#makbuyung

MOST RECENT

Hello!!! Please like this beautiful pregnant mom photo @astri_vianty for the Pregnancy Photo Contest ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ๐Ÿคฐ๐Ÿป Name : Astri Novianty

Age : 26

Place : Depok, Indonesia ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Pregnancy : 32 weeks
Due Date : August 2018

#bumil #bumilcantik #bumilnarsis #bumileksis #bumilsexy #makbuyung #makbuyong #babybump #babyshower #babyinside #babybelly #pregnant #pregnancy #pregnantindonesia #beautifulpregnant #cutepregnant #sexypregnant #hotpregnant #pregnantcontest #pregnantshoutout #thebeautifulpregnantmoms

#tbrayake9 Alhamdulillah masih ada kudrat nk berjalan raya... Terima kasih atas undangan open house...
Alhamdulillah anak2 umi tak meragam pergi beraya, seronok dapat main ngan Spupu2 dorg seharian.
#raya2018 #makbuyung #berjalanraya #ragamanak

Selamat Pengantin Baru ira.. Dah jadi isteri orang dah adik anyah ni.. Lepas ni turn si bongsu pulak. ๐Ÿ˜˜

#adikkawen #idahadeadikipar
#makbuyung #25weekspregnant #selamatpengantinbaru #nikah
#seriiskandar

My bestie dtg raya rumah beraya
Setelah sekalian lama tk jumpa

#makbuyung
#teamgreen
#raya2018
#inikanraya

Perghh!!!! Baru 3 hari guna tapi !! โ–ถbuah d@da berdenyut makin penuh bra !๐Ÿ˜˜
โ–ถTAK pakai bra pun nmpk keras mcm pki bra span ๐Ÿ˜
โ–ถsusu pon bertmbh ๐Ÿ˜ฑ
โ–ถpu-ting dh cerah ๐Ÿ˜
โ–ถpunggu.ng pon melentik lentik wakk !

Nak ? Pm cpt cpt 011-3991 5360 .. Nk promo ? Klik link ni
www.wasap.my/601139915360

#makbuyung #pregnant #30weeks #selangor #pakatan #sabah #sarawak #payudara #sexy #punggung #mantap #pejal #anjal #padu #payudarategang #payudaramontok #toketgede #hamil #neelofa #duck #duckhijab #bconfident #susugede #susu #putingpink #puting

Mak2 buyung, akak2 single, mak org bergambar be likeโ€”โ€”โ€”> ๐Ÿ˜
.
Tahniah & selamat pengantin baru Anna Sui @annasuimd yg gojes beautiful as always & pasangan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semoga berbahagia hingga ke syurga ๐Ÿ’•
#gigihdrivekemelakapulak #sejamjeplktu #samaseksamaupm #makbuyung #akak2singletapitakavailable #11yearsoffriendship #majorlove โ™ฅ๏ธ

@kiss8_ Rayakan sebulan โค๏ธSelamat hari raya maaf zahir batin dari tie & ciksuami . Tahun ni beraya berdua je๐Ÿคฐtahun depan beraya bertiga dah ๐Ÿ‘ช #alhamdulillah#makbuyung#9syawal#tiearifraya #teamemerald

Bila @ayuamir91 dah buka langkah, eh berbondong-bondong yang lain ikut dibelakang ๐Ÿ˜ hihihi
.
.
Tahniah @shahanimsha dan pasangan! ๐Ÿ˜ hashtag #tilljannah
.
. "When a husband and wife look at each other with love, Allah looks at both with Mercyโ€ [Bukhari 6:19 & Tirmidhi 14:79]. .
.

#makbuyung #tunangorang #bujang #friends #SKS2 #ehbilalagi #ehtahundepan #saveanswer

Ambil Aura Kasih Sayang cikit at my babybff ni.. jauh mari nk jumpa kesayangan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Apa pun Selamat Hari Raya Sahabat Karib my baby ๐Ÿ˜‹
#eid8 #eid2018 #rayakansebulan @balqis_bajrai #makbuyung
๐Ÿ“ท @amrizal_hakimi

Selamat Hari Raya..
.
.
Lama dah menyepi, hari nie sis muncul kembali demi uolllss yang rindukan #tamarmilkorigina ..sebelum tu sis nk ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin..
.
.
Okay, jumaat nie sis dah kembali berniaga..Jadi sesiapa yg nak order boleh wasap laju2 ye..
.
.
Mommy yang tngah cari milkbooster dan energy booster, mommy pregnant cari minuman yg baik sepanjang mengandung, yg ada darah tinggi, nk kurangkan cholestrol, masalah penghadaman..Jawapannya #tamarmilkorigina jerrrr
.
.
Harga maintain Rm3.00/pek dan Rm75.00/box ada 25pek..jom order cepat sebelum kehabisan stok..
boleh klik je www.wasap.my/60193041179

#tamarmilkorigina #tamarmilk #origina
#originadairy #susutamarviral #susukurma #minumanviral #sedap
#sihatselalu #makbuyung #menyusukananak #mengandung #milkbooster #penambahsusubadan
#damansara #petalingjaya #floradamansara #empiredamansara
#mutiaradamansara #readystock #agenttamarmilkorigina #trustedseller

Sebelum meletup .. jln sepuas puasnya hehe
#makbuyung
#tgguharije
#semogadipermudahkan
#amin

Daddy2 ni tak sabar nak tunggu baby lahir. Takpe, nanti baby lahir kita bagi dorang jaga ye @anissafaizul ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜ .
.
Thanks @syahmisazli for invitation
#gengmommy #makbuyung #6syawal

Kesian sista in law kita...semlm plan semua tak jadi kan..last last kita dating tengok wayang je...nnt kita plan ye jalan jalan..
#sisterinlaw #makbuyung

when your morning sickness has gone be like..
.
#lunch #chickenbriyani #makbuyung #mamakagain #happyyummy #kenyangperutsukahati

Most Popular Instagram Hashtags