[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maglourevshapemask

3206 posts

TOP POSTS

Siapa nak bentuk muka "V" time hari raya nanti , boleh la cuba mask dari
@maglourehq
P/s : Ingat tau mask ni dipakai untuk di bahagian pipi ke leher bukan untuk " V " shape kan Perut 😂 😋🐼
#stay sharp
#maglourevshapemask
#inibukanmenubukapuasa
#reviewbykirana

So in LOVE with Maglouré V-shape facial lifting mask! You can see the difference within a few days! The perfect product to keep my photos looking perfect and sharp💕 Visit instagram @maglourehq @maglouremy and magloure.com website to get 20% discount! Hurry up ladies 😍😘 .
-
#vshapefacialliftingmask #maglourevshapemask
#magloure

#paidreview
.
@nays.house @nays.house @nays.house
Abaikan post ini jika anda tidak ada masalah seperti dibawah‼️‼️
💔Masalah double chin dan pipii tembam?😣😣
💔Badan kurus tapi pipi bolat?😫😫
💔Susah nak cuba macam2 tutorial tudung sebab pipi macam nak meletop? 😂😂
💔Dah cuba macam2 ubat nk buat muka vshape tapi tak menjadi?😞
📍Jom cuba product #maglourevshapemask kami!😎😎
Tak perlu surgery mahal, tak perlu telan ubat bulan2 , tak perlu sapu losyen panas, cuma perlu pakai mask je!! 💁🏻💁🏻
👉🏻Maglourevshape lifting mask adalah 100% organic yang mampu menghilangkan double chin, lemak pipi dan juga menghaluskan kulit🌟🌟
100% terbukti berkesan tau‼️
Jom follow kami skrg 💕@nays.house
@nays.house
@nays.house

Jeng jeng jeng, say goodbye to pipi tembam dan dagu gelebeh! - Akhirnya, a solution for people suffering from chubby cheeks and double chins!
V-SHAPE Facial Lifting Mask helps lift up your sagging facial skin and shapes it ideally according to your preference. Achieve results within 3 days. Get yours from @maglouresg! They are now having a promotion with free shipping. ❤

#maglourevshapemask #doublechin #chubbycheeks #jennyreviews

#Magloure1Giveaway 🤗

1. Mesti follow ig @magloure1 & like gambar ini
.
2. Pastikan IG anda public bukan private
.
3. Repost gambar ini & sertakan #Magloure1Giveaway #Magloure1 #Magloure1Testimoni #MagloureVShapeMask #MagloureTestimoni pada caption anda. Repost 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
4. Giveaway ini valid untuk ig personal sahaja. Bukan untuk ig giveaway atau ig shop
.
5. Tag 5 orang kawan anda di ruangan komen pada gambar ini. Bukan artist, bukan igshop & bukan ig giveaway. Tag 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
6. Mesti guna gambar profile sendiri. Bukan gambar bunga, baby, haiwan & sebagainya
.
7. Nama pemenang akan dipilih dgn menggunakan cara cabutan. .
8. Nama pertama dicabut akan dapat 1 kotak Magloure V Shape facial Lifting Mask TETAPI pemenang tersebut perlu tanggung postage
.
9. Nama kedua dicabut, boleh dapatkan 1 kotak Magloure V Shape Mask dengan harga RM55 termasuk postage .
*Sesiapa yg tidak mengikut langkah² 👆, nama ig anda tidak akan dimasukkan ke dalam bekas cabutan .
*Giveaway ini tamat pada 31 Dis. & nama pemenang akan diumumkan pada 1 Jan.
Goodluck 🎉


Dreaming or Doing is a choice that will mean the difference between FAILURE or SUCCESS.
.
#quoteoftheday
#maglourevshapemask
#maglouretestimoni
#maglourefeedback

Magloure V Shape Mask is the best double chin remover product in Asia.
.
1. Best product for face lift to perfect V shape line
2. Reshape the facial and neck contours
3. Reduce double chin and neck fine lines
4. Instant tightening, toning and firming skin
5. Stimulate cells regeneration and repair skin
6. Progressive results after 72 hours
7. High performance moisturizer, nourishing and hydration
.
Only RM70 for sm, RM80 for ss
(Free Postage)
.
DM or Whatsapp 011-36170744 for order.
.
#magloure #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #maglouremask

#Repost @zizi_kirana .
Siapa nak bentuk muka "V" time hari raya nanti , boleh la cuba mask dari
@maglourehq
P/s : Ingat tau mask ni dipakai untuk di bahagian pipi ke leher bukan untuk " V " shape kan Perut 😂 😋🐼
#stay sharp
#maglourevshapemask
#inibukanmenubukapuasa
#reviewbykiranaq

MOST RECENT

Giveaway Magloure Voucher!
.
Rules:
1. Must be personal ig.
2. Follow this account
3. Be active as you can
4. Tag 3 friends
.
Dan korang boleh je repost this picture and peluang korang nak menang tu tinggi. Repost and write this #ansgiveaway2017
.
Giveaway tamat 16/12/2017.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Anda rasa segan untuk selfie kerana double chin dan pipi yang tembam?

Jom cuba magloure V shape facial lifting mask. Khas untuk mereka yang ingin mendapatkan dagu V yang diidamkan!

Harga yang sangat berbaloi dan cara penggunaan yang sangat mudah
.
Klik whatsapp link di bio untuk order (+60179379186) 🍀

#TrustedSeller
#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#MagloureVShapeFacialLiftingMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#VShapeMaskMalaysia
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#CaraRuncingkanDagu
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

KONSEP PENGGUNAAN MAGLOURE
.
Konsep penggunaan Magloure V-shape facial lifting mask adalah sama seperti konsep makan ubat kurus. Sebagai contoh, kalau kita makan ubat kurus dan kemudian bila dah kurus kalau tak dijaga pemakanan badan semestinya akan kembali gemuk. Sama juga dengan Magloure V-shape facial lifting mask ini, ia membantu membuang lemak di bahagian bawah dagu (double chin) dan pipi yang tembam, tetapi selepas dah hilang lemak disitu perlu maintain supaya tidak naik lagi.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

So guys kalau korang tengok my story, admin dah tunjuk rupa voucher tu. Syarat syarat mudah je :

1. Open only for personal ig sahaja (🙅 business ig)
2. WAJIB follow this account.
3. Be active as you can.
4. Tag 3 your friends.
.
Tu je syarat syaratnye. Giveaway tamat 16/12/2017. .
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

#Magloure1Giveaway 🤗

1. Mesti follow ig @magloure1 & like gambar ini
.
2. Pastikan IG anda public bukan private
.
3. Repost gambar ini & sertakan #Magloure1Giveaway #Magloure1 #Magloure1Testimoni #MagloureVShapeMask #MagloureTestimoni pada caption anda. Repost 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
4. Giveaway ini valid untuk ig personal sahaja. Bukan untuk ig giveaway atau ig shop
.
5. Tag 5 orang kawan anda di ruangan komen pada gambar ini. Bukan artist, bukan igshop & bukan ig giveaway. Tag 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
6. Mesti guna gambar profile sendiri. Bukan gambar bunga, baby, haiwan & sebagainya
.
7. Nama pemenang akan dipilih dgn menggunakan cara cabutan. .
8. Nama pertama dicabut akan dapat 1 kotak Magloure V Shape facial Lifting Mask TETAPI pemenang tersebut perlu tanggung postage
.
9. Nama kedua dicabut, boleh dapatkan 1 kotak Magloure V Shape Mask dengan harga RM55 termasuk postage .
*Sesiapa yg tidak mengikut langkah² 👆, nama ig anda tidak akan dimasukkan ke dalam bekas cabutan .
*Giveaway ini tamat pada 31 Dis. & nama pemenang akan diumumkan pada 1 Jan.
Goodluck 🎉

Want a slimmer and sharper jawline? We have the solution!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Want a slimmer and sharper jawline? We have the solution!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Hi guys, so admin rasa macam nak buat giveaway lah. Uols nak tak? Kalau nak admin nak teruskan kalau taknak uols rugi lah.
.
Giveaway ni seorang pemenang akan dapat Magloure Voucher yang bernilai RM10!! Syarat mudah je.
.
Nak ke taknak? Sape nak komen "😍" kat bawah. .
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Hye guys, semua org mesti nak bentuk muka V, runcing, tak ada lemak berlebihan di sekitar pipi & bawah dagu kan?
Tapi nak buat pembedahan plastik terlampau mahal!

Nak pakai krim bakar lemak terasa rimas melekit lekat dan panas!

Jangan risau, Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask kan ada 😆 Cara penggunaan yang mudah tak melekit tak menyakitkan. Sejuk & tak melekit sikit pun masa pakai. Ada aromatherapy lagi. Confirm tidur lena & asilnya sangat memuaskan!
Kesan seawal 1 kotak penggunaan (5 keping masks) ‼

Klik whatsapp link di bio untuk order (+60179379186) 🍀

#TrustedSeller
#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#MagloureVShapeFacialLiftingMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#VShapeMaskMalaysia
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#CaraRuncingkanDagu
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

GOOD MORNING EVERYONE! 💕💕
.
INGREDIENTS
V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Good morning uols! ❣️
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Hi girls.. Senangkan sekarang nak dapatkan wajah yg Vshape..x perlu lg nak sapu menyapu all those cream yg melekit-lekit tu haa..😁
.
Just lekatkan mask ke pipi korang yg tembam or dagu yg terlebih tu.. tunggu for a few days...and taraaa...vshape face is on your way..
.
Klik link Whatsapp di bio ya utk fast respond 😘
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam #pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin

Hi girls.. Senangkan sekarang nak dapatkan wajah yg Vshape..x perlu lg nak sapu menyapu all those cream yg melekit-lekit tu haa..😁
.
Just lekatkan mask ke pipi korang yg tembam or dagu yg terlebih tu.. tunggu for a few days...and taraaa...vshape face is on your way..
.
Klik link Whatsapp di bio ya utk fast respond 😘
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam #pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin

Masalah dagu berlapis dan pipi yang tembam?
.
Anda kurang keyakinan?
.
Tampil lebih yakin dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. Tiada lagi masalah double chin dan juga pipi yang tembam dengan menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask dari Magloure.
.
ORDER SEKARANG!
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Remember to use your voucher before it expires!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Want a slimmer and sharper jawline? We have the solution!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Badan dah cun melecun
Muka dah flawless
Tapi dagu labuh berlipat-lipat
.
Bagi sesiapa yang berdagu labuh tu kami ada jalan penyelesaiaannya! Gunalah Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask, 100% terbukti berkesan, diluluskan KKM, hasil yang cepat dan penggunaan yang sangat mudah bagi mereka yang sibuk dengan kerja, tidak perlu gosok dengan krim yang melekit atau panas. HYDROGEL ini membantu meresap bahan-bahan organik pada mask untuk menghilangkan lemak di bahagian bawah dagu dan pipi 😉

#TrustedSeller
#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#MagloureVShapeFacialLiftingMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#VShapeMaskMalaysia
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#CaraRuncingkanDagu
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

Korang dah try masuk website kitorang? Ada macam macam testimoni. Dorang tu semua macam korangla
.
Ya macam korang, yang penuh berlapik #doublechin tu. Tapi semua dah berjaya susutkan #doublechin sebabkan apa?
.
YANG MANA NAK MENCUBA BOLE DM / WHATSAPP 📱- 01112887015 .
.
#hilangkanpipitembam
#hilangkandoublechin
#vshape
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapemaskmurah
#vshapetreatment
#doublechin
#doublechins
#doublechinremoval
#doublechinremover
#maglourevshapemask
#magloure
#maglourehq
#maglourefacialliftingmask
#maglouretestimoni
#pipitembam
#pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin
#surutpipitembam
#produkviral
#codkl
#codshahalam
#maskvshape

Korang lunch apa harini? Sedapkan makan macam macam. Yang tak sedapnya bila makan ada #doublechin aiyoo tu masalah besar weh
.
.
Nanti mulalah ramai. Weh ko dah gemuk la, tengah happy ke naik berat badan ni?
.
.
YANG MANA NAK MENCUBA BOLE DM / WHATSAPP 📱- 01112887015 .
.
#hilangkanpipitembam
#hilangkandoublechin
#vshape
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapemaskmurah
#vshapetreatment
#doublechin
#doublechins
#doublechinremoval
#doublechinremover
#maglourevshapemask
#magloure
#maglourehq
#maglourefacialliftingmask
#maglouretestimoni
#pipitembam
#pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin
#surutpipitembam
#produkviral
#codkl
#codshahalam
#maskvshape

Korang dah try ke V SHAPE MASK AND BEAUTY FOUNDATION ?😘
.
.
Kalau korang ada masalah macam dagu berlapik ke kan. Korang tahu tak yang kitorang bole tolong? 😭
.
👍 : HILANGKAN LEMAK BAWAH DAGU
👍 : FLAWLESS SKIN
👍 : KECILKAN PIPI TEMBAM
.
.
YANG MANA NAK MENCUBA BOLE DM / WHATSAPP 📱- 01112887015 .
.
#hilangkanpipitembam
#hilangkandoublechin
#vshape
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapemaskmurah
#vshapetreatment
#doublechin
#doublechins
#doublechinremoval
#doublechinremover
#maglourevshapemask
#magloure
#maglourehq
#maglourefacialliftingmask
#maglouretestimoni
#pipitembam
#pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin
#surutpipitembam
#produkviral
#codkl
#codshahalam
#maskvshape

Good morning guys! Let's Magloure today and get your V-shape chin with easy way!
.
Magloure V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Hi morning uolls! Ni iolls ada nak share sikit ni. Korang tahu tak pasal V SHAPE MASK AND BEAUTY FOUNDATION ?😘
.
.
Kalau korang ada masalah macam ni? 😭
.
👍 : HILANGKAN LEMAK BAWAH DAGU
👍 : FLAWLESS SKIN
👍 : KECILKAN PIPI TEMBAM
.
.
YANG MANA NAK MENCUBA BOLE DM / WHATSAPP 📱- 01112887015 .
.
#hilangkanpipitembam
#hilangkandoublechin
#vshape
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapemaskmurah
#vshapetreatment
#doublechin
#doublechins
#doublechinremoval
#doublechinremover
#maglourevshapemask
#magloure
#maglourehq
#maglourefacialliftingmask
#maglouretestimoni
#pipitembam
#pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin
#surutpipitembam
#produkviral
#codkl
#codshahalam
#maskvshape

#Magloure1Giveaway 🤗

1. Mesti follow ig @magloure1 & like gambar ini
.
2. Pastikan IG anda public bukan private
.
3. Repost gambar ini & sertakan #Magloure1Giveaway #Magloure1 #Magloure1Testimoni #MagloureVShapeMask #MagloureTestimoni pada caption anda. Repost 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
4. Giveaway ini valid untuk ig personal sahaja. Bukan untuk ig giveaway atau ig shop
.
5. Tag 5 orang kawan anda di ruangan komen pada gambar ini. Bukan artist, bukan igshop & bukan ig giveaway. Tag 1 kali sahaja untuk 1 akaun
.
6. Mesti guna gambar profile sendiri. Bukan gambar bunga, baby, haiwan & sebagainya
.
7. Nama pemenang akan dipilih dgn menggunakan cara cabutan. .
8. Nama pertama dicabut akan dapat 1 kotak Magloure V Shape facial Lifting Mask TETAPI pemenang tersebut perlu tanggung postage
.
9. Nama kedua dicabut, boleh dapatkan 1 kotak Magloure V Shape Mask dengan harga RM55 termasuk postage .
*Sesiapa yg tidak mengikut langkah² 👆, nama ig anda tidak akan dimasukkan ke dalam bekas cabutan .
*Giveaway ini tamat pada 31 Dis. & nama pemenang akan diumumkan pada 1 Jan.
Goodluck 🎉

Meet the Number 1 Best Double Chin Remover product in Asia!! Buy yours today!!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Hi semua! kat sini saya nak share produk baik “Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask“ produk ini boleh membantu anda menghilangkan lemak- lemak di muka serta menghilangkan dagu berlapis (double chin) dan memberikan bentuk wajah yang runcing. Ia juga mampu melicinkan kulit, mengetatkan kulit kendur dan mengurangkan tanda-tanda penuaan di bahagian pipi dan dagu. Cuba la sekarang Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ‼

Click whatsapp link di bio untuk order (+60179379186) 😉

#TrustedSeller
#Magloure
#Magloure1
#MagloureVShapeMask
#MagloureVShapeFacialLiftingMask
#VShapeMask
#VShapeTreatment
#VShapeFacialLiftingMask
#VShapeMaskMalaysia
#SayaJualVShapeMask
#KempiskanPipiTembam
#HilangkanDoubleChin
#CaraHilangkanDoubleChin
#CaraKempiskanPipiTembam
#CaraRuncingkanDagu
#DoubleChinRemover
#DoubleChinRemoval

How to wear Magloure V-shape Facial Lifting Mask ❣️
.
Dalam satu kotak Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask mempunyai 5 keping mask, bagi mendapatkan kesan yang lebih optimum disarankan gunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini sepanjang malam sepanjang waktu tidur, Mask ini juga mengandungi haruman aeromatheraphy anti stress yang boleh membantu anda tidur lebih lena.
,
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Senarai kebaikan menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. Cubalah sekarang 100% anda akan berpuas hati dengan results selepas menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini. ✅ Harga yang sangat murah dan berbaloi ✅ 100% terbukti berkesan lihat testimoni di Instagram @magloureMY ✅ Tidak perlu buat pembedahan plastic yang berharga ribuan ringgit ✅ Boleh meruncingkan, menghalus, menegang ✅ Terdapat agen anti penuaan di dalam Hydrogel Mask ini ✅ Mudah digunakan, tidak melekit dan tidak panas ✅ Menggunakan 100% bahan semula jadi ✅ Mudah dibawa dan digunakan dimana- mana sahaja dan pada bila bila waktu ✅ Terbukti berkesan! Banyak selebriti dalam dan luar negara sudah cuba dan percaya dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ✅ Terdapat juga haruman aromatheraphy di dalam Hydrogel ini yang mampu menghilangkan rasa tekanan (stress) dan membuatkan lebih lena tidur
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Oh myy..😲
Rasa macam tak percaya jer pipi yg sebelum ni tembam dah kuruss..ingatkan duk stay mcm ni ja xde harapan nak dapatkan muka vshape dah..😳
.
Tapii..lepas guna #MagloureVshapeMask ni..ramai org habis duk tegur awat laa makin runcing ni..pakai apa sekarang? Hihi..Pakai apa lagii..pakai #MagloureVshapeMask je la kasi kuruss itu pipi tembam..Opss terpecah rahsia la pulakk..😆😆
.
Click Whatsapp link on bio for fast respond 😊
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam #pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin

Had a rough day? Let's treat ourselves with Maglouré V-shape Lifting Mask tonight.
.
V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.

#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval

Appreciate the little things in life ❣️
.
V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.

#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval

Had a rough day? Let's treat ourselves with Maglouré V-shape Lifting Mask tonight.
.
V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.

#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval

Senarai kebaikan menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask. Cubalah sekarang 100% anda akan berpuas hati dengan results selepas menggunakan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask ini. :white_check_mark: Harga yang sangat murah dan berbaloi :white_check_mark: 100% terbukti berkesan lihat testimoni di Instagram @magloureMY :white_check_mark: Tidak perlu buat pembedahan plastic yang berharga ribuan ringgit :white_check_mark: Boleh meruncingkan, menghalus, menegang :white_check_mark: Terdapat agen anti penuaan di dalam Hydrogel Mask ini :white_check_mark: Mudah digunakan, tidak melekit dan tidak panas :white_check_mark: Menggunakan 100% bahan semula jadi :white_check_mark: Mudah dibawa dan digunakan dimana- mana sahaja dan pada bila bila waktu :white_check_mark: Terbukti berkesan! Banyak selebriti dalam dan luar negara sudah cuba dan percaya dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask :white_check_mark: Terdapat juga haruman aromatheraphy di dalam Hydrogel ini yang mampu menghilangkan rasa tekanan (stress) dan membuatkan lebih lena tidur
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Testimoni dari customer yang berpuas hati dengan Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask, bagi mereka lagi yang tertanya-tanya pasal magloure ini, Ini sedikit info tentang Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask
.
PRODUK INFO
Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask adalah mask HYDROGEL yang dicipta khas khusus untuk menghilangkan double chin (dagu berlapis) mengecilkan pipi yang tembam & melicinkan kulit.
INGREDIENTS
V-shape facial lifting mask di formulakan dengan formula yang mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, Jupiter berry essential oil, vitamin B3.
Mask ini mampu menghilangkan lemak di bawah dagu (double chin) dan lemak di pipi sebanyak 1-2 inci seawal 7 hari sahaja!
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Masih ragu2 lagi dgn keupayaan #MagloureVshapeMask utk menghilangkan double chin anda?
.
Haa..baca feedback pengguna Magloure ni...customer sendiri yg ikhlas nak bagi testimoni..so no fake testimonial ya 😉
.
Click Whatsapp link on bio for fast respond 😊
.
#hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin
#vshapemask
#vshapemaskmalaysia
#vshapetreatment
#doublechinremover #MagloureVshapeMask #maglourefacialliftingmask #maglouretestimoni
#maglourefeedback
#pipitembam #pipitembamhilang
#pipipink
#doublechin

Let your soul shine through 🌸
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Want a slimmer and sharper jawline? We have the solution!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Quote of the day 🌸
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Smile, it's the best accessory 🌸
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

FLASH SALE!
.
Time to STAY SHARP with Maglouré!
.
This mask can help eliminate double chin and chubby cheeks up to 1-2 inches within 7 days!
.
MONEY BACK GUARANTEE
(T&C apply)
.
NORMAL PRICE :
1 BOX RM70 (SM), RM80 (SS)
FREE POSTAGE NATIONWIDE
.
FLASH SALE :
2 BOXES RM140 (SM), RM80 (SS)
FREE MYSTERY GIFT
FREE POSTAGE NATIONWIDE
.
5 pieces mask in 1 box
.
For order, kindly DM or contact me on Telegram/Whatsapp at 011-36170744
.
#magloure #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #maglouremask

Time to STAY SHARP with Magloure!
.
Get yours, ladies!
.
For order, kindly DM or contact thru Telegram/Whatsapp at 011-36170744.
.
#magloure #maglourefacialliftingmask #maglourevshapemask #maglouremask

FLASH SALE!
.
Time to STAY SHARP with Maglouré!
.
This mask can help eliminate double chin and chubby cheeks up to 1-2 inches within 7 days!
.
MONEY BACK GUARANTEE
(T&C apply)
.
NORMAL PRICE :
1 BOX RM70 (SM), RM80 (SS)
FREE POSTAGE NATIONWIDE
.
FLASH SALE :
2 BOXES RM140 (SM), RM80 (SS)
FREE MYSTERY GIFT
FREE POSTAGE NATIONWIDE
.
5 pieces mask in 1 box
.
For order, kindly DM or contact me on Telegram/Whatsapp at 011-36170744
.
#magloure #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #maglouremask

Assalammualaikum everyone.
Promotion masih berjalan😍
Magloure V-shape Facial Lifting Mask is a HYDROGEL mask we specifically created it to help you to eliminate double chin, tightens saggy skins and sharpens chin and cheek area.
.
NORMAL PRICE :
1 BOX RM70 (SM), RM80 (SS)
FREE POSTAGE NATIONWIDE

FLASH SALE
2 BOXES RM140 (SM), RM160 (SS)
FREE MYSTERY GIFT
FREE POSTAGE NATIONWIDE

5 pieces mask in 1 box
.
.
.
#lunch #wednesday #skincare#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah
#makeupmurahmalaysia

Assalammualaikum everyone.
Promotion masih berjalan😍
Magloure V-shape Facial Lifting Mask is a HYDROGEL mask we specifically created it to help you to eliminate double chin, tightens saggy skins and sharpens chin and cheek area.
.
NORMAL PRICE :
1 BOX RM70 (SM), RM80 (SS)
FREE POSTAGE NATIONWIDE

FLASH SALE
2 BOXES RM140 (SM), RM160 (SS)
FREE MYSTERY GIFT
FREE POSTAGE NATIONWIDE

5 pieces mask in 1 box
.
.
.
#lunch #wednesday #skincare#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah
#makeupmurahmalaysia

WHATSAPP +60172184294 NOW !
.
SAY NO 🙅 TO DOUBLE CHINS !
🌸 Magloure V-Shape Facial Lifting Mask adalah mask hydrogel yang dicipta khas untuk menghilangkan double chin (dagu berlapis) mengecilkan pipi yang tembam dan melicinkan kulit. .
🌸 Bagi yang nak tau ingredients pula, V-Shape Lifting Mask ini mengandungi 100% herba semula jadi seperti aloe vera, cocoa extract, rosemary essential oil, red ginseng extract, vitamin E, alga extract, jupiter berry essential oil, vitamin B3.
.
Kesan? Yes, boleh menghilang double chin dan lemak di pipi sebanyak 1-2 inci seawal 7hari sahaja !
.
#maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #maglourehq #maglourevshape #maglouremurah #maglouremask #bazarpaknil #moodrepublik #kurusmudah #kuruscepat #pipitirus #doublechinremoval

Magloure V-Shape Facial Lifting Mask ❤️
.
Sekeping mask penggunaan hanya sekali sahaja tau tapi dalam satu box ada 5 keping Mask!
Hydrogel yang terletak pada mask active dalam 6-8 jam selepas mask dibuka. Cara paling effective disarankan gunakan mask ini setiap hari sepanjang waktu tidur untuk mendapatkan kesan yang lebih optimum.
Dengan penggunaan yang consisten, penggunaan boleh hilang 1-2 inci lemak pada dagu dan pipi dalam masa seminggu atau sekotak Magloure mask. .
EXTRA FEATURES
Haruman aeromatheraphy anti stress pada mask sangat selesa untuk tidur.
Hydrogel pada mask sangat selesa bila ianya terletak di kulit muka. so jangan risau pada ibu mengandung ke still boleh apply this mask very effectively ❤️
.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Selamat Petang everyone.
Magloure V-shape Facial Lifting Mask is a HYDROGEL mask we specifically created it to help you to eliminate double chin, tightens saggy skins and sharpens chin and cheek area.
.
NORMAL PRICE :
1 BOX RM70 (SM), RM80 (SS)
FREE POSTAGE NATIONWIDE

FLASH SALE
2 BOXES RM140 (SM), RM160 (SS)
FREE MYSTERY GIFT
FREE POSTAGE NATIONWIDE

5 pieces mask in 1 box
.
.
.
#morning #tuesday #skincare#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah
#makeupmurahmalaysia


Maglouré V-Shape Facial Lifting Mask
.
.
Hi dear 😉
Nak wajah yg runcing terbentuk cantik? Jgn lupa pakai #MagloureVshapeMask before tidur ya. Tgk sis kita sorang ni soronok nye lahai, lemak bwh dagu dh berkurang tau, mcm ajaib plk kate nye 😁
.
Tp jgn risau, langsung tak panas dan melekit.. sejukk jer rasa mcm kulit diletakkan ais gituu 😍😍
.
Klik link Whatsapp kt bio utk pertanyaan 😘 tq
.
#MagloureVshapeFacialLiftingMask #maglourevshapemask #vshapemask #vshapetreatment #doublechinremover #hilangkanpipitembam #hilangkandoublechin #maglouretestimoni #maglourefeedback

Want a slimmer and sharper jawline? We have the solution!
.
Functional Magloure V shape facial lifting mask patch of earring type that manages a sagging and drooping due to elasticity decline. Makes elastic V-LINE by managing disordered face line, Provides a soft and smooth chin line by providing resilient tension on the skin by containing Adenosine, anti-wrinkle ingredient and red ginseng extract.
.
#magloure #maglourehq #maglouretestimoni #maglourevshapemask #maglourefacialliftingmask #facialliftingmask #faceliftmask #vshapeface #doublechinremoval #kosmetik #kosmetikmurah #bazaronline #bazaaronline #bazaronlinemalysia #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshopmalaysia #igshopmurah #igmalaysia #jualmurah #codshahalam #codsubangjaya #pilihanrakyatmalaysia #sayajual #sayajualmurah #readystock

Most Popular Instagram Hashtags