#majalahwanita

MOST RECENT

🔊 JEMPUT KE SINI jam 9.00 mlm ini - Aerodance Workout !!
( Please Share / Tag ) ===================
▶️Coach Yatt
▶️25/01/18 (Rabu - mlm ini)
🔹️9.00 mlm ini
▶️Dewan Taman Shah Jaya Batu 9
Jln Cheras - berdekatan Bangunan Telekom
Batu 9 Jln Cheras / Stesyen MRT Sri Raya Batu 9 Cheras - tepi Lebuhraya Grand Saga KL - Kajang
▶️Open To Public - Ladies Only
▶️Bayaran RM5.00
▶️Tema : Bebas
▶️☎️ 019 6649337 019 3176445
📌Waze: Ibu Sawat TM Batu 9 Cheras
📌 'WALK IN' setiap hari Rabu❤❤
#quputeh #avonmalaysia #beritaharian #maybelline #jominternet #simplysiti #malaysiahariini #herbalife #shaklee #astrooasis #zumbakl #umnotitiwangsa #tvalhijrah #zumbakl #majalahwanita #mcdmalaysia #DatoSrisitinurhaliza #datovida #tv3 #gegarvaganza #premiumbeutiful #elken #utusanmalaysia #dherbs #lemonex #harianmetro #umnomalaysia #sinarharian #mingguanwanita #kosmomalaysia

🔊 JEMPUT KE SINI jam 9.00 mlm ini - Aerodance Workout !!
( Please Share / Tag ) ===================
▶️Coach Yatt
▶️25/01/18 (Rabu - mlm ini)
🔹️9.00 mlm ini
▶️Dewan Taman Shah Jaya Batu 9
Jln Cheras - berdekatan Bangunan Telekom
Batu 9 Jln Cheras / Stesyen MRT Sri Raya Batu 9 Cheras - tepi Lebuhraya Grand Saga KL - Kajang
▶️Open To Public - Ladies Only
▶️Bayaran RM5.00
▶️Tema : Bebas
▶️☎️ 019 6649337 019 3176445
📌Waze: Ibu Sawat TM Batu 9 Cheras
📌 'WALK IN' setiap hari Rabu❤❤
#quputeh #avonmalaysia #beritaharian #maybelline #jominternet #simplysiti #malaysiahariini #herbalife #shaklee #astrooasis #zumbakl #umnotitiwangsa #tvalhijrah #zumbakl #majalahwanita #mcdmalaysia #DatoSrisitinurhaliza #datovida #tv3 #gegarvaganza #premiumbeutiful #elken #utusanmalaysia #dherbs #lemonex #harianmetro #umnomalaysia #sinarharian #mingguanwanita #kosmomalaysia

SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Berderet testimoni dari customer kami.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0125359620
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin #instashopmalaysia #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #barangbabybranded #kedaisuamiisteri #jubahnursingfriendly #majalahwanita #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #jomselfie #dropshipmalaysia #tilljannahinsyaallah #agendiperlukan

Hi semua 😘😘nak tahu knp skinvi brush sgt byk manfaatnya utk wajah kita?..x perlu pergi facial bagai kat rumah pun blh buat sendiri save cost & save budget 👍🏻👍🏻meh kita baca dibwh👇🏻 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja 🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.
Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!
Wapps Kak Amie 0127342055
🎀free consultation 🎀free skincare class
🎀free sample
Beauty Care with Love 💞
#aliffsyukriterlajaklaris #skinvigorate #marykaykosmetik #tudung #tudungmurah #tudungbawal #lipstick #lips #marykaykl #marykaylovers #wajah #wajahglowing #wajahcerah #wajahberminyak #kulitputih #kulitflawless #kulitkering #kulitsensitif #majalahremaja #majalahwanita #majalahnur #marykayproduk #marykayskincare #marykaydamansara #marykaydamansaradamai #marykaysgbuloh #marykaykotadamansara #marykaymontkiara

SHINE YOUR WOMANLY BEAUTY EFFORTLESSLY! ONLY WITH LOVE POTION!
.
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.
Krim Love Potion memang superb!. Nampak perubahan.
Now rasa confident sangat.
.
Dengan Love Potion, semakin hari semakin mengancam.
Aset mantap depan belakang.
Suami sekarang dah tak boleh berenggang.
.
Effect selepas ber 'Love Potion'♥
.
🌸 Pertambahan saiz
Payudara
🌸 Payudara dan punggung tegang dan terangkat
🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan
🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal
🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark
🌸 Kulit instant soft dan wangi
🌸 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi
.
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
📲whatsapp 'HUSH to 0192333171
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkpayudara #jomkahwin #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #majalahpama #ubatbesarkanpayudara #dropshipdiperlukan #krimpayudara #glutacaps #homemadebabyfood #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kedaibabyonline #pakejperkahwinan ##malaywedding #krimbesarkanpayudara #majalahwanita
. - #regrann

Ada mommies yg frust sebab tak dapat grab FREE BALM pagi tadi? .
.
Jangan sedih tau...sebabnya sale ini akan berlangsung sehingga 30hb. Jadi...mommies masih ada peluang utk dapat Free Balm, daannnn....free gift & cabutan bertuah utk menangi cincin emas 916.
.
.
Best ke wooowww? 😎
.
.
.
#saletingtangtingapril
#tasneemnaturelklang #sehangatusapanibu #dropshipwanted #naturalbalm #essentialoilmalaysia #majalahpama #bayimeragam #tidur #selsema #batukselsema #ruangniagahanania #majalahwanita #bajurayababy #sitiaafiyahkhalid #babyterlajaklaris #bayimalaysia

SET PULIH DARA paling menjadi.
.
Thanks ye pada semua yang repeat order..
.
V SECRET SPRAY untuk yang inginkan kembali dara(selaput dara bertandang kembali.
.
Untuk para bidadari suami yang inginkan malam2 indah seperti malam pertama.
.
Untuk single mother/ibu tunggal/janda yang ingin mendirikan rumahtangga untuk ke dua kali....insyaAllah anda mampu kembali seperti anak dara.
.
Untuk wanita yang menghadapi masalah keputihan atau masalah gatal vagina atau angin faraj.
.
011-278 66601

#vsecretsprayhq
#revirginsecretspray
#selaputdara
#pecahdara
#selamatpengantinbaru
#selamatbertunang
#janda
#ibutunggal
#remaja
#majalahremaja
#masalahremaja
#majalahwanita
#rahsiaisteri
#perkahwinankalikedua
#keputihan
#anginfaraj
#malampertama
#sabah
#sarawak
#semenanjung
#johor
#kedah
#pahang
#melaka
#terengganu
#kelantan
#wilayahpersekutuan
#kualalumpur
#perak
#selangor

Edisi Khusus Kartini 💐, .
Semoga bisa menjadi inspirasi bagi wanita Indonesia, tetap semangat dan menjadi pejuang untuk keluarga dan bangsa.

Cover & Profil @lovelydewi.dr
Tabloid HEERA edisi April - Mei 2018
Terbit 25 mei (available @gramedia & gunung agung seluruh Indonesia)

Big thanks for support
MUA by @nindyaezeddin
Kebaya by @mphie_kebaya_diva & @kencana_wedding
Photography by @gegesphotography
Edisikhusus @heeratabloid .
.
.
#kartiniday
#potraitmode
#tabloidheera
#tabloidwanita
#majalahwanita
#tabloidototrend
#photoshootideas
#dr_akupunktur_pku

TIPS MEMERAHKAN BIBIR
.
.
#bibir adalah sebahagian dari tubuh manusia dan juga mencerminkan imej dan personaliti seseorang itu. Ianya juga adalah sebahagian aset penting bagi wanita, kerana bibir juga mencerminkan kesihatan. Bibir yang kusam dan tidak bermaya tentunya akan menyebabkan wajah lesu dan tidak bermaya.
.
.
SAPU MINYAK ZAITUN
.
.
Minyak zaitun membntu dalam memerahkan bibir
.
.
Campurkan minyak zaitun dengan sedikit gula,kemudiansapu pada keseluruhan bibir dan tunggu beberapa minit.. selepas itu,urut keliling bibir secara perlahan dengan arah lawan jam, kemudian bilas sehingga bersih.
.
.

Korang-korang dah cuba belum Shampoo Santan ni. Shampoo Santan keluaran My HomeLab tau. Sekarang ni banyak dah shampoo Santan di pasaran kan. Tapi berbeza production nye. Kami punya dari My HomeLab. Natural & Fresh 💕
_
_
Nak Cuba meh wassap sis di ⏬
📲 0182047993

Minyak rosemary..antara bahan utama di dalam pembuatan shampoo santan..
_
_
Semua bahan yg digunakan adalah bebas kimia, so uolls jgn risau k. Akak da beberapa kali repeat guna shampoo ni tau, mmg takkan tukar yg lain dah..habis repeat habis repeat sampai kesudah haa.. sebab akak dah alami kesan dan perubahan pd rambut akak.,dan akak tau shampoo santan ni mmg terbaik bakhang la bak kate oghang kedah,tu pasal la nk suruh uolls try jugak..
_
_
Nak rasa tak apa yg akak rasa? Jom tukar shampoo skrg ke shampoo santan..In shaa Allah takkan menyesal punya..
_
_
📲 0182047993
📲 0182047993
_
_
Eh2 stock shampoo bottle limited edition akan sold out tak Lama lagi.. Nnt botol shampoo santan akan kembali normal seperti dalam gambar ni. Iaitu 250ml.so siapa yang belum dapatkan lagi botol limited edition tu, cepat2 wassap akak tau 😘

Minyak rosemary..antara bahan utama di dalam pembuatan shampoo santan..
_
_
Semua bahan yg digunakan adalah bebas kimia, so uolls jgn risau k. Akak da beberapa kali repeat guna shampoo ni tau, mmg takkan tukar yg lain dah..habis repeat habis repeat sampai kesudah haa.. sebab akak dah alami kesan dan perubahan pd rambut akak.,dan akak tau shampoo santan ni mmg terbaik bakhang la bak kate oghang kedah,tu pasal la nk suruh uolls try jugak..
_
_
Nak rasa tak apa yg akak rasa? Jom tukar shampoo skrg ke shampoo santan..In shaa Allah takkan menyesal punya..
_
_
📲 0182047993
📲 0182047993
_
_
Eh2 stock shampoo bottle limited edition akan sold out tak Lama lagi.. Nnt botol shampoo santan akan kembali normal seperti dalam gambar ni. Iaitu 250ml.so siapa yang belum dapatkan lagi botol limited edition tu, cepat2 wassap akak tau 😘

Most Popular Instagram Hashtags