[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#magnetpins

101 posts

TOP POSTS

Aren't these magnet pins adorable?! Unlike the ordinary sharp pins, it protects your scarves from being damaged.
#magnetpins #shawlaccessories #blingbling #colourfulhijab #arzu

Magnetpins aus Reinbek
Verkaufstand mit Magnetpins,Ansichtskarten und XXL-Karten im Postshop in Neuschönningstedt
#reinbek #neuschönningstedt #Ansichtskarten #magnetpins

Hurra - die neuen Magnete wurden geliefert und gehen in den Verkauf
#magnetpins #bergedorf #reinbek #ohe #wentorf

Aus meinen Bildern entstehen häufig Ansichtskarten, Magnetpins, Kalender, Wandbilder. Der Postshop Wentorf hat jetzt einen eigenen Magnetpinständer direkt an der Kasse stehen. Schönes Teil!

bergedorf-hartmann.jimdo.com

#magnetpins #reinbek #bergedorf #nature #geschenkideen

Auch die kleinen Dinge machen Spaß. 😀👍🏻 Die neuen #Magnetpins sind echt gut geworden! 🤘🏻#woodworking #holzwerken #homedecor #deko #siehtgutaus #kleinaberfein #magnetpin #fotopin

MOST RECENT

Super cute designs that can bring a smile to anyone with these magnet pins, notebooks, plushies and inked stamps! Be kawaii-ed EML shoppers by our Etsy seller @xcapistbyparis! .
.
#etsymadelocal #etsycraftivistsg #etsymadelocalsg #etsyseller #etsysg #etsylove #makersg #handmadesg #makersgonnamake #aintitdarling #sgmakers #makerscommunity #sgevents #handmadecommunity #kawaii #etsy #cutestationery #magnetpins #cute

Hurra - die neuen Magnete wurden geliefert und gehen in den Verkauf
#magnetpins #bergedorf #reinbek #ohe #wentorf

Die #Magnetpins kommen auf den neuen Etiketten aus #Holzschliffpappe richtig gut zur Geltung. 🤘🏻😊 Den Punkt kann ich bei den #Marktvorbereitung schon mal abhaken! ✅#magnetpin #marktvorbereitungen #weihnachtsmarkt #kunsthandwerkermarkt #kunsthandwerk #holzwerken #woodworking #geschenkidee #geschenkideen #weihnachtenkommt

Aus meinen Bildern entstehen häufig Ansichtskarten, Magnetpins, Kalender, Wandbilder. Der Postshop Wentorf hat jetzt einen eigenen Magnetpinständer direkt an der Kasse stehen. Schönes Teil!

bergedorf-hartmann.jimdo.com

#magnetpins #reinbek #bergedorf #nature #geschenkideen

#NeuerArtikel

Magnetpins "Player" für 14,99 €
Magnete in Pöppelform, 10 Stück in unterschiedlichen Farben.

Weitere Infos im #onlineshop ➡️ www.spielmaterial.de ⬅️ #magnete #magnetpins #player #pöppel #spiel #spielmaterial #mücke #mönchengladbach

Κονκάρδες μαγνήτακια, για κονκάρδες μόνο στο www.concarda.com #concarda #magnetbadge #magnetpins

Magnetpins aus Reinbek
Verkaufstand mit Magnetpins,Ansichtskarten und XXL-Karten im Postshop in Neuschönningstedt
#reinbek #neuschönningstedt #Ansichtskarten #magnetpins

MAGIC PIN in Canvas Display (FREE CANVAS for 50 pcs reseller price purchased)

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs
Reseller price, DM
*
*
*
* ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshop

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs
Reseller price, DM
*
*
* ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshopindonesia

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshop

Der nächste Schwung #Magnetpins ist fertig. Ab jetzt stehen verschiedene Holzkombinationen zur Auswahl. 😃🤘🏻#magnetpin #kühlschrankmagnet #kühlschrankmagnete #deko #schönedinge #holzwerken #woodworking #kunsthandwerk

Die #Magnetpins im Set! 🤘🏻😊 Bin gespannt wie die ankommen auf dem nächsten #Kunsthandwerkermarkt 🤔 #magnetpin #woodworking #holzwerken #kunsthandwerk #deko #schönedinge #holzdeko #holzmagnete #ichundmeinholz

So langsam macht es richtig Spaß. 😃 Wir werden noch Freunde, die #Stepcraft420 und ich! 🤘🏻🎉 @stepcraftgermany @stepcraftusa #stepcraft #stepcraftcnc #woodworking #holzwerken #magnetpin #magnetpins #lesedaumen #cncmilling

Auch die kleinen Dinge machen Spaß. 😀👍🏻 Die neuen #Magnetpins sind echt gut geworden! 🤘🏻#woodworking #holzwerken #homedecor #deko #siehtgutaus #kleinaberfein #magnetpin #fotopin

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins#bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins#bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#satinturkeymurah
#satinturkeyoriginal
#satinscarflover

" The Lovely Magnet" a smart way to pin your hijab in place. Replacing your regular pins with a very elegant chic magnet which fix your hijab in place yet preserve the fabrics from being damaged.

Get your magnet pins from @chicfoulard. Order on whatsapp on 00971565354757, delivery available inside UAE.
احصلي على المغناطيس الأنيق كبديل عن الدبابيس العادية لتثبيت الحجاب والشيلة بطريقة أنيقة وتحمي القماش.
#chic #chichijab #magnetpins #pin #pins #smart #uae #dubai #abudhabhi #alain #rak #rasalkhaimah #hijabi #hijabieveningwear #hijab #الامارات #دبي #المغناطيس #العجيب #الانيق #الانيقات #الدبابيس #دبوس #العين #راس_الخيمة #راس_الخيمة

Magnet pin hijab
Sisa 2 aja ni sis yuk diorder sebelum sold

Cuma 10k aja

Kerudung bolong karna pentul/peniti? Udah gk jaman sis skrg jamannya pake magnet pin hijab yg ngbkin kerudung sista makin cantik diliat, simple bgt cara pakenya, gk bkin kerudung rusak, kencengggg yuk buktikan😍😍😍
#magnetpinhijab #hijab #kerudungmurah #magnetpinjab #magnetpins #magnetpinhijabmurah #magnetpinhijabready

بازار البيت الشامي ..دائما سعداء بلقاء البلوغر @mona_alensawi 😍 صديقة واخت اعتز بمعرفتها خلال نشاطها لتغطية جميع المعارض ...تابعوا سناب منى عن المعرض وعن شيك فولار 😚 شكرا منى ❤
ChicFoulard Stand at AL Bait Alshami Bazaar.. It is always a pleasure to meet @mona_alensawi, a dear sister and friend that I am always happy to meet during all the events she covers. 😍 watch Mona's snap about Chic Foulard 😚 Thank you Mona ❤
#chic #hijabstyle #hijabi #uae #designer #fashion #accessories #magnetpins #hijabrings #dubai #bazaar #حجابات #اكسسوارات #دبي #الامارات #ابوظبي #الشارقة #العين#مغناطيس #الانيق #سناب

بازار البيت الشامي ..دائما سعداء بلقاء البلوغر @mona_alensawi 😍 صديقة واخت اعتز بمعرفتها خلال نشاطها لتغطية جميع المعارض ...تابعوا سناب منى عن المعرض وعن شيك فولار 😚 شكرا منى ❤
ChicFoulard Stand at AL Bait Alshami Bazaar.. It is always a pleasure to meet @mona_alensawi, a dear sister and friend that I am always happy to meet during all the events she covers. 😍 watch Mona's snap about Chic Foulard 😚 Thank you Mona ❤
#chic #hijabstyle #hijabi #uae #designer #fashion #accessories #magnetpins #hijabrings #dubai #bazaar #حجابات #اكسسوارات #دبي #الامارات #ابوظبي #الشارقة #العين#مغناطيس #الانيق #سناب

شكرا لاحلى @hamsafashion زيارتك اللطيفة اليوم لقسم @chicfoulard ببازار البيت الشامي ..سعدت كثيرا بلقاؤك وآمل أن تعجبك اكسسوارات المحجبات لدينا 😍 تابعوا سناب همسة عن المعرض وعن شيك فولار 😚
thanks to the elegant @hamsafashion for your visit today to ChicFoulard Stand at AL Bait Alshami Bazaar.. It is a pleasure to meet you and I hope you will enjoy our Hijabi Accessories 😍😘 watch the snap about it 😚
#chic #hijabstyle #hijabi #uae #designer #fashion #accessories #magnetpins #hijabrings #dubai #bazaar #حجابات #اكسسوارات #دبي #الامارات #ابوظبي #الشارقة #العين#مغناطيس #الانيق #سناب

شكرا لاحلى @hamsafashion زيارتك اللطيفة اليوم لقسم @chicfoulard ببازار البيت الشامي ..سعدت كثيرا بلقاؤك وآمل أن تعجبك اكسسوارات المحجبات لدينا 😍 تابعوا سناب همسة عن المعرض وعن شيك فولار 😚
thanks to the elegant @hamsafashion for your visit today to ChicFoulard Stand at AL Bait Alshami Bazaar.. It is a pleasure to meet you and I hope you will enjoy our Hijabi Accessories 😍😘 watch the snap about it 😚
#chic #hijabstyle #hijabi #uae #designer #fashion #accessories #magnetpins #hijabrings #dubai #bazaar #حجابات #اكسسوارات #دبي #الامارات #ابوظبي #الشارقة #العين#مغناطيس #الانيق #سناب

Our new collection: cotton hijabs with beautiful satin look ...💞 what a chic look😉 From Chic Foulard 💖💓
#dubai #uae #hijabstyle #hijabi #chic #foulard #elegant #magnetpins #magnet #حجابات #مغناطيس #دبي #الامارات #انيقه #عصري

Participating in the Long awaited "Lovely" exhibition 😍 Come and meet us in Deira Dubai Sunday 9th and see our latest collection of hijabs, Turbans and magnet pins...#dubai #uae ##hijabstyle #hijabi #hijab #breakfast #bazar #newcollection #magnetpins #thewalkdubai

Aren't these magnet pins adorable?! Unlike the ordinary sharp pins, it protects your scarves from being damaged.
#magnetpins #shawlaccessories #blingbling #colourfulhijab #arzu

Another fun ladies breakfast and Bazar😍 Come and meet ChicFoulard in Dubai this Thursday 29th @jourigourmet restaurant Marina and see our latest collection of hijabs, Turbans and magnet pins...#dubai #uae ##hijabstyle #hijabi #hijab #breakfast #bazar #newcollection #magnetpins #thewalkdubai

Today at albaytalshami ChicFoulard very happy to see all dear customers ...thanks for coming and for your loyalty and love 😍
A fun ladies breakfast and Bazar where we showcased our latest collection of hijabs, Turbans and magnet pins...#dubai #uae ##hijabstyle #hijabi #hijab #breakfast #bazar #newcollection #magnetpins

Most Popular Instagram Hashtags