[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#magicangelbne

172 posts

TOP POSTS

BIBIR DAH TAK KERING πŸ‘„
.
Suka betul akak ni sebab bibir dah tak kering lagi bila scrub guna Magic Scrub ni ☺️
.
Bukan setakat muka je boleh scrub, satu badan pun boleh tau πŸ™†πŸΌ
.
Muka cantik, badan pun cantik 😍 Meh lah whatsapp Dila kalau korang serious nak cantik sama! 😘 (010 267 0327)
.
#MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE

Exclusive ke Tidak ?

Ha tudia produk bakal gegar pasaran da muncul
Nama pon Magic.. Magic betul bila tengok hasil
Takcaya tengok testimoni
Scrub ja pon tapi bertindak macam skincare
Produk sulung Ummi Nadia

Kak Anns adalah #MagicQueenBNE untuk produk ni.. Wooowwww
Kalo uols berminat nak jadi #MagicAngelBNe jom join #TeamAnna
Modal rendah + Tempat Terhad + banyak Kelebihan
Jom kita gegarkan #MagicSrubBNE ni ke seluruh #MagicLoverBNE

Taknak cakap banyak
Nak tahu lanjut WHATSAPP 0187895845

Sebab permintaan terlalu tinggi !

Nahh harga combo utk #MagicLoversBne semua.

Lebih jimat !
Lebih berbaloi !

Lebih gilaaaa dari sebelum niπŸ˜‚

Haaa mai lekaih cuba.

#MagicAngelBNE
#MagicScrubBne

Jerawat kecut hari kedua😨😱😱😱
.
Pssstttt.. "Sapu ape tu awak? Boleh share tak?
.
πŸ’ŒBoleh , 😘kite sapu #MAGICSCRUBBNE je awak😘 sapu - sapu kecut dah jerawat tu. Suka kite tauu😘
.
Awak - awak tak nak cuba ke? Nak cuba jangan lupa whatsaapp atin tau 😘
.
πŸ’Œ 01117858619 .
http://www.wasap.my/601117858619
.
#magicAngelbne #bne191 #teamaireen

ID NO.: BNE172 *MAGIC SCRUB BNE*
Untuk LELAKI πŸ‘¦πŸ‘¨πŸ‘΄ & WANITAπŸ‘§πŸ‘©πŸ‘΅ ☘ _*KEBAIKAN*_☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat
9) Menyingkirkan bintik2 hitam & putih

RM45 / 60ML
Tahan untuk : - 3/4 kali seminggu ( 2 bulan ++)
- setiap hari (1 bulan ++) Beli 2 item + FREE GIFT 🎁🎁 Whatsapp +60193979233

#TeamWawaAli
#MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE

Siapa ada masalah macam ni ?? πŸ“Œ Jerawat πŸ“Œ Jeragat
πŸ“Œ Whitehead
πŸ“Œ Blackhead
πŸ“Œ Kulit kusam πŸ“Œ Parut πŸ“Œ Liang pori terbuka
πŸ“Œ Sunburn
WhatsApp sueπŸ™‹πŸ™‹ Klik ni je www.wasap.my/60197117130

Sue bantu dengan #MagicScrubBNE 😊

#MagicScrubBNE #ctdk #mirafilzah
#MagicAngelBNE #MagicAngelBNE

Boleh melawat wall sue πŸ™ŠBe Beauty by Sue Silky

Perempuan dengan cantik memang tak boleh dipisahkan.
Siapa yang takmau cantik kan, cun melawa flawless glowing bagai semua kan ? 😍

Lagi-lagi dekat nak raya ni kan.. Mula dah nk mencantikkan wajah masing -masing..Tapi malu la pulak bila jerawat naik, kulit berbelang sebab sunburn. Parut pulak kemain jelas haa!πŸ˜₯ Nak cerita kt orang tentang masalah kulit wajah sendiri malu.. Nanti kena kecam pulak..Ayuhhhh bangkit bertindak melawan dan menyelesaikan masalah awak tu sayang! πŸ’ͺ "Mari beli #MagicScrub ni awak, jimat bukan setakat muka, badan pon boleh cantikkan sekali tau!" πŸ˜ƒ

Betul la! Xda nak tipu2 pun.. Ahaaaa jangan risau #MagicScrub ni tak sampai RM50 pon! Ulang sekali lagi, tak sampai RM50 pon. 😱

Sangat jimat dan berbaloi dengan kesan yang hebat. Makesure konsisten tau! πŸ˜‰

Ayuh dapatkan produk merawat wajah anda dan tebus hadiah percuma awak nanti πŸŽπŸ’• Jom cantik sebelum raya.!😘 #MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE
#Teamsarah

[ GIVEAWAY STILL ON ➑️ ]
.
Apa MAGIC SCRUB ni mampu buat ye?
.
βœ… Merawat parut jerawat
βœ… Mengecutkan jerawat
βœ… Merawat sunburn
βœ… Melembabkan kulit
βœ… Mengecilkan pori
βœ… Membersihkan blackhead/whitehead
βœ… Membuang sel kulit
βœ… Melembutkan kulit
.
πŸ’°HARGA JUALAN πŸ’°
RM45 SM
RM50 SS
-tak termasuk postage-
.

Whatsapp Dila 010 267 0327. COD Gong Badak, UMT, Unisza. Postage everyday.
.
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE

MOST RECENT

STOCK LAKU KERASSSSSSS

Nak rasa PENANGAN WOW!
Ayuh kita berscrub muke dulu!
Awak taknak keee muka awak...
😚lembut dan sangatlah wangi macam bau kuih raya!
😚mudah digunakan
😚 tidak mengeringkan kulit
😚bebas kimia
😚jimat !
.
.
CEPAT STOKK LAKU KERAS MACAM KENA SAMBAR JERUNG,
WASAP ROSE LELAJU MEH 😘.
.
Whatsapp saya 0176829545.
🌹 Mini Agent & Dropship Diperlukan

#teamaina
#MagicAngelBNE
#hilangkanjerawatbatu
#hilangkanwhitehead
#hilangkanparut
#penyelesaianmasalahkulitkering

STOCK LAKU KERASSSSSSS

Nak rasa PENANGAN WOW!
Ayuh kita berscrub muke dulu!
Awak taknak keee muka awak...
😚lembut dan sangatlah wangi macam bau kuih raya!
😚mudah digunakan
😚 tidak mengeringkan kulit
😚bebas kimia
😚jimat !
.
Awak takmau ke cantik kulit muluss jerawat takda whitehead blackhead makin kurang before raya ni? 😏😏
.
CEPAT STOKK LAKU KERAS MACAM KENA SAMBAR JERUNG,
WASAP ROSE LELAJU MEH 😘.
.
Whatsapp saya 0176829545.
🌹 Mini Agent & Dropship Diperlukan

#teamaina
#MagicAngelBNE
#hilangkanjerawatbatu
#hilangkanwhitehead
#hilangkanparut
#penyelesaianmasalahkulitkering

Woww ❗❗ Tumit Kaki Merekah pon Boleh Hilang 😱

#MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban #MiniAgentWanted #DsWanted

Wow.. Jatuh cinta dengan MAGIC SCRUB ❗ Mana taknya gosok-gosok ja blackhead dah hilang.

Yang paling penting, uols scrub banyak kali pon KULIT TAK KERING TAU.. Best kan? Sebabnya dalam magicscrub ada Esktrak Yeast yang bertindak melembabkan wajah.. Rugi tau tak cuba dari sekarang πŸ˜‰
#MagicScrubSeremban #MagicAngelBNE #MiniAgentWanted #DsWanted

Wow.. Jatuh cinta dengan MAGIC SCRUB ❗ Mana taknya gosok-gosok ja blackhead dah hilang.

Yang paling penting, uols scrub banyak kali pon KULIT TAK KERING TAU.. Best kan? Sebabnya dalam magicscrub ada Esktrak Yeast yang bertindak melembabkan wajah.. Rugi tau tak cuba dari sekarang πŸ˜‰ Nak try tak? πŸ“±0172685792 ws biela skrg 😘

#MagicScrubSeremban #MagicAngelBNE #MiniAgentWanted #DsWanted

Puasa ni, panas mencengkam kulit, takkan nak minum ais kan?
.
.
Nak berendam dalam ais? Hmmm, macam tak kena je. Apa kata manjakan kulit wajah anda dengan Magic Scrub ni?
.
.
Harga: RM45 satu kotak tak termasuk postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: Beli 2 kotak free postage
.
.
Nak order?
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Bosan dengan janji-janji scrub yang hanya indah khabar dari fungsi yang sebenar? Jom! Beralih kepada Magic Scrub BNE yang memiliki lebih daripada lima kebaikan dalam satu tiub kecil yang comel dan eksklusif
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untuk mengecutkan jerawat
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untuk mengecilkan liang pori
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untuk memudarkan parut jerawat
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untk mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untuk menyingkirkan kotoran dalam liang pori
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Magic Scrub BNE
.
.
Berupaya membantu untk melembapkan kulit wajah
.
.
Harga: RM45 exclude postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: 2 kotak RM90 free postage
.
.
Satu kotak tahan untuk 2 bulan (Bergantung kepada kekerapan pemakaian)
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Haii kesayangannzz Syazwanie sekalian. #MagicScrub dah sampai. Yeehhhhaaaa
.
.
Tazabaaa punya pasal, sampai2 je terus tonyoh kat tangan. Serius best weiiii. Mabelleesss bau dia. Tekstur dia pun best seriusbest seriustaktipu.
.
.
Scrub ni dia water base taw. So, dia tak berminyak, tak berlemoihh dan,, dan,, argghh korang try la senang citer. Hahaha. Taktaw nak habaq dia punya best tu camna.
.
.
Nak cuba? Jom, kita bersembang kat tepi naa ;)
.
.
Oh ya, ada yang nak join dropship atau mini agent? Jom,, jom,, wsap Syazwanie taw. Syazwanie tunggu :)
.
.
Syazwanie 010-3897608
.
.

#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Best sangat sangat kauuuu ❗

Melampau best nye tu kan πŸ˜… Amboiiii amboi amboiii ~
Sakan glowing la raya ni 😘

#MagicScrubBNESeremban #MagicAngelBNE #DsWanted #MiniAgentWanted

Magic scrub bne bukan sahaja untuk wanita , tapi lelaki pun boleh menggunakannya. 😍
.
Malahan semakin hari semakin ramai mencintai magic scrub bne sebab kesannya memang #awesome πŸ˜™
.
Muka menjadi semakin lembut,biji-biji dimuka semakin hari semakin tiada . Apatah lagi jerawat,jeragat, whitehead, blackhead semakin mengundurkan diri.
.
Bila konsisten pakai bestnya kulit rasa lembut jeπŸ˜™ Sunburn pun tiadaπŸ˜™ .
THE POWER OF MAGIC SCRUB BNE πŸ˜™YOUR DREAM COME TRUE😍😘 #MAGICANGELBNE #TEAMAIREEN

❗ BYE BYE JERAWAT NASI ❗

Kadang2 dari jauh nampak flawless tapi bila datang dekat. OH YEM GII!!! 😱

Uolls boleh guna MAGIC SCRUB bagi scrub habis semua JERAWAT NASI tu! 😊

Barulah muka flawless 100% ☺ Bau pun MENGGODA GITU! πŸ˜† πŸ“±017-3883150

#MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban
#TeamBielaLaa

Most Popular Instagram Hashtags