#makansedap

가장 최근의

Ini dipanggil calorie dense vs volume fruit hehe
.
kedua duanya pisang dan tembikai ada manfaat & khasiat nya. keduanta pilihan yg sihat. Cuma utk mereka yg suka mkn yg banyak, boleh pilih buah seperti tembikai, anggur , strawberry, sbb ianya perlu volume yg besar , 400g tembikai baru 120kcal 😋
.
utk mereka yg suka mkn sikit, pisang , kurma , antara pilihan yg bagus sbb ianya kalori dense, makan sikit pun dh kalori tinggi, 136g dah settel 120kcal utk pisang hehe, takleh la makan smpai triple , mmg berlebihan kalori jadinya
.
apakah feveret buah anda ? pisang atau tembikai ??🤗

Jom tengok bola beramai2 malam ni.sambil layan roti canai,mihun sup,mee kari,asam laksa...masakan panas pun ada😊

Restoran Seri Manis
Jalan Wangsa Delima 5
Seksyen 5 Wangsa Maju
(Sebelah GDexpress)

#wangsawalk #wangsajaya #wangsamaju #seririana #rianagreen #srilojing #seksyen5wangsamaju #roticanaiterbaek #roticanaiwangsamaju #makansedap #kelatefood

DAPP DAPPP DAPPP CHICKEN CHOP CINTA XXL!! Buat warga Kebun Bharu, Jalan Kebun, Sijangkang, Telok Panglima Garang, Jenjarom, Banting, Pandamaran dan sekitarnya ❗❗❗. Anda disarankan untuk mencuba chicken chop XXL kami disini. Kami memberi jaminan jika anda mencuba Chicken Chop Cinta XXL kami, pastinya anda akan berpuas hati.

Jangan tunggu lagi. Datang bawa keluarga anda ke Restoran Cinta hari ini.
untuk info restoran CINTA ; click link sini :
https://www.facebook.com/restorancinta/
010-945 2542

#westernfood #chickenchop #mushroomsauce #blackpeppersauce #foodhunter #fooddelivery #makansedap #banting #tpg #jenjarom #jalankebun #telokpanglimagarang #klang #shahalam #selangor

HOT SALE di MR STEAK HOUSE, LAMB CHOP! PALING LARIS dan disukai ramai. Kalau LAMBAT HABIS. Tunggu apa lagi? Jom datang jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Kita makan bersama keluarga!

GERENTI PUAS HATI! Pada yang gaji baru dapat tu masa ni la nak belanja keluarga. Jom bawa mereka ke MR STEAK HOUSE! Hidangan yang ternyata BERBALOI! Jemput datang semua!

Raikan hari lahir orang tersayang dan istimewa anda di MR STEAK HOUSE! Kami sedia menerima tempahan. Jom cepat datang. MURAH dan PASTINYA BERBALOI!

Hambek kau!! Char Kuey Teow Mociap Udang Sepit Biru!! RM18.80 sopinggan!

Waze kami "Restoren Kampong Cili Padi" (sebelah hospital az Zahrah Bangi)

6pm-12 malam

#monciap #ayamkampung #dagingsalai #siputsodut #bandarbarubangi #jjcm #makan #charkueyteowbestintown #charkueyteow #makansedap #charkueyteowudanggalah #udanggalah #udangsepitbiru

Nak bungkus boleh, makan sini pun boleh! Ikut mana suka! Yang pastinya BURGER FAT BOY memang PUAS HATI! BESAR, MURAH dan SEDAP! Tunggu apa lagi? Jom datang. Kami buka hingga jam 12 malam.

Rancang untuk makan bersama keluarga diluar? JOM KE FAT BOY KITCHEN! BURGER HOMEMADE khas untuk ada. Semua bahan dibuat sendiri dengan resepi sendiri. Bukan beli yang dah siap dekat kedai. Hehe. PALING MURAH DI IPOH!

CHEESE PERCUMA siap boleh tambah lagi! Ingat hanya di FAT BOY KITCHEN. Kami tak kedekut. Minta je. Kami bagi. Jangan tak minta memang tak dapat la. Hehe. Jom datang!

Kami beroperasi seperti biasa dari jam 4.30 petang - 12 malam. Jom datang bawa keluarga dan rakan rasai sendiri hidangan burger kami. Beralamat di KOMPLEK MUTIARA PERNAMA IPOH, JALAN HOSPITAL, 30450 IPOH PERAK (SEBELAH KEM ASKAR / @mrsteakhouseipoh)

LET'S DO THIS!!!
.
Tak susah pun, saya akan guide cara nak makan dengan betul, portion yang betul, nutrition yang betul bersama topik dieting untuk lebih faham dan insyaAllah kita boleh guide orang lain pula.
.
Jom, jika anda kenal sesiapa yang memerlukan program kurus yang sihat dan selamat, tag nama mereka disini.
.
Follow ig @nad_fitmom untuk sama-sama sebarkan info & kita jadikan Malaysia Lebih Sihat. .
#nadfitmom
#teamrafiqrazali
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Nad +60133994084

#teamnickhinhussien #langsingmudah #diet #dietonline #dietcoach #dietsihat #dietplan #diettips #dietfood #eatclean #eat #healthylifestyle #makansihat #sukamakan #viral #jjcm #makansedap #plussizefashion #bajuxxl #bakalpengantin #bakalibu #breastfeedingmom #pantangbersalin #kpop #sayanakkurus #sayanaksihat

Haa sapo hok Nok try SPAGHETTI CARBONARA MEATBALL
.
Bulih order laa esok... Mek ada assistant Cheff lonie hok ada bakat jugak dlm masakkan... bulih pakat Try dehh!
.
Boleh buat order SEKARANG!!.
last order sehingga 9.00am PAGI DEHHHH !!!..
Cepat Cepat!!!
.
Terus whatsapp untuk order tau 😍😍 Nantikan nangis sebab tak sempat merasa 😛😛 Yang pasti kito buwi sep awokk kenyang dengan keenakkan masakan @dapomekraa_kb 💋
.
#lunchbox #lunchpack #deliverykb #fooddeliveryservice #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykb #nasigorengkunyit #kotabharu #bawalkelantan #kotabharukelantan #foodporn #makanan #kamihantar #delivery #lunchtime #cateringkelate #catering #cateringservice #ayamgorengkunyit #dapomekraa ##deliveryfoodkb #maybankkb #toyotakb #kwspkb #makansedap #cimbkotabharu #makanmurah #nasiviral #makananviralkelantan #cateringdapomekraakb

SENARAI MENU LUNCH HARI RABU
.
Boleh buat order SEKARANG!!.
last order sehingga 9.00am PAGI DEHHHH !!!..
Cepat Cepat!!!
.
Terus whatsapp untuk order tau 😍😍 Nantikan nangis sebab tak sempat merasa 😛😛 Yang pasti kito buwi sep awokk kenyang dengan keenakkan masakan @dapomekraa_kb 💋
.
#lunchbox #lunchpack #deliverykb #fooddeliveryservice #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykb #nasigorengkunyit #kotabharu #bawalkelantan #kotabharukelantan #foodporn #makanan #kamihantar #delivery #lunchtime #cateringkelate #catering #cateringservice #ayamgorengkunyit #dapomekraa ##deliveryfoodkb #maybankkb #toyotakb #kwspkb #makansedap #cimbkotabharu #makanmurah #nasiviral #makananviralkelantan #cateringdapomekraakb

Alhamdulillah untuk Order hari ini 😊
.
Pasti ramai hok ternantikan Ayam Penyet Mekraa dihh..
.
Esok ada lagiii bulih buat Order skrang dehhh!
011-37436332
011-37436332
011-37436332
.
Terus whatsapp untuk order tau 😍😍 Nantikan nangis sebab tak sempat merasa 😛😛 Yang pasti kito buwi sep awokk kenyang dengan keenakkan masakan @dapomekraa_kb 💋
.
#lunchbox #lunchpack #deliverykb #fooddeliveryservice #fooddeliverykotabharu #fooddeliverykb #nasigorengkunyit #kotabharu #bawalkelantan #kotabharukelantan #foodporn #makanan #kamihantar #delivery #lunchtime #cateringkelate #catering #cateringservice #ayamgorengkunyit #dapomekraa ##deliveryfoodkb #maybankkb #toyotakb #kwspkb #makansedap #cimbkotabharu #makanmurah #nasiviral #makananviralkelantan #cateringdapomekraakb

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그