#majalahurtv

607 posts

TOP POSTS

Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha #rizamin #rizamination @rizamination

Jom dptkan URTV bulan ni! #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Ogos 2017. Ada gambar dan cerita menarik tentang band @floor88band yang popular dengan lagu Zalikha #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

@ctdk #segalaperasaan πŸ’•#Repost @urtv with @repostapp
・・・
PIN UP LIRIK - SEGALA PERASAAN
.
Lagu / Lirik: IVAN LAHARDIKA
.
Penyanyi: DATUK SITI NURHALIZA (Album: SIMETRI SITI)
.
Ketika cinta
Telah bersarang
Taklukkan dua manusia
untuk hanyut dalam rasa
.
Dan rindu datang
Setiap saat
Seolah tak mengizinkan
Sedetik pun untuk berpisah
.
(Korus 1)
Dan kini aku di sini
Merasakan segala keindahan dirimu
Menutup mata atas semua kelemahanmu
Ku melihatmu sempurna tak terungkap kata
.
(Korus 2)
Hilanglah kenangan luka
Tergantikan cerita yang berkisahkan cinta
Dan memberi harapan untuk kita berdua
Saling menjaga dan setia untuk selama-lamanya
.
Tak sanggup aku untuk melawan segala perasaan
Memang aku jatuh cinta
Dan ini hanyalah untuk dirimu
Persembahan untukmu
Dirimu kekasihku
.
Dan kini aku di sini
Merasakan segala perasaan cintaku
Di dalam pengabdian seumur hidupku
Saling menjaga dan setia
Untuk selama-lamanya
Saling menjaga dan setia
Untuk selama-lamanya .
#urtv #majalahurtv #pinuplirik

#Repost @urtv with @repostapp
・・・
Hai semua..jangan lupa dapatkan @urtv Mei 2017 yang menampilkan penyanyi dan pelakon berbakat besar, @aydajebat dan pelakon kacak @redzarosli sebagai penghias muka depan. Selain kisah pasangan popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis dalam & luar negara seperti @ctdk , @official_aimantino , Irwansyah, @ismailizzani_ , @fashasandha , @sitinordiana , @ruhainies7 , Janet Jackson, Gong Yoo, Scarlet Johansson dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!

#urtv #majalahurtv

#Repost @urtv with @repostapp.
・・・
Jangan lupa dapatkan URTV keluaran oktober 2015 #ukarya #urtv #majalahurtv #urtv45tahun

From @urtv
Jangan lupa dapatkan @urtv Ogos 2017. Ada gambar dan cerita menarik tentang penyanyi yang sedang popular dengan lagu #TerlepasCinta, @fatinhusna_95 #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik
#fatinhusna

Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

MOST RECENT

Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita dan foto menarik tentang pelakon hensem @iswanismail88 yang bercerita tentang cinta dan kerjaya. 😍 #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #iswanismail .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

πŸ˜πŸ‘§ #oursomelprincessAJ #sisomelsantek #aydajebatlovers
@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv - #regrann

😍😍😍😍
Credit to @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv #aydajebat4lyfe

@Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv - #regrann

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

yesss confirm pergi cari @Regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv - #regrann

Jangan lupa dapatkan @urtv September 2017. Ada cerita menarik tentang penyanyi dan pelakon popular, @aydajebat dan juga foto sebalik tabir lirik video lagu terbaharu beliau, Mata #majalahurtv #urtv #majalahhiburannombor1 #aydajebat #mata #ajscreamer .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: URTV OFFICIAL atau klik link di bio @urtv

FAN REPOST @therealzainsaidin #Repost @urtv
・・・
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha #diariselebriti #ragamartis

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha #rizamin #rizamination @rizamination

@Regrann from @urtv -
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran...
Yukkkk #SahabatDuniaMawi (SDM) kita dptkn majalah ini dipasaran skrg... ade pin up n cerita menarik dr boss @cahayaasmawi πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!

#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha

#Repost @urtv
・・・
Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha

Salam semua... @urtv edisi September 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv terbaharu ini menampilkan keluarga popular @rozitachewan1 , @therealzainsaidin dan puteri comel mereka, @aaisyahdhiarana111 sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah menarik tentang mereka.
.
Selain kisah keluarga popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis seperti @aydajebat , @sheilamajidofficial , @azwankombos & @ezzatyabdullah , @schaalyahya & @awalashaari , @sallywho , @umminazeera , @yunamusic , @iswanismail88 , @erwin_dawson , @rizamin , @amar_asyraf , @hanezsuraya , @uqashasenrose2 , @cahayaasmawi , @shahirzawawi88 , @sufierashid , @shaa_db , @irfannharis , @natasha.sass , @nabila.razali , @shihazikir , @fazleyyaakob , @datoserivida , @keenamentor dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Foto cover: @blackpepperproduction .
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan #urtvraya #salamaidiladha

Penyanyi yang tengah popular dengan lagu Tak Malu, @farisha_irish ni ada pesanan untuk korang...haa...jangan lupa dapat majalah @urtv keluaran ogos 2017. Ada banyak gambar dan cerita menarik tentang selebriti-selebriti popular tanahair. Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
#urtv #majalahurtv #majalahhiburannombor1
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://www.youtube.com/c/URTVOFFICIAL
untuk banyak lagi video-video menarik!

Most Popular Instagram Hashtags