[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#majesticapprenticecrew

4342 posts

TOP POSTS

Dengan ini saya mengucapkan selamat hari raya ✨✨✨
Sape raya pahang kita geng ?
#majesticapprenticecrew #dandotkata #grandmillionaireclub #newplan #gmi #gmi #gmi #newplan

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian :
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? 💣💣 #majesticapprenticecrew #danlivestyle #grandmillionaireclub

Alhamdulillah new investors singgah rumah untuk beli saham. Rezeki raya lah orang katakan. Jadi apa kelebihan beli saham ni ye ⁉️🤔
.
Saham ni banyak kelebihan tetapi banyak orang tak tahu. Pertama sekali dia mengurangkan cukai yg kita perlu bayar. Kedua ia adalah asset yg mampu menggandakan simpanan anda berkali kali ganda. 😱😱
.
Di waktu kita masih ada masa ni lah kita kena beli. Sedikit demi sedikit, sebab mungkin saham yg sedikit ni mampu membuatkan kita cari penyelesaian diwaktu susah 💪🏻💪🏻 #daretodream #grandmillionaireclub #majesticapprenticecrew #GMC

Sepetang yowwww
.
.
Siapa tak puasa?? Haaa tak boleh raya tau. Hek hek
.
Ok ok so semua tgh buat apa?? Eleh ckp jelah yang semua tgh tgk gmbr mknn yg bnyk dlm insta kan kan kan. Hoho. Ehem ehem. Sis ada projek baru woooo. Nak tau gak ke?? Jom lah dm sis
.
.
#roadtomillionaire
For business purpose
📞IJAH -- 01119877105
📞IJAH -- 01119877105
.
.
#IjahYoungMillionaire
#MajesticApprenticeCrew

JOIN RM1350 PROFIT RM20,000 😱
.
.
.
Macam tipu tapi hakikatnya inilah kenyataan. Keuntungan dengan modal RM1350, maximum boleh dapat dalam RM20,000. Keuntungan yang luar biasa bila anda membeli saham syarikat abam. .
Dengan visi dan misi syarikat yang jelas, CEO yang dikenali dan dipercayai, projek company yang sentiasa bertambah dari masa ke masa dan paling penting kita ada PEMEGANG AMANAH iaitu TRUSTEE yang akan menjamin MODAL yang anda keluarkan. .
Jadi, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak bersama dengan kami. Jika anda betul-betul memahami dan tahu secara terperinci, anda akan nampak ini adalah peluang yang sangat besar dan tidak boleh disia-siakan. .
Cepat - cepat ws saya jika mahu tahu secara terperinci tentang pembelian SAHAM ini. Abam akan beri penerangan tanpa apa2 bayaran😂 . . #majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub #danlivestyle #gmi #daretodream

NAK DELETE DH .. Pembongkaran .
.
.
Petang ni abang just nak share cara mcm mana korg dkt luar sana nak buat side income dalam masa sama melabur . .
.
1) Invest dan tunggu profit tanpa perlu bekerja
2) Invest dan jadi agent yang sah menjual saham
.
Specialnye bila anda jadi agent adalah anda dapat extra income hasil dari sale anda menjual saham. Jangan risau sebab semuanya sudah disediakan
.
.
Modul disediakan✔️
Advisor yang berpengalaman disediakan✔️
Training disediakan✔️
Gerak kerja disediakan✔️
.
.
Jadual kerja suka hati.
Cuti kerja suka hati.
.
10 orang yang terawal sahaja untuk special offer . .
[0176067154]
[0176067154]
#majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub #daretodream #danlivestyle #uitmshahalam

Cash reward, tahniah 🎊🎊🎉
.
.
#grandmillionaireclub #majesticapprenticecrew #otcmarket

Nak tanya . apa BIG WHY anda yg membuatkan anda WAJIB berjaya ? .
.
Semua org yg berjaya mereka ada BIG WHY mereka sendiri . Ramai yg kecundang sebelum berjaya sebab mereka takde SEBAB kenapa mereka buat sesuatu . Buat sebab ikot2 kawan , buat sebab nak try2 nasib( kau igt ni main nombor ekor ke 😂). Buat sebab boring takda kawan nak cari jodoh ( memang kelaut ) . .
.
So nak berjaya cari SEBAB kenapa PERLU berjaya .setiap orang ada BURNING DESIRE masing2 . Cuma jumpa tak jumpa je . Yang mana dah jumpa , teruskan konsisten dgn usaha anda . Percayalah rezeki akan sampai pada org yang tak kenal erti putus asa . Yang tak jumpa ? Teruskan mencari BIG WHY anda . Tepuk dada tanya selera .
.
Saya ada SEBAB saya sendiri . You all plak macam mana ?
.
#danlivestyle #daretodream #grandmillionaireclub #majesticapprenticecrew #uitmshahalam

MOST RECENT

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE]
.
.
.
Apa yang korang kena faham pasal investment abam ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang abam buat ? .
Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes.
.
Tapi bila abam sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja.
.
Dan tapi lagi, investment yg abam buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company abam bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest.
.
Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company abam, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;-
.
Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? .
Dah paham, dah minat, pm lah abam. Okay ?
.
No ade di bio
No ade di bio
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Bila melihat orang-orang yang hari ini berjaya dan terkehadapan, akan terlintas di fikiran membandingkan mereka dengan diri sendiri. Kita juga bersungguh-sungguh berusaha, tetapi kenapa masih belum berjaya? Kenapa sering gagal & terkebelakang? Kita mula mempersoalkan aturan Tuhan & berprasangka yang bukan-bukan. Ini semua suatu ketidak-adilan!
.

Kawan, bertenang.
Jangan pernah prejudis pada aturanNya.
Dia tahu masa yang tepat untuk setiap sesuatu itu berlaku: dari sebesar-besar perkara hinggalah ke sekecil-kecilnya. Tiap helai daun yang gugurpun Dia tahu, masakan apa yang kita lalui saban hari Dia tidak tahu. Dia tahu, Maha Tahu
.

Kerja kita usaha & berdoa.
Yang lain, serahkan padaNya.
Siapa tahu, jika kita terlalu cepat berjaya, kita akan berubah, jadi lupa diri & lupa Dia.
Siapa tahu, jika kita peroleh apa yang kita damba mengikut masa yang kita rancang itu akan jadi penyebab untuk satu malapetaka
.

Sentiasa lihat orang-orang yang berjaya dengan lapang dada & jadikan motivasi.
Yang kita nampak, kejayaan mereka. Luka,air mata & pengorbanan mereka kita tak nampak semuanya.
"Allah tahu masa, keadaan & tempat yang tepat untuk setiap hambaNya. Semuanya bukan kebarangkalian. Jika kamu lihat dari hati setiap perkara, kamu pasti akan nampak hikmahnya."
.
Selamat hari indah semua!
.
📞016-9893018
📞016-9893018
📞016-9893018
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

*BUKAN RENUNGAN TETAPI MESTI BERTINDAK*
👉Takut DITOLAK
👉Takut GAGAL
👉Takut MISKIN
👉Takut DIKRITIK
👉Takut SAKIT
👉Takut BERJAYA
👉Takut MATI
*KENAPA ANDA TAKUT?*
🔥 PEJAM MATA ANDA SEKARANG dan RASAI anda TAKUT kerana ANDA TIDAK BERTINDAK untuk mendapatkan ILMU
🔥*SEBAB ITU ANDA BELUM BERJAYA kerana KEJAYAAN TAKUT JUGA kepada ANDA kerana ANDA BELUM BERSEDIA untuk BERJAYA*
🔥BERUBAHLAH
🔥BERTINDAKLAH
🔥BERUBAHLAH
🔥BERTINDAKLAH
🔥BERUBAHLAH
🔥BERTINDAKLAH
*SEMUANYA PADA DIRI ANDA*
.
No ade di bio
No ade di bio
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Tahniah irwan, perjalanan irwan dalam perniagaan ni saya cakap mmg susah. Lagi2 nak melakukan business dalam keadaan umur 15 tahun. 🤕 Bagi saya ada kekangan di situ.
.
.
1. Masalah sukar untuk close orang akibat terlalu muda.
2. MRSM tk bg pakai handphone, so nk buat online susah.
3. Duduk di kelantan, jauh dari business partner dan HQ.
.
.
Tetapi, itu semua bukan penghalang bagi IRWAN! 💪😎 Irwan BUANG
segala MASALAH dan ALASAN yang ada pada dirinya dan sekarang ni dah collect 600 ringgit dalam masa 4 hari. Okay ke okay? 😂
.
.
Yang penting Irwan 15 tahun dah ambil modal yang tertinggi RM6780, Tetapi selepas diskaun RM 3760 yang akak2 abang2 mcm mana? 🤗😂
.
.
Kepada mereka yang macam irwan, ataupun tak tahan dengan pencapaian irwan dan nak jugak apa yang irwan dapat. Saya ada offer kepada anda, dan offer ini terhad kepada 5 orang yang terawal sahaja. Nak tahu ? Pm whatsapp. 😄
.
.
📞 Daus-0192816861
.
.
#BusinessAcademy360
#gradedofficial #gradedbusinesseliteclub
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#hazimyouthmillionaire #ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

[TIPS UNTUK BERANAKKAN DUIT DALAM BANK ANDA]
Selamat malam gais. Tips paling mudah adalah dengan cara invest di tempat yang selamat dan terjamin modal tak kan lenyap

Abam ada sediakan satu platform yang mana sesuai dan khas untuk anda yang nak gandakan simpanan wang dalam bank dalam keadaan tak perlu bekerja. Dan yang paling penting platform Abam ni terjamin dengan pemegang amanah iaitu TRUSTEE yang mana TRUSTEE adalah third party yang dihire oleh company untuk menjamin keselamatan modal yang anda invest ke platform Abam. Jadi, jangan runsing jangan risau , semuanya baik baik saja.😊
.
No ade di bio
No ade di bio
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Have confidence in your own decisions. No one knows what best for besides yourself. #danlivestyle #majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub

PELABURAN atau PELEBURAN?? .
.
.
.
Jadi ramai yang tertanya2 betul ke melabur boleh menggandakan pendapatan ? Ada sesetengah orang kata alah ni tipu je, ada sesetengah orang kata nanti dulu lah, setengah lagi tak kisah.
.
Sama macam 10 tahun yg dulu bila orang baru dengar pasal saham google, saham facebook, saham apple dan rasakan perkara ni remeh temeh. Tetapi hakikatnya sekarang? Ramai yang menangis terguling2 bawah katil sebab menyesal tak invest awal2 dulu. 😅
.
Jadi sesiapa yg nak consult tentang saham, nak jual beli saham atau nak simpan sampai ke anak cucu boleh whatsapp sy untuk sy terangkan semuanya berkenaan investment for FREE 😊
.
.
.
📞AQIL ALIAS 01121954863.
📞AQIL ALIAS 01121954863.
📞AQIL ALIAS 01121954863.
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aqilyoungentrepreneur
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee
.
.

#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

Happy independence day 💞 #danlivestyle #majesticapprenticecrew

[INVEST DAN TERPAKSA BERGANDA BEB]
.
.
.
Hai gais. Mungkin tak kalau abam kata korang ada seberapa jumlah saving yg korang simpan, dan korang terpikir nak gandakan dgn buat apa2 bisnes. Mungkin?
.
Dan mungkin sekrang ni jugak korang pening bisnes apa yg korang patut join dan mudah utk buat sekarang ni. Sebab byk sangat bis2 yg promote dlm online ni, bisnes yg mengeluarkan modal sehingga korang rasa mcm takut nak join, sebab apa ? Takut nak jual2 brg lah, takut nak cari2 orang lah. Pulak dah tak suka bisnes cari2 orang kan ? 😕.
.
Okay tak instead of korang nak gandakan saving korang, korang just perlu beli saham company abam je. Tunggu dlm beberapa tempoh matang korang boleh jual sehingga 3 ke 4 kali ganda dgn nilai korang beli. Yang penting korg invest saving korang dekat platform ni, tak perlu nak kena cari org lah, nak promote2 bisnes lah bagai. Korang invest sahaja. Okay kan ? 😇.
.
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Ngeh ngeh ngehh...
.
.
.
Alhamdulillah, hampir selamat utk menjalankan Ibadah Korban dlm bulan Zulhijjah utk tahun ni.
.
Berkesempatan dari ini, abam juga ingin beritahu korang semua, yang abam sekarang ni ada projek baruuuuu🙈🙈🙈
.
Jeng jeng... apa benda tu ? Nanti dulu... lek dulu... platform yg kami gunakan lepas ni sgt sgt mengikut trend bisnes terkini. Dan yg paling penting kalau korang join, modal dijamin boleh dikembali dlm beberapa tempoh yg ditetapkan. .
BETUL BETUL LOOWWWW RISKKKKKK dan DAPAT KERJASAMA BADAN KERAJAAN😱
.
So, keep in touch on abam punya insta timeline. Set notification, and korang boleh jadi orang terawal bersama sama abam 💪🏻😎🔥
.
And abam yakin once abam announce pasal projek baru ni, mmg lagi berlambak2 abam kena layan. So korang jangan lambat taw. Lambat tinggal 🙈
.
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekSavingDuit2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

[RUGI, RUGI, RUGI]
.
.
.
"Penatlah bang, join bisnes itu ini, keluar modal habuk pun tarak"
.
"Join pakej beriban riban, bila buat tak jadi, modal yg dilabur melebur begitu saja"
. "Abis saving semua dikeluarkan join mcm mcm bisnes merapu😩"
.
First of all 'tahniah' dan 'padan muka' kepada korang yg pernah merungut dgn ayat2 mcm ni😂.
.
Sebab apa 'tahniah' ? Sebab biasa lah tu, bak kata fattah amin, "anggaplah modal tu modal membayar kebodohan kita" hahahahaha. Deep siot ayat dia en. Tapi tak leh pakai😂. Tahniah sebab mungkin itu lah modal yg akan mengajar korang apa itu kegagalan sebelum menempa kejayaan 💪🏻😎itu yg abam maksudkan.
.
'Padan muka' sebab lain kali, kalau rasa platform bisnes ni nampak mcm tak okay, jgn join membuta tuli. But still okay kalau bisnes tu strong and korang belajar something dari bisnes tu, mybe belajar dari team atau dari company tu sendiri yg mengajar korang erti 'usahawan sejati'.
.
Apa apa pun modal yg korang dah terbuang begitu saja, biarkan lah ia menjadi debu. Tapi bila ada peluang baru, mari mari datang dekat abam nak habaq mai nih 😋.
.
Okay tak bisnes abam ni, kalau korang labur modal dan modal korang tu dijadikan saving yang akan berganda ganda. Abam tanak bagi jaminan 100% untung gila sgt. Yg penting in shaa allah modal yg korang invest tu, takkan leburrr.... innalillah wa innailaihirojiun....
.
Jom piyem lekas pantas memiyem abam 😋.
.
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Jom buat saving wang digital aka bitcoin 😎. #danlivestyle #majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub #otcmarket

Jom start buat investment 💪🔥. #danlivestyle #majesticapprenticecrew #otcmarket

Bila penat belajar untuk berehat bukan berhenti #majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian :
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? 💣💣 .
#danlivestyle #majesticapprenticecrew #grandmillionaireclub #otcmarket

[BUKAN SEMUA KITA NAK, KITA DAPAT!]
.
Dalam dunia ini, bukan semua benda yang kita .
hajatkan kita akan capai. Banyak perkara, dalam pelbagai situasi, kita tidak mendapat apa yang kita hajati. Walaupun kadangkala telah berusaha bersungguh-sungguh, walaupun kadangkala telah bermati-matian memikirkan strategi.Tetap tidak berjaya kita mendapatkannya.
Hakikatnya itulah lumrah.
Setuju?
.
Jangan kecewa apabila tidak mendapat apa yang dihajatkan. Pandang dari sudut positif. Fikir jauh ke hadapan. Positif, sentiasa membuahkan positif yang lain.
Bak kata pepatah:-
BARA YANG DIGENGGAM BIAR SAMPAI MENJADI ARANG
.
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
📞FIRDAUS 016-9893018
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Most Popular Instagram Hashtags