#makanantimbang

MOST RECENT

Nak TRAVEL jauh,lama, tapi risau anak bulus terkontang kanting takde orang jaga,makan minum terabai 😱
.
.
❎ JANGAN RISAU !! ❎
.
Ankel anty boleh hantar si comel ke @js_petshop pada bila-bila masa saja !
Hari biasa, cuti sekolah, perayaan , slot dibuka sepanjang masa 🏒
.
🏷 PAKEJ BERMULA RM10 ❕
.
βœ” PASIR DISEDIAKAN
βœ” PLAYTIME βœ” RUANG YANG SELESA
βœ” TAK CAMPUR KUCING LAIN .
.
Ankel anty HANYA BAWA MAKANAN SENDIRI SAHAJA (boleh topup makanan di kedai kami)
.
πŸ“£ PASTIKAN:
⏺KUCING TELAH DIVAKSIN
⏺NYAHKUTU (boleh beli masa pendaftaran masuk)
.
Whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World) .
.
#boardingservis#hotelkucing#boardingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

NOW AVAILABLE @js_petshop ❕❕
. πŸŽ†CAT IT SCENTLESS CAT LITTER BEADSπŸŽ†
.
βœ”Dapat menyerap lebih banyak cecair berbanding pasir kucing biasa
.
βœ”Sangat menjimatkan kerana 1.8kg crystal boleh digunakan oleh Β 1-2 ekor kucing selama sebulan. Tapi kena scoop out najis dan gaul rata crystal tu setiap hari ye
.
βœ”Dust free (bebas habuk). Jadi kalau owner yang ada resdung ke, asthma ke, memang sesuai la bagi kucing pakai crystal litter ni
.
βœ”Litter box lebih bersih kerana bakteria didapati kurang berkemungkinan untuk membiak kat crystal litter berbanding yang lain
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#evclassic#icat#littlestar#scentlesslitter#promosyawal#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

🐱 H A P P Y C A T 🐱
.
10kg, FREE 1.4kg .
Available: SALMON, LAMB, JUNIOR
.
RM190 🌟
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

πŸ’« ROYAL CANIN γ€° 85g πŸ’« .
Dapatkan sekarang di @js_petshop ❕
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

🐱 TASTE OF THE WILD RESTOCK πŸ’¨
.
PARENT YANG CARI KIBBLE TASTE OF THE WILD ( especially ROCKY) KAMI DAH RESTOCK TAU ❕❕
.
βœ” ROCKY MOUNTAIN βœ” CANYON RIVER
βœ” 7KG
.
Boleh datang @js_petshop sekarang !!
.
=================================
. πŸ“„TOTW Rocky Mountain Feline Formula
.
Terdiri daripada A gain free formula untuk semua peringkat dengan kacang & ubi keledek yg memberikan memudahkan pencernaan bagi si bulus anda yang aktif. Ia diperbuat daripada daging rusa panggang & salmon salai. Formula ini memberikan citarasa yang lain daripada yang lain. Β Ditambah lagi dengan formula sayur-sayuran & buah-buahan, ia memberikan si bulus anda kesihatan yang seimbang. Ia menyokong sistem imun yang sihat & kesihatan yang baik secara keseluruhannya. Si bulus anda memerlukan sesuatu 'taste of the wild .
.
πŸ“„TOTW Canyon River Feline Formula
.
Formula bijirin bebas dengan keledek, ia meyediakan tenaga yang sangat mudah dicerna oleh si bulus anda yang aktif. Diperbuat daripada ikan 'trout' & salmon salai. Formula ini menawarkan rasa yang hebat serta protein ikan yang berkualiti. Bagi si bulus yang sihat, formula ini ditambah dengan sayur-sayuran dan buah-buahan yang menyokong sistem imun yang sihat . Secara keseluruhan, si bulus anda memerlukan sesuatu yang 'taste of the wild'.
.
====================================
.

#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

πŸ”₯RESTOCK / 0 GST ❕
.
πŸ”₯RESTOCK /0 GST ❕
.
πŸ‘‘ROYAL CANINπŸ‘‘ .
Customer tegarrrr RC boleh serbu @js_petshop untuk dapatkan stok baru !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
🐾
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

RESTOCK πŸ”Š RESTOCK πŸ”Š RESTOCK πŸ”Š
.
PASIR KAWAN 10L DAH SAMPAI ❕❕
.
PRODUK LAKU KERASSS πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Acik2 ankel2 yang meronta ronta cari pasir Kawan 10L tu dah boleh datang semula @js_petshop ,borong banyak2 πŸ˜†πŸ˜πŸ˜†πŸ˜πŸ˜†πŸ˜πŸ˜†πŸ˜
.
Wangian yang ada hanya LEMON & APPLE sahaja ❕❕
.
Tak sempat nak datang kedai kami boleh book dulu kami reservekan.Nak COD pun boleh (kawasan tertentu)
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

STOK SANGKAR KUCING BARU MASUK ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
.
0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
.
🌟 DRC105/ Ada tangga βœ”
🌟 Saiz : 24" x 16.5"x 20"
🌟 RM62
.
Sambar cepat !! Sape lambat dia rugi !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
COD DISEDIAKAN πŸ•΄
.
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

STOK SANGKAR KUCING BARU MASUK ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
.
0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
.
🌟 DRC201/ Ada tangga βœ”
🌟 Saiz : 24"x 17.5" x 20"
🌟 RM81
.
Sambar cepat !! Sape lambat dia rugi !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
COD DISEDIAKAN πŸ•΄
.
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

STOK SANGKAR KUCING BARU MASUK ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
.
0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
.
🌟 DRC107/2 pintu βœ”
🌟 Saiz : 29.5" x 20" x 23"
🌟 RM113
.
Sambar cepat !! Sape lambat dia rugi !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
COD DISEDIAKAN πŸ•΄
.
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

STOK SANGKAR KUCING BARU MASUK ❕❕❕❕❕
.
0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ 0 GST πŸ“£ ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
.
🌟 DRC204 / 2 tingkat
🌟 Saiz : 30"x 21" x 47"
🌟 RM280
.
Sambar cepat !! Sape lambat dia rugi !!
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
COD DISEDIAKAN πŸ•΄
.
.
#sangkarkucingmurah#makanankucingmurah#makanantimbang#cashondelivery#cod#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

Hai rabbit loverrrr 😊 πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡
Kami ada jual makanan untuk arnab tau
.
Jangan lupa singgah kedai kami (sebelah Hotel EV World Kota Warisan)
Nak COD pun boleh πŸ’ͺ
.
Boleh direct whatsapp kami untuk pertanyaan dan maklumat lanjut:
πŸ“² 016-9072.930
πŸ“² 016-2307.941
.
#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai#boarding#cashondelivery#cod

🐱REAL LITTER
πŸ”… ANTIBACTERIAL CAT LITTER
.
.
Dibangunkan bagi membantu cat parent yg mempunyai isu dari segi bau, kebersihan dan keselamatan ahli keluarga di rumah
.
.
Cat Litter RL berfungsi membunuh & mengawal pembiakan bacteria,virus,parasit dan fungus yg mana kita sedia maklum kebanyakkan nye berada di dlm litter box. πŸ”° PENGUNAAN CAT LITTER RL DPT
1) Membantu menghalang BAU yg kurang menyenangkan di rumah. Kerana, punca bau itu dtg nya dari bacteria itu sendiri
.
2) KEBERSIHAN rumah terjamin kerana permbiakan seperti toxoplasma, salmonella sp., feline parvo virus, corona virus di area litter box dpt dikawal
.
3) KESELAMATAN ahli keluarga juga terjamin. Terutama sekali, ada dikalangan ahli keluarga yg sedang mengandung atau pun bayi/anak2 kecil di rumah. Yg mana, kita sedar mereka mudah dijangkiti bakteria/virus
.
πŸ‘‰Dengan itu, cat parent & ahli keluarga akan merasa lebih SELESA dan SELAMAT berada di dlm rumah
.
. 🐈Happiness is A Real Home🏑
.
DAPATKAN HARGA PROMOSI DI @js_petshop .BELI 3 PACK HANYA RM60 ❕
🏁Beli 10 PACK PERCUMA 1 πŸ’•
.
#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai#boarding#cashondelivery#cod

Yeayyy boleh COD dah lepasni πŸ€“
.
Berita baik untuk parents yang bz nau nau tak sempat nak singgah @js_petshop , kami sediakan servis COD untuk memudahkan korang berbelanja keperluan si bulusss 🐈
.
CAS PENGHANTARAN RM10 SAHAJA ❕❕❕❕❕❕❕❕❕❕
.
Coverage area :
πŸ‘‘ Kota Warisan
πŸ‘‘ Dengkil
πŸ‘‘ Langat Murni
πŸ‘‘ Cyberjaya
πŸ‘‘ Putrajaya
πŸ‘‘ Nilai
πŸ‘‘ Klia
.
Boleh direct whatsapp kami untuk pertanyaan dan maklumat lanjut
πŸ“² 016-9072.930
πŸ“² 016-2307.941
.
#jspetshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai#boarding#cashondelivery#cod

JIMAT HABIS BELI PACK BESAR ❕❕❕
.
🐱 LOVE CAT 8KG - RM65
🐱 LOVE CAT 20KG - RM128
🐱 GLORY CAT (Salmon/Tuna Oil) 20KG - RM143
🐱 BUTTONS & BOWS 18.14KG - RM190
🐱 STARPRO 18.14KG - RM170
🐱 MALIKI 10KG - RM128
🐱 COOKIES CAT 10KG - RM98
.
.
Dapatkan sekarang di @js_petshop .
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#jspetshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai

TEMPAHAN BOARDING RAYA MASIH DIBUKA πŸ“’πŸ“’
.
Book sekarang ❕❕
.
Direct whatsapp kami untuk detail :
πŸ“² 016-603.3401
πŸ“² 016-907.2930
.
ATAU
🐾 Walkin terus ke:
JS PETSHOP
G-63,Jalan Warisan Sentral 1, Kip Sentral, Kota Warisan, Sepang
.
(Sebelah Hotel EV World)
.
#petshop#jspetshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai#boarding

HAI PECINTA KUCING TERUTAMA YG BERADA DI KAWASAN KOTA WARISAN ,SEPANG DAN SEWAKTU DENGAN NYAA ❕❕❕❕❕❕❕
.
Tercari cari makanan kucing /kibbles yang helokkk untuk anak-anak bulus ,tak mampu beli pack besar,bajet nan hado ,nak pergi kedai pet pulak jauh, tak perlu risau lagi . Korang boleh dapatkan makanan repack 1kg dengan harga berpatutan di JS PETSHOP πŸ“’πŸ“’
.
Kedai kami sebaris dengan DAPUR BERASAP KOTA WARISAN, SEBELAH EV WORLD HOTEL je.Buka dari jam 10 pagi hingga 10 malam setiap hari sepanjang Ramadhan πŸ’«
.
Jom borong kibbles bulus anda hari ini ⚑⚑
.
🐱 ROYAL CANIN (HAIR & SKIN) - RM27.50
🐱 ROYAL CANIN (FIT) -RM22
🐱 TASTE OF WILD - RM20
🐱 BLACKWOOD (KITTEN) - RM25
🐱 BLACKWOOD (ORIGINAL) - RM21.50
🐱 POWERCAT (KITTEN) - RM12.60
🐱 POWERCAT (AYAM) - RM12.60
🐱 POWERCAT IKAN TUNA - RM10.60
🐱 POWERCAT IKAN LAUT - RM10.60
🐱 BENEFIT - RM15
🐱 HAPPY CAT (SALMON) - RM21
🐱 HAPPY CAT (LAMB) - RM21
🐱 HAPPY CAT (BEEF) - RM21
🐱 HAPPY CAT (JUNIOR) - RM23
🐱 MINKAS (KITTEN) - RM19
🐱 MINKAS (MIX) - RM18
🐱 MINKAS (GEFLUGEL) - RM18
🐱 GLORYCAT - RM12
🐱 COOKIES CAT - RM12.80
🐱 MALIKI - RM14.70
🐱 LOVECAT - RM10.60
🐱 STARPRO - RM12.70
🐱 BUTTONS & BOWS - RM15
🐱 EQUILIBRIO (KITTEN) - RM22.80
🐱 EQUILIBRIO (HAIRBALL) - RM23.20
🐱 GREENS (CHICKEN) - RM14.80
🐱 GREENS (COAT BRIGHT) - RM15
🐱 GREENS (SEAFOOD) - RM14.80
🐱 GREENS (MOTHER & BABY) - RM15.40
.
.
#petshop#jspetshop#makanankucingmurah#makanantimbang#happycat#blackwood#royalcanin#greens#maliki#starpro#equilibrio#buttonsandbows#lovecat#glorycat#powercat#minkas#cookiescat#tasteofwild#pasirkucingmurah#pasirkawan#reallitter#powersand#promosiramadhan#sepang#klia#dengkil#cyberjaya#nilai#boarding

Most Popular Instagram Hashtags