#majalahurtv

548 posts

TOP POSTS

Hai .. Salam Jumaat . Jangan lupa beli majalah @urtv ni juga .. edisi Mei 2017 .. marilah kita beli ramai2 dan baca topic yg menarik didalamnya πŸ˜‰ .. terima kasih 😘#Repost @urtv with @repostapp
・・・
Salam semua... #URTV edisi Mei 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Bulan ini menampilkan penyanyi dan pelakon berbakat besar, @aydajebat dan pelakon kacak @redzarosli sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah mereka berbicara tentang cinta dan kerjaya.
.
Selain itu kisah pasangan popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis dalam & luar negara seperti @ctdk, @official_aimantino, Irwansyah, Ismail Izzani, @fashasandha, @sitinordiana, @ruhainies7 , Janet Jackson, Gong Yoo, Scarlet Johansson dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
Artis: @aydajebat & @redzarosli
.
Penyelaras: Huzz & Deel Anjer @deel.anjer
.
Jurugambar: @rohaida.z, @fendiwaghih & @zulfaizzakaria
.
Mekap: @iqbalrafael09
.
#urtv #majalahurtv #majalahhiburanpopular #majalahhiburan

Happy bday @nadia.brian . Semoga panjang umur dan terus sukses dalam kerjaya dan kehidupan. Jom saksikan video kejutan sambutan b'day oleh pengurusan @nadia.brian , @uprisingentertainment semasa sesi fotografi bersama @urtv sehari sebelum ketibaan bulan Ramadan. 😘😍 #urtv
#majalahurtv #uprisingentertainment

#Repost @urtv with @repostapp
・・・
Hai semua..jangan lupa dapatkan @urtv Mei 2017 yang menampilkan penyanyi dan pelakon berbakat besar, @aydajebat dan pelakon kacak @redzarosli sebagai penghias muka depan. Selain kisah pasangan popular ini, ada juga pelbagai pin up gambar dan cerita menarik mengenai artis-artis dalam & luar negara seperti @ctdk , @official_aimantino , Irwansyah, @ismailizzani_ , @fashasandha , @sitinordiana , @ruhainies7 , Janet Jackson, Gong Yoo, Scarlet Johansson dan ramai lagi.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!

#urtv #majalahurtv

#Repost @urtv with @repostapp.
・・・
Jangan lupa dapatkan URTV keluaran oktober 2015 #ukarya #urtv #majalahurtv #urtv45tahun

@Regrann from @urtv - Salam semua... @urtv edisi Julai 2017 sudah pun dah berada dipasaran. Urtv edisi raya ini menampilkan tiga penyanyi sedang meletop @official_aimantino , @tajulofficial , @khaibahar94 , @wanyhasrita dan pelakon berbakat besar, @nadia.brian sebagai penghias muka depan.. 😘😘😘 Ada kisah mereka berbicara tentang cinta dan raya.
.
.
Jangan lupa dapatkan naskah baharu majalah URTV ini di kedai-kedai berhampiran anda sekarang!
.
#urtv
#majalahurtv
#khaibahar
#khaibahar94
#sinarsyawal

Apa khabar peminat setia princess @aydajebat 😍😍😍 dah sarapan semua? Ada princess @aydajebat dan @redzarosli dalam sissipan majalah @urtv. Dapatkan majalah @urtv keluaran Julai sebelum kehabisan.
#MajalahURTV
#AydaJebat
#UpdatefromWAJ

Haaa keluaran URTV baru ni, Cover depan Janna Nick, Petua Cinta Forteen. Nak tahu petua haaaa cepat2 beli.
#Forteen
#MajalahURTV

MOST RECENT

#Repost from @urtv Jom tonton video penyanyi @onlynikqistina yang popular dengan Young Hearts ni...Haaa...Apa tunggu lagi...dengan pantas tengok video ni tau...lepas dah tengok tu jangan lupa like dan share yer! TQ <3
#urtv #majalahurtv #videourtv #nikqistina #younghearts #NQYoungHearts #darrenxnikqistina
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Sekadar renungan kita bersama.... #PencintaHaiwan #PetsLover #info #MajalahURTV #URTV

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang @cahayaasmawi bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentabg @harrisalif dan @dayanarozaa bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik @RepostIt_app

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang @sweetqismina dan @afieq.shzwn bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

#Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. #majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik
#zurashamsir
#salamsyawal2017
#lebaranyalebaran

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. #majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Dapat kan sekarang!!! #urtv
#taukejambu
#kesayangan .
.
@regrann from @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv julai 2017 edisi Raya. Ada cerita menarik tentang pelawak @taukejambu bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1 .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan! .
Selamat Hari Raya 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV . .
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtobe: https:// goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video yang menarik
#regrann

#Repost @taukejambu: #Repost @urtv
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 201d7 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelawak @taukejambu bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

#Repost @taukejambu: #Repost @urtv
・・・
Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelawak @taukejambu bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelawak @taukejambu bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1
.
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Dapat kan sekarang!
#urtv
#johanasari
#kesayangan .
.
@regrann form @urtv - Jangan lupa dapatkan @urtv julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelakon hensem @johanarrif bercerita tentang cinta raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1 #johanasari
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalah URTV .
Instagram: @urtv .
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https:// goo.gl/ jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik
#regrann

Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang penyanyi bersuara lunak Datuk Sheila Majid @missmajid bercerita tentang raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1 #imranajmain .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

#Repost @johanarrif (@get_repost)
・・・
repost via @instarepost20 from @urtv
Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelakon hensem @johanarrif bercerita tentang cinta, raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1 #johanasari .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarikΒ #instarepost20

repost via @instarepost20 from @urtv
Jangan lupa dapatkan @urtv Julai 2017 edisi Raya. Ada gambar dan cerita menarik tentang pelakon hensem @johanarrif bercerita tentang cinta, raya dan kerjaya. #majalahurtv majalahurtv majalahurtv #urtv #urtvraya #edisiraya2017 #majalahhiburannombor1 #johanasari .
Cepat dapatkan dipasaran sebelum kehabisan!
.
Selamat Hari Raya semua 😘
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarikΒ #instarepost20

Mari kita semua dengar princess kami nyani young hearts (Malay version) #Repost @urtv (@get_repost)
・・・
Jom tonton video penyanyi @onlynikqistina yang popular dengan Young Hearts ni...Haaa...Apa tunggu lagi...dengan pantas tengok video ni tau...lepas dah tengok tu jangan lupa like dan share yer! TQ <3
#urtv #majalahurtv #videourtv #nikqistina #younghearts
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Jom tonton video penyanyi @onlynikqistina yang popular dengan Young Hearts ni...Haaa...Apa tunggu lagi...dengan pantas tengok video ni tau...lepas dah tengok tu jangan lupa like dan share yer! TQ <3
#urtv #majalahurtv #videourtv #nikqistina #younghearts
.
Jom Follow URTV di
Facebook: https://www.facebook.com/majalahURTV
.
Instagram: @urtv
.
Jangan lupa subscribe channel Youtube: https://goo.gl/jchESw
untuk banyak lagi video-video menarik

Siapa gadis muka mat salleh berambut kerinting ni? haa..kalau nak tahu kena la tengok video ni...video ni separuh je tau sebab instagram tak boleh upload video lebih dari 1 minit..so kalau nak tengok video lengkap,
.
boleh tengok di Facebook @urtv :www.facebook.com/majalahURTV
.
atau di channel Youtube @urtv : https://youtu.be/5O6yXJPvDds
.
#urtv #majalahurtv #videourtv #natashasass #hellodunia
@natasha.sass

Most Popular Instagram Hashtags