[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#makeupartismalaysia

84184 posts

TOP POSTS

@__syzna aka Miss Fazura. Exactly ya exactly mcm Fazura 😂😂
.
. .
For any enquiries or booking, kindly whatsapp 0199112003 💋.
.
.
#makeup #makeupartist #makeupartismalaysia #makeupbyamiraho

Salam 27 ramadhan.Akk nak share pic makeup letops dari @atiharun yg menggunakan Elise double lashes 2884.Cantik gilerr! 😍😍😍Tqvm dear kerana memilih elise lashes dari @butikkelrinahof 😘😘💜💋
READY STOCK Elise 2884
Bleh WA akk 0193196268 utk place order.

#eliseeyelashes
#humanhairlashes
#thebesthairlashes
#favouritecode
#makeupartismalaysia

Throwback bersama make up artis malaysia yg vavavoommmmm @ellerahman Kak zam dan kuni.....mmg sakit perut tgok gelagat mereka....terima kasih abg abib jemput memeriahkan suasana malam rakaman raya jamu mak dara... ❤❤❤
#makeupartismalaysia
#verydowntoearth
#rakamanrayajamumakdara
#jamumakdarapastixcarilain

A lil @givenchybeauty for your nerve. 💄💋 #luxelips #givenchybeauty #luxurybeauty

Jangan sedih pagi2 raya nnti tau! .
.
Risau kalo "muka tak siap"pagi raya ?! . @nurraysahq kan ada!
Produk mesra wuduk...👍🏻👍🏻
.
#makeup #makeupclass #makeupviral #makeupdolls #makeupartist #makeupartismalaysia #makeupartistmalaysia #muapekan #muapahang #muakuantan #muamalaysia #pengantin #raya2017 #fieramat

MOST RECENT

Gambar tersebut menunjukkan Perbezaan kalau u ols sapu foundation primer dlu sblom sapu foundation atau tidak. Beza kannn? Kalau sapu foundation primer dlu, skin xkan nampak berlubang2 o lopak2.. foundation primer membantu kita cover liang pori yg terbukak/ lopak2 parut jerawat... selain tu dgn sapuan foundation primer terlebih dahulu juga akan buat warna mekap yg di sapu akan tampak lebih lawa tauuu dan makeup lebih kekal lamaaaa.. sesuai laaaaa kan kitaa nak raya xlama lagiiiii😍😍
.
.
🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,

Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu
#MaryKayKelantan #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia

TAHAN 5 BULAN 😱😱‼️💕
.

Baca dan anda nilaikan sendiri ❣️
.
Ape tunggu lagi? Ahjommmm la order ramai2 dgn nana📲0136740614
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#hilangkanparut
#promosimalaysia
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup

Busy sangat beraya kat kampung haritu,sampai tak sempat nak bermasker😂😂. So,sampai2 je umah ni terus capai mask melacep pakai kat muka. Tunggu 15 minit,dah boleh bilas. Serta merta skin jadik lebih cerah sekata and bersih👏👏👏. .
.
Uolls,kalau rasa kulit kusam senang je,tipsnya rajen2 lah guna masker. At least 2 ke 3x seminggu tau! Mary Kay ada banyak sangat jenis masker. Nak tau yang mana suits you well,do whatsapp me🙋🙋. I'm happy to help you.
.
.
Love,
Dibah
0136827371
Profesional Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia ❤️
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls

Done makeup for @rt_zone for performing majlis hari terbuka hari raya. She requested natural glam makeup look, no eyebrows trimming. Thanks for having me darl ❤️ #muasabah #muakk #makeupartistsabah #makeupartismalaysia #makeupartistworldwide #sabahanmakeupartist #borneomakeupartist

TIMEWISE REPAIR 🌸
.
Its never too late to rescue skin from the damage of the past
.
Timewise Repair sesuai utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia
.
1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit
.
2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit
.
3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam
.
4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan.
.
5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA

بسم الله اارحمن الرحيم
Regimen penjagaan kulit terbaru dari Mary Kay ! Clear proof, membantu supaya cucian lebih dalam dan lebih bersih. Anda ada masalah jerawat? Ini penyelesaian nya ! 😍😍
.
Noreen
013-2693229
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls

Good Product Just Speak For Itself 💕
.
Feedback : DYXY FAVORITE 😘
.
.
Product orginally from KOREA and u olss tau kan macam mana product dari sana??? 😆
.
CENGGINI GENG 👍👍👍👍👍
.
.
Nak ke nak? 😍
.
Ini location yang sis Sya cod 👇
❤KOTA BAHRU
❤KUBANG KERIAN
❤WAKAF BAHRU
❤PASIR MAS
❤SALOR
.
Atau lebih senang whatsapp je sis Sya teruihhhh
➡017-2880714
.
.
#bccreammalaysia
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#hilangkanparut
#promosimalaysia
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#dyxykelantan
#dyxykotabahru
#dyxypasirmas
#dyxysalor
#dyxykubangkerian
#dyxypengkalanchepa
#dyxywakafbahru
#visitmyigshop
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dyxycodkotabharu
#muakb
#muasalor
#muapasirmas
#muakubangkerian
#muawakafbharu
#muawakafcheyeh
#muapengkalanchepa
#bazaarpaknil

Thank you sayang 💞
.
.
Product orginally from KOREA and u olss tau kan macam mana product dari sana??? 😆
.
CENGGINI GENG 👍👍👍👍👍
.
.
Nak ke nak? 😍
.
Ini location yang sis Sya cod 👇
❤KOTA BAHRU
❤KUBANG KERIAN
❤WAKAF BAHRU
❤PASIR MAS
❤SALOR
.
Atau lebih senang whatsapp je sis Sya teruihhhh
➡017-2880714
.
.
#bccreammalaysia
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#hilangkanparut
#promosimalaysia
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#dyxykelantan
#dyxykotabahru
#dyxypasirmas
#dyxysalor
#dyxykubangkerian
#dyxypengkalanchepa
#dyxywakafbahru
#visitmyigshop
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dyxycodkotabharu
#muakb
#muasalor
#muapasirmas
#muakubangkerian
#muawakafbharu
#muawakafcheyeh
#muapengkalanchepa
#bazaarpaknil

Ada masalah bibir merekah? Berkeping? Pecah?
Ramai kan alami maasalah ni? Jom kita atasi dengan satin lips yg baru ni😍
.
💋Satin Lips® Shea Sugar Scrub
_mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.
💋Satin Lips® Shea Butter Balm
_melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
@maryk.anarodiah
.
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA

TimeWise Miracle Set
(early-to-moderate signs of aging)
.
💋TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.
💋Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas.
.
🌸timewise 3 in 1 cleanser
membersih/menanggalkan sel kulit mati/menyegar
🌸timewise age fighting moisturizer
dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
🌸timewise day solution sunscreen SPF 25
melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus
🌸timewise night solution
ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan
.
💋Kebaikan Timewise Miracle Set
membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA

Tak Balik Kampung Tak Rocklah!
~Rockanova Raya~
Korang tgk tau Telemovie Raya ..
@ Raya ke4 | 28Jun | AstroPrima | 9.30mlm
Solekan dandanan by @shakhairina
012-3257501
tgk dak2 rockers ni ..rindu korang
@mel_rockanova @yaya_rockanova @dayah_rockanova @dian_rockanova @yan_rockanova @azmi_rockanova @thezarithsofia @pijoe_rockanova @erman_rockanova
ckgu @sarahismail_si
#MakeupArtistHairstylebySalizahMohdSom #MakeupArtistbyNooraimy
#Iammakeupartist #makeupartismalaysia #muakl #muaklputrajaya #muacheras #muakajang

3 syawal😘. Harini dah gerak balek Kuala Terengganu. Beraya belah kampung suami pulak👏👏.
.
.
Dibah pakai Gel Semi Matte Lipstick in 'crushed berry'. Sangat lembap di bibir. Best best. Ada banyak lagi pilihan kaler tau! Nak tengok,boleh whatsapp me!😘🙋🙋
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls

🌸MELACEP PLUS SYSTEM MARY KAY
.
Mencerahkan kulit dari dalam untuk mendapatkan kulit wajah yang glowing,cerah dan bersih
.
FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam
✅menjadikan kulit lembut dan licin
✅Sesuai utk semua jenis kulit
.
MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit
✅menyekatakan tona wajah
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit
.
FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
.
ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam
.
ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit
✅mudah diserap ke dalam kulit
.
Turutan penggunaan
🌸Pencuci
🌸Freshner
🌸Serum
🌸Ultimate Cream
🌸Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA

CARA MUDAH NAK APPLY BC CREAM DAN FACEMIST😄 "SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍

Whatsapp or DM 01133159213
01133159213 | 01133159213

Follow ig
@afifah_dyxybccream
@afifah_dyxybccream
FREE SERVICE FREE POSTAGE .
.
jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG!
Confirm tak cari lain ❤💋
.
.
.
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#teamdyxy
#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxykajang
#dyxyfoundation
#creamfoundation
#sayajualmakeup
#makeupartismalaysia

Most Popular Instagram Hashtags