#mahalmintakurang

123 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah rezeki hari ini. Iphone 6 16gb jalan. Terima kasih bro hery sebab repeat order dgn kami. Dah dua ketul dia beli dgn kami. Saya jual yea boss. Ada yg nak cari iphone ? Boleh roger abg fad. Ws or dm abg fadd laju laju. Harga berpatutan abg fadd bagi. Kami tidak jual iphone clone. Kalau clone kita refund balik duit anda ๐Ÿ’ฏ original secondhand ๐Ÿ‘๐Ÿป #iphonemanjung #secondhandiphone #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #originalapple #original #rezekihalal

Alhamdulillah rezeki hari ini. Terima kasih bro bani kawan sekolah abg fadd sebab beli dgn kami. Cod depan rumah abg fadd. Iphone 6 64gb jalan. Ada yg nak cari iphone secondhand ? Tak nak pakai refurbish. Boleh dm or pm abg fadd. Ws 0167061437
#secondhandiphone #iphonemanjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #trusted #manjungperak #manjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #rezekihalal

Iphone 7 128gb Secondhand
Set MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Condition 9/10
Warranty under apple until January 2018
Rm2850
Berminat ? Boleh dm or pm abg fadd. Barang tak ready stock. Kalau berminat abg fadd order kan. Ws 0167061437
#secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #ip7secondhand #manjungperak #trusted

Salam Jumaat kepada seluruh warga manjung. Hari Jumaat penghulu segala hari, hari ini juga manusia pertama dicipta, hari Jumaat ini juga berlaku nya kiamat. Perbanyakkan selawat keatas Rasulullah, perbanyakkan membaca al-quraan. Salam Jumaat semua dari kami @iphone_manjung semoga hari ini lebih baik dari hari semalam โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป mana nak cari iphone boleh dm atau ws abg. In shaa Allah abg akn cuba bagi fast respond !! #iphonemanjung
#iphonemanjung
#Mahalmintakurang
#manjungperak
#salamjumaat

iPhone 5S
Rose Gold. Add RM70 if you want Rose Gold colour.
.
price for normal colour
16gb - RM830
32gb - RM980
64gb - RM1080
.
Kindly WhatsApp us at +601152843184 (bangMad).
.
#heysneakers #saudagariphonemurah #bangmad #bazarpaknil #kasutmurah #kasutmalaysia #mahalmintakurang #iphonemurah #murah

Alhamdulillah. Come on! ip6s convert body iPhone 7Red. Grab it now at Saudagar iPhone Murah. .
Kindly whatsApp us +6011-52843184 (bang Mad)
+6012-2375715 (ewan)
.
#heysneakers #saudagariphonemurah #bangmad #bazarpaknil #kasutmurah #kasutmalaysia #mahalmintakurang #iphonemurah #murah

Iphone 5s 32gb
Body cun takde ada calar yg teruk. Ready stock. Barang laku keras. Sapa cepat dia dapat. Ws or dm abg fadd. 0167061437 for fast respon. Bukan clone bukan refurbish ๐Ÿ’ฏ original secondhand
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #originalapple #original

Salam semua ! Ape khabar semua ? Ada sapa sapa yg tgh mencari Iphone ?? Iphone 6 16gb Gold โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Original Iphone Secondhand โ€ผ๏ธ
Condition 9/10 like new tau !
Rm1450 โ€ผ๏ธtapi belum harga mati lagi.
Full set box !! Nak nego ? Boleh kita nego sampai jadi. Abg baik hati. Bajet rendah ? Trade in pun abg terima. Iphone to Iphone only โ€ผ๏ธ Warranty ? Abg tangung. 2 weeks ? Tak abg dah upgrade jadi 1 tahun โ€ผ๏ธ1 year โ€ผ๏ธ Siap free gift abg bagi.
Ws: 0167061437
#iphonemanjung #iphonemanjung #manjungperak #manjung #Mahalmintakurang #secondhandiphone

Terima kasih boss. Alhamdulillah rezeki dimalam hari. Iphone 5s 32gb gold jalan. Terima kasih boss sebab beli and trust dgn kami. Saya jual yea boss. Ada yg mencari iphone ? Tak nak kena tipu dgn saller ? Boleh roger abg fadd. Kami tak jual clone. Kalau clone kita refund balik duit anda. Kepuasan anda keutamaan kami. Done cod di mcd petronas. Ws 0167061437
#secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #ip5sgold #manjungperak

MOST RECENT

Alhamdulillah rezeki hari ini. Iphone 6 16gb jalan. Terima kasih bro hery sebab repeat order dgn kami. Dah dua ketul dia beli dgn kami. Saya jual yea boss. Ada yg nak cari iphone ? Boleh roger abg fad. Ws or dm abg fadd laju laju. Harga berpatutan abg fadd bagi. Kami tidak jual iphone clone. Kalau clone kita refund balik duit anda ๐Ÿ’ฏ original secondhand ๐Ÿ‘๐Ÿป #iphonemanjung #secondhandiphone #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #originalapple #original #rezekihalal

Terima kasih boss. Alhamdulillah rezeki dimalam hari. Iphone 5s 32gb gold jalan. Terima kasih boss sebab beli and trust dgn kami. Saya jual yea boss. Ada yg mencari iphone ? Tak nak kena tipu dgn saller ? Boleh roger abg fadd. Kami tak jual clone. Kalau clone kita refund balik duit anda. Kepuasan anda keutamaan kami. Done cod di mcd petronas. Ws 0167061437
#secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #ip5sgold #manjungperak

Alhamdulillah rezeki hari ini. Terima kasih bro bani kawan sekolah abg fadd sebab beli dgn kami. Cod depan rumah abg fadd. Iphone 6 64gb jalan. Ada yg nak cari iphone secondhand ? Tak nak pakai refurbish. Boleh dm or pm abg fadd. Ws 0167061437
#secondhandiphone #iphonemanjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #trusted #manjungperak #manjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #rezekihalal

Iphone 7 128gb Secondhand
Set MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Condition 9/10
Warranty under apple until January 2018
Rm2850
Berminat ? Boleh dm or pm abg fadd. Barang tak ready stock. Kalau berminat abg fadd order kan. Ws 0167061437
#secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #ip7secondhand #manjungperak #trusted

Assalammualaikum
Iphone 6+ 64gb
Warna gold
Body cun lagi
Set MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ/ LL USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Harga murah murah abg fadd bagi. Barang tak ready stock. Kalau berminat boleh roger abg fadd. Kita deal sampai jadi. Ws 0167061437
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #trusted #rezekihalal #secondhandiphone #manjung #manjungperak

Iphone 5s 32gb
Body cun takde ada calar yg teruk. Ready stock. Barang laku keras. Sapa cepat dia dapat. Ws or dm abg fadd. 0167061437 for fast respon. Bukan clone bukan refurbish ๐Ÿ’ฏ original secondhand
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #iphonemanjung #originalapple #original

Assalammualaikum semua โœŒ๐Ÿป
Iphone 5 16gb and 32gb ready stock. Kalau berminat boleh pm or dm abg fadd. Fone tiada masalah. Tiada id lock atau apa apa pun. Selamat digunakan. Fone dalam condition yg terbaik. Harga serendah rm600 ! Harga boleh nego. Ws 0167061437
#secondhandiphone #iphonemanjung #trusted #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak #manjung

Iphone 5 and iphone 6
Ready stock !
Iphone 5 16gb
Iphone 6 16gb
Iphone 6 64gb
Ready stock ! Berminat ? Boleh dm or pm abg fadd. Barang dalam condition terbaik ! Malam karang abg fadd update lagi iphone 5s pulak !
Ws 0167061437
#iphone6murahmalaysia #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak #secondhandiphone #iphonemanjung #trusted #rezekihalal

Iphone 6 64gb Rosegold
Set LL ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Body cantik tak ada dent langsung.
Phone secodnhand original part.
Warranty ? 1 month
Berminat ? Boleh dm or pm abg fadd. 0167061437
#mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak #manjung #iphonemanjung #iphone6murahmalaysia

Alhamdulillah rezeki hari ini. Iphone 5 16gb jalan. Terima kasih boss, sebab beli and trust dgn kami. Ada sapa sapa nak cari iphone ? Boleh dm or pm abg fadd. Ws 0167061437
#originalapple #original #trusted #allhamdulilah #rezekihalal #iphonemanjung #manjung #manjungperak #murahdaribiasa #mahalmintakurang #lumut

Assalammualaikum semua !
Iphone 6 64gb ready stock.
Barang panas ! Laku keras dah sampai. Body tiptop ! Tak ada calar calar yg teruk. Harga rm1650 ? Rm1550 ? Rm1500 ? Bukan bukan โ˜๐ŸปHarga the best ! Promo Semperna Hari Raya Aidilfitri abg fadd bagi dekat hampa. Harga kasih sayang. Esok ada lagi stock baru nak sampai. Come and grab ! Ws or dm 0167061437. Kalau hampa tak mau beli tolong promote dekat kawan kawan tolong abg fadd tau. Hehehe.
#iphonemanjung #mahalmintakurang #manjungperak #manjung #noclone #trusted #rezekihalal #originalapple #secondhandiphone

Alhamdulillah rezeki dimalam hari tadi. Iphone 6 16gb Gold jalan. Terima kasih boss sebab beli dgn kami. Customer puas hati dgn barang kami. So apa tunggu lagi guys ? Tak nak pakai iphone ke ? Harga tgh cun cun lagi nie ? Dm or pm abg fadd. Ws 0167061437
#iphonemanjung #secondhandiphone #rezekihalal #sayajual #originalapple #original #noclone #manjungperak #manjung #mahalmintakurang

Alhamdulillah rezeki di bulan syawal. Done cod di aeon. Terima kasih boss dtg dari seri iskandar semata mata nak beli iphone dgn kami. Iphone 5s 32gb gold jalan. Terima kasih boss. Saya jual yea boss. Next week abg fadd restock balik iphone semua. Ada yg nak selit order ? Boleh dm or pm abg fadd. Harga promo raya abg fadd bagi. Jangan risau !
#murahdaribiasa #trusted #iphonemanjung #mahalmintakurang #manjung #manjungperak #original #originalapple #secondhandiphone #rezekihalal #sayajual

Assalammualaikum semua ! Selamat Hari Raya Aidilfitri
Iphone 6 16gb Gold
Body condition tiptop ! Tak ada calar calar yg teruk mahupun manja manja.
Set USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Fone dalam keadaan yg terbaik !
Ready stock ! Ready cod !
Pm or dm.
0167061437
Next week abg fadd restock balik barang barang yea. Harap bersabar.
#iphonemanjung #trusted #murahdaribiasa #mahalmintakurang #manjung #manjung #originalapple #original #noclone #rezekihalal

Alhamdulillah rezeki malam tadi. Iphone 6 64gb red jalan. Terima kasih boss beli and trust dgn kami. Customer puas hati dgn barang kami. Iphone raya kata nya. Tunggu yea lepas raya ang fadd restock balik yea barang barang.
#rezekihalal #noclone #secondhand #secondhandiphone #original #iphonemanjung #manjungperak #manjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #trusted

Most Popular Instagram Hashtags