#maglourevshapemask

1871 posts

TOP POSTS

#paidreview
.
@nays.house @nays.house @nays.house
Abaikan post ini jika anda tidak ada masalah seperti dibawah‼️‼️
💔Masalah double chin dan pipii tembam?😣😣
💔Badan kurus tapi pipi bolat?😫😫
💔Susah nak cuba macam2 tutorial tudung sebab pipi macam nak meletop? 😂😂
💔Dah cuba macam2 ubat nk buat muka vshape tapi tak menjadi?😞
📍Jom cuba product #maglourevshapemask kami!😎😎
Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
100% terbukti berkesan tau‼️
Jom follow kami skrg 💕@nays.house
@nays.house
@nays.house

V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.
.
.
#magloure #maglourefacialliftingmask #maglourevshapemask #staypretty #maglourefacialliftingmask

Guys hati-hati dgn perempuan yg suka makeup tebal2 ni.. 😂😂
.
#quotefortoday
#MagloureVshapeMask

#MagloureVshapeMask is the best way utk kuruskan pipi tembam tambah2 baru lepas raya ni kann..
.
Haaa kompem la lemak naik mendadak lepas makan rendang la, lemang, ketupat x hingat doniaa 😂
.
So, meh kuruskan balik dgn #vshapemask ni.. #vshapemask
#MagloureVshapeMask

Siapa nak bentuk muka "V" time hari raya nanti , boleh la cuba mask dari
@maglourehq
P/s : Ingat tau mask ni dipakai untuk di bahagian pipi ke leher bukan untuk " V " shape kan Perut 😂 😋🐼
#stay sharp
#maglourevshapemask
#inibukanmenubukapuasa
#reviewbykirana

MagloureSg SALE IS BACK ! You will get FREE Facial Lifting Belt on top of the sale we are having ! How awesomeeee is that ! Stay close with us while we show you what are the promotions & additional offers specially for YOU! #magloure #maglouretestimoni #maglourefacialliftingmask #maglourevshapemask #maglourehq #maglourefeedback #maglourefeedback #maglourevshapefacialliftingmask #maglourefeedback #maglouresg #maglouresingapore #facialliftingmask #vshapemask #doublechin #doublechinremovalmalaysia #vshapemask

Syok ke tak syok bila dagu dah runcing mcm tu ? Hakak ni pakai 2 box terus tau . Plus dia dpt jimat byk sbb beli 2 kotak and dapat FREE cash voucher lg . Lepasni kalau dia nk repeat dia boleh jimat lagi sbb boleh guna cash voucher tu❤
-
Ade yg nk berjimat mcm akak ni tak ? Beli sekotak dpt FREE cash voucher , kalau beli 2 kotak kami bgi diskaun pembelian dan bagi FREE CASH VOUCHER jugakkk 🎉
-
Dm/whatsapp for order/details . Tekan link kt bio . -
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #love #kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #ajimaura #lfl #readystock #daguruncing #nakkurus #doublechin #ubatkurus #nakcantik #produkkurus #nakkurus #kurus #nakputih #jomkurus #nakcantik #terapiinstagram

Jom grab promo , tinggal dua hari je lagi tau‼️
Buy 1 box ,free 1 pc mask✨
Buy 2 box, free 3 pcs mask✨
Last postage 21 june(rabu)
Lps raya kita start postage balik on 4 july😉
Cod available area shah alam n subang jaya✅
Jom runcing sebelum raya??😘

MOST RECENT

Syok ke tak syok bila dagu dah runcing mcm tu ? Hakak ni pakai 2 box terus tau . Plus dia dpt jimat byk sbb beli 2 kotak and dapat FREE cash voucher lg . Lepasni kalau dia nk repeat dia boleh jimat lagi sbb boleh guna cash voucher tu❤
-
Ade yg nk berjimat mcm akak ni tak ? Beli sekotak dpt FREE cash voucher , kalau beli 2 kotak kami bgi diskaun pembelian dan bagi FREE CASH VOUCHER jugakkk 🎉
-
Dm/whatsapp for order/details . Tekan link kt bio . -
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #love #kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #ajimaura #lfl #readystock #daguruncing #nakkurus #doublechin #ubatkurus #nakcantik #produkkurus #nakkurus #kurus #nakputih #jomkurus #nakcantik #terapiinstagram

Syawal dah berlalu...open house pon dah habisss!!So tiba masanya utk opss lelemak di pipi...seriously best sgt2 pakai vshape mask ni...rasa sejuk,selesa n mudah dipakai....sesuai sgt bagi korang yg ade masalah 'pipi pau'...say goodbye to 'pou cheek' & thank you so much to @maglourehq for the best ever mask😘😘love it💕💕 Eliminate doublechin within 7 days & don't forget to follow @maglourehq @maglourehq #gift #gift4rossaniera #review #giftreview
#reviewbyrossaniera #magloure
#maglourehq #maglouretestimoni
#maglourevshapemask #facialliftingmask #doublechinremoval
#vshapeface

*Kelebihan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask* ✔ Harga yang sangat murah dan berbaloi
✔ 100% terbukti berkesan _lihat testimoni di Instagram @maglouretestimoni
✔ Tidak perlu buat pembedahan plastic yang berharga ribuan ringgit
✔ Boleh meruncingkan, menghalus, menegang ✔ Terdapat agen anti penuaan di dalam Hydrogel Mask ini
✔ Mudah digunakan, tidak melekit dan tidak panas
✔ Menggunakan 100% bahan semula jadi
✔ Mudah dibawa dan digunakan dimana- mana sahaja dan pada bila bila waktu
✔ Terbukti berkesan! Banyak selebriti dalam dan luar negara sudah cuba dan percaya dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ✔ Terdapat juga haruman aromatheraphy di dalam Hydrogel ini yang mampu menghilangkan rasa tekanan (stress) dan membuatkan lebih lena tidur

#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

[Slide for more]✨
World map duck copy ori ✅
👉🏻Ready stock
LIMITED STOCKS‼️
👉🏻pink-3 👉🏻blue-3
👉🏻Purple-2
👉🏻Grey-2
.
✅Jahitan Eyelash ✅Ada duck charm
✅High quality satin
👉🏻Rm 80 exclude pos only✨
Add rm 8 sm/14ss
Dm/ws 0142194686 for oder‼️
Jom prepare tudung untuk raya haji pulak😆😆

[Slide for more]✨
World map duck copy ori ✅
👉🏻Ready stock
LIMITED STOCKS‼️
👉🏻pink-3 👉🏻blue-3
👉🏻Purple-2
👉🏻Grey-2
.
✅Jahitan Eyelash ✅Ada duck charm
✅High quality satin
👉🏻Rm 80 exclude pos only✨
Add rm 8 sm/14ss
Dm/ws 0142194686 for oder‼️
Jom prepare tudung untuk raya haji pulak😆😆

[Slide for more]✨
World map duck copy ori ✅
👉🏻Ready stock
LIMITED STOCKS‼️
👉🏻pink-3 👉🏻blue-3
👉🏻Purple-2
👉🏻Grey-2
.
✅Jahitan Eyelash ✅Ada duck charm
✅High quality satin
👉🏻Rm 80 exclude pos only✨
Add rm 8 sm/14ss
Dm/ws 0142194686 for oder‼️
Jom prepare tudung untuk raya haji pulak😆😆

[Slide for more]✨
World map duck copy ori ✅
👉🏻Ready stock
LIMITED STOCKS‼️
👉🏻pink-3 👉🏻blue-3
👉🏻Purple-2
👉🏻Grey-2
.
✅Jahitan Eyelash ✅Ada duck charm
✅High quality satin
👉🏻Rm 80 exclude pos only✨
Add rm 8 sm/14ss
Dm/ws 0142194686 for oder‼️
Jom prepare tudung untuk raya haji pulak😆😆

Jomm pakat runcing sesama 😄😄 Haaa..dah musim gaji dah ni kann.. so lets try #vshapemask ni, kasi runcing sikit pipi korang yg ada lemak2 tu..
.
Bila lg nak cuba kann..nanti licin stock mcm hari tu..nangis tepi bucu katil la korang..x dapek la sis nak nolong 😂😂
.
Berikan masa seminggu pd #magloure#MagloureVshapeMask utk nampak kesan.. then korang boleh say bye2 to your double chin.. yeayyy 😍😍
.
Klik link Whatsapp di bio..
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam

Jomm pakat runcing sesama 😄😄 Haaa..dah musim gaji dah ni kann.. so lets try #vshapemask ni, kasi runcing sikit pipi korang yg ada lemak2 tu..
.
Bila lg nak cuba kann..nanti licin stock mcm hari tu..nangis tepi bucu katil la korang..x dapek la sis nak nolong 😂😂
.
Berikan masa seminggu pd #magloure#MagloureVshapeMask utk nampak kesan.. then korang boleh say bye2 to your double chin.. yeayyy 😍😍
.
Klik link Whatsapp di bio..
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam

❤ KKM certified ❤
Produk ni memang selamat d gunakan ya. Banyak dah customer beli sebab ia d percayai selamat dan berkesan! Jom try sekarangggg.. PROMO is still on... Order/inquiries whatsapp 0149552028 0149552028
#magloure #maglourevshapemask #KKMcertified #no1doublechinremoverinmalaysia

Hye dearies😍
Nampak tak kita buat apa tu??
Minggu ni kita kasi discount rm 5 for each box tau‼️
Tkde kt tempat lain,, order dgn @nays.magloure02 je dapat discount ye🤣🤣
Jom pat2 beli ‼️‼️
Habis je 30.7 12mlm , promo ni habis ye hehe😁😁
Dm/ws 0142194686 to order✅✅

REPEAT ORDER SBB MUKA DAH KECIK ! -
Bila dah restock ramai pakat repeat order sbb masing2 dpt rasa perubahan kt muka tu . Dulu ada dable chin skrg xdak dah , dagu plak makin runcingg . Pipi dulu tembam skrg dh hilang dahh . Mask pun sedap pakai . Lena ja tidur. -
Kami nak bagi FREE CASH VOUCHER DAN FREE POSTAGE kepada yang bertuah . First time nak try ? Dm kami terus . Nak whatsapp pun bolehh. Tekan link kt bio .
-
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmalaysia #ajimaura #sayajualmurah #readystock #daguruncing #nakkurus #doublechin #ubatkurus #nakcantik #produkkurus #nakkurus #kurus #nakputih #jomkurus #nakcantik #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags