[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#majrahamaxwhite

3822 posts

TOP POSTS

"Pakai #MajrahaMaxWhite nie BESTTTT SGT2!!!"
.

Haaaa...! #feedbackcustMajrahaMaxWhite juga ada disini! .

Ada byk parut yg membuatkan kita MALU..? ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Ayuhhh....sapu #MajrahaMaxWhite ! PARUT HILANG tawww!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

Jgn lengah2.. Whatsapp kami utk dapatkannya! 016.331.0041

๐Ÿ’“ Alhamdulillah (ุงู„ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูฐู‡ู) Segala puji bagi Allah.

Suntingan.sekotak #majrahamaxwhite

"Wow... So amazing! Berubah sudahh..." ๐Ÿ’“ Alhamdulillah (ุงู„ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูฐู‡ู) Segala Puji Bagi Allah.
Ayeen bangga sangat bila losyen #MajrahaMaxWhiteยฎ banyak membantu menyelesaikan masalah sahabat2 kat luar sana.
Dulu seram tengok kulit gelap, sunburn. Sekarang tak lagi ๐Ÿ‘

Majraha memang untukmu syg โค๏ธ #PutihYou

Dua2 kesayangan Ayu..๐Ÿ˜
Kemam2 n calit2 je..senang sangat2... Sebelum tidur,ayu always make sure kemam #Luver9VitaminCCandy
Dan calit2 #MajrahaMaxWhite.. Very good for our skin..๐Ÿ˜˜
โœ”Cerah dan lembabkan kuLit
โœ”Rawat masalah kulit berJerawat โœ”Jerawat senang kecut
โœ”Kulit licin mulus je

Banyak lagilah..nak th lebih,jom sembang ngn Ayu k ;) www.wasap.my/+601126091665/PromosiLuver9Majraha

#SalomaArmada
#IniAyuPremium_AgenLuver9Majraha

Amboiii bukan happy lg sis ann dpt #MajrahaMaxWhite ni yg diCOD sndri oleh founder #salomaarmadaempire
Best ke best ;)

Eh ehhh! Ingat fai sorang je yang suka sapu losyen Majraha kat muka. Ada geng rupanya !
Betul fai cakap kan, mmg best best best !
Kulit sejuk sangat, pudarkan parut dan kecutkan jerawat ! Ada pula suntikan perfume Valentino, mmg wangi. Terapi sgt.
Majraha Foundation pun mmg superb ! Glowing dan mencerahkan. Menutup cela dan merawat serta melembapkan kulit.
Fai puas hati. Harap awak pun sama ye.
#MajrahaMaxWhite
#LosyenBadandanMuka
#MajrahaFoundation
#MajrahaMaxWhiteยฎ

๐ŸŒ‘๐ŸŒ™Goodnight ullos ๐ŸŒ™๐ŸŒ‘
.

Jangan lupa sapukan sedikit lotion #majrahamaxwhite pada tapak kaki tangan and badan sikit sangat wangi dan bangun esok tapak kaki jadi lembut hmmmm seronokknyaaa .
.
Selamat tinggal kulit kaki yang merekah dan sakit wahh lembutnya tapak kaki i ni ullos ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Nak? Whatsapp mira 0172515411 .
.
#majrahamaxwhite #tapakkakimerekah #caramelembutkantelapakkaki #putihkankulitkekal

โBUKU LALI KERAS ๐Ÿ˜– โž

Ramai mak2 atau wanita2 mengalami masalah macam ni kan. Masalah buku lali keras, tumit kaki kasar n merekah. Cik Marl sendiri pun ada masalah mcm ni jugak.. Syukur ada #MajrahaMaxWhite! Cepat sgt merawat masalah.
Sblm tidoq wajib sapu, pg esk wow lembutnya.

Klik link di bawah

www.wasap.my/60192973528/PromosiMajrahaMaxwhite

TESTIMONI MAJRAHA LOTION:
DOK SIBUK KATA KETIAK ORANG KEMAINNNN BERBAU , SAMPAI LUPA BAU KETIAK SENDIRI . KINI TIDAK LAGI DENGAN #MajrahaMaxwhite
Pehhhh , termenung sejenak baca testimoni #MajrahaMaxwhite ni . Pengganti deadorant .dah tu jimat lah duit nak beli deadorant kan . Majraha Maxwhite ni pun boleh tahan 3 bulan .
Sapuan yang pekat โœ”
Wangi dengan sekali sapuan โœ”
Tahan 3 bulan โœ”
Great reward #MajrahaMaxwhite โžฐ

www.wasap.my/60139490002

MOST RECENT

Nah sha share feedback after sebotol rizzskin ๐ŸŒน
.

Sebelum pakai haritu kulit tgan & kaki burn . Lepas pkai burn tu dah hilang & kulit tgn pun makin cerah gituww ๐Ÿ˜„- Effect 1 botol jer tau ๐Ÿ™Œ
.
Burn memang susah nak hilang kan ? Tapi katakan mudah je bila apply rizzskin . Alhamdulillah.
.
#rizzskinhq#rizzskin_whitening#rizzskinlotion#lotionpocongbeautyspells#pocongcantik#beautyspellshq#lotionpocong#majrahamaxwhite#lotion

Selamat beristirehat di hujung minggu โค
.
.
Jom segarkan wajah dengan calitan Majraha Maxwhite Lotion. .
.
Mampu menghilangkan parut dan melembapkan kulit muka.
.
.
#viral #losyen #putihgebu #MajrahaMaxWhiteยฎ #salomaArmada

BIAR ORANG NAMPAK "VALUE" MAJRAHA YANG CUBA MIRA SEBARKAN๐Ÿ’ .

Makin seronok Mira nak bantu korang yang ada masalah kulit kering, menggelupas, strechmark, berparut dan kulit terbakau "sunburn" dengan sentuhan manja si wangi #MajrahaMaxWhiteยฎ. Testimoni makin bertambah! Banyak sangat tau. Eksaited Mira tengok korang pakai losyen #MAJRAHA menjadikk dengan jayanya.๐Ÿ˜ .

Mira nak kepochi sikit ni. Meh mehh dekat2. Kalau korang nak tahu losyen Majraha kini diiktiraf antara losyen Viral No 1. Sana sini orang dok cerita pasal losyen ni tau. Ehhh dah jadi gosip sokseksoksek dah ni. Aisshhh benda baik elok laa kita war-warkan. Tak gittu? ๐Ÿ˜ .

Losyen Majraha ni bukan losyen biasa-biasa hokay. Fungsi dia bukan setakat mencerahkan kulit semata2, malah mampu merawat kulit kita.
Suka lah kan. Produk dengan 1001 fungsi dan khasiat. Pastu jadi sebutan sana sini. Aiyooo kalah retiss fofularrr. Peace โœŒ๐Ÿป. #SalomaArmadaEmpireยฎ #UsahawanWanitaJadian
#majrahabymira

Produk BUMIPUTERA ISLAM yang TAK DER BAHAN KIMIA! .

Tapi kesan terbaik dari kandungan yang ada di dalamnya...
.

Inilah ๐ŸŒบ MAJRAHA MAXWHITE ๐ŸŒบ
Losyen pemutih yang berkesan utk mencerahkan kulit. Baunya juga wangi bak perfume ๐Ÿ˜Š
.

Jom baca testimoni kakSiti bawakan disini โœจ
. ๐Ÿ“ž 018-3902259
.

#MajrahaMaxWhite #Majraha #testimoniMajraha #testimoniMajrahaMaxWhite #losyenajaib #losyenwangi #losyenpemutih #losyencerahgebu #losyenputihgebu #kulitgebu #kulitcantik #kulitgebusgebas

Ni lah rutin sis tiap hari... Pakai losyen before mula apa sahaja kerja.. Bukan sahaja wangi, putih gebu semua ada.. Bukan kat tangan je tau... Muka dan badan pun boleh sapu.. All in one lah. Tak tergoda ke uallls?
Jom whatsap sis untuk pembelian harga combo... 011 261 43 767

#majrahamaxwhite
#majrahafoundation

MASALAH KULIT TERUK DAN KRONIK, FAI BANTU DENGAN MAJRAHA.
Kalau tanya macam mana produk2 ni boleh membantu, rahsianya ada pada kandungan Majraha ni sendiri. Yang mana kami hasilkan dengan special formula untuk mencerah dan merawat kulit skali.
Utk masalah ruam kulit baby, kulit sensitif, bengkak dan luka melecur, dan parut campak.
Dan utk dewasa pula tumit merekah, strechmark teruk, gelap celah2 paha dan ketiak, kulit kering dan bersisik, amalkan sapuan Majraha losyen MaxWhite ni ya.
InsyaAllah sangat membantu. ๐Ÿ’‹๐ŸŒท #MajrahaMaxWhiteยฎ
#RawatKulit
#CerahKulit
#faibeautycare

Memang, nak dapat tangan yg cansstik kena rajin keluarkan modal syg. Org dulu2 yelaa depa rajin pegi hutan cari kayu kayan jamu jamuan. Kita sekrang senang je dah ad produk utk putihkan, cantikkan kulit. Jgn ragu beli dgn Diba yee. Dh byk sgt testimoni best2 lepas guna Majraha Maxwhiteยฎ ni taw. .
Rm65 Free Postage syg .
#majrahamaxwhite #losyenputih #losyenputihselamat #losyenputihviral
#handcare #bodycare

Puas hati dengan sapuan #MajrahaMaxWhiteยฎ . Alhamdulillah.

FIRST TIME SAPU #MajrahaMaxWhiteยฎ ๐ŸŒท๐ŸŒธ

๐Ÿ’“ Alhamdulillah (ุงู„ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูฐู‡ู) Segala puji bagi Allah.

Suntingan.sekotak #majrahamaxwhite

Customer sendiri akui memang dasyat! #MajrahaMaxWhite -

Cantik kan tangan after sapu Majraha Maxwhite? Rasa cam tanak tukar losyen lain jee. Ihiks. .
.
Jom cuba syg? Rm65 jeer. .
#majrahamaxwhite #losyenputih #losyenputihselamat #losyenputihviral
#handcare #bodycare #majrahamaxwhitefeedback

Most Popular Instagram Hashtags