[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maglourevshapemask

2446 posts

TOP POSTS

Jeng jeng jeng, say goodbye to pipi tembam dan dagu gelebeh! - Akhirnya, a solution for people suffering from chubby cheeks and double chins!
V-SHAPE Facial Lifting Mask helps lift up your sagging facial skin and shapes it ideally according to your preference. Achieve results within 3 days. Get yours from @maglouresg! They are now having a promotion with free shipping. ❤

#maglourevshapemask #doublechin #chubbycheeks

#paidreview
.
@nays.house @nays.house @nays.house
Abaikan post ini jika anda tidak ada masalah seperti dibawah‼️‼️
💔Masalah double chin dan pipii tembam?😣😣
💔Badan kurus tapi pipi bolat?😫😫
💔Susah nak cuba macam2 tutorial tudung sebab pipi macam nak meletop? 😂😂
💔Dah cuba macam2 ubat nk buat muka vshape tapi tak menjadi?😞
📍Jom cuba product #maglourevshapemask kami!😎😎
Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
100% terbukti berkesan tau‼️
Jom follow kami skrg 💕@nays.house
@nays.house
@nays.house


Dreaming or Doing is a choice that will mean the difference between FAILURE or SUCCESS.
.
#quoteoftheday
#maglourevshapemask
#maglouretestimoni
#maglourefeedback

Make memories with us all over the world 🌎
.

Remember to take a snap of your travels with our Magloure V-Shape Facial Lifting Mask, tag us on Insta and with the hashtag #magloureadventures 🌸 .
We would love to see the places you take our product to!
.
#magloureipoh
#maglourefacialliftingmask
#magloure
#maglourevshapemask

Badan kurus tapi pipi pau?😫
Say no more to double chin and chubby cheek !!😘 Do follow👇🏻👇🏻
@nays.house @nays.house @nays.house
Tak perlu surgery buang lemak, tak perlu telan pil kurus berbulan2 , cuma pakai mask je uolls!❤️
New hot product in 2017 with hundreds of testimony!!
Click #maglourefeedback #maglourevshapemask for feedbacks😎
Dm us now for latest promo!! 🌟
@nays.house @nays.house
#hilangkandoublechin #vshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #slimmingproducts #antitembam #sayajual

How does it work? Okay uollss boleh refer pd gambar ya..Rata2 feedback yg kami terima kesannya seawal seminggu penggunaan shj..
.
Opss lupa pulak nak gitau.. Raya pon dah tak lama kann..sempat lagi ni if korang nak kasi hilang lemak2 degil2 pipi & double chin tuu..semudah pakai #MagloureVshapeMask ajer uolls...tak perlu inject & pakai krim melekit2 tuu..leceh tau..
Aaa lepas ni boleh la beraya dgn penampilan baru hot2 gituu..
.
Whatsapp sis Fara 👉 +6013-397 8582
/klik link Whatsapp in bio 😊

#MagloureVshapeMask
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#hilangkanpipitembam
#hilangkandoublechin
#vshapetreament#doublechinremover

Siapa nak bentuk muka "V" time hari raya nanti , boleh la cuba mask dari
@maglourehq
P/s : Ingat tau mask ni dipakai untuk di bahagian pipi ke leher bukan untuk " V " shape kan Perut 😂 😋🐼
#stay sharp
#maglourevshapemask
#inibukanmenubukapuasa
#reviewbykirana

Harga untuk 3 kotak Magloure #VShapeMask adalah RM210(sm), RM220(ss) & korang akan dapat 1 kotak PERCUMA 😱

So korang boleh share dgn kawan² untuk dapatkan 4 kotak dengan harga RM210(sm), RM220(ss). So seorang hanya perlu bayar RM52.50(sm), RM55(ss) sahaja. Jimat RM17.50 dari harga asal (RM70 sekotak) 😁

So korang tunggu apa lagi? Klik whatsapp link di bio untuk order 👆

#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

MOST RECENT

BENTUK MUKA 4 SEGI JADI V-SHAPE DLM MASA SEMINGGU JER?
.
Seminggu? Biar betol sis 😱
Yess.. betul dear..boley refer pd gambar pengguna #MagloureVshapeMask kami..org yg sama tp bentuk muka yg berbeza..Dann semestinya bentuk muka lebih menyerlah dgn wajah yg V-Shape kann..
.
And perlu diingatkan bhw kesan depends pd individu jg ya..ada yg cepat ada jg yg lmbt..setiap tindak bls produk antara individu tak sama..but, dgn konsisten, result pasti ada..
.
Whatsapp sis utk orderpertanyaan ya 👉 +6014-6204066

#maskvshape
#vshapemask
#maglourevshapemask
#maglourefeedback
#hilangkanpipitembam
#vshapekanmuka

#maglouretestimoni 😘

Time to STAY SHARP with Magloure #VShapeMask

1 kotak RM70 (SM) , RM 80 (SS) .

Buy more to get more discount ‼

Klik whatsapp link di bio untuk order tanpa perlu save no. phone dahulu 👆

#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

#maglouretestimoni 😘

Time to STAY SHARP with Magloure #VShapeMask

1 kotak RM70 (SM) , RM 80 (SS)
Buy more to get more discount ‼

Klik whatsapp link di bio untuk order tanpa perlu save no. phone dahulu 👆

#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

Maglouré V-Shape Facial lifting mask is a HYDROGEL mask we specifically created it to help you to eliminate double chin, tightens saggy skin and sharpens chin and cheek area.
-
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
ANNIVERSARY SPECIAL!
GET ONE MAGLOURÉ BOX FOR FREE WITH ANNIVERSARY PROMO NOW!
.
Whatsapp us now at 0175856115
Feedback @maglouretestimoni
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Ni haa sis nak tunjuk cara nak pakai this MASK! SENANG JE HAKAK N HABANG SMUA 😚
Tak susah pun utk awak semua pakai. tak menggangu apa pun! + Dia ada Auroma yg sgt sgt nyaman + segar! 😍 😴 🌸 TAK PERCAYA!??? Try laa ORDER!! BARU TAHU KE BAGUSAN DIA 🤗
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #jualmurah #sayajual #sayajualmurah #readystock #daguruncing #nakkurus #doublechin #ubatkurus #nakcantik #produkkurus #nakkurus #kurus #nakputih #jomkurus #nakcantik #igreview

Hai korg. Ada dekat sini yang ada double chin tapi tak tahu nak buat apa!?? Meh sis bg tahu satu product ni. #maglourevshapemask !! 😱
Best korg mask ni. korg tak payah pergi Spa n bayar mahal² TAPI hanya buat dekat rumah sahaja! 🤗 Sebelum tidur korg pakai then tidur dengan tenang skali 😘 TAK PERCAYA!??? CUBA LAA DULU! DAH CUBA BARU TAHU 😉
.
ORDER CEPAT SEMENTARA MASIH PROMOSI 👻👻
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #jualmurah #sayajual #sayajualmurah #readystock #daguruncing #nakkurus #doublechin #ubatkurus #nakcantik #produkkurus #nakkurus #kurus #nakputih #jomkurus #nakcantik #igreview

Harga untuk 3 kotak Magloure #VShapeMask adalah RM210(sm), RM220(ss) & korang akan dapat 1 kotak PERCUMA 😱

So korang boleh share dgn kawan² untuk dapatkan 4 kotak dengan harga RM210(sm), RM220(ss). So seorang hanya perlu bayar RM52.50(sm), RM55(ss) sahaja. Jimat RM17.50 dari harga asal (RM70 sekotak) 😁

So korang tunggu apa lagi? Klik whatsapp link di bio untuk order 👆

#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

Time to STAY SHARP with Magloure #VShapeMask

Anniversary Promo
1 KOTAK RM70 (SM), RM80 (SS)+FREE POSTAGE 🍀

2 KOTAK RM130 (SM), RM140 (SS)+FREE POSTAGE 🍀

3 KOTAK RM210 (SM), RM220 (SS)+FREE 1 KOTAK+FREE POSTAGE 🍀

5 keping mask dalam 1 kotak 🖐

#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

Show us what's in your bag!! The Maglouré pack is definitely light and easy to carry. Keep it ready for you when you need one!
.
Good Morning!! GET FREE ONE BOX MAGLOURE WITH ANNIVERSARY PROMO NOW!
.
Go to @maglouretestimoni for reviews and customer before and after PICTURES
.
ANNIVERSARY PROMO!
.
Whatsapp us now at 0173099692 .
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Most Popular Instagram Hashtags