#maerasecret

MOST RECENT

Alhamdulillah..
Otw pulang beraya ke kl sempat ngantor customer order lipbalm madu strawbery & lipbalm madu oren.. lega dpt anto sblm pulang ke kl sbb cust ni da booking ms last day promosi aritu.. tq bersabar.. Almaklumla raya kelam kabut timing kan.. hehe.. ni cust repeat order tq sudi beli ngan ciksue ya.. .
Promosi #maera_secret da tamat ya.. harga back to normal.. tq pada yg sudi beli ngan ciksue.. skeg menunggu brg restock lak.. syukur Alhamdulillah..
#MAERA_SECRET #maerasecret #sayaagenrasmimaerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual #lipcare #skincare #organicproducts

Last day promosi.. Cepat cepat
Lai lai lai
WhatsApp ciksue lekaih...
.
Regrann from @suzzanasalehan - Alhamdulillah.. terima kasih big boss #MAERA_SECRET sebab buat sales sempena #RamadhanRaya .
Jom semua pakat2 cuci mata sementara sales berlangsung ni.. rugi la hampa semua x ambik peluang..
.
Sampai bile? Haaa agen2 pun xpasti kene tunggu big boss umum kan nnt.. jadi sementara tu jom ambik peluang shopping barang #maera_secret ya.. .
Untuk keterangan lanjut jangan malu jangan segan mai la whatsApp ciksue..
www.wasap.my/60163551231
.
#sayaagenrasmimaerasecret #salesRamadhanRaya #maerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual - #regrann

Jom pi pos laju
Huhu second last puasa kerja belum settle..
Lps ni pulun kemaih umah lakkk adoii sempat ka?? Sat lagi lepaih maghrib baru kuar berbuka.. en husband minta kite blnje chicken rice shop kat mp.. alolorr cian dia.. .
#aidijuma #aidijumascarfootd #aidijumalovers #maera_secret #maerasecret #liptherapy #lipbalmmadu

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin
Dari "Suzzana Salehan Resources"(SSR)
.
SSR - untuk urusan akaun akan bercuti selama seminggu. Utk pertanyaan blh whatsApp ciksue ya..
SSR - untuk produk maera secret masih berjalan ya.. blh whatsApp utk berurusan.. Promo masih berjalan hingga raya 3 jadi blh book barang sehingga raya ke3 ya.. .
Pada yang balik cuti beraya selamat pulang beraya, hati2 memandu ya...
.
#freelanceaccount #freelanceaccountant #myjourneyasfreelanceaccountant #maera_secret #maerasecret #sayaagenrasmimaerasecret

Teman nek yam & pakngah mimi sooooppingggggg hehe
#aidijuma #aidijumalovers #MAERA_SECRET #maera_secret #maerasecret

Assalamualaikum.. Sales untuk #MAERA_SECRET #RamadhanRaya masih berlangsung ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โคโค
.
Mama ciksue pun join sales ni.. siap beli 2 lagi lip therapy.. ha hat tudung @aidijuma tu special gift utk mama ciksue..
.
Jom tgk apa kebaikkan lip therapy๐Ÿ‘‡
.
LIP THERAPY
.
๐Ÿ‘‰Bahan utama lemon,vit c,pudina
๐Ÿ‘‰Lemon mencerahkan bibir yg hitam
๐Ÿ‘‰Melembutkan bibir yg kasar
๐Ÿ‘‰Melembabkan bibir yg kering
๐Ÿ‘‰Menyihatkan bibir yg tidak sihat
๐Ÿ‘‰Mengurangkan risiko pengelupasan kulit bibir
๐Ÿ‘‰Menyejukkan dan merehatkan bibir
๐Ÿ‘‰Tiada warna
๐Ÿ‘‰Homemade tanpa kimia merbahaya
.
RM16 exc pos (promo price RM13)
Ha cepat grab.. rugi la kalau x grab.. jimat RM3 hokehhh .
Berminat?? Sebarang pertanyaan??
Ok whatsApp ciksue lekaihhhh
www.wasap.my/60163551231
.
#maerasecret #maera_secret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual
#sayaagenrasmimaerasecret #salesRamadhanRaya

Jom cantik di pagi raya dengan produk HOMEMADE ! ๐Ÿ˜
bibir sihat dan cantik dengan #maerasecret !
-
Jom order, sekarang tgh ada PROMOSI RAMADHANRAYA ! Rugi kalau x cuba ! CEPAT sebelum promosi tamat ! -
CHUBBY JELLYTINT RM17
GIANT LIPSCRUB RM16
MINI LIPSCRUB RM7
LIPBALM MADU RM11
-
ws 014-3857420 ! ๐ŸŒท

#lipcarehomemade #liptint #lipbalm #liptintcantikts

Jom cantik di pagi raya dengan produk HOMEMADE ! ๐Ÿ˜
bibir sihat dan cantik dengan #maerasecret !
-
Jom order, sekarang tgh ada PROMOSI RAMADHANRAYA ! Rugi kalau x cuba ! CEPAT sebelum promosi tamat ! -
CHUBBY JELLYTINT RM17
GIANT LIPSCRUB RM16
MINI LIPSCRUB RM7
LIPBALM MADU RM11
-
ws 014-3857420 ! ๐ŸŒท

#lipcarehomemade #liptint #lipbalm #liptintcantik

terima kasih customer beli lipcare #maerasecret..๐Ÿ’‹ lipcare maera secret ni ada promo tau sekarang ni ๐Ÿ˜ฑ harga semua murah sampai potong kaki ๐Ÿ˜œ
.
Lipscrub RM7
Lipbalm RM11
Giant Lipscrub RM16
Jellytint RM17
.
#maerasecretselangor #liptint #jellytint #lipbalm #lipbalmmurah #lipscrub #viral #sabakbernam #sungaibesar #selangor

sedapnya tengok madu puasa2 ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
bagi yg tak tau lagi,kami ada letak madu lebah dalam lipbalm madu & lipscrub kami tau..
tau tak apa kebaikan madu untuk bibir?
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿฏ๐Ÿ MEMERAHKAN BIBIR
๐Ÿฏ๐Ÿ MENCANTIKKAN STRUKTUR BIBIR
๐Ÿฏ๐Ÿ MELEMBABKAN BIBIR
๐Ÿฏ๐Ÿ MENYIHATKAN BIBIR
๐Ÿฏ๐Ÿ MENGURANGKAN KEKERINGAN PADA BIBIR
.
so dok tunggu apa lagi? mai order mai..syg ler jaga muka jaga badan tiba2 bibir hitam merekah ๐Ÿ™‰
.
๐Ÿ’–01133301295๐Ÿ’–
๐Ÿ’–01136024128๐Ÿ’–
#jomrawatbibiaq
#maerasecret
#agentsah

see... ramai yg repeat order taw produk #maerasecret nie ! ๐Ÿ˜˜
terus terang cakap, lipbalm dgn lipscrub dia bagus sangat ! highly recommended utk yg bibir selalu kering ! it works taw ! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
jom try ! ws fatin 014-3857420 ! ๐ŸŒธ

Jellytint by #MAERASECRET
skrg tgh harga promo tw !
cepat2 ws fatin ! ๐Ÿ˜˜

Ramai yang dah terpengaruh terok dengan chubby jellytint by MAERA SECRET nih weii

Dengan aku sekali terpengaruh wei , jatuh hati ulam jantung dengan chubby jellytint nih gambaq last sekali tu aku punya stok wei . Sambil aku pakai sambil aku jual , hampa ja ka yang nak bibiaq lawa , aku pun nak gak bibiaq lawa๐Ÿ˜

Pssstt MAERA SECRET tengah buat promo sakan nih hah , meh la beli grab sebotol dua ka kan . Sementara depa ada buat sale sakan nih elok grab weii , boleh buat stock sampai raya hihihi tahan lama weii kalau beli had chubby jellytint seriuss talk . Takcaya mai la beli wei

Meh dm,ws atau boleh ja kalau nak telegram
๐Ÿ‘‘01133301295๐Ÿ‘‘
๐Ÿ‘‘01136024128๐Ÿ‘‘
#chubbyjellytint
#maerasecret
#agentsah

Alhamdulillah.. terima kasih big boss #MAERA_SECRET sebab buat sales sempena #RamadhanRaya .
Jom semua pakat2 cuci mata sementara sales berlangsung ni.. rugi la hampa semua x ambik peluang..
.
Sampai bile? Haaa agen2 pun xpasti kene tunggu big boss umum kan nnt.. jadi sementara tu jom ambik peluang shopping barang #maera_secret ya.. .
Untuk keterangan lanjut jangan malu jangan segan mai la whatsApp ciksue..
www.wasap.my/60163551231
.
#sayaagenrasmimaerasecret #salesRamadhanRaya #maerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual - #regrann

Alhamdulillah.. terima kasih big boss #MAERA_SECRET sebab buat sales sempena #RamadhanRaya .
Jom semua pakat2 cuci mata sementara sales berlangsung ni.. rugi la hampa semua x ambik peluang..
.
Sampai bile? Haaa agen2 pun xpasti kene tunggu big boss umum kan nnt.. jadi sementara tu jom ambik peluang shopping barang #maera_secret ya.. .
Untuk keterangan lanjut jangan malu jangan segan mai la whatsApp ciksue..
www.wasap.my/60163551231
.
#sayaagenrasmimaerasecret #salesRamadhanRaya #maerasecret #sayapakaisayajual #sayapakaidansayajual

customer repeat order lagi lepas lipbalm dia dah habis..
lipbalm madu skrg ada PROMOSI RamadhanRaya tau...tinggal RM11 ja satu.tak beli sekarang,hampa rugii ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
#lipbalm #lipbalmmurah #viral #maerasecretselangor #maerasecret #sabakbernam #sungaibesar #politekniksultanidrisshah #kuis

SALE ! SALE ! SALE !
PROMOSI RamadhanRaya mai dahhhhhh !!.
.
#maerasecret #promosiramadhanraya #lipcarehomemade #skincarehomemade #agentmaerasecret

Most Popular Instagram Hashtags