[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mahalmintakurang

173 posts

TOP POSTS

Bismillah. Assalammualaikum โœŒ๐Ÿป
Iphone 7+ 128gb Black ๐Ÿ’ฏ
Set singapore
Still under warranty apple until 28 julai 2018 ๐Ÿ˜world wide ๐Ÿ‘๐Ÿป
Condition 10/10 ๐Ÿ‘๐Ÿป
Ready stock
Baru guna hari sabtu hari itu. Tak sampai one week lagi.
Harga rm4k boleh nego sampai jadi. Berminat boleh pm or dm. Ws for fast respon

#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #mahalmintakurang #murahdaribiasa #originalapple

Iphone SE 16gb 64gb
Rosegold,Gold
Set MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Condition 9/10
Secondhand original not clone or refurbish โ˜๐Ÿป
Berminat ? Boleh roger abg fadd. Ws : www.wasap.my/60167061437

#secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #trusted #iphonemanjung #originalapple

Salam Jumaat kepada seluruh warga manjung. Hari Jumaat penghulu segala hari, hari ini juga manusia pertama dicipta, hari Jumaat ini juga berlaku nya kiamat. Perbanyakkan selawat keatas Rasulullah, perbanyakkan membaca al-quraan. Salam Jumaat semua dari kami @iphone_manjung semoga hari ini lebih baik dari hari semalam โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป mana nak cari iphone boleh dm atau ws abg. In shaa Allah abg akn cuba bagi fast respond !! #iphonemanjung
#iphonemanjung
#Mahalmintakurang
#manjungperak
#salamjumaat

Bismillah. Assalammualaikum
Ada yg bajet rendah ? Tapi nak pakai ip6 64gb ip6 128gb ? Boleh.
IPHONE FINGERPRINTS OUT !
Iphone 6 64gb only RM 1230
Iphone 6 128gb only RM 1300
Iphone 5s 64gb only RM 750
Fone condition masih cantik. Problem tak ada. Cuma fingerprints sahaja rosak. Yang lain semua dalam keadaan yg okay. Kalau berminat boleh dm or pm kami. For fast respons boleh ws admin abg fadd. Link ws ada dekat bio.
#iphonemanjung #ip5sgd #iphone6murahmalaysia #trusted #secondhandiphone #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #rezekihalal

Salam semua ! Ape khabar semua ? Ada sapa sapa yg tgh mencari Iphone ?? Iphone 6 16gb Gold โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Original Iphone Secondhand โ€ผ๏ธ
Condition 9/10 like new tau !
Rm1450 โ€ผ๏ธtapi belum harga mati lagi.
Full set box !! Nak nego ? Boleh kita nego sampai jadi. Abg baik hati. Bajet rendah ? Trade in pun abg terima. Iphone to Iphone only โ€ผ๏ธ Warranty ? Abg tangung. 2 weeks ? Tak abg dah upgrade jadi 1 tahun โ€ผ๏ธ1 year โ€ผ๏ธ Siap free gift abg bagi.
Ws: 0167061437
#iphonemanjung #iphonemanjung #manjungperak #manjung #Mahalmintakurang #secondhandiphone

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
Assalammualaikum ๐Ÿ˜
Iphone 5s ready stock !
32gb gold
64gb space gray
Limited stock !
Harga promo merdeka ! 5s 32gb only RM750 ! 5s 64gb only RM850 ! Merdeka sale until 1.9.2017 ! Jangan lepas kan peluang. Nak lock harga pun boleh. Booking fee RM100 ! Get 5 free gift ๐ŸŽ kami bagi anda ๐Ÿ‘๐Ÿป No clone or refurbish ! Kalau clone duit anda kami pulangkan โ€ผ๏ธ so apa tunggu lagi gais and sis ! Tinggal dlm one week sahaja lagi promo ! Ws for fast respon. 0167061437 ws
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjung #iphonemanjung #ip5sgd #trusted #originalapple #secondhandiphone

SONY EXPERIA Z3
Condition 9.5/10
Colour : white/black
Original sony !
Warranty 1 month
Secondhand phone
Price : RM520 with full set box
Berminat ? Boleh dm or ws kami. Stock limited !
#iphonemanjung #trusted #malaysia #perak #manjung #rezekihalal #sayajual #mahalmintakurang #alhamdulillah #trusted

Alhamdulillah rezeki dipetang hari. Done cod di mcd petronas. Terima kasih boss sebab beli dgn kami. Iphone 5 16gb sold. Saya jual yea boss. Mintak halal mana yang kurang. Harga merdeka sale still berjalan. Ada yg berminat ? Kalau berminat boleh roger. Ws or dm kami. For fast respon Ws kami. Link no ws ada dia bio. All item kami jual adalah secondhand.
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak #rezekihalal #trusted

Iphone 5s 32gb gold
Set LL USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Ready stock !
Rm750 special price for MERDEKA SALE !
Ada yg berminat ? Kalau ada yg berminat boleh direct dgn kami. Boleh dm and pm kami. Link WhatsApp ada di bio kami.
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #originalapple #iphonemanjung #trusted #perak #perakiphone

MOST RECENT

SONY EXPERIA Z3
Condition 9.5/10
Colour : white/black
Original sony !
Warranty 1 month
Secondhand phone
Price : RM520 with full set box
Berminat ? Boleh dm or ws kami. Stock limited !
#iphonemanjung #trusted #malaysia #perak #manjung #rezekihalal #sayajual #mahalmintakurang #alhamdulillah #trusted

Iphone 6 128gb Rosegold ๐ŸŒน
Set LL USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Condition 9.5/10
Ready stock
Rm1580 special price for Merdeka Sale !
Kalau berminat boleh dm or pm kami. Original secondhand. Kalau clone kami refund balik duit anda ! WhatsApp for fast respon 0167061437
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #iphonemanjung #trusted #rezekihalal

Iphone 5s 32gb gold
Set LL USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Ready stock !
Rm750 special price for MERDEKA SALE !
Ada yg berminat ? Kalau ada yg berminat boleh direct dgn kami. Boleh dm and pm kami. Link WhatsApp ada di bio kami.
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #originalapple #iphonemanjung #trusted #perak #perakiphone

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
Assalammualaikum ๐Ÿ˜
Iphone 5s ready stock !
32gb gold
64gb space gray
Limited stock !
Harga promo merdeka ! 5s 32gb only RM750 ! 5s 64gb only RM850 ! Merdeka sale until 1.9.2017 ! Jangan lepas kan peluang. Nak lock harga pun boleh. Booking fee RM100 ! Get 5 free gift ๐ŸŽ kami bagi anda ๐Ÿ‘๐Ÿป No clone or refurbish ! Kalau clone duit anda kami pulangkan โ€ผ๏ธ so apa tunggu lagi gais and sis ! Tinggal dlm one week sahaja lagi promo ! Ws for fast respon. 0167061437 ws
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjung #iphonemanjung #ip5sgd #trusted #originalapple #secondhandiphone

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
Assalammualaikum semua
Merdeka sale ! Still berjalan lagi. Tak nak grab satu ke ? Ip5,5s,6,6s semua tgh mega sale MERDEKA ! So jgn lepas kan peluang. Peluang hanya dtg sekali. Kalau nak book harga pun boleh. Dm or ws kami laju laju. For fast respon WhatsApp kami. Link ws ada di bio kami. Kalau malas nak save number. Semua pembelian layak menerima 5 free gift kami bagi !
#iphonemanjung #secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #secondhandiphone #manjungperak #manjung

Alhamdulillah rezeki dipetang hari. Done cod di mcd petronas. Terima kasih boss sebab beli dgn kami. Iphone 5 16gb sold. Saya jual yea boss. Mintak halal mana yang kurang. Harga merdeka sale still berjalan. Ada yg berminat ? Kalau berminat boleh roger. Ws or dm kami. For fast respon Ws kami. Link no ws ada dia bio. All item kami jual adalah secondhand.
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak #rezekihalal #trusted

Alhamdulillah rezeki di pagi hari tadi. Baru sempat nak update. Done cod depan rumah abg fadd. Terima kasih boss sebab beli dgn kami. Iphone 6 64gb space gray sold. Saya jual yea boss. Mintak halal mana yg kurang. So apa tunggu lagi guys ? Tak nak pakai iphone ? Kita tgh buat sale ni. Bulan depan tak dapat price mcm ni dah. Bermint boleh dm or ws kami.
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #secondhandiphone #mahalmintakurang #murahdaribiasa #lumut #manjungperak #manjung #trusted #rezekihalal

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
Assalammualaikum โ˜บ๏ธ
Iphone 5s 32gb Gold
Set LL Usa ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Body masih cantik takde calar yg teruk.
Ready stock !
Only rm750 merdeka sale !
Stock tak banyak limited !
Anything boleh dm or ws kami. Link ws ada dekat bio kami. Terima kasih
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #secondhandiphone #murahdaribiasa #mahalmintakurang #lumut #manjungperak #rezekihalal

Alhamdulillah rezeki dimalam hari. Done cod depan sakan manjung. Terima kasih boss sebab beli and trust dgn kami. Iphone 4s 16gb white sold. Saya jual yea boss. Mintak halal mana yg kurang. Ada yg berminat ? Nak cari iphone ? Boleh dm or pm dekat ws. Kami tgh buat sale ni.
#secondhandiphone #iphonemanjung #trusted #iphone6murahmalaysia #manjungperak #manjung #mahalmintakurang #murahdaribiasa #lumut #rezekihalal

Alhamdulillah. Rezeki hari ini. Baru lepas cod di mcd aeon manjung. 3 ketul iphone jalan pada masa yg sama. Iphone 5s 64gb space gray iphone 5s 32gb gold iphone 6 16gb sold. Terima kasih kepada boss and sis sebab beli dgn kami. Terima kasih sebab support kami. Mintak halal yea mana yg kurang. Maaf agak kelam kabut tadi sikit. Saya jual yea. Ada yg nak iphone ? Boleh roger kami. Dm or ws. Ws link ada di bio kami.
#secondhandiphone #iphone6murahmalaysia #secondhandiphone #iphonemanjung #lumut #murahdaribiasa #mahalmintakurang #manjungperak #manjung #trusted #rezekihalal

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑ ุญูŠู…
Assalammualaikum
Iphone 6 128gb ๐ŸŒน Rosegold
Condition 9.5/10
Set LL USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Ready stock
1 unit sahaja ada.
Berminat boleh dm or pm. Link ws ada di bio kami. Terima kasih.
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #trusted #originalapple #original #secondhandiphone #manjungperak #malaysia #mahalmintakurang #murahdaribiasa

Alhamdulillah rezeki hari ini. Baru lepas cod barang di aeon manjung. Terima kasih boss sebab beli and trust dgn kami. Iphone 6 64gb space gray sold. Sy jual yea boss. Mintak halal mana yg kurang. Ada yg nak cari iphone ? Kami tgh buat promotion ni. Hehehe.
#iphonemanjung #iphone6murahmalaysia #trusted #originalapple #original #mahalmintakurang #murahdaribiasa #manjungperak

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
Assalammualaikum
Medeka sale โ€ผ๏ธ
Iphone 5s kita drop kan semua harga. Kita bagi harga kasih sayang kedapa anda semua. Hanya utk bulan ini sahaja. Selepas ini kembali kepada asal. End promotion sampai 1 September 2017. So tunggu apa lagi guys. Barang tak banyak nie. Come and grab guys! Promotion promotion โ€ผ๏ธ All item secondhand original part. No clone and refurbish.
For fast respon click link ws di bio. Terima kasih.
#iphonemanjung #iphonemanjung #secondhandiphone #serimanjung #trusted #rezekihalal #murahdaribiasa #mahalmintakurang

"iPhonewanted" Pricelist

SECONDHAND
Iphone 5 16GB RM529.00
Iphone 5 32GB RM549.00
Iphone 5 64GB RM649.00

Iphone 5S 16GB RM719.00
Iphone 5S 32GB RM819.00
Iphone 5S 64GB RM929.00

Iphone 6 16GB RM1189.00
Iphone 6 64GB RM1489.00
Iphone 6 128GB RM1599.00

Iphone 6+ 16GB RM1549.00
Iphone 6+ 64GB RM1789.00
Iphone 6+ 128GB RM1899.00

Iphone 6S 16GB RM1499.00
Iphone 6S 64GB RM1899.00
Iphone 6S 128GB RM2199.00

Iphone 6S+ 16GB RM1799.00
Iphone 6S+ 64GB RM2299.00
Iphone 6S+ 128GB RM2499.00

iPhone 7 32GB RM2550
iPhone 7 128GB RM2850

iPhone 7+ 32GB RM2990
iPhone 7+ 128Gb RM3700

SET BARU
Iphone 7 32GB RM3150.00
Iphone 7 128GB RM3650.00
Iphone 7 256GB RM4150.00

Iphone 7+ 32GB RM3750.00
Iphone 7+ 128GB RM4250.00
Iphone 7+ 256GB RM4750.00

Semua harga boleh letgo lagi termasuk 7. Iphone 7 New set. Lain-lain semua secondhand.. Fullset. Original set 200%.
4G/LTE #Originalmari #Mahalmintakurang

Whatsapp 0178257894-jai

Bismillah. Assalammualaikum
Ada yg bajet rendah ? Tapi nak pakai ip6 64gb ip6 128gb ? Boleh.
IPHONE FINGERPRINTS OUT !
Iphone 6 64gb only RM 1230
Iphone 6 128gb only RM 1300
Iphone 5s 64gb only RM 750
Fone condition masih cantik. Problem tak ada. Cuma fingerprints sahaja rosak. Yang lain semua dalam keadaan yg okay. Kalau berminat boleh dm or pm kami. For fast respons boleh ws admin abg fadd. Link ws ada dekat bio.
#iphonemanjung #ip5sgd #iphone6murahmalaysia #trusted #secondhandiphone #lumut #mahalmintakurang #murahdaribiasa #rezekihalal

Most Popular Instagram Hashtags