa pakai regimen penjagaan lengkap untuk kesihatan kulit anda okay! Ia bermula 23 tahun proses penuaan awal berlaku tauuu. Atau anda sudah berumur 23 tahun & keatas? Jom kita sama sama jaga kulit dengan lebih baik lagii 😄😉
.
.
Nak tahu apa set mana yg sesuai untuk anda? For free skin consultation kindly WhatsApp me 😄 Saya pengguna setia Mary Kay! 😘

Dyra,
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayJohor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #NonChemicalSkincare #MakeupFinishingSpray #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #MiracleSet #TeaDetox #Flawless #MatteLipsick #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Pobling #Kylie #CoffeeScrub #SayaJualKosmetik #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #JDT

Lens Name: Hydrocor by Molicon Signature
.
Colour available: Ash grey, brown, jade gray, marine aqua, golden, silver
.
Power available: 0-800
.
Diameter : 14.2mm
.
👛FREE LENS CASE👛
.
Tahan 3-6 bulan
.
Price: RM19 Exclude Postage
+ Pos RM7 sm / RM10 ss
.
Whatsapp 0175612440
.
.
#contactlens #nobluk #hydrosonic #animelens #narutolens #solanglens #contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lenskorea #softlens #alyahlensxdatovida #makeup #makeupartist #makeuptutorial #mua #makeupmalaysia #makeupartismalaysia #malaywedding #bridalmakeupmalaysia #wedding #wawasoftlens #lofalens #disneylens #lensdisney #sayajualmurah #murahdanoriginal

NEW!!!!!😍
.
Memperkenalkan MARY KAY - GOLDEN BEAUTY BAR ( Golden Beauty Bar's T-head disadur dengan emas 22K)
.
Berfungsi sebagai peranti kecantikan yang mudah pakai direka khas untuk memejal, mempermuda dan menambah seri kulit anda.
.
Ia sangat sesuai untuk mereka yang prihatin tentang tanda penuaan seperti kelandutan dan kekusaman.
.
Dengan pengunaan bersama serum akan mempercepatkan lagi proses yang diinginkan.
.
Bergetar 6000 - 8000 kali seminit untuk meningkatkan penyerapan produk penjagaan wajah.
.
Penggunaan secara konsisten membuatkan kulit wajah lebih anjal dengan kesan 'V' shapes.
.
Nikmatilah rawatan wajah seperti profesional dalam keselesaan rumah anda sendiri pada bila-bila masa!
.
Hubungi saya sekarang untuk sesi skin consultation secara PERCUMA!
.
Fatihat
0134092141
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka

Hai semua , goodmorning🙌
.
Harini sye nak cerita sikit mngenai set Time Wise anti penuaan (sgt sesuai utk org 25 thun & keatas)
Set skincare ni boleh memberi kesan terbaik pada wajah. Antara kesan membantu melembutkan kulit, melicinkan, menghaluskan kulit muka kita tau😘 skaligus menjaga kulit muka dripada cepat berlaku kedutan
.
Set ini terdiri drpd
1. Cleanser❤
👉bertindak sbgai mencuci muka
👉menyegar
👉melembutkan
.
2. Moisturizer❤
👉memberi kelembapan yg berpanjangan
.
3. Day solution spf 35❤
👉membantu mnahan kulit dari sinaran matahari(UV) yg mnjadi faktor utama kulit kusam,berlaku kedutan & mmpercepatkan garis2 halus
.
4. Night solution❤
👉mengandungi vitamin A & E
👉mengaktifkan kolegen semulajadi yg tersembunyi
👉memperbaiki kerosakan kulit dgn pantas
.
.
untuk sebarang pertnyaan boleh dm or wasep hada okay.. kite hello2 dkt dm or wasep...😊
.
.
🏹 Harga Mampu Milik
🏹Free Postage
🏹Free Gift
🏹Free Consult
.
.

hadamary_k
0196936220
beauty consultant marykay
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow

yg baju Putih tu #myoldfriends mase zaman wat #tvc tp die depart #wardrobe&stylish hebat gak @ayujentayu Ade kot DLM 2-3tahun atau lebih. tk jmpa 1sttime jmpa kecik n tk lekok senyum.. yg penting die tolong mnolong . n tak berkira thanks kakak .... alhamdulilah bertahun gak tk jmpa ... akhir nye jmpa blik dgn mereka yg semakin sehat tk ghitewww @farrafarhana09 #jurnalsuraya #mytouch #myartwork #jurnalsuraya #iammakeupartist #iamfreelancer #shah_peel #0172806249 #makeupartismalaysia #makeupartiskualalumpur #kualalumpurmakeupartist #malaysianmakeupartist #muamalaysia #malaysianmua #makeupartiskualalumpur #muakl #professionalmakeupartist

this is my sec sifu aka mak hayam in production house mama @farrafarhana09 bnyk mngajar bnyk mmberi nasihat n kata semangat until now.... seorg yg positive .tak lekok ilmu seorg yg ceria... thanks mama segala tnjuk ajar n nasihat. #alhamdulilah wlupon Ade gak DLM 5-6tahun tk jnmpa . masih sehat. Dan kuat smga di dlam keadaan sehat Dan dilingdungi amin.yarabbal alamain #appriciate #personalmakeupartis #jurnalsuraya #iammakeupartist #iamfreelancer #shah_peel #0172806249 #makeupartismalaysia #makeupartiskualalumpur #kualalumpurmakeupartist #malaysianmakeupartist #muamalaysia #malaysianmua #makeupartiskualalumpur #muakl #professionalmakeupartist

Hello lovelies😘😘
Still on holiday mood? Miss Ju pun sama. 👒👒
Sejak jatuh cinta dengan Mary Kay, kemana2 mesti bawa😍😍 Can't live without Timewise cleanser, Pore Miniser, Eye firming cream, Melacep serum and Skinvigorate.. Nak tau apa fungsi semua tu? Boleh call or DM me.. 💋💋 #MaryKayMalaysia  #marykaypenang #marykaypulaupinang  #beautyconsultantmarykay #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang #MaryKaySelangor  #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia  #MaryKay  #makeup #lipstick

Assalammualaikum and Selamat malam smua... .
Okay mlm ni nak share with you alls PART TWO of video, users dengan #dyxybccream ! 😍😍
.
Tertarik?? Jangan lah fikir lama-lama. Jom lah try! Tak rugi punyaa... 😍😍
.
Jom whatsapp kita lelaju sebelum habis kena sapuuu 📲01114391262
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#sayajualfounfation #foundation #foundationmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #produkkecantikan #makeupmalaysia #makeupartismalaysia

Lately ni,kaki dibah selalu lenguh-lenguh bila tiba malam,maklumlah siang duk bekejar dgn Amsyar je,budak baru dapat kaki tu adududu😭😭. Jadi sebelum tidur,jom segarkan kaki dulu dengan mint bliss lotion daripada marykay nie ;-)
.
.
Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta.
.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
- Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki
- Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta
.
.
Love & believe,
Dibah
0129847024
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Assalammualaikum and Selamat malam smua... .
Okay malam ni nak share with you alls PART ONE of video, users dengan #dyxybccream ! 😍😍
.
Tertarik?? Jangan lah fikir lama-lama. Jom lah try! Tak rugi punyaa... 😍😍
.
Jom whatsapp lelaju sebelum habis kena sapuuu 📲01114391262

#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#sayajualfounfation #foundation #foundationmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #produkkecantikan #makeupmalaysia #makeupartismalaysia

WOW ‼️.
LEPAS HABIS KERJA SEMPAT LAGI COD ‼️.
.
ALHAMDULILAH...😘😘😘😍.
.
TERIMA KASIH AWAK SAYA JUAL YERRR .
😁😁😁☺️☺️☺️☺️😂😂.
.

Dah pakai nanti jangan lupa share gambar OK ‼️.
😚😊🤗😍😍😍😍😍.
.
JOM ORDER SEKARANG ‼️.
.
FREE GIFT ğŸŽ.
FREE COD 🚘.
FREE POSTAGE 📮.
.
WHATSAPP NOW.
📲0172646454
📲0172646454
📲0172646454
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#teamdyxy
#dyxyteam
#dyxykajang
#dyxyfoundation
#creamfoundation
#sayajualmakeup
#makeupartismalaysia
#bccream
#bccreamfoundation

Jom dapat Kan Aulia lipmatte darls ... Bahan yg digunakan pown Selamat n semulajadi .. Jom order laju2... Pm sis yer darls ..
#auliabeauty
#auliabeautylipmatte
#lipmatte
#makeupartist
#makeupartismalaysia
#kosmetic
#auliaxfizasaad

#sayapakaisayajual Nampak x texture Imaan Suci Wipes/Make Up Remover ni? Texture tu ada function taw utk mudah memerangkap make up. Sbb tu dia best and senang cuci, bersih! :)
.
RM6.00 / 1pkt (10 helai)
RM15.00 / 1set (3pkts)--- bli set ni jimat RM3(utk sbln lbh)
RM90.00 / 1box (18pkts)
.
.
Whatsapp only at 014-9209707 ya darlingg 😍
#imaansuciwipes #imaan #imaancircle #imaanangels #imaanlovers #makeupremover
#wettissue #easysolat #muamalaysia #muajb #makeupartis #makeupartismalaysia #laplapdahbersih #waterproof #smudgeproof #kissproof

Most Popular Instagram Hashtags