[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maharajalawakmega

81428 posts

TOP POSTS

Diorang dapat regu... lepas ni #maharajalawakmega korang masuk ea... suami duk umah masak... hahahahah

Throwback Maharaja Lawak Mega 2017....rindu tgok Lofa gelak abamΒ²....
.
Repost @lofaliff_
.
Rindu giler @neelofa
#Throwback
#Neelofa
#ILofaYou
#MaharajaLawakMega
#Missing @RepostIt_app

Holla Malaysians πŸ‡²πŸ‡Ύ ITS a GOLDEN time πŸ₯‡

Made by overwhelming request πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ 300 first hard core Gold LoversπŸ“
KITA JUARA (KJ) Collection !
Tribute to Malaysian Champions
RM 139 only
HURRY UP ! First come first basis !! No booking is allowed .

#maharajalawakmega
#bazarpaknil
#jualjamtangan
#bazaar
#bazaarpaknil

#GempakHaha : Buang tabiat ke apa ni pergi menoreh pakai skirt.. Ke baru balik joget-joget kat Danok ni..
.
Dari korang pergi sana baik korang tengok final #MLM2017 kat www.maharajalawakmega.com.my
.
#MaharajaLawakMega #EmpayarLawak

Bersama kumpulan puteh raja lawak..mana mana pun puteh
#maharajalawakmega
#puteh
@syedaliputeh
@mamakputeh
#skbb

Pic With artis
#maharajalawakmega

Tahniah buat BOCEY kerana digelar sebagai JUARA #maharajalawakmega pada Tahun 2017 πŸ’ž

#REZEKIMASINGMASING
#DOAYANGBAIKBAIK
#MLM2017
#JUARA

#GempakHaha : macam-macam cara orang guna untuk melatiskan perniagaan tapi yang first tu korang jangan try pula..
.
Nak tengok lagi persembahan finale #MLM2017 tgk di www.maharajalawakmega.com.my .
#MaharajaLawakMega #EmpayarLawak

MOST RECENT

"Skin saya berubah kerana gluta Pancea"

Percaya atau tidak kenyataanya adalah "YES"gluta Pancea mampu merawat masalh kulit
supplement ini tidak mngandungi bahan2 trlarang Dan selamat dmakan dmn all ingredients 100%tumbuh2an +buah2an

Gluta Pancea mngandungi l-glutathione 15,000mg yg cukup tinggi ya.. that y siapa sahja yg consume GP kulit trasa lembab2 pinkish2 baby face gtwww 😚

Aaaaa tgk jeww ke?tak nak try?

READY STOCK!! :
πŸ“²014 349 6383
πŸ“²014-349 6383
#glutapancea#glutapanceaasli#glutapancearead#glutapanceamurah#glutapanaceamurah#glutapanceamalaysia#glutapanceaoriginal#glutapanceathailand#winkwhite#winkwhiteagent#winkwhitemalaysia#gluta#whitening#vip01#winkwhiteagent#winkwhitemalaysia#winkwhite#sepahtureunion#putih#putihgebu#putihgebukekal#putihsebelumraya#putihsebelumnikah#maharajalawakmega#uum#uitm#ump#upm#umk#ums#like4like

pinggang ramping πŸ™ˆ aset mantap πŸ‘kulit gebu πŸ‘ΈπŸ» semua effect ni sis akn dpt dengan hanya gune 1 botol pinklady sahaja . Dh xperlu beli 3 produk utk putih lgsing & mantap dlm satu mse . Jimat kan sis πŸ˜„ ape tunggu lagi sis xkan nk bia je aset tu kendur lembik layu πŸ₯€ lemak tu smpai bile nk simpan hehe ? Xnk ke kulit licin gebu bebas jerawat ? Belom terlambat utk perbaiki semuanya sekali . Cepat order sekarang sis

#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq
#usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya
#tudunglabuh #tudungmurah
#terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perlashine

β€œDengar sini penyamun-penyamun semua..
Kamu oghang semuanya bagus..
Tentang kerja bagus, tentang disiplin pon cukop bagus...
Tapi satu sahajalah aku tak puas hati tentang kamu oghang semua..
Kamu oghang punya pakaian daa...” semoga seniman-seniman legenda kita dirahmatiNya aminn alfatihah

akan tiba tunggu haaa ❀️ #sangpotretofficial #sangpotret #ketuapenyamun #comingsoon #akandatang #pramlee #alibababujanglapok #semangatsangpotret #zizanrazak #jozlynnhanania #maharajalawakmega #astrowarna #lawak #legenda

Sneakers sampai kepada customer dengan selamatnya..
.
.
Tag kawan2 yang berminat dengan sneakers kami
.
.
Terima kasih kerana membeli dengan duktur.sneakers
.
.
#duktursneakers #sneakers #sneakermurah #sneakeradidas #sneakernikeΒ  #sneakermalaysia #kasutmurahmalaysia
#sayajual #barangmurah #uitm #ukm #upm #unikl #tarcollege #mahsauniversity #um #uia #imu #segi #msu #malaysia #kualalumpur #maharajalawakmega #fattahamin #fazura

Anda tension dan malu bila banyak bulu? Rasa tak confident nak pakai skirt sebab kaki tak lawa dipenuhi bulu? Malu pada suami bila bulu tajam2 akibat bercukur pada private part anda? Terus je rasa down kan?
.
.
Candywax adalah formulasi terbaik yang mendapat pengikitirafan dari Makmal Biotech Technology sebagai pencabut bulu dari akar tanpa kesan sampingan disamping membantu melindungi struktur kulit anda.
.
.
450 gram hanya RM35(sm), RM40(ss). Percuma 10 pcs paperwax (reusable), 2 spatula & manual instruction.
.
.
Hubungi stokis2 dan agent sah kami yang sah berdaftar hari ini!!!
.
.
Kak al
019-6800687
.
.
.
#CandyWax #ketiakPutih #cabutBulu #buluKetiak #ketiakLicin #BuangBuluTanpaSakit #WaxBulu #SelKulitMati #CabutBuluHinggaKeAkar #Cukur #KulitHalus #LembapkanKulit #SuamiSayang #isteriCantik #bebasBulu #ketiakHitam #cinta #quote #cantik #gempak #kulitPutih #buluLebat #produkOrganik #zizanRazak #anuarZain #maharajaLawakMega #astro #akasia #remyIshak

#Repost @amylia.nastasha.aziz
・・・
Open order now
Original
Murah
From oversea .
.
Close Order 20hb Dec 2017
.
.
Just tell me perfume apa korang nak
.
.
#Repost @glamorous_by_t
・・・
#perfume #sayajualperfume #sayajual #murah #original #man #women #visitmyig #igers . πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil

Nak jual Samsung S7 Edge .
.
Motif : nk beli iPhone X
.
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil #syajual #jualmurah #handphone #samsung #iphone #edge #5s #murah #murahmurah #gadget

Nak jual #iphone #5s
.
.
Motif : Nak beli iPhone X
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil #syajual #jualmurah #handphone #samsung #iphone #edge #5s #murah #murahmurah #gadget

Rm900
Nak jual #iphone #5s
.
.
Motif : Nak beli iPhone X
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil #syajual #jualmurah #handphone #samsung #iphone #edge #5s #murah #murahmurah #gadget

RM1500
Nak jual Samsung S7 Edge
Buy 17 April 2016
.
.
Motif : nk beli iPhone X
.
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil #syajual #jualmurah #handphone #samsung #iphone #edge #5s #murah #murahmurah #gadget #goodcondition #serious #buyer

.
===================
9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE:
===================
.
[+] PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
[+] DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
[+] 1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER: NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM: NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION: NOT14074166K
.
[+] PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
[+] KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
[+] JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
[+] ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
[+] Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
[+] 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA. .

____________
TESTIMONI
____________ .
"Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan.
.
.
Whatsapp 0134291843
Whatsapp 0134291843
.
.
#Mamadil2017
#MamadilPerak
#MamadilSelama
#MamadilByNabila
#AlienaVenture

Alhamdulillah. Dah try Medil skincare. Memang TERBAIK. Bau yg sangat MEWAH, WANGI. Buih2 tu memang me LEMBUT kan dan me LEMBAP kan kulit muka .

pengguna Medil Skincare . .

U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback 😘
.
Whatsapp us : 0134291843
.
Fast COD SELAMA, sungai bayor dan kubu gajah❀
COD available on Monday - Saturday.
.
Postage seluruh Malaysia 😘
.
Page fb : Mamadil By Nabila Shukri
Ig : @mamadil_nabilashukri
.
#alienaventure
#mamadilperak
#nabilashukri
#medil
#YourTrustedSkincare

Pink lady body perfection:
😣badan Papan ? tet** leper dan tak gebu? punggung pulakss jatuh takde shape langsung πŸ˜›? tak segan ke orang lain,
Body tiptop - kulit feloles ?

Jangan menjeling Kalau boyfriend / shuben awak menjuling tengok perempuan Lain 🀀🀀🀀 #pinklady akan Bantu korang πŸ‘BESARkan yang kecik, πŸ‘GEBUkan yang leper
jom cantik dengan pinklady terlajakkkk awesome-
#makcikkepochijanganjeles

whatsapp gais : +60142261360
[FREE CONSULTANT]
.
.
#maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq
#usopmentor #hazama
#mentormilenia
#terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #lazada #breast #zalora #pinkladyfact #dbeautyofpinklady #payudara #punggung

Pink lady body perfection:
😣badan Papan ? tet** leper dan tak gebu? punggung pulakss jatuh takde shape langsung πŸ˜›? tak segan ke orang lain,
Body tiptop - kulit feloles ?

Jangan menjeling Kalau boyfriend / shuben awak menjuling tengok perempuan Lain 🀀🀀🀀 #pinklady akan Bantu korang πŸ‘BESARkan yang kecik, πŸ‘GEBUkan yang leper
jom cantik dengan pinklady terlajakkkk awesome-
#makcikkepochijanganjeles

whatsapp gais : +60142261360
[FREE CONSULTANT]
.
.
#maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq
#usopmentor #hazama
#mentormilenia
#terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #lazada #breast #zalora #pinkladyfact #dbeautyofpinklady #payudara #punggung

Open order now
Original
Murah
From oversea .
.
Close Order 20hb Dec 2017
.
.
Just tell me perfume apa korang nak
.
.
#Repost @glamorous_by_t
・・・
#perfume #sayajualperfume #sayajual #murah #original #man #women #visitmyig #igers . πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
.
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
πŸ“±Direct WhatsApp - 0111.528.3381
.
.
Follow Insta @putihgebu.dbella.stokis.kl
Follow Insta @glamorous_by_t
Follow Insta @amylia.nastasha.aziz
.
.
#GlamorousByT
#GlamorousByTasha
#amyliaNAStashaStory
.
.
#titiancinta #surihatimrpilot #girlfriendakudarineraka #superspontansuperstar #maharajalawakmega #redvelvet
#bazaarpaknil

PINK LADY Body Perfection:
.
.
"KECUUR AIR LIUQ CIK ABAM !!!πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
TGK SAYA SKRG NI.....
PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE!"
TAK SABAR NAK TUNGGU ANAK TIDOR... πŸ˜‚πŸ˜‚
TIAP2 MALAM BERAKSI...
.
=================================
.
KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAKDARA
.
βœ” BUAHDADA BESAR, RANUM & ANJAL
βœ” PUNGGUNG LENTIK LIUK
βœ” MISS V KETAT MENGGIGIT
βœ” WAJAH BERSERI
βœ” KULIT HALUS GEBU
βœ” BODY TIPTOP MCM ANAK DARA KEMBALI
.
.
Whatsapp πŸ‘‡
.
.
"PL" KE 012-7845192
"PL" KE 012-7845192
"PL" KE 012-7845192
.
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #pinklady #pinkladyperfection #pinkladybodyperfection

CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—
.
Whatsapp "PL" KE 0199493189
Whatsapp "PL" KE 0199493189
Whatsapp "PL" KE 0199493189
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact

Org ckp nak dptkan ilmu tak kira umur. .
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

ALHAMDULILLAH TAHNIAH..
@abam_bocik & isteri Siti Nurhidayah Mohd Ali
SELAMAT PENGANTIN BARU!!!
.
Sape pminat @abam_bocik kita gengπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #maharajalawakmega
#enjoy

Telur cenggini nak buat taik gigi pun tak lepas.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Admin tau bahasa F. Koforangfang bufuatfat afapefe?.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Tolong jgn pikir yg bukan bukan ye.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

I miss you but fuck you..πŸ’™βœŒπŸΊβœŒ
#indianweddings #indianhairstyle #suitup #maharajalawakmega #royalcarsmg #dressup #more

Mcm mana dia kira separuh daripada RM10 ni dpt RM5.50? Ce eksplen sket geng.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Besttttttt sangat-sangat sebab bila pakai AMBER LENS tak rasa macam pakai lens pun 😍😍😍
.
Memang best gila . Boleh tahan sehingga 12jam . Lama tu . Kalau lens lain cepat2 je rasa nak tanggalkan sebab x selesa . Rasa berhabuk & rasa macam ada sesuatu je kat mata
.
Tapi AMBER lens punya memang kualiti . Tak menyesal pun pakai AMBER LENS
.
Tak percaya lagi ? Jok cuba sendiri . Pasti akan terpikat terus tak pandang brand lain dah πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Ws0193649375

#ibu
#jepsepah
#gengcikgu
#viralvideos
#onlineshopping
#shopping
#maharajalawakmega
#bazarpaknil
#murah
#borong
#lelong

  KENAPA JOGING TAPI MACAM TIADA KESAN
Assalam. Hai sihat? Ni sy nak share.. mesti kadang-kadang kita pelik
kan, kenapa harini kita joging 2km, tapi berat tak turun langsung. tapi
kawan kita joging 1km, tahu2 berat dia turun 1-2kg. antara Punca utama
tapi ramai orang tak ambil tahu ialah : METABOLISMA. .
Metabolisma setiap orang lain-lain. lelaki lain, perempuan lain. dan
untuk sama gender pun berbeza, kiranya semua orang punya metabolisma ni
mmg lain2. .
Apa tu Metabolisma?
Dalam bahasa mudah, Metabolisme adalah PROSES BADAN menukarkan kalori
daripada MAKANAN kepada TENAGA. SO kalau lagi cepat badan kita tukarkan
kalori/lemak kepada tenaga, lagi senang la nak kurus. tu secara
simplenya. .
Untuk lebih lanjut boleh try pm sy. Sebab dekat sy sekarang ada satu
produk Muslim, yang mmg khas untuk tingkatkan metabolisma. Yang penting, lulus kkm sebab mmg guna 100% herba. . .
so kalau nak kurangkan berat badan tu, boleh la sangat insyaAllah.
Whatsapp nkkurus ke http://www.wasap.my/60102908640
Whatsapp nkkurus ke http://www.wasap.my/60102908640   
#fatburnermega #tipskurussihatsado #gegarvaganza #gcsuperburn #fatburn #bakarlemak #buangkalori #gc #maharajalawakmega #codterpantas #codklselangor #uitm #utm #ukm #polisdirajamalaysia #pdrm #atm #bombamalaysia #gym

Harap β€˜bodoh’ mereka ni tak habis sampai masa eksiden. Mana tau nak guna lagi nnt. .
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Ceteke suara mcm siapa?.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Mmg benar sebenar benarnya. Benar belaka. .
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Maharaja lawak mega is always the best...! Terbaik!! #maharajalawakmega

Rumah bujang wajib ada benda ni.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Sedapnye..dpt masa perut tgh kebulor mmg sedap ni.
.
βœ… Follow : @kelakarwei k, jgn like jer 🀣🀣🀣
.
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎭 PASTU TAG MEMBER KORANG BIAR DORANG TGK PLAK.. .
.
#kelakarwei #kelakar #lawak #funny #funnypics #funnyvideo #kipidap #dongibab #dubmashmalaysia #dubmashmalaysian #sayajual #sayabeli #jualbeli #jual #beli #villagepeople #lawakhambar #zonlawak #lawakkerder #empayarlawak #maharajalawakmega #lawakhambar #lawaktahapdewa #malaysiaviners #ohsem #motifviral #viral

Most Popular Instagram Hashtags