#madubayukelulutgombak

MOST RECENT

Tertengokk lagiii😂

Ha!!! Kan dah kata.

Kau... Tgk la che ta dok holiday, sempat lagi promote bisnes.
Terinspirasi!

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#nilai
#usim
#bandarbarusalaktinggi
#bangi
#sepang
#madukeluluttunM
#tunmahathir
#malaysiabookofrecords
#cancerfightermalaysia

Makan kepok,
Terbatuk2
Ater jom la makan madu
Agar x rasa lesu 😆

Jom ikhtiar masalah kesihatan anda dengan Superfood Malaysia No.1 ini.
Lihat lebih banyak testimoni di
http://www.bayukelulut.com/text-testimonial/

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#nilai
#usim
#bandarbarusalaktinggi
#bangi
#sepang
#madukeluluttunM
#tunmahathir
#malaysiabookofrecords
#cancerfightermalaysia

Pagi2 anda dah memerut? Kalau ya, Tahniah... Usus anda sedang aktif. Kalau tak aktif... Anda perlu makan buah2, makan madu dan... Minum air secukupnya ye.

Have a nice day😍

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Happy deepavali to all my indian friends and my customers.

Have a nice day.

Love as always.

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Time2 cuti ni la kita boleh eratkan hubungan silaturrahim dengan keluarga kan. Tapi harini saya kerja😂

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

MADU KELULUT sudah dikenali ramai. Kanak2 suka, orang dewasa pun suka. Madu kelulut mempunyai rasa masam2 manis. Tak seperti madu lebah yang lain... Rasanya manis sahaja.
Kepada yang dah rasa memang akan terkejut dengan rasanya buat pertama Kali.
Madu kelulut sangat baik untuk
-menggantikan ANTIBIOTIK
-menggantikan ubat batuk dan selsema
-menggantikan ubat IBU hamil

Madu sangat baik untuk pesakit
-jantung
-kanser
-gastrik
-asma
-migraine
-batu karang
-demam denggi
-diabetes
-darah tinggi
-luka dalaman
-sakit perut
-senggugut
-bengkak elergi
-alahan

Anda ada masalah di atas atau mempunyai kenalan yang mempunyai masalah di atas..???
Ayuh cuba MADU BAYU KELULUT.

Madu BIMBINGAN DOKTOR
Madu BIMBINGAN MARDI
Madu EVEREST VIRAL
Madu LABORATORY TESTED
Madu PILIHAN ORANG JEPUN.

Apa tunggu lagi.... Rasai kehebatan dan kesegaran madu terbaik ini.

Hubungi ninda(Gombak)
www.wasap.my/60175110784/kelulut
nazrin (Sepang)
www.wasap.my/60173057643/kelulut
untuk urusan pembelian....😇💕
nikmati pembelian madu BAYU KELULUT serendah RM38.

Rujuk link Testimoni ini kepada yang berminat.
https://www.bayukelulut.com/text-testimonial/

P/S : sertai saya untuk menjadi Pengedar dengan keuntungan 15%-20%. Min order RM1000

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Malaysia fair is on. Yeaahhh.
Kat mana? Kat Tokyo😍😍😍. Jemput kemari ye siapa y berdekatan. Apa yang Menarik dengan MADU BAYU KELULUT? 🍯🍯BAYU KELULUT sudah menjadi perbualan ramai orang👨‍👩‍👧‍👧 kerana produknya mmg 💯 original dan diiktiraf ✔✔👍 sehingga telah mencatat nama dalam "THE MALAYSIA BOOK OF RECORDS".📚 BAYU KELULUT banyak menaikkan 🎉 nama Malaysia kerana juga diiktiraf sebagai produk Truly Asia🌏. Alhamdulillah.... ISTIMEWANYA LAGI BAYU KELULUT NI KERANA 🍯🍯👍 🎉1.logo halal JAKIM
🎉2.logo MARDI
🎉3.GMP 🎉4.MeSTI
🎉5.Malaysia Best
🎉6.KBioCorp
🎉7.QR Code
🎉8.Ladang terbaik 🎉9. Mempunyai sentuhan/kolaborasi pakar-pakar dari USM dan UNiMAP
🎉8.Mempunyai duta y berdedikasi dan hebat seperti Chef dan Ahli2 sukan Malaysia

Disebabkan info-info ilmiah Doktor2 Universiti di Malaysia, nama BAYU KELULUT tersenarai sebagai produk premium.

TERBARU pada JULAI 2017.. Dr dari Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) telah MEMILIH utk membeli 40kg Bayu Kelulut utk tujuan kajian mereka.

Apa tunggu lagi.... Rasai kehebatan dan kesegaran madu terbaik ini.

Hubungi ninda(Gombak)
www.wasap.my/60175110784/kelulut
atau
nazrin (Sepang)
www.wasap.my/60173057643/kelulut
untuk urusan pembelian....😇💕
nikmati pembelian madu BAYU KELULUT serendah RM38.

Rujuk link Testimoni ini kepada yang berminat.
https://www.bayukelulut.com/text-testimonial/

P/S : sertai saya untuk menjadi Pengedar dengan keuntungan 15%-20%. Min order RM1000

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Secara teorinya, tubuh manusia memberi reaksi pada kesan penyejukan dengan mengumpulkan semua darah yang panas ke bahagian teras badan untuk menghimpunkan khasiat sekali gus melindungi organ-organ penting. Ketika itulah hormon dihasilkan dan kemudian disebarkan semula ke seluruh bahagian tubuh apabila salur darah yang sejuk mencairkan darah bagi memudahkan peredaran hingga ke lapisan kulit.

Dalam kajian yang dijalankan di Thrombosis Research Institute, London mendapati bahawa amalan mandi air sejuk boleh meninggalkan kesan yang dramatik termasuk memperbaiki penghasilan hormon seks yang membantu memulih tenaga lelaki dan kesuburan wanita.

Selain itu, ia juga boleh memberi tenaga kepada mereka yang mengalami sindrom letih yang teruk, mengurangkan kes serangan jantung dan strok (kerana ia melancarkan peredaran darah), serta meningkatkan paras sel darah putih.

Takut air sejuk??? Saya pun. Haha... Nak mandi air sejuk ni saya fikir 4,5,6,7 kali baru mandi😂. Tp pkul 6pagi kebawah org kata air kolah xsejuk. Buat2 la mandi mcm biasa💃

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Selamat pagi semua... Harini dah kelulut ke blm? Pagi2 housemate dah kne sengat dgn Lebah. Adoiilaaa... Bertabah la. Jgn marah Lebah kelulut tau.
Lebah kelulut xd sengat😆

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Apa pendapat anda bila ditanya tentang santan?
Berlemak?
Kolestrol?
Berat badan naik?
Makanan xsihat?
Tak tak takkk... Ada banyak manfaat y santan ada. Paling best dia sedaaap😂.
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai santan? Klik link ini
http://m.utusan.com.my/rencana/forum/santan-kaya-khasiat-kesihatan-1.371390

Benar!
Ramai yang salah anggap dengan pemakanan y baik ni... Termasuklah madu.
Ada yang kata madu tak elok untuk penghidap diabetes.
Madu kelulut DIJAMIN tidak memudaratkan pesakit itu.
Malah!! Madu kelulut bertindak sebagai PEMBANTU KESIHATANNYA. Madu kelulut adalah makanan yang sangat baik, rendah sukros dan tinggi antioksida kepada pesakit diabetes.

Jangan biarkan diri anda terus bersama2 ketidaktahuan... Sayangi orang tersayang disekeliling anda.

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Luka dibadan kita nampak... Luka dihati... Siapa y tahu. Eceh😆. Jom ikhtiar masalah kesihatan anda dengan Superfood Malaysia No.1 ini.
Lihat lebih banyak testimoni di
http://www.bayukelulut.com/text-testimonial/

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#nilai
#usim
#bandarbarusalaktinggi
#bangi
#sepang
#madukeluluttunM
#tunmahathir
#malaysiabookofrecords
#cancerfightermalaysia

Terdapat kandungan antioksida dalam air lemon panas. Tapi sedap lagi air madu kelulut kan... He he he...
Mulakan hari anda dengan MADU BAYU KELULUT😆💃 I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Selamat pagi...
Salam obes.
Eh... Bukan... Maafkan saya.
Ooo best😅. He he, just for fun tau.
Jangan marah.. Muah muah😆

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Jangan mudah mengembangkan diri sehingga obesiti. Sekali terlajak... Anda dah ada anak2 lemak yang perlu diambil berat.
Yang penting, makan makanan yang sihat dannnn.... Jangan lupa bersenam tau. Biar panas2 sket bahagian berlemak tu.

Lemak banyak, kolestrol meningkattt... Alamakkk!. Saya sayang suami saya. Tiba2😂. I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Salam jumaat. Jangan lupa dtg awal ke masjid untuk solat jumaat ye.
Have a nice day everyone😊😆
I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

This is my customer from shopee.
Alhamdulillah harini pos 2 parcel ke customer..
Semoga customer saya mendapat kebaikan MADU BAYU KELULUT sepertimana yang saya dapat dan seperti ramai lagi orang di luar sana😊

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Ini adalah Testimoni daripada pengguna MADU BAYU KELULUT yang sihat daripada kanser tahap 4. Alhamdulillah, madu menjadi asbab kesembuhannya dengan izin Allah.

Jom ikhtiar masalah kesihatan anda dengan Superfood Malaysia No.1 ini.
Lihat lebih banyak testimoni di
http://www.bayukelulut.com/text-testimonial/

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#haji
#persiapanhaji
#tetamuallah
#hadiahhaji
#harirayahaji
#harirayakorban
#ibadahhaji
#ibadahkorban
#labbaikallah
#madukeluluttunM
#tunmahathir
#malaysiabookofrecords
#cancerfightermalaysia

Puuhh puhhh kat anakanda. Mungkin kita tak banyak baca surah penerang hati kat anak. Tapi boleh bagi madu yang baik untuk anak😊

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Malam ni malam jumaat. Jangan lupa baca Al-Quran tau. Jadikan madu sebagai makanan untuk anda refreshkan selalu diri anda. Setiap rumah perlu memiliki Madu sebagai makanan wajib seisi keluarga😊

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Most Popular Instagram Hashtags