[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maerasecret

2064 posts

TOP POSTS

Selamat pagi ! meyh sis share sikit feedback jellytint dari #maerasecret nieyh... ❤❤❤

Jeng jeng jeng !!
💞 GIANT LIPSCRUB 💞 .
Khas utk peminat lipscrub by #maerasecret 💋
.
35g boleh pakai berkali-kali..
Rm20 exc pos
.
LIMITED EDITION tauuuu...
stok terhad..
GIANT LIPSCRUB ada perisa strawberry sahaja.
.
*NAK ORDER YG BESAR NI,MASA ORDER NANTI TOLONG MENTION ✨GIANT LIPSCRUB✨*
.
sapa cepat dia dpt tauuuu...
Whatsapp 016-4501935 💥

Ada yg ada masalah bila sikat rambut,sikat sesat dalam rambut tak? 🙊😂
Mai la guna saya.confirm puaihh hati.cenggini 👍 .
Rm23 exc pos
Pos sm rm8//ss rm12 -
Whatsapp utk order: 01135622787 💕
-
#maerasecret #maerasecretselangor

segaq muka hampa kalau semboq face mist #maerasecret nih. sekaligus dapat merawat kulit tau. lets grab yours!

🌸Feedback #maerasecret 🌸Tak percaya lagi.? Cuba dulu ok. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal. Tak cari lain dh 😍😍😍

Bibir sihat baru nampak cantikkan. Saya ade jual set penjagaan bibir yang super jimat homemade selamat halal. Jimat sebab semua set besar dengan harga yang berpatutan. Harga RM60 sahaja dapat lipscrub untuk buang kulit mati lipbalm untuk melembutkan bibir dan liptint untuk memerahkan bibir tapi nampak natural. Add on hair serum tambah lagi RM20 sahaja. Semua harga include. Selfpickup lagi murah boleh wassap 01137739790. Setakat ni belom ade cod sebab tengah berpantang ☺️ #homemade #halal #naturalproduct #maerasecret

Lipbalm madu red orange + chubby jellytint red orange..
.
Dua2 ni gabungan mantap meletop menyengat tak hengattttt🙈
.
Lipbalm bau buah oren 🍊,jellytint bau strawberry🍓..
Sapa nak bibir nampak fresh,boleh la try wrna oren ni..
.
LIPBALM MADU RM14
CHUBBY JELLYTINT RM20
pos sm rm8//ss rm12
.
Ws 0163551231
www.wasap.my/60163551231
.
#maera_secret #maerasecret #sayaagenrasmimaerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual

Morning!
Pagi ni hakak pakai sweet pink + red orange
Yg best xkeringkan bibir tau sbb ada aloe vera

Mini Jellytint RM9
Chubby Jellytint RM20

Berminat? WA 0167500139
#maerasecret #jellytint

MOST RECENT

Dalam seminggu je bibir awak makin cantik tau..tengok sis ni dah dua tahun pakai.., tengok hasil dia, t.kasih sebab setia dengan maera secret 😘😘 Sis ni pakai :
✔ lipscrub by #maerasecret
✔ lipbalm madu by #maerasecret
✔ jellytint by #maerasecret .
Jangan risau semua organik dan halal ! Sebab tu bibir tak rosak
.
.
Nak order WhatsApp farah 0179545593

🌸Feedback #maerasecret 🌸Tak percaya lagi.? Cuba dulu ok. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal. Tak cari lain dh 😍😍😍

Lipbalm madu red orange + chubby jellytint red orange..
.
Dua2 ni gabungan mantap meletop menyengat tak hengattttt🙈
.
Lipbalm bau buah oren 🍊,jellytint bau strawberry🍓..
Sapa nak bibir nampak fresh,boleh la try wrna oren ni..
.
LIPBALM MADU RM14
CHUBBY JELLYTINT RM20
pos sm rm8//ss rm12
.
Ws 0163551231
www.wasap.my/60163551231
.
#maera_secret #maerasecret #sayaagenrasmimaerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual

TQ CUSTOMER 😘
.
CHUBBY JELLYTINT RM20 exc pos
Pos sm rm8//ss rm12
.
Ada 3 pilihan warna : 👇
✔Love red
✔sweet pink
✔Red orange
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER .
.
.
.
#sabunmadukelulut#scrubmuka#facemist#produkhomemade#skincarehomemade#serumhomemade#sabunmaduhomemade#scrubkunyit#lipbalmhomemade#maerasecret#lipbalmmadu#lipbalmhomemade#bujibuchempel#noradanish#lofattah#neelofa#fattahamin #lipstickhomemade#sabunmadukeluluthomemade#vietnammaskmurah#serumdahlia#facemisthomemade#facemistmurah#sabunkopimalaysia #sabunkopihomemade#sabunhabbatussaudahomemade

LIPBALM MADU KAMI NI UNTUK APA ?
👉Memerahkan & mencerahkan bibir yg hitam
👉Melembutkan bibir yg kasar
👉Melembabkan bibir yg kering
👉Menyihatkan bibir yg tidak sihat
👉Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir
.
BETUL KE LIPBALM MADU KAMI NI ISTIMEWA?
👍istimewa sebab homemade
👍Istimewa sebab ada madu asli
👍Istimewa sebab tanpa kimia merbahaya
👍Istimewa sebab lain daripada yg lain
👍Istimewa sebab buatan muslim
.
BERAPA HARGA?
🌸 RM14 exc pos
Pos sm rm8/ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER .
.
.
.
#sabunmadukelulut#scrubmuka#facemist#produkhomemade#skincarehomemade#serumhomemade#sabunmaduhomemade#scrubkunyit#lipbalmhomemade#maerasecret#lipbalmmadu#lipbalmhomemade#bujibuchempel#noradanish#lofattah#neelofa#fattahamin #lipstickhomemade#sabunmadukeluluthomemade#vietnammaskmurah#serumdahlia#facemisthomemade#facemistmurah#sabunkopimalaysia #sabunkopihomemade#sabunhabbatussaudahomemade

Ada yg ada masalah bila sikat rambut,sikat sesat dalam rambut tak? 🙊😂
Mai la guna saya.confirm puaihh hati.cenggini 👍 .
Rm23 exc pos
Pos sm rm8//ss rm12 -
Whatsapp utk order: 01135622787 💕
-
#maerasecret #maerasecretselangor

💋A little piece of advice, conquer your day with love red jellytint and shalicious foundation😎
Why???
Coz it's gorgous and safe to use💖
.
Let's use free risk products together!
#maerasecret #shalicious #cshine

Alkisah malam ni
Nak pi tahlil arwah ayah sil
Tp lemau nye nak bersiap badan x berapa nk sihat huhu..
Tp ngan #maerasecret & tudung @aidijuma huhu semua settle xyah nak beria bersiap hehe
Malam ni ciksue just pakai #dahliaserum + foundation + #jellytintsweetpink sebagai pemerah pipi. Utk bibir #lipbalmmadukelulut + #liptherapy + #jellytintredlove semuanye dari #maera_secret kecuali foundation huhu bile la depa nk buat foundation xsabaq lak haha
Ha untuk tudung bagi nampakkan kelainan ciksue pilih design yg border bercorak+border manik hehe saja nmpk kan kelainan aj kan #sehelaipelbagaigaya #aidijumascarfootd #aidijuma #kitakawan #aidijimalovers

Tq setia n selalu repeat order jellytint kami 😘
-
Whatsapp utk order: 01135622787 💕
-
#maerasecret #maerasecretselangor

💖Let us start a day with Bismillah, may Allah end us with Jannah💖
#terengganumaerasecretsbs #maerasecret #cshine #shalucious #musliminlearning #proudtobeamuslim

LIPBALM MADU KAMI NI UNTUK APA ?
👉Memerahkan & mencerahkan bibir yg hitam
👉Melembutkan bibir yg kasar
👉Melembabkan bibir yg kering
👉Menyihatkan bibir yg tidak sihat
👉Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir
.
BETUL KE LIPBALM MADU KAMI NI ISTIMEWA?
👍istimewa sebab homemade
👍Istimewa sebab ada madu asli
👍Istimewa sebab tanpa kimia merbahaya
👍Istimewa sebab lain daripada yg lain
👍Istimewa sebab buatan muslim
.
BERAPA HARGA?
🌸 RM14 exc pos
Pos sm rm8/ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER .
.
.
.
#sabunmadukelulut#scrubmuka#facemist#produkhomemade#skincarehomemade#serumhomemade#sabunmaduhomemade#scrubkunyit#lipbalmhomemade#maerasecret#lipbalmmadu#lipbalmhomemade#bujibuchempel#noradanish#lofattah#neelofa#fattahamin #lipstickhomemade#sabunmadukeluluthomemade#vietnammaskmurah#serumdahlia#facemisthomemade#facemistmurah#sabunkopimalaysia #sabunkopihomemade#sabunhabbatussaudahomemade

TQ customer 😘
Nampak berseri kan bibir..
Cust ni pakai lipbalm madu + jellytint kod love red..
.
MINI JELLYTINT 2ml RM9
CHUBBY JELLYTINT 6ml RM20
LIPBALM MADU RM14
.
pos sm rm8//ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER .
.
.
.
#sabunmadukelulut#scrubmuka#facemist#produkhomemade#skincarehomemade#serumhomemade#sabunmaduhomemade#scrubkunyit#lipbalmhomemade#maerasecret#lipbalmmadu#lipbalmhomemade#bujibuchempel#noradanish#lofattah#neelofa#fattahamin #lipstickhomemade#sabunmadukeluluthomemade#vietnammaskmurah#serumdahlia#facemisthomemade#facemistmurah#sabunkopimalaysia #sabunkopihomemade#sabunhabbatussaudahomemade

LIPSCRUB strawberry 🍓🍓 RM8
sesuai sgt untuk yg bibir hitam + kasar + kering + selalu mengelupas
.
Scrub bibir 2-3 kali seminggu,inshaAllah lepas ni bibir dah tak kusam..nampak merah bermaya ja..
.
5g RM8 exc pos
Yg besar pun ada (GIANT LIPSCRUB 35g RM20)
Pos sm rm8//ss rm12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER
WHATSAPP 📲 0111-8789607 UNTUK ORDER .
.
.
.
#sabunmadukelulut#scrubmuka#facemist#produkhomemade#skincarehomemade#serumhomemade#sabunmaduhomemade#scrubkunyit#lipbalmhomemade#maerasecret#lipbalmmadu#lipbalmhomemade#bujibuchempel#noradanish#lofattah#neelofa#fattahamin #lipstickhomemade#sabunmadukeluluthomemade#vietnammaskmurah#serumdahlia#facemisthomemade#facemistmurah#sabunkopimalaysia #sabunkopihomemade#sabunhabbatussaudahomemade

Most Popular Instagram Hashtags