#magictisu

MOST RECENT

Rm40 Free Pos 💋SUPER MAGIC TISSUE 💋
(TAHAN LAMA DI RANJANG) 💋Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. 💋Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. 💋Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit berjimak. 💋Super Magic Tissue mengandung antiseptik yang sesuai untuk meningkatkan keadaan higienis di area sensitif lelaki. Selain itu, 💋Super Magic Tissue juga mengandung beberapa bahan aktif, antara lain Aloe Vera (sebagai anti iritan) 💋PEG dan bahan natural lainnya (yang menghaluskan dan menjaga kesegaran kulit)

Bahan aktif yang menghaluskan kulit ini sekaligus membentuk lapisan lembut yang mengurangkan sensitiviti kulit terhadap rangsangan sehingga hubungan intim dapat lebih terkawal dan pastinya dapat lebih tahan lama..💪 📌Cara Guna Magic Tissue : 👉Koyakkan 1 peket Super Magic Tissue
👉Sapukan tisu tersebut pada keseluruhan zakar (atau balut je kat zakar)
👉Biarkan 15-30 minit (nk biarkan lama lagi pun boleh up to you)
👉Baru boleh mulakan game... (hubungan seks)
👉Kalau wife nak oral cuci terlebih dahulu 📌Tips : Simpan tissue ditempat yang sejuk..cth di dalam almari or di bawah kain..Untuk mengelakkan tissue menjadi kering.
#magictisumurah #magictisuori #magictisu #magictisuborong #tahanlamadiranjang #TAHANLAMA #lambatpancut #pancutanpramatang #pancutlambat #produktahanlamalelaki #produkbatin #onlineshop #trustedshop

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. GAMBIR GOLD SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang GAMBIR GOLD SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #titangel #viagra #candyb

BELI #TITANGEL FREE #MagicTisu !
.
STOKK TERHADDD !! 😎
KLIK LINK WHATSAPP SEGERA DI BIO . ❌NO DM ❌
.
SCREEN SHOT GAMBAR NI UNTUK PROMO INI !! #titangeloriginal
#rambospray #kamamax #gambiremas #oarteguh #vimax #candyb #iMan #minyaklintahasli

BELI #TITANGEL FREE #MagicTisu !
.
STOKK TERHADDD !! 😎
KLIK LINK WHATSAPP SEGERA DI BIO . ❌NO DM ❌
.
SCREEN SHOT GAMBAR NI UNTUK PROMO INI !! #titangeloriginal
#rambospray #kamamax #gambiremas #oarteguh #vimax #candyb #iMan #minyaklintahasli

MAGIC TISU OFFER MALAM JUMAAT
*************
1BOX RM25
2 BOX RM40
3 BOX RM50 free 1pcs candy b
4 BOX RM70
5 BOX RM85
6 BOX RM100
(free 1 pcs candy b + blue wizard)
.

Pastikan MAGIC TISU yg ori shaja.
*ade hologram jari thumb up👍🏻
Baru beli..
Jgan sbb nak murah sikit,.trbeli yg fake..
Yg fake rase panas dan xbrkesan..
.
.
Nak yg ori meh beli dgn admin.
Gerenti original.
Harga pun berbaloi2
.
KELEBIHAN MAGIC TISU.
.
🌽🌽TISU MAGIC🌽🌽 Memang magic !!!! Sapu je tisu ni kat senjata boss.. Tunggu 10 minit terus jadi PERK4SA.. TAH4N LAM4.. hubungan intim bertambah ceria.. Suami perkasa isteri gembira!!! Nak 20 minit?? 30minit?? 45minit?? Selamber...
.
Hanya mengandungi bahan ANTISEPTIC, DIJAMIN tiada kesan sampingan dan amat berkesan.
.
Hanya dengan menyapu tisu ini kepada zakar anda dan biarkan selama 2-5 minit sebelum anda memulakan 'pelayaran'. 6 keping Super Magic Power Tissue dibekalkan dalam 1 kotak yang boleh digunakan sebanyak 15-20 kali.
.
Whatsapp 013-9181066
.
#magictissue #tisubasah #tisumagic#magictisu#magictisuori #magictisumurah #magictisuborong #titangel #candyb #mendelayspray #kamamax

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. GAMBIR GOLD SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang GAMBIR GOLD SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #titangel #viagra #candyb

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. RAMBO SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang RAMBO SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. RAMBO SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang RAMBO SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. GAMBIR GOLD SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang GAMBIR GOLD SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #titangel #viagra #candyb

AWAS!! BAHAYA!! "Ayg sampai lemas tak cukup nafas semalam bang.. selalu abg main 10 minit je dah pan-cutt.. " "tapi semalam abang he-batt sgtt.. garang mcm harimau sampai setengah jam pun tak mengalah lg..penat dah ayg kemutt.. sampai bas-ah tilam dibuatnye.." "Ermm.. rasa mcm hari-hari nak.. errmm jom la abang..." AYUH PM KAMI

SUPER MAGIC TISSUE KINI SEDANG PROMOSI

Whatsapp 0182597140
#magictissue #tisubasah #tisumagic#magictisu#magictisuborong#magictisumurah#tisubasahmurah

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. GAMBIR GOLD SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang GAMBIR GOLD SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #titangel #viagra #candyb

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. RAMBO SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang RAMBO SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray

.
Kenapa Semua Lelaki WAJIB Mengambil KAMAMAX Spray ??
-------------------------
✅Bahan Berkualiti Tinggi.
✅Kesan Pantas Seawal 10Minit.
✅Spray Tahan Lama No.1 👉3x Lebih Lama.
✅Mampu Melambatkan Ejakulasi (Masalah Pancut Awal).
✅Membantu KERAS Zakar Ketahap MAXIMUM
✅Dapat Mengembangkan Kepala Zakar, Dan Membesarkan Saiz Zakar
✅Memastikan Kesihatan Zakar.
✅Adunan Minyak Zaiton Mampu Merawat Masalah Kulit Zakar.
✅Melancarkan Perjalanan Darah.
✅Botol yg ringan Mudah dibawa kemana shj.
✅Sebotol Kamamax Boleh digunakan 20-25kali(4x spray)
✅👨‍⚕Mendapat Kelulusan KKM
✅100% Selamat Digunakan.
.
Whatsapp Untuk info & Order
========================
WHATSAPP "kamamax” ke 013-9181066 http://www.wasap.my/+60139181066/kamamaxoffer
.
#lelakihebat #malamjumaat #sapaxsayangbinioiii #hebatdiranjang #ubatkuat #halal #abangsado #tahanlama #sayangisteri #kisahrumahtangga #bazarpaknilprodukkecantikan #kualalumpur#stokis #kamamaxcod #bisnesonline #ladyera #ubatkuat #usahawan #bluewizard #ipohparade#kamamax #kamamaxofficial#kamamaxhq #mandelayspray#gambirserawak
#worlcup2018 #candyb #titangel #magictisu #candyb2ndbatch #stud100

🇲🇾
💥 RAMBO SPRAY 💥
.
♦Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (45 Minit - 60 Minit) ketika bersama isteri tersayang
.
♦ Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3-5 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
.
♦ 1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
.
💥KELEBIHAN RAMBO SPRAY💥
♠ Berbau Wangi
♠ Tidak Panas / Berlendir
♠ Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
.
💥CARA PENGGUNAAN💥
♠ Spray 4x di senjata anda (Jangan lebih 8 kali)
♠ Usap sapu dengan tangan
♠ Tunggu 3-5 Minit
♠ Terus On Game ! Huhu
.
.
Wasap 014-5292804 for info 👌😉
.
👉 Usha ig ni guy👇
@maskulin.empire
@maskulin.empire
@maskulin.empire
.
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray
#kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #sayajualmurah

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. GAMBIR GOLD SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang GAMBIR GOLD SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray #titangel #viagra #candyb

Anda lelaki?? Ada masalah cepat pancut ketika bersama dengan yang tersayang?? Diperli oleh isteri sendiri kerana si isteri tidak puas??
.
Jangan risau lagi. RAMBO SPRAY dapat menyelesaikan masalah yang anda alami. Nak info tentang RAMBO SPRAY?? Tekan link whatsapp di bio admin☺️🤗
.
#gambiremas #kamamax #rambospray #gambirgold #vimax #magictisu #macaspray

Most Popular Instagram Hashtags