[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#makeupartismalaysia

100876 posts

TOP POSTS

Close Up Mode 😇
Wedding Reception
DITA ❤️ OBBY
Makeup by me @ariizam
Hair by @noersalonintan
Henna by @yuniansarii
Kebaya by @dinarosalina04
WO by @abieproduction
Decor by @moeliadesign .
.
.
Our Wedding Package:
1.Decoration (pelaminan) Rumah & gedung
2.Kebaya pengantin ready stok & perdana.
3.Rias pengantin modern,adat,nasional.
4.Tarub,0rgen,MC,tarian daerah/modern.
5.Prawatan pengantin,henna/innai,nailart.
6.Makeup prawed,costum prawed.
7.Makeup pesta/panitia,makeup wisuda/perpisahan.
8.Baju beskap/jas keluarga/panitia.
9.Kain tapis,songket,kain jawa
10.Kursus makeup ,kursus perawatan rambut,kursus BODY SPA 💄
Cek IG kami di 😘 .
.
@salonintan1
@salonintan2
@salonintan3
@intandecoration
@intanbeautyshopbdl
.
.

#mualampung
#muajkt
#muabdg
#muasby
#makeupartistjkt
#makeupartistbandung
#makeupartistlampung
#makeupartistbali
#makeupartistpadang
#muaaceh
#pengantinlampung
#pengantinsunda
#pengantinjawa
#pengantinlampungmodern
#pengantinmodern
#muapalembang
#pengantinpalembang
#pengantininternational
#wedding
#wisudalampung
#perpisahan
#graduation
#wisuda
#smp
#muahongkong
#makeupartisthongkong
#muataiwan
#muamalaysia
#makeupartismalaysia

•Look Semanis Honey•
Contoh Makeup Tunang/ Nikah 👰🏻✨
Tutorial boleh click link di bio ok!
.
Foundation : @sutrabella_official
Primer & Eyeshadow: @trulooks_malaysia
Loose Power : @alysa.my
Serum : @arganiahq By @apstore.com.my
moisturizer, serum & spray : @nafura
Blusher : @suikonemalaysia
Lipstick : @hermosabybelinda (Perfect Nude + Red Revival)
Lens : @hezline_atherra (Glossy Gray)
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupartismalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartis #muamalaysia #muapahang #muapekan #muakuantan #makeupbyfieramat #fieramat #makeupaddict #makeupporn #makeupjunkie #makeupclass #makeupart #makeuptalk

Practise & practise 💪💪 . Thank youuu Dhia 💕 . Next time , pkai lens ehhh 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupartis #makeuptunang #makeupbridesmaid # #makeupkonvo #makeupdinner #photoshootmakeup #muamelaka #muajasin #muakl #muasegamat #makeupartismalaysia

Party Makeup😇 @wiefranss
Menerima PAKET:
1.Decoration (pelaminan) Rumah & gedung
2.Kebaya pengantin ready stok & perdana.
3.Rias pengantin modern,adat,nasional.
4.Tarub,0rgen,MC,tarian daerah/modern.
5.Prawatan pengantin,henna/innai,nailart.
6.Makeup prawed,costum prawed.
7.Makeup pesta/panitia,makeup wisuda/perpisahan.
8.Baju beskap/jas keluarga/panitia.
9.Kain tapis,songket,kain jawa
10.Kursus makeup ,kursus perawatan rambut,kursus BODY SPA 💄
Cek IG kami di 😘 .
.
@salonintan1
@salonintan2
@salonintan3
@intandecoration
@intanbeautyshopbdl
.
.

#mualampung
#muajkt
#muabdg
#muasby
#makeupartistjkt
#makeupartistbandung
#makeupartistlampung
#makeupartistbali
#makeupartistpadang
#muaaceh
#pengantinlampung
#pengantinsunda
#pengantinjawa
#pengantinlampungmodern
#pengantinmodern
#muapalembang
#pengantinpalembang
#pengantininternational
#wedding
#wisudalampung
#perpisahan
#graduation
#wisuda
#smp
#muahongkong
#makeupartisthongkong
#muataiwan
#muamalaysia
#makeupartismalaysia

MOST RECENT

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

👀OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER

Makeup remover terbaik dunia..tak payah dah nak tonyoh kuat-kuat..boleh hilang hanya dengan sekali dap.. Ia juga dapat memulihkan oil seed (bintil putih) sekitar kawasan mata.. Water-based dan mempunyai silikon yang dapat menegangkan serta melembutkan kukit sekitar mata dan bibir.
✅Fasa atas membersihkan solekan mata kalis air, manakala fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air. Goncang sekata untuk keberkesanan maksimum
✅Produk dua fasa yang unik ini mampu menanggalkan mekap kalis air dengan lembut tanpa melelas, menegang atau mengeringkan kulit

Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeupArtisMalaysia #MaryKayTerengganu #makeupremover #oilfreemakeupremover #marykaymakeupremover #ruangrezekihanania

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

DIKNONNNN !
.
Banyak dah testimoni-2 dari pengguna #dyxycosmetics ni. Tak terasa nak cuba ke?
.
Jom order harga mampu milik jerrr. Tak beli takpe tanya je pun hakak sudi jawab mana tau berminat. Whatsapp 0173447524 for fast reply.
.
#makeupartismalaysia #dyxybccream #bcfoundationmurah #foundationmalaysia #aisyahdhiarana #sapotlokal #madeinkorea #greenteafacemist #beautywater #facemistmalaysia #bccreammurah #sayajualprodukkecantikan #makeupmalaysia #brushmakeupmurah #beautycare

[DYXY IS THE BEST SOLUTION]💕 . .
Nak tahu apa yg paling best utk anda??? Mestilah DYXY COSMETIC.. Mudah dan jimat!! 😍😍 ✔️TAK MELEKIT ✔️TAK BERTOMPOK ✔️TAK NAIK JERAWAT ✔️TAK PAYAH PAKAI BEDAK ✔️SPF50 . . Then pakai pulak green tea face mist, walawehhh👍🏻 ✔️GLOWING ✔️KECUTKAN JERAWAT ✔️BAU WANGI DAN FRESH . .

Tnggu apa lagi, cpt2 la whatsapp sis... Mcm2 free gift sis nk bgi.. Whatsapp sis hari ni ! 📲0134350564 😘

#bccreamfoundation  #bccream #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit #dyxybccream  #hilangkanparut #promosimalaysia  #kakishoppingonline  #makeupartismalaysia  #sayajualmakeup #visitmyigshop  #dyxyteam  #foundation #foundationmalaysia #teamdarlings

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

JERAGAT??! PARUT JERAWAT??!!
.
.
Ok ok. Ain nak share dengan korang hari ni Satu MAGIC CREAM yang boleh tutup dan pudarkan semua masalah kat atas tu‼️
.
.
Nak tau apakah MAGIC CREAM yang Ain cakap kan ni? Haaa semestinya DYXY BCCREAM la korang😘😘
.
.
Bccream teknologi KOREA ni best sangat sebab full coverage! Dan paling penting RINGAN macam tak pakai apa2. Bedak pun korang dah boleh campak tepi.
.
.
Antara kebaikan lain dalam Bccream:-
💕Arbutin dari pati berries (boleh mencerahkan kulit)
💕Vitamin E ( merawat kulit)
💕Mineral ( sesuai untuk kulit sensitif)
.
.
Best tak best?! Tula kelebihan cream kami dari yang lain sebab selain sebagai produk kosmetik tapi juga boleh merawat kulit😍
.
.
Apa korang tunggu lagi? Jom whatsapp Ain laju2 hari ni! 📲📲📲 011-51389161
.
.
#dyxytawau #dyxykotakinabalu #dyxysandakan #dyxysabah #dyxysabah #dyxylover #dyxycosmetics #bccreambymell #dyxybynalovers #aaisyahdhiarana #amyerabeauty #tatiskincare #aurawhite #bccreambydyana #parutjerawat #hilangkanjeragat #makeupartismalaysia #stokisdyxy #bazaarpaknil #ootdmalaysia #makeupmurah #foundationmurah #kulitberjerawatp

TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak.
....
Ryna
0178736844
Your trusted Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

Most Popular Instagram Hashtags