#majuberanang

MOST RECENT

Thank you for the best experience!#semuaOChebathebat
.
#Repost @ockpmb (@get_repost)
・・・
Check out guys the orientation video link in bioπŸ’• hope korang enjoyπŸ”₯πŸ”₯ @ockpmb #doraemonkpmb18 #ockpmb #kpmb #misramaysept18 #MajuBeranang

Check out guys the orientation video link in bioπŸ’• hope korang enjoyπŸ”₯πŸ”₯ @ockpmb #doraemonkpmb18 #ockpmb #kpmb #misramaysept18 #MajuBeranang

Majlis penutup Minggu MISRA β€οΈπŸ’•#doraemonkpmb18 #ockpmb #kpmb #misramaysept18 #MajuBeranang

Hari kedua Orentasi bersama Mahasiswa Baharu β€οΈπŸŒˆπŸ™†πŸ»β€β™‚οΈ #doraemonkpmb18 #MajuBeranang #ockpmb #misramaysept18

Warna-warni MISRA sesi Jun- Sept 2018 #doraemonkpmb18 #misramaysept18 #kpmb #ockpmb #MajuBeranang

Dadu Ibrahim Pendek with the MB’s β€οΈβ€οΈπŸ’ƒπŸΌπŸ•ΊπŸΌ#doraemonkpmb18 #misramaysept18 #ockpmb #MajuBeranang #kpmb18

Taklimat Unit Tatatertib Kolej (UTK) yang disampaikan oleh Puan Asma Ibrahim😍 #MajuBeranang #doraemonkpmb18 #kpmb18 #misramaysept18

First and foremost, selamat datang diucapkan kepada para mahasiswa baru (MB) yang baru selesai mendaftar pagi semalam ❀️🌈ini bermakna pengembaraan orientasi telah bermula .... All the best para MB and GoodluckπŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
#MajuBeranang #doraemonkpmb18
#kpmb18 #misramaysept18

Sesi Pendaftaran Mahasiswa Baharu sesi Jun-Sept 2018 #doraemonkpmb18 #MajuBeranang #kpmb18 #misramaysept18

🌸LETS TAKE CARE OF YOUR HIJAB GIRLS!🌸 Boleh menangis bukan kalau tudung kita rosak and tak bentuk? 😫😭
So, harini kitorang nak share some tips how to take care of your hijabs. ✨😍 Tips mudah gila yang semua orang boleh buat;

i. Avoid waching machine.❌
β€’ Jangan sesekali basuh tudung-tudung awak dekat washing machine kalau taknak menangis esok hari. Kalau malas sangat pun, just rendam je dalam softener yang isi air.

ii. Jangan sidai tempat yang panas terik🌞❌
β€’ material tudung selalunya sangatlah ringan dan nipis, jadi tak payah sidai dekat panas terik pun confirm kering. Kalau sidai tempat panas sangat, tu lah boleh colour tudung korang makin pudar

iii. Jangan sental
β€’ Kalau kotor sangat pun tudung tu, sental dengan tangan je ok. Jangan guna berus basuh baju tu. Habis tercarik tudung tudung korang menangis tak berlagu lah ye

iv. Suhu rendah 🌑
β€’ Jangan guna temperature terlalu tinggi bila nak iron kerana boleh melekat dan koyak.

v. Gantung
β€’ Sebaik-baiknya gantunglah tudung tudung anda daripada lipaat. Kalau lipat, dia akan meninggalkan kesan lipatan dekat tudung so jadi tak nice dah nanti πŸ˜‰πŸ˜Ž
#ETR2583 #etrproject #etrkpmb #ETRTeamzain #JanMay18 #kpmbstudent #majuberanang #beranang #mpcb

πŸ‘•NAK TSHIRT PRINTING MURAH-MURAH? πŸ‘•πŸ‘š ⭐Kami menerima tempahan serendah 20 helai sekali order! ⭐
Harga pun tip top meletops!πŸ’₯πŸ”₯ Bagi je design, dan guarantee kami akan buat yang terbaik untuk anda πŸ‘πŸΌπŸ˜Ž Banyak feedback baik-baik kami dah terima. Alhamdulillah. Jadi, apa tunggu lagi? Nak kain cotton? Kain microfibre? Tiada masalah. πŸ˜‰πŸ˜‡ Tak percaya? Pelajar KPM Beranang dah order dah dengan kami for baju csr diorang. And apa yang kami happy lagi?? πŸ€” Customer suka and selesa sangat dengan kain baju tu!!!! 😍😍😍 Siap share lagi gambar dengan kami tau 🀩
#ETR2583 #etrproject #etrkpmb #ETRTeamzain #JanMay18 #kpmbstudent #majuberanang #beranang #mpcb

πŸ‘•NAK TSHIRT PRINTING MURAH-MURAH? πŸ‘•πŸ‘š ⭐Kami menerima tempahan serendah 20 helai sekali order! ⭐
Harga pun tip top meletops!πŸ’₯πŸ”₯ Bagi je design, dan guarantee kami akan buat yang terbaik untuk anda πŸ‘πŸΌπŸ˜Ž Banyak feedback baik-baik kami dah terima. Alhamdulillah. Jadi, apa tunggu lagi? Nak kain cotton? Kain microfibre? Tiada masalah. πŸ˜‰πŸ˜‡ Tak percaya? Pelajar KPM Beranang dah order dah dengan kami for baju csr diorang. And apa yang kami happy lagi?? πŸ€” Customer suka and selesa sangat dengan kain baju tu!!!! 😍😍😍 Siap share lagi gambar dengan kami tau 🀩
#ETR2583 #etrproject #etrkpmb #ETRTeamzain #JanMay18 #kpmbstudent #majuberanang #beranang #mpcb

Most Popular Instagram Hashtags