[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mahkotamurah

19286 posts

TOP POSTS

Wanna be Princess Afrah??
Nak nampak lg cantik berseri-seri mcm @memeysuhaiza ?? Afrah boleh bantu..
.
Pelbagai dsign yg direka khas utk pengantin2 di malaysia..
.
😊😉
#crownmalaysia
#crowns #crownroyal
#pengantin #mahkotamurah

Mahkota dengan kualitas super, Full batu diamond, berkilau dan mewah, manis banget say 💞

Kode: mahkota beloved
Harga: 95 ribu

Pemesanan silahkan hubungi kontak di bio 😊

#headpiecehijab #headpieces #headpiece #headpiecemurah #headpiecejilbab #aksesorismurah #aksesoris #hijaber #hootd #bross
#headband #headbandhijab #hiasanjilbab #hiasanhijab #accessories #ringchain #ringchainmurah #mahkotamurah #mahkota #anting #antingmurah

Live Update : Afrah Exclusive di Pameran Pengantin D'Aman .
.
Tempat : Star Parade Alor setar, Kedah
Tarikh : 28 julai - 30 Julai 2017
Masa : 10 pagi - 10 malam
.
.
Datang beramai2... macam2 koleksi ada...😘
.
.
.
#afrahexclusive #crownpengantin #crownpengantinmurah #crownnikah #crownkawin #bridecrown #bridetiara #malayweddingguide #weddingkl #crownmurah #hijabheadpiece #inspirasiperkahwinan #mahkotapengantin #crowncantik #crowncantikmurah #tiarapengantinmurah #bajukawin #makeupcantik #pelaminbajet #crowntunang #tiaratunang #mahkotamurah #headpiecemalaysia

Mahkota
Hiassi kepala kalian dengan mahkota flower crown supaya terlihat makin cantik dan anggun. Tersedia warna Red, Pink, Blue, Yellow, White and Purpple
Kita ready Stock ya
Ask/Order:
.
.
LINE: @pestaid (dgn @)
Whatsapp/SMS: 0857 300 81000 (NO CALL)
.
.
#mahkotabunga #jualmahkota #mahkotapengantin #jualmahkotabunga #mahkotamurah #mahkotaparade #mahkotaanak #mahkotajilbab #mahkotabungamurah #mahkotaelsa

Hot❗ Hot❗ Hot❗
.
Pelakon Memey Suhaiza yang baru² ni buat majlis perkahwinan, mengenakan crown hot NW20 High Quality AA Silver by Afrah Exclusive.😱
.
Dicantikkan lagi dengan busana daripada pereka fesyen terkenal Eja Shahril. 😍
.
Cantik sangat kan? Confirm jatuh cinta berkali² tau.
.
NW20 AA ni available in Silver & Gold tau.
Perlu buat tempahan baru ya. 😉
.
Psst, kami nak bagi special offer untuk uollz yang berminat dengan crown ni tau.😲
.
Wanna be one of our #AfrahPrincess?
Jangan ketinggalan untuk dapatkan koleksi idaman CikPuan di
📲011-15641762
📲011-15641762

Nak usha² koleksi crowns yang lain pun dialu-alukan naa.😘 "Because You Are Princess"

#AfrahBridalAccessories #AfrahExclusive #TeamAfrahDahlia #CrownPengantinEksklusif #BrideCrowns #BridalMalaysia #CrownCantik #CrownMurah #CrownTunang #CrownNikah #CrownSanding #MahkotaPengantin #HijabHeadpiece #MahkotaMurah #HeadpieceMalaysia #AksesoriPengantin #TiaraBridesmaids #AksesoriBridesmaids #KerjaKahwin #PesonaPengantin #InspirasiPerkahwinan

MOST RECENT

CR0523 - Mahkota Pengantin / Tiara Pesta / Aksesoris Wedding Mewah, cantik, berkilau, elegant.
Bisa untuk rambut / jilbab, besi warna silver, mata putih, bagus berkilau, tidak kusam.

195.000
5 x 14 cm

Format order:
Kode Barang + Nama + Alamat Lengkap + No HP
Whatsapp 0811 332 767 (no call)
Line: abbyaksesoriswedding
BBM: D922904C
Surabaya - JNE / Pos - BCA/Mandiri/BRI

ig: @abbyaksesoriswedding
#aksesorispengantin #aksesoriswedding #aksesoriswanita #tiara #jualtiara #tiarapengantin #tiaramurah #mahkota #mahkotamurah #jualmahkota #mahkotapengantin #mahkotawedding #mahkotaweddingmurah #crown #mahkotajilbab #jualcrown #mahkotapengantinmurah #jualtiara #aksesorisrambut #mahkotaanak #tokoaksesoris #abbyaksesoriswedding #surabaya

CR0522 - Mahkota Pengantin / Tiara Pesta / Aksesoris Wedding Mewah, cantik, berkilau, elegant.
Bisa untuk rambut / jilbab, besi warna silver, mata putih, bagus berkilau, tidak kusam.

195.000
5 x 14 cm

Format order:
Kode Barang + Nama + Alamat Lengkap + No HP
Whatsapp 0811 332 767 (no call)
Line: abbyaksesoriswedding
BBM: D922904C
Surabaya - JNE / Pos - BCA/Mandiri/BRI

ig: @abbyaksesoriswedding
#aksesorispengantin #aksesoriswedding #aksesoriswanita #tiara #jualtiara #tiarapengantin #tiaramurah #mahkota #mahkotamurah #jualmahkota #mahkotapengantin #mahkotawedding #mahkotaweddingmurah #crown #mahkotajilbab #jualcrown #mahkotapengantinmurah #jualtiara #aksesorisrambut #mahkotaanak #tokoaksesoris #abbyaksesoriswedding #surabaya

CR0516 - Mahkota Pengantin / Tiara Pesta / Aksesoris Wedding Mewah, cantik, berkilau, elegant.
Bisa untuk rambut / jilbab, besi warna silver, mata putih kombinasi ebi, bagus berkilau, tidak kusam.

195.000
5 x 15 cm

Format order:
Kode Barang + Nama + Alamat Lengkap + No HP
Whatsapp 0811 332 767 (no call)
Line: abbyaksesoriswedding
BBM: D922904C
Surabaya - JNE / Pos - BCA/Mandiri/BRI

ig: @abbyaksesoriswedding
#aksesorispengantin #aksesoriswedding #aksesoriswanita #tiara #jualtiara #tiarapengantin #tiaramurah #mahkota #mahkotamurah #jualmahkota #mahkotapengantin #mahkotawedding #mahkotaweddingmurah #crown #mahkotajilbab #jualcrown #mahkotapengantinmurah #jualtiara #aksesorisrambut #mahkotaanak #tokoaksesoris #abbyaksesoriswedding #surabaya

CR0521 - Mahkota Pengantin / Tiara Pesta / Aksesoris Wedding Mewah, cantik, berkilau, elegant.
Model full round (melingkar penuh), bisa untuk rambut / jilbab, besi warna silver, mata putih, bagus berkilau, tidak kusam.

235.000
4,5 x 14,5 cm

Format order:
Kode Barang + Nama + Alamat Lengkap + No HP
Whatsapp 0811 332 767 (no call)
Line: abbyaksesoriswedding
BBM: D922904C
Surabaya - JNE / Pos - BCA/Mandiri/BRI

ig: @abbyaksesoriswedding
#aksesorispengantin #aksesoriswedding #aksesoriswanita #tiara #jualtiara #tiarapengantin #tiaramurah #mahkota #mahkotamurah #jualmahkota #mahkotapengantin #mahkotawedding #mahkotaweddingmurah #crown #mahkotajilbab #jualcrown #mahkotapengantinmurah #jualtiara #aksesorisrambut #mahkotaanak #tokoaksesoris #abbyaksesoriswedding #surabaya

Kembali lagi model headpiece yang batu swarosky nya bagus banget, mengkilat, mewah, dan cantik. Satu lagi kabar baiknya headpiece ini BISA JADI KALUNG juga loh. 😍

Kode: headpiece M'M
Harga: 59 ribu

Pemesanan silahkan hubungi kontak di bio 😊

#headpiecehijab #headpieces #headpiece #headpiecemurah #headpiecejilbab #aksesorismurah #aksesoris #hijaber #hootd #bross
#headband #headbandhijab #hiasanjilbab #hiasanhijab #accessories #ringchain #ringchainmurah #mahkotamurah #mahkota #anting #antingmurah

mahkota pengantin crown wedding -tiara rambut 032
Ukuran : tinggi:11cm ,lingkar mahkota 38cm
1 pack isi : 1 pcs mahkota Rambut Pengantin
harga : 200.000
#aksesoriswanita#mahkotamurah#bridalcrown#headpiecemurah#jualheadpiece#aksesoriswedding#aksesoris#aksesorisjilbab#hiasanrambutpesta#headpiecepengantin#aksesorispernikahan#mahkotapernikahan#mahkotawedding#mahkotaprincess

mahkota pengantin crown wedding -tiara rambut 031
Ukuran : tinggi:6cm ,lingkar mahkota 25cm
1 pack isi : 1 pcs mahkota Rambut Pengantin
harga : 150.000
#aksesoriswanita#mahkotamurah#bridalcrown#headpiecemurah#jualheadpiece#aksesoriswedding#aksesoris#aksesorisjilbab#hiasanrambutpesta#headpiecepengantin#aksesorispernikahan#mahkotapernikahan#mahkotawedding#mahkotaprincess

Si comel molek D011 ni femes pulak hari ni. 😍
.
Ramai yang tempah si cantik ni hari ni, yang mula risik² pun sama naik juga. .
Memang cantik crown ni tau, comel, sesuai dipakai untuk ketiga² majlis akad nikah, sanding dan bertandang tau.
.
Awak suka tak simple crown secantik D011 ni?😘
.
"Because You Are Princess"

#AfrahBridalAccessories #AfrahExclusive #TeamAfrahDahlia #CrownPengantinEksklusif #BrideCrowns #BridalMalaysia #CrownCantik #CrownMurah #CrownTunang #CrownNikah #CrownSanding #MahkotaPengantin #HijabHeadpiece #MahkotaMurah #HeadpieceMalaysia #AksesoriPengantin #TiaraBridesmaids #AksesoriBridesmaids #KerjaKahwin #PesonaPengantin #InspirasiPerkahwinan

Kain: Satin - ungu
Warna tulisan: silver
Warna pita: silver
Tipe tulisan: monotype
Harga Rp. 60.000

Bisa satu hari jadi tanpa tambahan biaya apapun *syarat dan ketentuan berlaku*
Hubungi kontak yg ada di bio untuk informasi lebih lanjut😊

#snackbouquet #snackbouquetbandung
#snackbouquetbdg #snackbouquetmurah #balonhuruf #balonhurufmurah #balonbandung #balonbdg #balonhurufbandung #balonbdgmurah #balonwisuda #balonwisudamurah #balonwisudabandung #balonwisudabdg #balongraduation #selempangjakarta #selempangbogor #selempangdepok #selempangtangerang #selempangbekasi #togawarna #togawisuda #togabandung #topitoga #topitogawarna

Most Popular Instagram Hashtags