#mackinzserumownbyrara

184 posts

TOP POSTS

SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
------------------------------------------------------------
BAHAN BAHAN UTAMA 💋
Bee venom
Propolis
vitamin C
vitamin E
royal jelly
.
.
Mackinz serum 30ml
RM45.00 tidak termasuk postage
Berminat ⁉️ jomm hubungi kami 📲
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Kalau dah MUA letops pun pakai , jom la kita pun pakai 😋 Seriously makeup akan lebih glow and flawless taw 😍❤️😘
.
JOM ORDER MACKINZ BOTOX SERUM .. RAA ADA BUAT FAST RUNNER AREA KL/PJ/BANGSAR/PANTAI DALAM (cas rm8-rm10) .. COD DAMANSARA DAMAI / SG BULOH 🛍❤️
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Masalah muka tak glowing ? Makeup base tak de ? Bekas jerawat banyak ? Muka kusam ? MACKINZ BOTOX SERUM mampu merawat 😍❤️👍🏻 serius buat pa nak tipu .. ra baru consistent sebulan .. mcm ni 👍🏻 ra bagi 😝❤️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Masih tercari cari based mekup yang sesuai ❓pakai itu kulit minyak ❓ pakai ini kulit kering ❓ dah cuba bermacam macam based mekup tapi masih tidak puas hati ❓
.
Ha meh sini sis nak suggestkan mackinzbotoxserum . Sangat sangat sesuai dijadikan based mekup .
.
mackinzbotoxserum juga melembabkan kulit wajah dan boleh blend dengann foundation . Kulit akan lebih soft & mekup akan smooth dan tidak crack .
.
mekup tahan lebih lama dan lebih flawless 😍
tak caya 😲😲 meh sini sis belanja gambar mua mua meletops yang dah gunakan mackinzbotoxserum as based mekup .
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ada orang tanya cepat berkesan ke mackinz serum nie ? Berapa lama kesan dia ?
.
OKAY MAI IOLS NAKK BAGITAU ,MACKIN SERUM MERAWAT KULIT WAJAH SO IA AKAN MENGAMBIL MASA MENGIKUT JENIS KULIT WAJAH KITA 😊
.
PALING CEPAT 7HARI✌🏻
.
Jangan risau sayang , bila kita menggunakan bahan semulajadi memang akan take time nakk berubah tapi Insyallah dijamin selamat . Tidak merosakkan kulit wajah , tidak melupas dan tidak merekah kulit wajah , jangan ambil tindakan cari skincare yang boleh buat kita ploless dalam masa 3 hari tapi akan menanggung akibat belakang hari . Biar lambat asal selamat betul tak💕
.
.
Nakk order ⁉️
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

tekstur mackinz serum botox memang sangat pekat ! kita gunakan bahan semula jadi untuk hasilkan serum yang terbaik abad ini 🤤🤤
.
.
BAHAN BAHAN UTAMA MACKINZ BOTOX SERUM
Argireline15%
Leuphasyl
Liposome vitamin E
vitamin C
La Nina Moist
Gold 24k
Complex12hr
Glycosphere Retinol
Chamomile
pH 5.5
Argan Oil
24k gold
Extract Apple Stemcell
barbadensis (aloe vera extract)
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ramai yang mempunyai masalah jerawat bernanah , jerawat yang sangat mengerikan .
Masalah jerawat berpunca dari masalah kulit sensitif dengan permakanan , masalah kulit berminyak , masalah alah dengan skincare yang mempunyai bahan merkuri yang tinggi , masalah kitaran haid tak sekata , masalah persekitaran yang berdebu asap dan kotor . .
.
Jadi mackinz serum bertindak merawat kulit , melindungi kulit dan melembabkan kulit . Perlu konsisten agar dapat keberkesanan dalam jangka yang cepat 👍🏿👍🏿
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Woahhhh customer suka sampai nak repeat lagi .. kulit pun makin cerah & pinkish gitu.. 🍯🐝
.
yang ni dia pakai trial set 10ml berharga RM20 .. now kita dh ada new packaging 30ml berharga RM45 sangat sangat berbaloi dan jimat okay🍯
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
RA ADA SEDIAKAN PERKHIDMATAN FAST RUNNER AND POSLAJU
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

RAWAT KULIT BERMASALAH DGN HANYA SAPUAN MACKINZBOTOXSERUM 🌹
.
Nak merawat kulit bermasalah seluruh badan termasuk muka, tak perlu cucuk tak perlu beli produk mahal mahal , tak perlu pergi spa untuk rawat kulit . Insyallah dengan MACKINZBOTOXSERUM boleh merawat kulit anda dengan lebih baik dan selamat 😊
.
Jom guna MACKINZBOTOXSERUM ‼️
100% selamat & halal . Tiada bahan merkuri dan sah di bawa solat . .
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

MOST RECENT

Mackinzbotoxserum yang menjadi viral dan kegilaan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah ‼️‼️ SERUM YANG MENGANDUNGI VITAMIN C & E
sangat sangat membantu dalam merawat masalah seperti 👇🏽👇🏽👇🏽
.
1. Parut
2. Liang pori terbuka
3. Kulit wajah yang rosak akibat salah guna kosmetik
4. Jeragat pada kulit
5. Tona kulit tak sekata
6. Kulit kusam
.
anda perlu cuba dan rasai sendiri kehebatan mackinzbotoxserum 😘😘 HARGA ASAL RM45 sm / RM50 ss
Now save rm2
HARGA PROMOSI RM43 sm / RM48 ss
.
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah malam ni nak COD 10botol untuk new agent ra .. jom join #teamrara
.
Nak buat business kene ada modal bru dapat untung .. Modal sikit ❓ra ada choice utk korang .. modal serendah RM200 shj😍👍🏻
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

korang now MBS ada kelulusan KKM taw .. korang boleh cek kat website .. meh ra share sikit pasal MBS :-
.
KENAPA PERLU CUBA MACKINZBOTOXSERUM ?
📌 boleh mix dengan mana mana skincare
📌 mudah menyerap ke dalam kulit
📌 tidak melekit
📌 tidak melupaskan kulit
📌 tekstur water based
📌 effect glowing & kulit menjadi lembut
📌 tidak mempunyai bahan kimia
📌 merawat hingga ke dalam kulit
📌 kesan seawal 7 hari
📌 boleh digunakan sebagai based mekup
📌 ibu mengandung digalakkan menggunakan
📌 lelaki & perempun boleh pakai
📌mesra wudhu
📌 sesuai untuk pelbagai jenis masalah kulit
📌 mempunyai kelulusan KKM ( NOT170307912K )
.
Nak order❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Seee ramai pengguna MACKINZ BOTOX SERUM dah join jadi agent taw .. bila dah try and dah rasa perubahan baru korang percaya yang MACKINZ BOTOX SERUM adalah serum terbaik no 1 😍👍🏻
.
Nak order ❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
BERMINAT NAK JADI AGENT❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Assalamualaikum ..
.
.
Dari agent now raa dah upgrade STOKIS untuk MACKINZ BOTOX SERUM area KL.. kenapa ra upgrade stokis ❓sebab MACKINZ BOTOX SERUM laku habis and serum paling laris abad ini 😍👍🏻and ra mencari agent untuk MBS .. hanya yg betul betul berminat / bersungguh yang layak untuk cari duit extra..
.
.
BERMINAT ? KOMEN YES!
atau whatsapp 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

BEAUTY SOAP CLEANSER🌹
.
🌸Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Mengecut serta mematikan jerawat
.
MACKINZ BOTOX SERUM 💕
.
💄merawat kulit
💄mengurangkan jerawat dan jeragat
💄 melembabkan kulit wajah
💄 mencerahkan kulit wajah
💄 mengecilkan liang liang pori
💄 Anti-penuaan
💄 effect glowing & flawless semulajadi
.
Hanya dengan RM80 dah boleh dapat kulit yang cantik ❗️
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah jerawat kecut ❗️muka x merah lagi❗️ kulit tak kusam dah macam sebelum ni❗️paling best bila pakai make up muka tak berkecapuk okay❗️
.
Nak order ❓
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Most Popular Instagram Hashtags