[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mairapatrapat

43 posts

TOP POSTS

Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.
.
http://www.wasap.my/60192094183
.
Cod: selayang baru / batu caves / ipd gombak /MPS
.
#serummerve #perfectmatch #perfectmattepowdermervecosmetic #contests #compaqpowder2in1 #mesrawudhusolat #mesrawuduk #spf50 #arganoil #sisjualpandoraberkualiti #sisjualsisgunaprodukni #MerveCosmetic #mervelovers #errafazira #neelofa #cosmetik #codmajlisperbandaranselayang #mairapatrapat #makandam #nakeupface #makeupmalaysia #serumparipari #perfecmattepowder #bisnesonline

Besstnya bila ada suplement yang boleh mencerahkan , turunkan berat badan, & mencantikkn kulit kita.
.
Bulan ni ada #salegilagila untuk #GorgeousJuice jom cantik sesama jom
.
Cod: stadium selayang / batu caves / selayang baru / gua damai
.
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#gojes #wanitacantikberhijab #muamalaysia #bazaaronlineshop #bazarpaknil #moodrepublik #foodmegafestival #shake2uolls #datovida #superfruit #kuruscepat #badancergasotakcerdas #sukansea2017 #sukanseake29 #cantikdihariraya #cantikmenawan #cantikaidiladha #mairapatrapat #sisjual #jomsinggahtv3

Selamat pagi sayangku, apa khabar dirimu, maafkan andai mengganggu lenamu😂
.
.
Sihat ke semua pengguna setia #Profix ?☺️ Jangan lupa repeat order kalau habes! Kang tak cantik debabomb pulak en😂💕
.
.
#cantik #flawless #mukaberjerawat #mukaglowing #jeragat #sunburn #semuaada #bolehfix #maisinggah #sihat #dmmeguys #mairapatrapat #takrugimencuba #barangbaikharusshare 😘☺️✨💕🌷

✨ .
KEISTIMEWAAN FAIRY TEARS POTION

1. Bertindak sebagai moisturizer

2. Bertindak sebagai make-up primer

3. Bertindak sebagai skin repair serum (Pemulihan kulit)

4. Bertindak sebagai scars treatment (Rawatan parut)

5. Bertindak sebagai sunblock
.
And the fact is, my experience guna fairy tears potion Memang best especially untuk dijadikan sunblock. Bila pakai ni, takde lah kulit jadi sunburnt . yeahhh !! 😎
.
#perfectmatch #fairytearpotionbymerve #fairytalescollection #promosi #mairapatrapat #fullcoveragefoundation #fairytearpotion #calitcalitcantik #serum_foundationbestselling #mervecosmetic #makeupaddict #beautyinsideout #mervelover #mervelovers

Harga untuk bulan may
.
Bulan ni ada SALE kat foundation. Jom grab,bila pakai rasa ringan je, berbaloi taw,sebab bahan2 semulajadi,so, akan repair skin uolls
.
Retail: Rm129/sm/Rm139ss
SALE PROMO: RM85sm/Rm95ss
.
Exc postage
.
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#fullcoveragefoundationmerve #fullcoveragefoundation #sayajual #sayajualfoundation #maibeli #mairapatrapat #bahansemulajadi #bahanorganik #sunblock #sunblock #rawatkulikusam #rawatparutanda #WHI #wanitacantikberhijab #toptopmeletop #meletopera #joyahdulususahsekarangalhamdulillah #joyah #cantikmenawan #calitcalitcantik #aydajebat #MerveCosmetic

Bulan ni SALE FULL COVERAGE FOUNDATION!!
.
Kami sering mengganggap Full Coverage Foundation & Fairy Tears Potion sebagai sebuah gabungan yang mantap. Bukan sahaja mencantik, malahan merawat! Itulah keistimewaan kosmetik MERVE yang tidak boleh disangkal lagi. We are happy for you, sis 😍😘
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion #sayajual #sisjualsispakai
#sisjual #mairapatrapat #fullcoveragefoundationmerve #mothersday #therackboutiquecafevendor #muaklselangor #foundationroutine #foundation #foundationbest #maibeli #makeupsecret
#mervelovers #majlisperbandaranselayang #smartselangor #sayajualfoundation

MOST RECENT

Selamat pagi sayangku, apa khabar dirimu, maafkan andai mengganggu lenamu😂
.
.
Sihat ke semua pengguna setia #Profix ?☺️ Jangan lupa repeat order kalau habes! Kang tak cantik debabomb pulak en😂💕
.
.
#cantik #flawless #mukaberjerawat #mukaglowing #jeragat #sunburn #semuaada #bolehfix #maisinggah #sihat #dmmeguys #mairapatrapat #takrugimencuba #barangbaikharusshare 😘☺️✨💕🌷

Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.
.
http://www.wasap.my/60192094183
.
Cod: selayang baru / batu caves / ipd gombak /MPS
.
#serummerve #perfectmatch #perfectmattepowdermervecosmetic #contests #compaqpowder2in1 #mesrawudhusolat #mesrawuduk #spf50 #arganoil #sisjualpandoraberkualiti #sisjualsisgunaprodukni #MerveCosmetic #mervelovers #errafazira #neelofa #cosmetik #codmajlisperbandaranselayang #mairapatrapat #makandam #nakeupface #makeupmalaysia #serumparipari #perfecmattepowder #bisnesonline

Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.
.
http://www.wasap.my/60192094183
.
Cod: selayang baru / batu caves / ipd gombak /MPS
.
#serummerve #perfectmatch #perfectmattepowdermervecosmetic #contests #compaqpowder2in1 #mesrawudhusolat #mesrawuduk #spf50 #arganoil #sisjualpandoraberkualiti #sisjualsisgunaprodukni #MerveCosmetic #mervelovers #errafazira #neelofa #cosmetik #codmajlisperbandaranselayang #mairapatrapat #makandam #nakeupface #makeupmalaysia #serumparipari #perfecmattepowder #bisnesonline

Besstnya bila ada suplement yang boleh mencerahkan , turunkan berat badan, & mencantikkn kulit kita.
.
Bulan ni ada #salegilagila untuk #GorgeousJuice jom cantik sesama jom
.
Cod: stadium selayang / batu caves / selayang baru / gua damai
.
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#gojes #wanitacantikberhijab #muamalaysia #bazaaronlineshop #bazarpaknil #moodrepublik #foodmegafestival #shake2uolls #datovida #superfruit #kuruscepat #badancergasotakcerdas #sukansea2017 #sukanseake29 #cantikdihariraya #cantikmenawan #cantikaidiladha #mairapatrapat #sisjual #jomsinggahtv3

😱😱SALE SALE SALE‼‼ jom dapatakan Fairy Tear Potion diskaun hingga RM50 ko!!😱
.
Rugi taw tak grab,sebotol tahan lebih 2bulan, lelaki & perempuan pun boleh pakai😊
.
Boleh tutup pori, rawat parut,kesan jerawat.😇😇
.
FAIRY TEARS POTION
( Multivitamin Primer Serum )
.
5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock
.
💎BERTINDAK SEBAGAI MOISTURIZER
( Pelembab ) .
💎BERTINDAK SEBAGAI MAKEUP PRIMER ( Alas Makeup ) .
💎BERTINDAK SEBAGAI SKIN REPAIR SERUM ( Pemulihan Kulit ) .
💎 BERTINDAK SEBAGAI SCARS TREATMENT ( Rawatan Parut )
.
💎BERTINDAK SEBAGAI SUNBLOCK
.
Dm/WA
60192094183
.
#mervelovers #MerveCosmetic #heroseorangcinderella #mervecosmeticmalaysia #festivalmakeup #fairytearpotionbymerve #serumparipari #serummerve #perfectmatch #serumorganik #sisjualmurah #salegilagila #sephoramalaysia #suplementos #dewberry #dropshipdiperlukan #agentwanted #mairapatrapat #fairytalescollection #fairytail #joyrevfa #codmajlisperbandaranselayang #codbatucaves #muabellazreviewproducts #therackboutiquecafevendor

Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.
.
http://www.wasap.my/60192094183
.
Cod: selayang baru / batu caves / ipd gombak /MPS
.
#serummerve #perfectmatch #perfectmattepowdermervecosmetic #contests #compaqpowder2in1 #mesrawudhusolat #mesrawuduk #spf50 #arganoil #sisjualpandoraberkualiti #sisjualsisgunaprodukni #MerveCosmetic #mervelovers #errafazira #neelofa #cosmetik #codmajlisperbandaranselayang #mairapatrapat #makandam #nakeupface #makeupmalaysia #serumparipari #perfecmattepowder #bisnesonline

Perfect Matte Powder:
.
Perfect Matte Powder ni bedak 2 way yang teksturnya sangat halus dan ringan. Sekali sapu, wajah terus nampak gebu. Medium coverage so boleh cover sket apa yang tak patut dan buat muka floles dari pagi sampai petang!
.
Bedak ni luarr biasa sebab boleh merawat dan mencerahkan kulit dengan 3 kandungan utama iaitu: rosehip oil, glutathione dan collagen.
.
Bedak ni ada 3 kod warna: fair/ medium/olive so senang nak match ngan warna kulit. .
Bau bedak ni sangat wangi dan harum semerbak sampai kalau pakai tu, orang sebelah mesti tegur. Hihihi
.
Berat 15g dan tahan hingga 6 bulan ke atas ikut penggunaan.
.
http://www.wasap.my/60192094183
.
Cod: selayang baru / batu caves / ipd gombak /MPS
.
#serummerve #perfectmatch #perfectmattepowdermervecosmetic #contests #compaqpowder2in1 #mesrawudhusolat #mesrawuduk #spf50 #arganoil #sisjualpandoraberkualiti #sisjualsisgunaprodukni #MerveCosmetic #mervelovers #errafazira #neelofa #cosmetik #codmajlisperbandaranselayang #mairapatrapat #makandam #nakeupface #makeupmalaysia #serumparipari #perfecmattepowder #bisnesonline

🎀 HOW TO USE FAIRY TEARS POTION 🎀
.
"Perlu ke tambah serum dalam rejim penjagaan wajah?"
.
PERLU uolls. Kulit wajah kita memerlukan vitamin wajah agar tetap bersinar dan berseri. Pemakaian serum wajah dengan konsisten akan membuatkan kulit wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. .
Lagi best, tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. Lagi-lagi yang dah mencecah umur 30an ke atas, sangat wajib untuk menggunakan SERUM wajah ok uolls. Baru lah kelihatan awet muda sentiasa 😍
.
Serum ini adalah antara BEST SELLING produk yang sangat laris dan cepat licin di HQ MERVE. Bukan produk biasa-biasa! 😍
.
❤ RAMADHAN SYAWAL SALE 2017 ❤
.
Sempena Ramadhan Syawal Sale, mari raikan PROMO HARGA RUNTUH Fairy Tears Potion :
RM75 sahaja
RM75 sahaja
RM75 sahaja
Senang je nak cantik! 😍😘
.
Whatsapp
0192004183
.
#mervelovers
#MerveCosmetic #fairytearpotionbymerve #MERVEAllAboutProduct
#MERVEBulanMulia
#MERVEMonthlyPromo #fairytearpotionserum #sayajualserummuka #serumparipari #mairapatrapat #pudarkanparutmuka #scarserumterbaik #fairytalescollection #disneyworld #pinkyday #spf50 #muamalaysia #primermakeup

Full Coverage Foundation
.
Foundation Merve ni teksturnya ringan dan tak berminyak walaupun jenis cream. Full coverage pulak tu so memang boleh cover parut atau eyebag dengan teknik yang betul. .
Foundation ni memang menarik sebab diperkaya dengan superfruits🍇🍑 dan modern formula yang selalunya kita jumpa dalam vitamin atau supplemen tau! Hah magik betul foundation ni.
.
Selain bertindak sebagai mekap untuk buat uols nampak cantik, foundation ni jugak merawat dan mencerahkan kulit! .
Tak perlu takut keluar tengah panas sebab foundation ni ada spf50, tak mudah cair dan bercapuk.
.
Klik link wasap di bio untuk sebarang pertanyaan
Dm/whatsapp 60192094183
.
Ada 3 kod warna: light/medium/dark. Berat 20g dan tahan hingga 6 bulan ke atas.
.
Retail:Rm129sm/Rm139ss
SALE:RM85sm/Rm95ss
Tak masuk postage
.
#fullcoveragefoundationmerve #fairytearpotionbymerve #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationbymerve #mervelovers #MerveCosmetic #hadiahhariguru #hot🔥 #hijabtutorial #hafizhamidun #joyrevfa #muamalaysia #MS075001AG #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #sisjualpandoraberkualiti #originalproduct #promosi #produkkecantikanmalaysiamurah #bahansemulajadi #superfruit #halalfood #kosmetikterlajakmurah #mairapatrapat #neelofa #lofattah #makeup #mesrawuduk #bisnesonline

💖KHASIAT FULL COVERAGE FOUNDATION
.
🌸 TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
🌸 MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
🌸 MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
🌸 MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
🌸 TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
🌸 TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
Retail:rm129sm/rm139ss
SALE:Rm85sm/Rm95ss
Exc postage
.
Dm/wasap
0192094183
#MerveCosmetic #sayajualbrushunicorn #sayajual #fullcoveragefoundationmerve #mervelovers #mairapatrapat #sisjual #sisjualsispakai #foundationbest #foundationflawless #calitcalitcantik #cantik😍 #cantikmenawan #cantikbukanlagifantasi #beautifull #beautifully

Most Popular Instagram Hashtags