#majlisaqiqah

MOST RECENT

Terima kasih Ija, Kak Shimah, Hilwa & Liza. Sekali lagi tempah Crispy Cream Horns dengan saya.

Harap semua berpuas hati & tak jemu. Ini pack combine ye, sbb tu nampak banyak. Mudah untuk di bawa bg sesiapa yang tempah banyak.

Order atleast 2 days before

www.wasap.my/601121360562

#crispycreamhons
#custadsfilling
#birthdayparty
#birthdaycake
#hitea
#majlisaqiqah
#farewell
#freshbake
#homemade
#secretrecipe
#homebaker
#doorgift
#wedding
#selangor
#cheras
#kajang
#btho
#balakong
#srikembangan
#serdang
#putrajaya
#puchong

PROMO PELAMIN RELUNG MINIMALIS

HANYA RM1999. 00 -PELAMIN RELUNG MINIMALIS
-BUSANA SONGKET SEPASANG
-MAKEUP 1 X
-BANTAL NIKAH
-PAYUNG
-BUNGA TANGAN
-FREE BUSANA AKAD NIKAH TERPILIH

PELAMIN SAHAJA RM1299. 00 *promosi utk pakej kahwin rumah sahaja
*promosi hanya kepada yang masih belum booking sahaja
*majlis hanya sepanjang disember 2018, Januari & April 2019. *booking secara online dahulu, pemilihan baju dibutik
*tidak termasuk kos transport

Utk tempahan & pertanyaan mengenai harga pakej,whatsapp segera..(kami akan balas whatsapp anda dalam tempoh 72 jam)

www.wasap.my/60189760900

Kami terima booking utk daerah kota bharu dan kawasan berhampiran sahaja .. #pelamin #minipelamin #pelaminmini #pelaminsanding #pelaminakad #pelaminnikah #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminmurahkelantan #muakelantan #muakotabharu #buaianberendoi #majlisaqiqah #majlisakikah #babycradle #pelaminkelantan #pelaminmurahkelantan #kelantanweddingideas

Daging sangat lembut dan terjamin sedap 😍👍🏼 Thank you repeat yaaa moga rezeki melimpah ruah amin .

Mana yang tak rasa lagi tuuu mari lah rasa kambing paduuu contact je number ni boleh COD sampai depan rumah 😬
.
📞 +60 18 207 3667
📞 +60 18 207 3667
📞 +60 18 207 3667

#kambingqurban #kambingbakar #kambingmurah #kambingaqiqah #kambinggolek #kambinggolekmurah #kambinggolekaqiqah #kambinggolekkl #kambinggolekselangor #kambinggolekviral #kambinggolekbakar #kambingperap #kambingperapviral🐐 #kambingperapfrozen #kambingperapkaw #kambingperap #kambingbakar #majliskahwin #majlisperkahwinan #majlisaqiqah #majlisaqiqah #majlispertunangan #majlispersandingan

💕MARISSA LACE PEPLUM 💕
.
Color Available : Dark maroon
.
Material : Como Crepe & lace
.
👗 Material yang sejuk dan selesa dipakai oleh kanak-kanak & Dewasa
👗 mudah digosok dan tidak mudah renyuk
👗Baju dihiasi dengan lace yg lembut di bahagian atas pinggang
.
Size Available 💕 5y/6y
💕 7y/8y
💕 9y/10y
💕 11y/12y
.
Price
Kids size
RM 85 ( 5y/6y, 7y/8y)
RM 89 ( 9Y/10Y & 11Y/12Y)
.
Free Postage SM / SS tambah Rm5
.
Baju ibu Rm120
Pos rm8 sm/ rm12 ss
.
0182474527

#bajurayababy #peplumbaby #bajubudakmurah #bajurayabudak2018
#bajukurungbaby #kebayabudak #kebayabayi
#bajurayasedondonadikberadik #majliscukurjambul #bajukendurikahwin
#majlisaqiqah #buaiberendoi
#bajukurungmurah
#bajukurungcantik
#bajukurungmodern
#bajukurungbudak
#bajukurungbudakmurah
#bajukurungpeplummurah
#bajukurungpeplumbudak
#peplumbudak
#peplumbudakmurah
#peplumbudak2018
#bajupeplummurah
#kenduriakikah
#pelaminberendoiselangor
#bajupeplumbaby
#bajupeplumbayi
#bajupeplummaroon

ROMPERS BAJU MELAYU AQEEF 2018
Lebih smart, lebih jimat! -
------------------------------------------------------ 🌸STYLISH🌸CANTIK🌸BERKUALITI🌸MURAH🌸

ANDA TAK PERCAYA, ANDA CUBA & COMPARE! 😎 Stylish design exclusively for 2018! 💰 Harga murah dengan kualiti yang lebih baik! InsyaAllah tak menyesal beli. Fabrik COTTON T-SHIRT LEMBUT dan tahan lasak malah lebih lembut selepas dibasuh. 💖 Khas untuk apa jua majlis (Raya, aqiqah, kenduri) atau nak pakai ke mana saja pun memang smart! 🌸 Ohhh..... banyaknya pilihan warna! Pilih saja yang bertepatan dengan tema! 🌹SIZE:
Size XS ➡ 0-3 Bulan
Size S ➡ 3-6 Bulan
Size M ➡ 6-12 Bulan 🌹MATERIAL:
Cotton T-Shirt Lembut 🌹PILIHAN WARNA:
1 - White
2 - Cream
3 - Green Turquoise
4 - Mint Green
5 - Emerald Green
6 - Steel Blue
7 - Royal Blue
8 - Baby Blue
9 - Deep Sky blue
10 - Red Chilli
11 - Magenta
12 - Orange
13 - Dark Brown
14 - Peach
15 - Dark Purple
16 - Magenta
17 - Apple Green
18 - Golden Mustard
19 - Maroon
20 - Yellow
21 - Lavender
22 - Black
23 - Navy Blue
24 - Mulberry
25 - Leaf Green
26 - Soft Grey
27 - Blue Turquoise
28 - Pink Pastel
29 - Soft Pink
30 - Orchird Purple
31 - Olive Green
32 - Nescafe
33 - Khakis
34 - Soft Yellow

Harga: RM45 sehelai.
Postage add RM8sm/RM12ss ------------------------------------------------------
Whatsapp: 0122796977 or click link di bio
#sayajual #sayajualrompers
#rompersbajumelayu #bajumelayurompers #aqiqah #berendoi #bajuaqiqah #majlisaqiqah #bajuraya2018 #bajumelayubaby #romperbajumelayu #bajumelayuromper #bajurayababy #bajubaby #sayajual #rompersbaby #bajubabyboy #sayajualmurah #bajurayababy #rompersbaby #rompersbabyboy #rompersraya #rompersaqiqah

Syantik kan 😍😍😍 Yang berminat dgn baju melayu baby dan sampin baby boleh terus wasap / DM kami ☺️ .
#bajumelayubaby
#bajumelayubudak
#romperbajumelayu
#sampinbaby
#kopiahbaby
#songkokbaby
#garlicbalm
#majlisaqiqah
#akikah
#aqiqah

Ade yg berkenan utk Pakej Popcorn Kaler2 ni? 😄😄
.
Kotak ni u all boleh pilih corak & tulis nama pengantin tau..😊
.
InsyaAllah this week kami akan open order.
.
Ada harga special lagi tau😄
.
Nanti u all dah blh booking slot trus k.😉
.
Kami akan update nanti.
Tunggu....😘
.
.
.
WhatsApp : +6018-2725162
.
.
.
#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #majlis #kahwin #majlisperkahwinan #majliskahwin #majlisaqiqahcukurjambul #majlisaqiqah #pesonapengantin #mefapengantin #kahwinmall #event #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #kotak #doorgiftkualalumpur #ajiemyartsouvenir #sale #akikah #kotakmurah #kotakdoorgift2018 #kahwin2018 #kotakbahulu #doorgiftmalaysia #kotaksale #doorgiftpopcorn

Kami adalah pengilang & pengedar sah product #wafisofticecream🍦🍦 yg dijamin Halal 100%...👌
.
kepada peniaga2 aiskrim yg sukar utk mendapatkan BAHAN AISKRIM & KON
Anda blh direct dgn kami yer...
:
Kami supply(LIQUID & POWDER) terdapat 9 jenis flavour 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
✅COKLAT
✅VANILLA
✅STRAWBERY
✅DURIAN
✅KELADI
✅JAGUNG
✅GREENTEA
✅HONEY DEW(NEW FLAVOUR)
✅KELAPA (NEW FLAVOUR)

Dan juga Kepada yg belum memiliki mesin serta berhajat nk mulakan perniagaan aiskrim dan masih tercari cari anda blh dapatkannya dgn pihak kami... disini kami sediakan mesin jenis table top dan permanent..
:
Kami juga menerima tempahan aiskrim utk pelbagai majlis 😍
.
🍦PERTUNANGAN
🍦PERKAHWINAN
🍦BIRTHDAY PARTY
🍦MAJLISAQIQAH
🍦HARISUKANEKA
🍦HARIKELUARGA
DAN LAIN2.. .
#aiskrim #aiskrimkatering #aiskrimviral #aiskrimmurah #aiskrimkelapa #aiskrimbajet #kateringaiskrim #jjcm #softaiskrim #aiskrimmalaysia #majliskahwin #majlisaqiqah #majlisnikah #majlisberinai #majliskesyukuran #majlisbeliamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags