[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mahligaicreative

1675 posts

TOP POSTS

Masih tak boleh get over pada pelamin bunga kepuk-kepuk yg semalam ni πŸ’• Congrats Dear Khairi & Zulaikha for trusting in our service.. Semoga berkepuk-kepuk dan happy #tilljannah 😘
.
.
#mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings

Hi semua kesayagan MCW! So jangan lupa yang Pakej RM10K masih lagi ada slot. Ada yang tanya berapa besar pelamin dan untuk semua details yang termasuk dalam pakej awesome tu, awak boleh whatsapp kami okay? Cecepat kami akan reply awak tau <3
.
Atau ada yang prefer kami email, boleh tinggalkan email anda di komen di bawah :)
Happy Working semua <3
.
#GodBlessAmerIqa #mcw #mahligaicreative

Hai semua <3
Ada yang bertanya dah boleh booking ke untuk 2018? Of courseee dear, of course!! We are calling for all the brides & grooms to be for 2018. Pakej menariks semua sedang menanti uols tau.. So let's meet up and made appointment with us, atau boleh dapatkan pakej DA BOOM 2018 kami dengan DM & Drop email awk kat bawah okay? πŸ‘‡
.
.
To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

RECEPTION OF ARIZZ & IMAN
.
Theme : Classy Garden Wedding
Venue : Glasshouse Seputeh
Design and deco by @mahligaicreative
.
For any information, kindly contact our HOTLINE at
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani)
.
.
#mahligaicreative #mahligaicreativeweddings #mcw #mcwevents #imaNrizz

Sebenarnya bukan lah BARBIE DOLL theme, tapi bila dh siap alamak, so sweet like candy gitu πŸ’•.. Rasa di alam fantasy, dont you think so? πŸ˜‹ #itsalwayssunnywithshireen #mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings

Wedding reception of Irshad & Hanis. This is straight from our live feed recording only change to black and white.
We do provide multi camera livefeed with cinematic looks and feel.

Livefeed by #mymoments_malaysia
Cinematography by #wsvs
Deco by #mahligaicreative

We called this Pelamin langsir hantu πŸ˜‚
Thanks to the bride mencantikkan lagi pelamin kami . How we wish to make this kind of Pelamin in Giant version ! #mahligaicreative #mahligaicreativewedding

Hantaran with fresh flower deco <3
.
.
We are the professional team for wedding and delivering our very best in every event. To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

MOST RECENT

Hai semua <3
Ada yang bertanya dah boleh booking ke untuk 2018? Of courseee dear, of course!! We are calling for all the brides & grooms to be for 2018. Pakej menariks semua sedang menanti uols tau.. So let's meet up and made appointment with us, atau boleh dapatkan pakej DA BOOM 2018 kami dengan DM & Drop email awk kat bawah okay? πŸ‘‡
.
.
To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

Masih tak boleh get over pada pelamin bunga kepuk-kepuk yg semalam ni πŸ’• Congrats Dear Khairi & Zulaikha for trusting in our service.. Semoga berkepuk-kepuk dan happy #tilljannah 😘
.
.
#mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings

Sebenarnya bukan lah BARBIE DOLL theme, tapi bila dh siap alamak, so sweet like candy gitu πŸ’•.. Rasa di alam fantasy, dont you think so? πŸ˜‹ #itsalwayssunnywithshireen #mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings

Grand Entrance persis BARBIE DOLL gitu πŸ’•.. Thanks to Sunny & Shireen for trusting in our service😊.. .
#throwbacklastweek #cannotmoveon #lol #mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings #itsalwayssunnywithshireen

Hantaran harini paling comel paling gemuk manja 😻😻. Korang yang suka detail2 ni kitaorang ada tangan halusss untuk hantaran macam ni😘
.
.
Nak macam ni?
Jangan lupa contact
.
0133501010 (Shima)
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreativeweddings #mahligaicreative #hantaran

Hantaran harini paling comel paling gemuk manja 😻😻. Korang yang suka detail2 ni kitaorang ada tangan halusss untuk hantaran macam ni😘
.
.
Nak macam ni?
Jangan lupa contact
.
0133501010 (Shima)
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreativeweddings #mahligaicreative #hantaran

Salam Jumaat semua πŸ™‹ Hujan-hujan di pagi hari ni rasanya mcm in mood nak buat Moodboard. Awak suka theme ape? Jangan kata Avengers pulak tau #lol.. Cuba share πŸ‘‡
.
.
Oh ya! Jangan lupa follow kami di @dekorent_by_mcw tau 😘
#mcw #mahligaicreative #dekorent

Selamat Pagi semuaaaa! Dengan soalan, besar ke tidak bunga Kak Mah ni :p
So semalam Kak Mah dah pun post tentang event bertemakan Batik Moden ni.. Bunga kepuk-kepuk, nampak gah gitu~ Teringin sebenarnya nak buat warna yang lebih garang contohnya maroon ke kan.. Mesti letups! Awak nak tak? 🌸
.
.
#mcw #mahligaicreative #mahligaicreativeweddings

We called this Pelamin langsir hantu πŸ˜‚
Thanks to the bride mencantikkan lagi pelamin kami . How we wish to make this kind of Pelamin in Giant version ! #mahligaicreative #mahligaicreativewedding

Some said that "The ideal husband understands every word his wife doesn't say." Anyone agree to this πŸ™‹ #lol
.
.
Have a good day everyone <3
.
.
#mcw #mahligaicreativeweddings #mahligaicreative

It's Monday and it's time to be AWESOME 😜
Good day everyone. Have a good starts <3
.
.
#mcw #mahligaicreative #mcwexpansion

Hi ! Buat apa tu? Jom kite sundate harini? :p
.
.
Jom set appointment dengan call atau whatsapp no di bawah ni okay? <3
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

Hi there! Let's make appointment with us on this beautiful weekend. We are calling for all brides and groom to be 2017 & 2018 and lets see how we can work on your wedding to become an succesful events :).. And yes, with our in house coordination team, of course it will turns out as it wish :)
The GRAND ENTRACE exclusively for #mazxhamzi
.
.​
To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

May you have a good FRIYAY everyone!
Happy Weekend in advance :)
.
.
#mcw #mahligaicreative #mcwexpansion

Fadhilat Hari Jumaat
.
.
< Hari Dihapuskan Dosa >
Diampuni dosa-dosanya antara Jumaat tersebut dengan Jumaat sebelumnya. Sabda Rasulullah SAW: β€œSolat lima waktu (sehari semalam) dan Jumaat hingga Jumaat merupakan penebus-penebus dosa (ketika itu) selama tidak dikerjakan dosa-dosa besar” (Riwayat Muslim)
.
.
#salamjumaat #mcw #mahligaicreative

" You know when you're in love when you can't fall asleep because finally reality is better than your dreams <3"
.
.
Deco by Mahligai Creative Weddings​
To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

THE RECEPTION OF MAZLINA & HAMZI
.
.
Theme : Garden Fairytale Weddings
Venue : Concorde Shah Alam
Design & Deco solely by @mahligaicreative
.
.
To know more about our services, kindly contact our hotline and Sales Team below. Hope to hear from you soon :)
.
03 - 51317786 ( MCW HQ )
013-3501010 ( Miss Shima )
010-9000690 ( Miss Nani )
.
.
#mcw #mahligaicreative

Most Popular Instagram Hashtags