#makansedap

MOST RECENT

Best giler buat hidangan ni time2 hujan🤤🤤🤤padu gila rasa dia👍🏻👍🏻👍🏻
⚡THUNDERCHIC SUPER HOT⚡
.
Botol yang berisi sos inti ayam pedas berkejuuu !!!🔥😱
.
Bakal membuatkan anda semua hilang akal dan tak boleh tidur malam memikirkanya🔥😱
.
Apa yang ada pada THUNDERCHIC yang wajib korang tahuu......✅
.
🔥Tahap kepedasan maksima!!
😋Rasa cheese yang sangat berlemak dan unik!!
🍗Ketulan isi ayam yang banyak serta rasa yang sangat2 padu!!
.
Rm18 sahaja
.
Amaran keras.
⚡JANGAN COBEE KALAU TAK BERANI!!!😋😍
.

#thunderchicsuperhot #thunderchic #superhotfood #soskejuviral #soskejupedas #isiayampedas #thunderchictemerloh #thunder.chic_temerloh #makananviral #doorgift #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #viral #thunderchicrm18
#hadiah #cheese #makananmalaysia #sayajualmurah #sayajual #agentwanted #dropshipwanted #lakukeras #temerloh #makansedap

CADANGAN MAKANG SEPANJANG KONVOKESYEN UniSZA 2018 (17-19 November) .
.
.
Mango Ice Cream di Dapo Pata, Uptown Kontena. .
.
.
Rasa mango yg sgt pekat, terbaikkkk!!! Bila dtg Dapo Pata, sila beli ice cream ni yer, rugi x beli... Sy bg 10/10 😍😍
.
.
.

Mango ice cream rm5.50 (satu bekas) .
.
.
.
.
.
Mango ice cream ni lagi sedap kalau makan dengan org yg tersayang... Bwk mak ayah makan kt sini yer.. 😊
.
.
Jualan tapak konvo Unisza adalah pada 15-19 November 2018
#makansedap #terengganu #visitterengganu #traditionalfood #foodporn #traditional #unisza #uniszapastitahu #love #happiness #konvo #konvo2018 #konvokesyenunisza2018

.
Kenapa anda tak boleh buang lemak?
.
Sebab pertamanya, anda dah makan lebih daripada keperluan badan. Anda mungkin tak rasa anda makan terlebih, tapi hakikitnya anda susah nak buang lemak.
.
Anda mungkin makan makanan sihat tapi ia tidak bermaksud kalori rendah. Fakta sebenarnya, ramai orang tak tahu kira kalori makanan mereka.
.
Cuba anda kira kalori anda dan kira berapa kalori anda makan setiap hari selama seminggu SM dengan app seperti Heelthify Me. .
Ramai akan terkejut dengan penemuan bahawa setengah makanan sihat kegemaran merana mengandungi banyak kalori.
.
Rina 0193907908
IG zamrina_man #kurustanpaberlapar .
#teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #jomkurus #losefat #loseweight #loseweightfromhome #fattofit #turunberatbadan #turunlemak #fatloss #onlinecoaching #1on1coaching #caloriecounting #kirakalori #plussize #shawl #eatclean #jubahbesar #hijabbesar#makansedap #plussizefashion #bajuxxl#bakalpengantin

Throwback........ TTS Rawang Crew
RS150R at
Santai Bikers Cafe
Terima Kasih pada yg datang.

First time kenal rasa mcm dah kenal lama... Byk perkara yg dapat dibincangkan.
Jumpa lg pada xtvt yg lain... Insyaallah
#rsrawangcrew
#rs150
#santaibikerscafe
#jjcm
#westernfood
#makansedap
#makanmalam
#malamminggu

nasi goreng udang kunyit😋😋😋
jemput datang ke #mamazafamilycafe ya..bkn susah sgt nak cari..kat #kanchongdarat je sebelah pasaraya JUZCO je..menu lain pon ada je
#meebandungmuarori #nasigorengseafood #nasigorengkampung n banyak lg
#malaysianfood #jalanjalancarimakan #makanmurah #makansedap

Boleh ke aku kurus?? 😕
.
Ramai yg tanya.. Tapi mostly ramai yg tidak yakin.. Belum mula dah fikir akn tewas dan terbabas.. .
Actually kita ni nk kurus tak perlu la nk attach dgn suasana yg tidak bantu kita nak kurus.. Kita attach je dgn niat "why and purpose" kita nak kurus cukup.. Tanya diri kita betul2 ready ke?? Betul je mindset tu cantik je flow nya.. .
Dulu sy memang tak tahu pun pasai pemakanan ni.. Main bedal je.. Skip mkn sesuka hati.. Makan fast food almost hari2 😯.. Syukur sy yg jahil ni pun boleh apatah lg anda.. .
If you think that you CAN do it.. yes youre right ✅
.
If you think that you CANNOT do it, yes youre right too 😁✅
.
Pokok pangkalnya diri sendiri. Dah ready nanti, terus click link di bio ig saya ni untuk mendaftar last minute slot untuk program.. .
#mai_zainol
#santaisantaikurus
#everybodycanslim .
Coach Mai - 0123012783
Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #gemukisawsome #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #motifviralofficial #makansedapkurus #badanbesar #megadrama #resepisedap #kurusmenawan #fashionvalet #zalora #lazada

kita sound check ni di ACL Cafe bersama kugiran Orkes Teruna Pujangga ! haaaa lepak makan2 sambil layan live music malam ni okay ! Jumpa nanti jam 9 malam ! 🎸🎤❤️ #artcafelaundry #aclkitchen #nilai #sepang #klia #mantin #inticollege #nilaicollege #usimnilai #kpjnilai #livemusic #orkesterunapujangga #cafe #vapecafe #musician #bapakbudaknco #makanmurah #makansedap #thebestgrillintown

CADANGAN MAKANG SEPANJANG KONVOKESYEN UniSZA 2018 (17-19 November) .
.
.
KEDAI MIHUN SUP TELUR (KELADI BUBBLE)
Belakang UMT.. Tepi pantai
.
.
.

Aneka sup Rm3.50 (tiada telur)
Aneka sup Rm4.50 (ada telur Madu bungkus) .
.
Sedap sgt2, iolss bg 8/10 bintang. Kt sini ada jgk masakan panas ala thai. Tp service lambat sedikit but worth it!! 😍
.
.
.
.
.
.
Mee sup telur madu bungkus ni lagi sedap kalau makan dengan org yg tersayang... Bwk mak ayah makan kt sini yer.. 😊
.
.
Jualan tapak konvo Unisza adalah pada 15-19 November 2018
#makansedap #terengganu #visitterengganu #traditionalfood #foodporn #traditional #unisza #uniszapastitahu #love #happiness #konvo #konvo2018 #konvokesyenunisza2018

Dah Jaga Makan, tak jugak kurus... Kenapa agaknya eh? 🤔🤔🤔
.
Jaga makan? Jaga macam mana tu? Cer cite 😅
.
Jaga portion tak?
Jaga timing makan tak?
Jaga water intake tak?
.
Pilih cara mknn tu dimasak tak? Ke yg goreng pun belasah jgk?
.
Buat tak semua di atas? 😁
.
Nanti saya share lebih lanjut ye...
.
Click link di profile ig utk details berkaitan program @fizah_my
.
#fizah_my #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
.
COACH FIZAH 📲 0166916056
.
#healthymeal #healthydiet #misimengecil #nakkurus #makansedap #viral #jjcm #viralmalaysia #nakturunberat #jomsihat #azamtahunbaru #missfazura #fattahanas #cintafatamorgana #alamatnyacinta #cintatiadaganti #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #hannadelisha #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

Jom 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 singgah di 90sstreets =====================================
Hari ini 90sstreets BUKA ( OPEN ) MACAM BIASA
5.00Pm-11.30Pm .
.
YOU DESERVE THE BEST.
.
.
017 813 7071
017 523 6360
012 466 9941
.
#foodporn #originalby90streetcafe
#90sstreetcafe #butterworth
#bukitmertajam #seberangjaya #baganajam #paritbuntar #makanan #sedap #mesticuba #pulaupinang #penang #foodporn #makansedap #mesticuba #paritbuntar #ipoh
#jalan2carimakan #food #foodhunting

Settled delivery ✔
.
Pandan Gula Melaka 7 Inch
.
Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384
.
Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya
(With delivery charges)
.
Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious
.
Follow Instagram :
👉 www.instagram.com/theidzahlicious

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin #kektunang #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor

Most Popular Instagram Hashtags