[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#majalahurtv

842 posts

TOP POSTS

Abg #senyum, @asad.motawh ni ada pesanan untuk korang...haa...jangan lupa dapat majalah @urtv keluaran September 2017.
.
Cerita dan biodata @asad.motawh pula akan disiarkan dalam keluaran Oktober nanti.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburannombor1
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
..
#asadnizers
@the_nizers
@asadnizers

Jom dptkan URTV bulan ni! #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Ogos 2017. Ada gambar dan cerita menarik tentang band @floor88band yang popular dengan lagu Zalikha #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang band popular @puteraband #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Oktober 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang kumpulan @officialfamilyofrock 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Ok lah maaf yg tdi..tersilap..πŸ‘€πŸ™ˆπŸ˜‚...ganti... Dh dh yg penting utk wrga malaysia jom beli...heheh klo dh di tokonya,, beli dulu, baru dibaca isinya yaaa πŸ˜‚..jangan udah dibaca trus nggak jdi beliii πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.
.
#Repost @urtv with @instatoolsapp ・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Oktober 2017. Ada foto hot penyanyi popular @khaibahar94 di poster dalam majalah @urtv terbaharu ni😍 #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Haaa keluaran URTV baru ni, Cover depan Janna Nick, Petua Cinta Forteen. Nak tahu petua haaaa cepat2 beli.
#Forteen
#MajalahURTV

#Reposting @urtv with @instarepost_app -- Jangan lupa dapatkan @urtv Oktober 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang naib juara Bintang RTM 2016, @eryn_gani 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

πŸ’– #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

MOST RECENT

Dapat kan sekarang !!! #Repost @harrisalifcrew (@get_repost)
・・・
Hiiii guys ..jgn lupa dptkan @urtv Disember 2017..ada story ttg bos kita @harrisalif ..jom pakat2 pegi beli skrg...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.

#repost @urtv
β€’ β€’ β€’
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi dan pelakon kacak @harrisalif #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my
#harrisalif #Harrisalifcrew #urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang kumpulan @primedomestic #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Hiiii guys ..jgn lupa dptkan @urtv Disember 2017..ada story ttg bos kita @harrisalif ..jom pakat2 pegi beli skrg...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.

#repost @urtv
β€’ β€’ β€’
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi dan pelakon kacak @harrisalif #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my
#harrisalif #Harrisalifcrew #urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi dan pelakon kacak @harrisalif #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon hensem @hafeezmikail #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

#Repost @ezadlazim (@get_repost)
・・・
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi @ezadlazim😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my
@ezadzeanaventures @ezadlazimlovers @mvm_production @bijak_school_wear

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang band popular @puteraband #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang band popular @puteraband #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi @ezadlazim😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my
@ezadzeanaventures @ezadlazimlovers @mvm_production @bijak_school_wear

:
Doa Fattah & Fazura
(Di Dalam URTV December 2017)
.
.
#Repost @fazbulouswarriors
.
😍Thank you URTV πŸ™πŸ»
.
#Repost @urtv
.
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my
.

😍Thank you URTV πŸ™πŸ»#Repost @urtv
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

@Regranned from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my - #regrann

πŸ’– #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon dan penyanyi cun @missfazura #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang @atai_sudirman #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @ezadlazim😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Youtube: URTV OFFICIAL
.
dan jangan lupa layari www.urtv.com.my

@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @andibernadee 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@andibernadee
@andibernadeefc
@andibernadee.ofc
@andibernadee.army
@andibernadeelovers_

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @andibernadee 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Salam semua... @urtv edisi Disember 2017 sudah pun berada dipasaran. Urtv edisi baharu ini menampilkan 4 artis sensasi & popular, @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana dan @eykafarhana sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘.
.
Selain kisah bintang-bintang popular ini, ada juga pelbagai pin up, gambar dan cerita menarik artis-artis seperti @ctdk , @fattahaminz , @missfazura , @andibernadee , @ezadlazim , @izzueislam ,@hafeezmikail , @theisakhan , @shukriyahaya , @amanazizofficial , @aweera_official @primedomestic , @zarinazainuddin_ , @harrisalif , @puteraband , @iswanismail88 dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah @urtv ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis Cover: @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana & @eykafarhana .
Penyelaras: @tajul_ariffin & @deel.anjer .
Jurugambar: @zulfaizzakaria , @izwanzainall & @norelhashim .
Mekap: @valshuq (Eyka Farhana) , @evashahrul (Zizi Kirana) & @haizaqcha (Miera Leyana)
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan
.
Layari juga www.urtv.com.my untuk cerita dan gambar menarik dunia hiburan tempatan 😘

Assalamualaikum semua squad Aliff...sape yg da beli majalah #urtv edisi December??ada kisah tentang lagu #kupercaya dalam tu☺☺
.
.
.
#kupercaya
#aliffamierul
#aliffamierulsquad
#fansaliffamierul
#majalahurtv

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi hot @zizi_kirana 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon cantik @eykafarhana 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon tampan, kacak & bergaya @arjalee 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Photos ke 311 @mieraleyana di @fanpagemieraleyana adalah video photoshoot Miera Leyana untuk cover majalah URTV keluaran 1-31 DISEMBER 2017! Video ini dirakam pada 08hb NOVEMBER 2017 yang lalu di Utusan Karya Sdn Bhd Kuala Lumpur!
Dalam video ini @mieraleyana bersama @zizi_kirana , @arjalee dan @eykafarhana! 4 selebriti popular ini telah dipilih untuk menjadi cover majalah URTV edisi 911A 1-31 DISEMBER 2017 yang telah berade di pasaran sekarang!
Pakaian 4 selebriti ini ditaja jeans denim vibes
Cantik, bergaya, trendy and femini Miera Leyana bila memakai seluar jeans, jaket berwarna biru dan t-shirts putih! Dengan fesyen rambut lurus berwarna brown dan makeup up to date serta lipstick warne merah gelap Miera Leyana kelihatan unik sekali! Kasut tumit tinggi 5inci berwarna merah yang dipakai Miera Leyana sangat cantik dan comel! Warne merah memang warne kesukaan Miera Leyana! Cun habis Miera Leyana! Dah sama tinggi dengan Arja Lee bila Miera Leyana pakai kasut tumit tinggi 5inci berwarna merah! Amboi! Amboi! Amboi! bukan main lagi aksi Miera Leyana dalam video berdurasi 5 saat ni! Siap lempar jaket gitu! Nice and so sweet Miera Leyana! Class gitu Miera Leyana! Memang kreatif Miera Leyana buat aksi spontan lempar jaket seperti itu! Good job Miera Leyana!
Video menarik ini admin bagi 10 bintang ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐!
#MajalahUrtv
#BeliDenganSegeraMajalahUrtvCoverMieraLeyana
#MieraLeyanaCoverUrtv1-30Disember2017
#PhotoshootYangMenarikDariMieraLeyana
#JeansDenimVibes
#MakeupMieraLeyanaCunDanMenarik
#KasutTumitTinggi5InciMieraLeyanaSangatCantikDanComel
#MieraLeyanaSan gatTrendyDanFeminiBilaMemakaiBajuSeluarDanJaketJeansDenimVibes
#AksiMieraLeyanaDalamVideoIniSangatKreatifDanSweet πŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ŸπŸ’žπŸ’πŸ’˜πŸ’—πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’“πŸ’”πŸ’•πŸ’–πŸ’™β€πŸ’‹

Mana peminat @mieraleyana 😍😍😍 Haa dah lama beliau tidak muncul di majalah @urtv. Saya dah baca , harap dapat watak yang mencabar , saya harap dapat jumpa awak πŸ€—πŸ€— dan saya tunggu drama #Protagonis .
#MieraLeyana
#MajalahURTV
#Protagonis

Hai semua peminat kesayangan @eykafarhana 😍😍😍 ada cerita menarik dalam majalah @urtv. Saya dah baca harap awak bertabah hadapi dugaan ye πŸ˜”πŸ˜” Dapatkan majalah @urtv keluaran Disember 😁
2017 sebelum kehabisan .
#EykaFarhana
#MajalahURTV
#MindOrder

Jangan lupa dapatkan @urtv Disember 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon cun @mieraleyana 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Photos ke 309 @mieraleyana di @fanpagemieraleyana adalah photos Miera Leyana bersama selebriti @zizi_kirana , @arjalee dan @eykafarhana sebagai cover majalah URTV keluaran 1-31 DISEMBER 2017!
Pada peminat Miera Leyana jangan lupa dapatkan dengan segera majalah URTV keluaran 1-31 DISEMBER 2017 di pasaran sekarang! Sudah lama Miera Leyana tidak menjadi cover majalah URTV! Diharap terubat sudah kerinduan peminat Miera Leyana yang ingin melihat Miera Leyana menjadi cover majalah URTV! Miera Leyana menjadi cover majalah URTV bersama selebriti Zizi Kirana, Arja Lee dan Eyka Farhana!
Cantik cover 4 artis sensasi dan popular ini! Penampilan Miera Leyana dengan memakai t-shirts berwarna putih, jaket dan seluar jeans berwarna biru sungguh menarik! Miera Leyana nampak trendy dan femini! Imej gadis lasak masa kini terserlah dalam diri Miera Leyana! Dengan fesyen rambut lurus berwarna brown dan makeup up to date terutama warne lipstick merah gelap sudah cukup membuat Miera Leyana kelihatan seperti gadis agresif, lasak, brutal, rock and roll! Memang kenalah dengan jiwa Miera Leyana! Aksesori rantai dileher amat sesuai dengan penampilan Miera Leyana!
Admin suke sangat tengok penampilan Miera Leyana dalam cover majalah URTV kali ini kerana lain daripada lain yang pernah ditampilkan Miera Leyana sebelum ini! Walau apa pun penampilan Miera Leyana dimata admin Miera Leyana tetap artis wanita paling cantik di Malaysia! Gua caya sama lu Miera Leyana! Gua guna bahasa rock cikit yee Miera Leyana! Admin pun sudah tidak sabar hendak pergi beli majalah URTV cover Miera Leyana! Comfirm admin beli 2 majalah URTV cover Miera Leyana ni! Satu gunting photos dan artikel Miera Leyana simpan dalam fail kerjaya Miera Leyana sebagai artis dan satu lagi buat koleksi Miera Leyana sebagai cover majalah URTV!
Photos ini admin bagi 10 bintang ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐!
#MajalahUrtv
#BeliDenganSegeraMajalahUrtvCoverMieraLeyana
#MieraLeyanaCoverUrtv1-30Disember2017
#MieraLeyanaNampakSepertiGadisLasakBrutalRockAndRollDalamCoverUrtv
#FesyenMieraLeyanaNampakTrendyDanFeminiDalamCoverUrtv πŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ŸπŸ’žπŸ’πŸ’˜πŸ’—πŸ’šπŸ’›πŸ’œπŸ’“πŸ’”πŸ’•πŸ’–πŸ’™β€πŸ’‹

@Regranned from @urtv - Salam semua... @urtv edisi Disember 2017 sudah pun berada dipasaran. Urtv edisi baharu ini menampilkan 4 artis sensasi & popular, @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana dan @eykafarhana sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘.
.
Selain kisah bintang-bintang popular ini, ada juga pelbagai pin up, gambar dan cerita menarik artis-artis seperti @ctdk , @fattahaminz , @missfazura , @andibernadee , @ezadlazim , @izzueislam ,@hafeezmikail , @theisakhan , @shukriyahaya , @amanazizofficial , @aweera_official @primedomestic , @zarinazainuddin_ , @harrisalif , @puteraband , @iswanismail88 dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah @urtv ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis Cover: @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana & @eykafarhana .
Penyelaras: @tajul_ariffin & @deel.anjer .
Jurugambar: @zulfaizzakaria , @izwanzainall & @norelhashim .
Mekap: @valshuq (Eyka Farhana) , @evashahrul (Zizi Kirana & Arja Lee) & @haizaqcha (Miera Leyana)
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan
. - #regrann

Hye squad Aliff..mari beli majalah @urtv edisi disember 2017..ade cerita tentang Aliff dalam majalah tu...
.
.
.
.
#kupercaya
#aliffamierul
#aliffamierulsquad
#fansaliffamierul
#majalahurtv
.
.
.
.
@Regranned from @aliffamierul_official - Jom beli majalah @urtv edisi Disember 2017.. aliff ada dalam majalah tu.. #kupercaya terdelete sekali lagi.. tangan gatalπŸ˜‚ terima kasih #urtv - #regrann

Salam semua... @urtv edisi Disember 2017 sudah pun berada dipasaran. Urtv edisi baharu ini menampilkan 4 artis sensasi & popular, @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana dan @eykafarhana sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘.
.
Selain kisah bintang-bintang popular ini, ada juga pelbagai pin up, gambar dan cerita menarik artis-artis seperti @ctdk , @fattahaminz , @missfazura , @andibernadee , @ezadlazim , @izzueislam ,@hafeezmikail , @theisakhan , @shukriyahaya , @amanazizofficial , @aweera_official @primedomestic , @zarinazainuddin_ , @harrisalif , @puteraband , @iswanismail88 dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah @urtv ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis Cover: @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana & @eykafarhana .
Penyelaras: @tajul_ariffin & @deel.anjer .
Jurugambar: @zulfaizzakaria , @izwanzainall & @norelhashim .
Mekap: @valshuq (Eyka Farhana) , @evashahrul (Zizi Kirana) & @haizaqcha (Miera Leyana)
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan
.

Salam semua... @urtv edisi Disember 2017 sudah pun berada dipasaran. Urtv edisi baharu ini menampilkan 4 artis sensasi & popular, @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana dan @eykafarhana sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘.
.
Selain kisah bintang-bintang popular ini, ada juga pelbagai pin up, gambar dan cerita menarik artis-artis seperti @ctdk , @fattahaminz , @missfazura , @andibernadee , @ezadlazim , @izzueislam ,@hafeezmikail , @theisakhan , @shukriyahaya , @amanazizofficial , @aweera_official @primedomestic , @zarinazainuddin_ , @harrisalif , @puteraband , @iswanismail88 dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah @urtv ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis Cover: @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana & @eykafarhana .
Penyelaras: @tajul_ariffin & @deel.anjer .
Jurugambar: @zulfaizzakaria , @izwanzainall & @norelhashim .
Mekap: @valshuq (Eyka Farhana) , @evashahrul (Zizi Kirana) & @haizaqcha (Miera Leyana)
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan
.

Selamat pagi kesayangan sia semua 😘
Jom Dapatkan URTV edisi December 2017.
Ada Mama Panda kitalah kat muka depan tu πŸ™ˆπŸ˜¬πŸ˜˜ #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Salam semua... @urtv edisi Disember 2017 sudah pun berada dipasaran. Urtv edisi baharu ini menampilkan 4 artis sensasi & popular, @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana dan @eykafarhana sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘.
.
Selain kisah bintang-bintang popular ini, ada juga pelbagai pin up, gambar dan cerita menarik artis-artis seperti @ctdk , @fattahaminz , @missfazura , @andibernadee , @ezadlazim , @izzueislam ,@hafeezmikail , @theisakhan , @shukriyahaya , @amanazizofficial , @aweera_official @primedomestic , @zarinazainuddin_ , @harrisalif , @puteraband , @iswanismail88 dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah @urtv ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis Cover: @zizi_kirana , @arjalee , @mieraleyana & @eykafarhana .
Penyelaras: @tajul_ariffin & @deel.anjer .
Jurugambar: @zulfaizzakaria , @izwanzainall & @norelhashim .
Mekap: @valshuq (Eyka Farhana) , @evashahrul (Zizi Kirana) & @haizaqcha (Miera Leyana)
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan
.

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon kacak @adm.lee 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada pinup lirik lagu Mengapa Harus Aku nyanyian @realfarawahida dan @alyah81 😍 #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon hensem @shukriyahaya 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi cun @zizi_kirana yang tengah popular dengan lagu #bolehjalan 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi @aweera_official , @aepul.roza dan @fiq_halim 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

#FastRepost from @urtv by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada pinup penyanyi popular @official_aimantino #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@Regranned from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada pinup penyanyi popular @official_aimantino #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv - #regrann

@Regrann from @ewal_live - Bintang Af, @ewalofficial menjawab 7 soalan rawak daripada @urtv & bercerita tentang perkembangan terbaharu beliau..nak tahu apa soalan yang URTV tanya dan apa jawapan @ewalofficial kena la tonton video penuh ini di channel Youtube @urtv : URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv #urtv #majalahurtv #videourtv -
Or klik on my bio πŸ”
#Ewal #Ewalvideo #youtube #Ewalofficial #EwalSuperfriends #EwalEliteSquad #SeluruhHidup #CintaKeAkhirnya #KembalikanSemula #BornForTheStage #internationalartists #AkademiFantasia #TeamEwal #EwalAFMegastar #AFMegastar - #regrann

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon @bea_rameshan 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi @realfarawahida 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— #Repost @kakgirlsebenar (@get_repost)
・・・
Thank you for the write up @deel.anjer sayang. It was lovely to meet you in person hari tu. Thank you love.
#majalahurtv
#majalahhiburannombor1
#majalahhiburanpopular
Jom support
@urtv @urtv @urtv ❀

Instant shawl by @issara.design
Bomber jacket @byhusnanajid
Patch jeans @byhusnanajid
Make up by @kctrasheed

Thank you for the write up @deel.anjer sayang. It was lovely to meet you in person hari tu. Thank you love.
#majalahurtv
#majalahhiburannombor1
#majalahhiburanpopular
Jom support
@urtv @urtv @urtv ❀

Instant shawl by @issara.design
Bomber jacket @byhusnanajid
Patch jeans @byhusnanajid
Make up by @kctrasheed

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang @kakgirlsebenar 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang usahawan terkenal yang kini bergelar penyanyi, @datoserivida yang popular dengan lagu I Am Me ini berbicara tentang diri, cinta serta kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Credit to @urtv : Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @ewalofficial 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv , @urtvperfumehq .
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@ewalofficial
@mynkhairuddin.rusman
@ewalsuperfriends
@empireallstarsofficial
@CintaKeAkhirnyaEwal
@urtv
#ewalofficial
#EwalSuperfriends
#EwalSuperfriendsJr
#EwalEliteSquad
#ESFmarshall
#SeluruhHidup
#CintaKeAkhirnya
#KembalikanSemula
#BornForTheStage
#internationalartists
#AkademiFantasia #TeamEwal #EwalAFmegastar #AFmegastar #AFgeneration #AFmegastar2017

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang @daisyed_ 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

.
#Repost @firdanyza (@get_repost)
・・・
.
Credit to @urtv : Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @ewalofficial 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv , @urtvperfumehq .
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv @ewalofficial
@mynkhairuddin.rusman
@ewalsuperfriends
@empireallstarsofficial
@CintaKeAkhirnyaEwal
@urtv
#ewalofficial
#EwalSuperfriends
#EwalSuperfriendsJr
#EwalEliteSquad
#ESFmarshall
#SeluruhHidup
#CintaKeAkhirnya
#KembalikanSemula
#BornForTheStage
#internationalartists
#AkademiFantasia #TeamEwal #EwalAFmegastar #AFmegastar #AFgeneration #AFmegastar2017 - #regrann

Credit to @urtv : Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @ewalofficial 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv , @urtvperfumehq .
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@ewalofficial
@mynkhairuddin.rusman
@ewalsuperfriends
@empireallstarsofficial
@CintaKeAkhirnyaEwal
@urtv
#ewalofficial
#EwalSuperfriends
#EwalSuperfriendsJr
#EwalEliteSquad
#ESFmarshall
#SeluruhHidup
#CintaKeAkhirnya
#KembalikanSemula
#BornForTheStage
#internationalartists
#AkademiFantasia #TeamEwal #EwalAFmegastar #AFmegastar #AFgeneration #AFmegastar2017

Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi cun @nabila.razali 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Credit to @urtv : Jangan lupa dapatkan @urtv November 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang penyanyi kacak @ewalofficial 😍 bercerita tentang kisah diri dan kerjaya #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv , @urtvperfumehq .
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

Most Popular Instagram Hashtags