#majlis

MOST RECENT

OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒŸ No. 1 di Malaysia โœ”
๐ŸŒŸ Berkesan SEAWAL 10 hari naik 1cm-5cm๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Terbukti SANGAT berkesan ๐Ÿ˜
๐ŸŒŸ Selamat untuk digunakan โœ”
๐ŸŒŸ 100HALAL Dan Bahan Alami๐Ÿ‘ ๐ŸƒServis COD untuk org tawal
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰โ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #igmalaysiashop #babykidshop #babykidsstore #kedaibaby #kedaibabyonline #kedaibabymalaysia #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #accessoriesmalaysia #giftforher #braceletmalaysia #gelangmalaysia #rantaimurah #sayajualrantai #kurungmoden #baju #jubah #jubahwanita #pakaian #wanita #gadis #remaja #cikgucikgi #opis #majlis #bazaar #peplum #peplumdress

WEDNESDAY SLUSH ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ต Our latest ๐Ÿ†• Mid-week treat for you!
FREE Medium Slush with Every Shisha!
โ€ข
Have you tried Our โ€˜Majlis World Cup Flavourโ€™ yet? Order yours during the games for just *ยฃ7* โ€ข
Current Promo code *MAJLISCUP2018* to receive ยฃ5 OFF your Online order which includes Free Delivery too! ๐Ÿ†“
WWW.MAJLISDELIVERED.CO.UK
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#WednesdaySlush #majlis #shisha #shishalounge #shishalover #shishatime #shishaandchill #hookah #socialsmoke #Sport #worldcup #worldcup2018 #FifaWorldCup2018 #Russia #England #leicester #birmingham #coventry #nottingham #MajlisDelivered #OrderOnline #QuickEasyDelivered #shishadelivery #doortodoorservice #bestinleicester #premiumsmoke #visitmajlis

Assalamu'alaikum. Wr. Wb.

Alfaqir Sholeh bin Thohir Ba'abud dan keluarga, mengucapkan; Selamat hari Raya Idul Fitri 1439 H. Minal Aidzin wal faa iziin wal maqbuliin... Taqobbalallohu minna wa minkum shiyamana wa shiyamakum kullu 'amm wa antum bikhoirin... Amin...
"Mohon maaf lahir dan batin atas segala salah dan khilaf yg sengaja atau tidak..." Wassalamu'alaikum warahmatullahi wa barokatuh... #lebaran2018 #malang #cinta #buahhati #buahhatiku #anaksholeh #anaksholehah #alquranrainbow #alquran #anaklangit #malanghits #malampertama #doa #haditsshahih #jakartaolshop #jogjakarta #rja #rj #majlisriyadluljannah #majlis #mutiarakata #ceramah #ceramahislam
#romadlonkareem #ramadhan2018
#ramadan #mau #kalamberhijrah

.
Amboi kemain comel adik kite ni berjubah Yaya color dusty rose. .
Ceria nampak kan?
Sebenarnya beliau beli beberapa helai nak sedondon tapi tak dapat lak bergambar bersama. .
Takpelah, asalkan beliau suka, sis pun suka.
.
Terima kasih kerana memilih Hijabeezstyle Collection untuk beli baju raya.
.
.

#wardrobehanis #jubahyaya #ootdraya #salamlebaran #aidilfitri #shramzb #selamathariraya #muslimahfashion #malaysia #bazaarpaknil #instamalaysia #pakaianmuslimah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #kendurikendara #kenduri #dropshipmalaysia #visitmyigshop #shoppingonline #malaysianigers #baju #jubah #jubahwanita #pakaian #wanita #gadis #remaja #cikgucikgi #majlis #bazaar

Bismillah..
.
โ€œTidak diberikan keringanan (rukhshah) bagi wanita untuk masuk kamar mandi umum karena seluruh anggota tubuhnya adalah aurat, dan tidak dibolehkan membukanya kecuali dalam keadaan darurat (boleh baginya masuk kamar mandi umum). Misalnya ia sakit sehingga harus masuk kamar mandi tersebut untuk pengobatan. Atau ia selesai dari nifas daningin mandi suci, atau junub sementara hawa sangat dingin dan ia tidak dapat menghangatkan air dalam keadaan ia khawatir memudaratkannya bila menggunakan air dingin. Tidak boleh bagi laki-laki masuk ke kamar mandi umum ini tanpa mengenakan penutup tubuh yang dapat menutupi bagian pusar dan lutut.โ€ (โ€˜Aunul Maโ€™bud, kitabul Hammam, bab satu)
.
Jazaakallahu khairan
Ustadz Abu Yahya Badrusalam, Lc.
.
#islam #salaf #sunnah #dakwah #majlis #nu #muhammadiyah #indonesiatanpapacaran

#3pc #sequence #band / #kugiran pun menjadi pilihan #popular untuk majlis-majlis seperti #openhouse #rumahterbuka #hariraya . Walau pun bukan #muzik #live dan cuma #programming , seleksi lagu yang banyak manpu memeriahkan majlis.
.
.
Untuk majlis tunang dan kahwin pun memang sesuai sangat !
.
.
โ˜Ž 011-11159103
.
.
#musicband #malaysia #selangor #syawal #kahwin #tunang #majlis #hiburan #artis #kugiran #muzik #laguraya #selamathariraya #lebaran #aidilfitri

ุชู†ููŠุฐ ุฃุนู…ุงู„ ุงู„ุฌุจุณ ูˆุงู„ุตุจุบ ู„ุดุฑูƒุฉ ุงู„ุนุฑูŠู† ู„ู„ุชุตู…ูŠู… ุงู„ุฏุงุฎู„ูŠ ูˆุงู„ุฏูŠูƒูˆุฑ ููŠ ููŠู„ุง ุงู„ุดุญุงู†ูŠุฉ - ู‚ุทุฑ

ุดุฑูƒุฉ ุงู„ุนุฑูŠู† ู„ู„ุชุตู…ูŠู… ุงู„ุฏุงุฎู„ูŠ ูˆุงู„ุฏูŠูƒูˆุฑ - ู‚ุทุฑ ๐Ÿ‡ถ๐Ÿ‡ฆ
Designed by AL AREEN Interior Design & Decoration Co.
M: +974 - 3119 3292
M: +974 - 7478 4700
E: areen.s.design@gmail.com
Location: ู‚ุทุฑ - ุงู„ุดุญุงู†ูŠุฉ
#design #eng_areensamir #eng_areen #Exterior #classic_style #Modern #interiors #interiordesign #decor #decoration # classic #majlis
#ู‚ุทุฑ #ุงู„ุฏูˆุญุฉ #ูƒู„ุงุณูŠูƒ #ู…ูˆุฏุฑู† #ุชุตู…ูŠู…_ุฎุงุฑุฌูŠ #ุชุตู…ูŠู…_ุฏุงุฎู„ูŠ#ุชู†ููŠุฐ #ุงุณุชุดุงุฑุงุช #ุงุณุชุดุงุฑุฉ #ุชุตู…ูŠู… #ู‚ุทุฑ_ุฏูŠูƒูˆุฑ #ู‚ุทุฑ_ู„ู„ุฏูŠูƒูˆุฑ #ุฏูŠูƒูˆุฑุงุช #ู…ุตู…ู…ุฉ_ุฏูŠูƒูˆุฑ

Kenangan Bersama Para Habaib Dan Habib Umar bin Hafidz Fii Ambon.
ุงูŽู„ู„ู‘ู€ูฐู€ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูฐู‰ ุณูŽู€ูŠูŽู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูฐู‰ ุฃูฐู„ู ุณูŽูŠูู‘ุฏูู†ูŽุง ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู .
.
.
@ibank_al_faqir @tareem.waahlaha
@syawalludin_04 @wira_triyanto @yasir_bin_salim_bachmid #jalan_sementara #syaikhona #habib #ulama #aswaja #maulidnabi #maulid #majelisrasulullahsaw #majlis #majlisilmu #majelisilmu #nahdlatululama #tarim #tareem
#habib #ulama #aswaja #maulidnabi #maulid #majelisrasulullahsaw #majlis #majlisilmu #majelisilmu #nahdlatululama #yaman #yemen #tarim #ribath #yemen #yaman #sholawat #sholawatan #doa #maulidnabi #malang #habaib #maulid #sufi #sufism #ahlussunnahwaljamaah
#habibalialjufri #habibalizainalabidin #habib #ulama #aswaja #maulidnabi #maulid #majelisrasulullahsaw #majlis #majlisilmu #majelisilmu #habibumarbinhafidz #habibumar #habibsyech

Which color scheme would you choose for this living area? A or B ? .
.
ุฃูŠ ู…ู† ุงู„ุฃู„ูˆู† ุณุชุฎุชุงุฑ ู„ู‡ุฐู‡ ุงู„ุตุงู„ุฉุŸ ุงู„ุฎูŠุงุฑ A ุงูˆ ุงู„ุฎูŠุงุฑ B ุŸ .
.
#interiordesign #interiors #inspiration #interior #3d #design #house #living #majlis #hall

Kalau nak lebih meriah, ada juga yang memilih untuk dapat #4pc #liveband / #kugiran untuk majlis-majlis seperti #openhouse #rumahterbuka #hariraya . #muzik pun #live dan bunyi pun penuh je. Tetamu nak #jamming dan #karaoke pun bole!
.
.
Untuk majlis tunang dan kahwin pun memang sesuai sangat !
.
.
โ˜Ž 011-11159103
.
.
#musicband #malaysia #selangor #syawal #kahwin #tunang #majlis #hiburan #artis #kugiran #muzik #laguraya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
*
Haaaa....dah abis beraya ke tu... Mana yang nak buat OPEN HOUSE boleh roger kami..pelbagai menu pilihan ada *
Jom cepat booking order
*
So ape lagiiii...??? โ˜Ž๐Ÿ“ฑ
โฉ Call/Whatsapp 016402399 now!
โฉ Call/Whatsapp 016402399 now!
โฉ Call/Whatsapp 016402399 now!
โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค
*
Jangan lupa follow ig: ๐Ÿ”ธ@peaceworks.planet๐Ÿ”ธ
๐Ÿ”ธ@peaceworks.planet๐Ÿ”ธ
๐Ÿ”ธ@peaceworks.planet๐Ÿ”ธ
*
*
#ejlicious #sayajual #sayajualmurah #bangi #kajang #serdang #putrajaya #catering #majlis #jamuan #kenduri #birthdayparty #event #jamuanraya #openhouse #rumahterbuka #raya #sedap #makan #makansedap #makanmurah #ketupat #rendang #lontong #kuihmuih #laksa #rotijala #ordermakan #jommakan #nakmakan

Alhamdulillah syukur..
terima kasih..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค— #testimoni
#SKsellerhokitto
#coconutjelly
#jamuanraya
#majlis

Alhamdulillah syukur..
terima kasih..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿค— #testimoni
#SKsellerhokitto
#coconutjelly
#jamuanraya
#majlis

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang ๐ŸŽ‰ kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya ๐ŸŽ‰ delivery on 24hours kemana sahaja ๐ŸŽ‰ request anda diterima ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŽ‰ sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang ๐ŸŽ‰ kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya ๐ŸŽ‰ delivery on 24hours kemana sahaja ๐ŸŽ‰ request anda diterima ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŽ‰ sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang ๐ŸŽ‰ kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya ๐ŸŽ‰ delivery on 24hours kemana sahaja ๐ŸŽ‰ request anda diterima ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŽ‰ sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan

Most Popular Instagram Hashtags