#magicangelbne

189 posts

TOP POSTS

BIBIR DAH TAK KERING πŸ‘„
.
Suka betul akak ni sebab bibir dah tak kering lagi bila scrub guna Magic Scrub ni ☺️
.
Bukan setakat muka je boleh scrub, satu badan pun boleh tau πŸ™†πŸΌ
.
Muka cantik, badan pun cantik 😍 Meh lah whatsapp Dila kalau korang serious nak cantik sama! 😘 (010 267 0327)
.
#MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE

Salam Maghrib ❀
.

Sebelum gi amik wuduk, cuci muka dlu ea. .
#MagicQueenBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubBNE #miezamies

Exclusive ke Tidak ?

Ha tudia produk bakal gegar pasaran da muncul
Nama pon Magic.. Magic betul bila tengok hasil
Takcaya tengok testimoni
Scrub ja pon tapi bertindak macam skincare
Produk sulung Ummi Nadia

Kak Anns adalah #MagicQueenBNE untuk produk ni.. Wooowwww
Kalo uols berminat nak jadi #MagicAngelBNe jom join #TeamAnna
Modal rendah + Tempat Terhad + banyak Kelebihan
Jom kita gegarkan #MagicSrubBNE ni ke seluruh #MagicLoverBNE

Taknak cakap banyak
Nak tahu lanjut WHATSAPP 0187895845

Sebab permintaan terlalu tinggi !

Nahh harga combo utk #MagicLoversBne semua.

Lebih jimat !
Lebih berbaloi !

Lebih gilaaaa dari sebelum niπŸ˜‚

Haaa mai lekaih cuba.

#MagicAngelBNE
#MagicScrubBne

Jerawat kecut hari kedua😨😱😱😱
.
Pssstttt.. "Sapu ape tu awak? Boleh share tak?
.
πŸ’ŒBoleh , 😘kite sapu #MAGICSCRUBBNE je awak😘 sapu - sapu kecut dah jerawat tu. Suka kite tauu😘
.
Awak - awak tak nak cuba ke? Nak cuba jangan lupa whatsaapp atin tau 😘
.
πŸ’Œ 01117858619 .
http://www.wasap.my/601117858619
.
#magicAngelbne #bne191 #teamaireen

ID NO.: BNE172 *MAGIC SCRUB BNE*
Untuk LELAKI πŸ‘¦πŸ‘¨πŸ‘΄ & WANITAπŸ‘§πŸ‘©πŸ‘΅ ☘ _*KEBAIKAN*_☘
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat
9) Menyingkirkan bintik2 hitam & putih

RM45 / 60ML
Tahan untuk : - 3/4 kali seminggu ( 2 bulan ++)
- setiap hari (1 bulan ++) Beli 2 item + FREE GIFT 🎁🎁 Whatsapp +60193979233

#TeamWawaAli
#MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE

Puasa ni, panas mencengkam kulit, takkan nak minum ais kan?
.
.
Nak berendam dalam ais? Hmmm, macam tak kena je. Apa kata manjakan kulit wajah anda dengan Magic Scrub ni?
.
.
Harga: RM45 satu kotak tak termasuk postage
.
.
Postage add RM8
.
.
Combo: Beli 2 kotak free postage
.
.
Nak order?
.
.
For order w/Apps 010-3897608
.
.
#SyazwanieRoslan
#MagicAngelBNE
#MagicScrubBNE
#TrustedSeller
#TrustedAgent
#AgentBNE
#AgentJeliKelantan
#MiniAgentWanted
#DsWanted
#TeamSyazwanieRoslan

Siapa ada masalah macam ni ?? πŸ“Œ Jerawat πŸ“Œ Jeragat
πŸ“Œ Whitehead
πŸ“Œ Blackhead
πŸ“Œ Kulit kusam πŸ“Œ Parut πŸ“Œ Liang pori terbuka
πŸ“Œ Sunburn
WhatsApp sueπŸ™‹πŸ™‹ Klik ni je www.wasap.my/60197117130

Sue bantu dengan #MagicScrubBNE 😊

#MagicScrubBNE #ctdk #mirafilzah
#MagicAngelBNE #MagicAngelBNE

Boleh melawat wall sue πŸ™ŠBe Beauty by Sue Silky

MOST RECENT

STOCK LAKU KERASSSSSSS

Nak rasa PENANGAN WOW!
Ayuh kita berscrub muke dulu!
Awak taknak keee muka awak...
😚lembut dan sangatlah wangi macam bau kuih raya!
😚mudah digunakan
😚 tidak mengeringkan kulit
😚bebas kimia
😚jimat !
.
.
CEPAT STOKK LAKU KERAS MACAM KENA SAMBAR JERUNG,
WASAP ROSE LELAJU MEH 😘.
.
Whatsapp saya 0176829545.
🌹 Mini Agent & Dropship Diperlukan

#teamaina
#MagicAngelBNE
#hilangkanjerawatbatu
#hilangkanwhitehead
#hilangkanparut
#penyelesaianmasalahkulitkering

STOCK LAKU KERASSSSSSS

Nak rasa PENANGAN WOW!
Ayuh kita berscrub muke dulu!
Awak taknak keee muka awak...
😚lembut dan sangatlah wangi macam bau kuih raya!
😚mudah digunakan
😚 tidak mengeringkan kulit
😚bebas kimia
😚jimat !
.
Awak takmau ke cantik kulit muluss jerawat takda whitehead blackhead makin kurang before raya ni? 😏😏
.
CEPAT STOKK LAKU KERAS MACAM KENA SAMBAR JERUNG,
WASAP ROSE LELAJU MEH 😘.
.
Whatsapp saya 0176829545.
🌹 Mini Agent & Dropship Diperlukan

#teamaina
#MagicAngelBNE
#hilangkanjerawatbatu
#hilangkanwhitehead
#hilangkanparut
#penyelesaianmasalahkulitkering

Woww ❗❗ Tumit Kaki Merekah pon Boleh Hilang 😱

#MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban #MiniAgentWanted #DsWanted

Wow.. Jatuh cinta dengan MAGIC SCRUB ❗ Mana taknya gosok-gosok ja blackhead dah hilang.

Yang paling penting, uols scrub banyak kali pon KULIT TAK KERING TAU.. Best kan? Sebabnya dalam magicscrub ada Esktrak Yeast yang bertindak melembabkan wajah.. Rugi tau tak cuba dari sekarang πŸ˜‰
#MagicScrubSeremban #MagicAngelBNE #MiniAgentWanted #DsWanted

Wow.. Jatuh cinta dengan MAGIC SCRUB ❗ Mana taknya gosok-gosok ja blackhead dah hilang.

Yang paling penting, uols scrub banyak kali pon KULIT TAK KERING TAU.. Best kan? Sebabnya dalam magicscrub ada Esktrak Yeast yang bertindak melembabkan wajah.. Rugi tau tak cuba dari sekarang πŸ˜‰ Nak try tak? πŸ“±0172685792 ws biela skrg 😘

#MagicScrubSeremban #MagicAngelBNE #MiniAgentWanted #DsWanted

Best sangat sangat kauuuu ❗

Melampau best nye tu kan πŸ˜… Amboiiii amboi amboiii ~
Sakan glowing la raya ni 😘

#MagicScrubBNESeremban #MagicAngelBNE #DsWanted #MiniAgentWanted

Magic scrub bne bukan sahaja untuk wanita , tapi lelaki pun boleh menggunakannya. 😍
.
Malahan semakin hari semakin ramai mencintai magic scrub bne sebab kesannya memang #awesome πŸ˜™
.
Muka menjadi semakin lembut,biji-biji dimuka semakin hari semakin tiada . Apatah lagi jerawat,jeragat, whitehead, blackhead semakin mengundurkan diri.
.
Bila konsisten pakai bestnya kulit rasa lembut jeπŸ˜™ Sunburn pun tiadaπŸ˜™ .
THE POWER OF MAGIC SCRUB BNE πŸ˜™YOUR DREAM COME TRUE😍😘 #MAGICANGELBNE #TEAMAIREEN

❗ BYE BYE JERAWAT NASI ❗

Kadang2 dari jauh nampak flawless tapi bila datang dekat. OH YEM GII!!! 😱

Uolls boleh guna MAGIC SCRUB bagi scrub habis semua JERAWAT NASI tu! 😊

Barulah muka flawless 100% ☺ Bau pun MENGGODA GITU! πŸ˜† πŸ“±017-3883150

#MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban
#TeamBielaLaa

Perempuan dengan cantik memang tak boleh dipisahkan.
Siapa yang takmau cantik kan, cun melawa flawless glowing bagai semua kan ? 😍

Lagi-lagi dekat nak raya ni kan.. Mula dah nk mencantikkan wajah masing -masing..Tapi malu la pulak bila jerawat naik, kulit berbelang sebab sunburn. Parut pulak kemain jelas haa!πŸ˜₯ Nak cerita kt orang tentang masalah kulit wajah sendiri malu.. Nanti kena kecam pulak..Ayuhhhh bangkit bertindak melawan dan menyelesaikan masalah awak tu sayang! πŸ’ͺ "Mari beli #MagicScrub ni awak, jimat bukan setakat muka, badan pon boleh cantikkan sekali tau!" πŸ˜ƒ

Betul la! Xda nak tipu2 pun.. Ahaaaa jangan risau #MagicScrub ni tak sampai RM50 pon! Ulang sekali lagi, tak sampai RM50 pon. 😱

Sangat jimat dan berbaloi dengan kesan yang hebat. Makesure konsisten tau! πŸ˜‰

Ayuh dapatkan produk merawat wajah anda dan tebus hadiah percuma awak nanti πŸŽπŸ’• Jom cantik sebelum raya.!😘 #MagicScrubBNE
#MagicAngelBNE
#Teamsarah

Jerawat TAK SEMPAT NAIK dah Kecut πŸ™ˆ

Lelaki pun pakai #MagicScrubBNE. Terus segak kauuu. Tergode kite ❗
Ada yang carik jodoh takkk? 😝
#MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban

Magic scrub Hilangkan Jerawat Pasir ❗

Berapa lama?
SEMINGGU JERRRRRRR 😱😱 #MagicScrubBNE #MagicAngelBNE #MagicScrubSeremban

SERIUS GELI TENGOK DEKAT MACAM NI.. Macam2 produk dh cuba tapi still masalah ni x hilang.. Whitehead blackhead ni asyik melekat aje di kulit muka kan.. Lebih2 lagi atas hidung ni haa.. Susahnye nak tanggal.. Lagi lahh bila pikir nanti nak reunion raya ni😭
Muka cantik tapi hidung penuh menda alah ni.. Makeup pun tak lawa sebab whitehead / blackhead penuh dekat hidung kan?

Skrg jgn bimbang jgn runsing... Sis dah jumpa cara untuk selesaikan masalah ni.. SERIUS MEMANG MENJADI!! Sis punye pun dah hilang.. Camne nak buat nanti sis ajar dr awal.. NAkk ke? PM / Wasap πŸ“²014-8216478

FAST ACTION, FAST RESULT

#MagicAngelBNE

Menanti ketibaan si hitam gold yang menawan , yang telah memikat hati sang putera dan sang puteri .😘 .
Tiadanya dirindui adanya disental2 dekat muka,tangan ,kaki,badan sampai terputihπŸ˜‚ .
Disapu ,Ditampal dekat jerawat sehingga jerawat lari dan menghilangkan diri.. Bau yang wangi ala Vanila yang mengasikkan pengguna😍 .
Itulah dia #MagicScrubbne 😘🌹 .
πŸ’ž 01117858619πŸ’ž
.
#MagicAngelBne #TeamAireen #Bne191

Semalam done payment for restock #magicscrubbne .
Berhantu sangat #magicScrubBne nie sekejap je habis 😘 .
Tak Kira lelaki or perempuan semua nak berscrub . Gojes ,hensem nanti raya uols😘❀
.
Ada nak sental daki² dekat tangan, kaki,badan . ada nak buang masalah jerawat,whitehead,blackhead,parut,jeragat . 😘😍 #MagicScrubBNE nie scrub serba guna tu ramaii terpikat tambah pulak 2 tiub free postage . JIMAT RM8 uols😘😍
.
SentalΒ² ehh cerahh rupanya diri ku nie.Daki banyak menutupinya.. Ish²😣😣 mujur cepat guna magic scrub bneβ€πŸ’ƒπŸ’ƒ 🌹011-17858619🌹

#MagicAngelBne #Bne191 #TeamAireen

Uols beli 2 tiub magic scrub BNE free postage tauu.,❀😘
So boleh laa share dengan suami ,takpun kekasih hati,takpun dengan sahabat ,takpun ajak mak @ mak mertua uols scrub sekali tauu,😘❀
.
Pakat² gojes time raya nanti❀😍
Nak order whatsapp atin tauu sayangΒ²
.
🌹 01117858619🌹
.
#agentmagicscrubbne #magicangelbne #bne191

TEMAN BAIK KULIT ANDA πŸ’œ

iyer.. mohong apa nye lagi. Saya tak main la bubuh2 cerita mohong ni kan.

Tengok sendiri la ni. Jerawat keluar habis! 😱 memang #magicscrubbne ni berfungsi sebagai pembersih segala kotoran dalam kulit kite tuh.

Hampa tak caya? Tak pa.. cuba dulu baru bagi feedback nah.

Nak bagi feedback nanti jari jangan gigil pulak.. πŸ˜‚

Nak order?
Whatsapp 0123328214
#teamsarah#magicangelbne

Most Popular Instagram Hashtags