[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#magnetpins

76 posts

TOP POSTS

Der nächste Schwung #Magnetpins ist fertig. Ab jetzt stehen verschiedene Holzkombinationen zur Auswahl. 😃🤘🏻#magnetpin #kühlschrankmagnet #kühlschrankmagnete #deko #schönedinge #holzwerken #woodworking #kunsthandwerk

Aren't these magnet pins adorable?! Unlike the ordinary sharp pins, it protects your scarves from being damaged.
#magnetpins #shawlaccessories #blingbling #colourfulhijab #arzu

Κονκάρδες μαγνήτακια, για κονκάρδες μόνο στο www.concarda.com #concarda #magnetbadge #magnetpins

ARGHH!! sayangnya bila tudung kesayangan berlubang-lubang, TERTARIK-TARIK benang sbb pakai pin tudung 😭😩😤 .
Dah2 takmo stghess2 mai pakai ni Penyelamat Tudung uollss 😍😍😍
.
Memperkenalkan Magnetic Brooch,
Brooch ini dijual secara berpasangan kiranya 1 pasang = 2biji magnet. @SK.SATINSCARF jual secara 2 pasang = RM15 exc postage. Sepasang tu RM7.50 je chuolls 😍😍 maaf for now colour tak boleh campur 2pasang tu colour yg sama ya chuolls. .
.
TERMURAH di pasaran Special for chuolls!! 😘😘
.
Ambil salah satu bahagian, letakkan di bawah tudung atau baju, dan bahagian lagi satu lekatkan sahaja dia atas.
.
.
Jangan risau kalau terjatuh, kerana magnet yang dipakai ialah dari jenis Neodymium Magnet, magnet daripada rare earth yang memang kukuh. kita boleh kenal jenis magnet ini daripada finishing magnet yang berwarna silver. Ia juga sesuai bagi mereka yang mempunya alergi pada ferum atau besi kerana magnet ini disalut dengan nickel yang anti-alergi. .
.

Kami tidak menggunakan magnet yang letak kat fridge itu ye. Itu ialah magnet ferrite, berwarna hitam. .
Tarikan magnet ini tersangat kuat, sehingga ada cara-cara untuk menanggalkannya dengan cara sliding. Jangan tarik magnet ini. kerana kebanyakan kes, batu brooch yang tertanggal, bukan magnet.
.
Kelly sgt2 rekomen uolls beli Magnetic Brooch ni kalau sayangkan satin silk scarf uolls yang LAWOOOO tuu 😍😍
.
.
_______________________________
.
Cara order whatsapp je nak warna apa ke 0162174810
.
.
Atau boleh beli di website SitiKellySatinScarf.com
.
.
STOK LIMITEDDD 🙆🙆🙆
.
.
_______________________________
kita melarang sekeras-kerasnya penggunaan Magnetic Brooch ini kepada golongan tersebut:

1. Mereka yang memakai electronic pacemaker pada jantung.
2. Mereka yang memakai apa-apa bentuk implan atau pun anggota palsu pada badan.
3. Mereka yang sedang menjalankan pemeriksaan x-ray, ct scan, ultra sound dan sebagainya.
.
#magneticbrooch #magneticbroochmalaysia #magneticbroochselangor #magneticpin #magnetpin #magnetpins #bawal
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarf
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinturkey
#likeforlike
#liketrain
#followtrain

#NeuerArtikel

Magnetpins "Player" für 14,99 €
Magnete in Pöppelform, 10 Stück in unterschiedlichen Farben.

Weitere Infos im #onlineshop ➡️ www.spielmaterial.de ⬅️ #magnete #magnetpins #player #pöppel #spiel #spielmaterial #mücke #mönchengladbach

MOST RECENT

#NeuerArtikel

Magnetpins "Player" für 14,99 €
Magnete in Pöppelform, 10 Stück in unterschiedlichen Farben.

Weitere Infos im #onlineshop ➡️ www.spielmaterial.de ⬅️ #magnete #magnetpins #player #pöppel #spiel #spielmaterial #mücke #mönchengladbach

Κονκάρδες μαγνήτακια, για κονκάρδες μόνο στο www.concarda.com #concarda #magnetbadge #magnetpins

Magnetpins aus Reinbek
Verkaufstand mit Magnetpins,Ansichtskarten und XXL-Karten im Postshop in Neuschönningstedt
#reinbek #neuschönningstedt #Ansichtskarten #magnetpins

MAGIC PIN in Canvas Display (FREE CANVAS for 50 pcs reseller price purchased)

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs
Reseller price, DM
*
*
*
* ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshop

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs
Reseller price, DM
*
*
* ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshopindonesia

MAGNET PIN
25K / pcs
100K / 5pcs ❤GRATIS Canvas display utk pembelian 50 pcs. ❤Aman, ga bikin rusak Scarf2 cantiknyaaa... 😍😍 ❤Good quality magnet & button
#magnetpin #magnetpins
#magnetpinmurah
#resellerpernakpernik
#accesoriesmurah
#accesories #hijabfashion
#fashionhijab #baltos #hotd #iklanbandung
#onlineshop #trustedonlineshop

Der nächste Schwung #Magnetpins ist fertig. Ab jetzt stehen verschiedene Holzkombinationen zur Auswahl. 😃🤘🏻#magnetpin #kühlschrankmagnet #kühlschrankmagnete #deko #schönedinge #holzwerken #woodworking #kunsthandwerk

Die #Magnetpins im Set! 🤘🏻😊 Bin gespannt wie die ankommen auf dem nächsten #Kunsthandwerkermarkt 🤔 #magnetpin #woodworking #holzwerken #kunsthandwerk #deko #schönedinge #holzdeko #holzmagnete #ichundmeinholz

So langsam macht es richtig Spaß. 😃 Wir werden noch Freunde, die #Stepcraft420 und ich! 🤘🏻🎉 @stepcraftgermany @stepcraftusa #stepcraft #stepcraftcnc #woodworking #holzwerken #magnetpin #magnetpins #lesedaumen #cncmilling

Auch die kleinen Dinge machen Spaß. 😀👍🏻 Die neuen #Magnetpins sind echt gut geworden! 🤘🏻#woodworking #holzwerken #homedecor #deko #siehtgutaus #kleinaberfein #magnetpin #fotopin

Most Popular Instagram Hashtags