[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mackinzserumkl

197 posts

TOP POSTS

SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
------------------------------------------------------------
BAHAN BAHAN UTAMA 💋
Bee venom
Propolis
vitamin C
vitamin E
royal jelly
.
.
Mackinz serum 30ml
RM45.00 tidak termasuk postage
Berminat ⁉️ jomm hubungi kami 📲
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Woahhhh customer suka sampai nak repeat lagi .. kulit pun makin cerah & pinkish gitu.. 🍯🐝
.
yang ni dia pakai trial set 10ml berharga RM20 .. now kita dh ada new packaging 30ml berharga RM45 sangat sangat berbaloi dan jimat okay🍯
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
RA ADA SEDIAKAN PERKHIDMATAN FAST RUNNER AND POSLAJU
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Masalah muka tak glowing ? Makeup base tak de ? Bekas jerawat banyak ? Muka kusam ? MACKINZ BOTOX SERUM mampu merawat 😍❤️👍🏻 serius buat pa nak tipu .. ra baru consistent sebulan .. mcm ni 👍🏻 ra bagi 😝❤️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Kalau dah MUA letops pun pakai , jom la kita pun pakai 😋 Seriously makeup akan lebih glow and flawless taw 😍❤️😘
.
JOM ORDER MACKINZ BOTOX SERUM .. RAA ADA BUAT FAST RUNNER AREA KL/PJ/BANGSAR/PANTAI DALAM (cas rm8-rm10) .. COD DAMANSARA DAMAI / SG BULOH 🛍❤️
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

tekstur mackinz serum botox memang sangat pekat ! kita gunakan bahan semula jadi untuk hasilkan serum yang terbaik abad ini 🤤🤤
.
.
BAHAN BAHAN UTAMA MACKINZ BOTOX SERUM
Argireline15%
Leuphasyl
Liposome vitamin E
vitamin C
La Nina Moist
Gold 24k
Complex12hr
Glycosphere Retinol
Chamomile
pH 5.5
Argan Oil
24k gold
Extract Apple Stemcell
barbadensis (aloe vera extract)
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ada orang tanya cepat berkesan ke mackinz serum nie ? Berapa lama kesan dia ?
.
OKAY MAI IOLS NAKK BAGITAU ,MACKIN SERUM MERAWAT KULIT WAJAH SO IA AKAN MENGAMBIL MASA MENGIKUT JENIS KULIT WAJAH KITA 😊
.
PALING CEPAT 7HARI✌🏻
.
Jangan risau sayang , bila kita menggunakan bahan semulajadi memang akan take time nakk berubah tapi Insyallah dijamin selamat . Tidak merosakkan kulit wajah , tidak melupas dan tidak merekah kulit wajah , jangan ambil tindakan cari skincare yang boleh buat kita ploless dalam masa 3 hari tapi akan menanggung akibat belakang hari . Biar lambat asal selamat betul tak💕
.
.
Nakk order ⁉️
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ramai yang mempunyai masalah jerawat bernanah , jerawat yang sangat mengerikan .
Masalah jerawat berpunca dari masalah kulit sensitif dengan permakanan , masalah kulit berminyak , masalah alah dengan skincare yang mempunyai bahan merkuri yang tinggi , masalah kitaran haid tak sekata , masalah persekitaran yang berdebu asap dan kotor . .
.
Jadi mackinz serum bertindak merawat kulit , melindungi kulit dan melembabkan kulit . Perlu konsisten agar dapat keberkesanan dalam jangka yang cepat 👍🏿👍🏿
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Hye oulsssss mana yang nak COD tu kita datang petang ni atau esok yeaaa .. Thankyou💕 pada yang beli 😍❤️
.
JOM ORDER MACKINZ BOTOX SERUM .. RAA ADA BUAT FAST RUNNER AREA KL (cas rm8-rm10) .. COD DAMANSARA DAMAI / SG BULOH 🛍❤️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

MOST RECENT

Mackinzbotoxserum yang menjadi viral dan kegilaan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah ‼️‼️ SERUM YANG MENGANDUNGI VITAMIN C & E
sangat sangat membantu dalam merawat masalah seperti 👇🏽👇🏽👇🏽
.
1. Parut
2. Liang pori terbuka
3. Kulit wajah yang rosak akibat salah guna kosmetik
4. Jeragat pada kulit
5. Tona kulit tak sekata
6. Kulit kusam
.
anda perlu cuba dan rasai sendiri kehebatan mackinzbotoxserum 😘😘 HARGA ASAL RM45 sm / RM50 ss
Now save rm2
HARGA PROMOSI RM43 sm / RM48 ss
.
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah malam ni nak COD 10botol untuk new agent ra .. jom join #teamrara
.
Nak buat business kene ada modal bru dapat untung .. Modal sikit ❓ra ada choice utk korang .. modal serendah RM200 shj😍👍🏻
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

korang now MBS ada kelulusan KKM taw .. korang boleh cek kat website .. meh ra share sikit pasal MBS :-
.
KENAPA PERLU CUBA MACKINZBOTOXSERUM ?
📌 boleh mix dengan mana mana skincare
📌 mudah menyerap ke dalam kulit
📌 tidak melekit
📌 tidak melupaskan kulit
📌 tekstur water based
📌 effect glowing & kulit menjadi lembut
📌 tidak mempunyai bahan kimia
📌 merawat hingga ke dalam kulit
📌 kesan seawal 7 hari
📌 boleh digunakan sebagai based mekup
📌 ibu mengandung digalakkan menggunakan
📌 lelaki & perempun boleh pakai
📌mesra wudhu
📌 sesuai untuk pelbagai jenis masalah kulit
📌 mempunyai kelulusan KKM ( NOT170307912K )
.
Nak order❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Seee ramai pengguna MACKINZ BOTOX SERUM dah join jadi agent taw .. bila dah try and dah rasa perubahan baru korang percaya yang MACKINZ BOTOX SERUM adalah serum terbaik no 1 😍👍🏻
.
Nak order ❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
BERMINAT NAK JADI AGENT❓
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Assalamualaikum ..
.
.
Dari agent now raa dah upgrade STOKIS untuk MACKINZ BOTOX SERUM area KL.. kenapa ra upgrade stokis ❓sebab MACKINZ BOTOX SERUM laku habis and serum paling laris abad ini 😍👍🏻and ra mencari agent untuk MBS .. hanya yg betul betul berminat / bersungguh yang layak untuk cari duit extra..
.
.
BERMINAT ? KOMEN YES!
atau whatsapp 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

BEAUTY SOAP CLEANSER🌹
.
🌸Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
🌸Membuang sel-sel kulit mati
🌸Mengecut serta mematikan jerawat
.
MACKINZ BOTOX SERUM 💕
.
💄merawat kulit
💄mengurangkan jerawat dan jeragat
💄 melembabkan kulit wajah
💄 mencerahkan kulit wajah
💄 mengecilkan liang liang pori
💄 Anti-penuaan
💄 effect glowing & flawless semulajadi
.
Hanya dengan RM80 dah boleh dapat kulit yang cantik ❗️
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah jerawat kecut ❗️muka x merah lagi❗️ kulit tak kusam dah macam sebelum ni❗️paling best bila pakai make up muka tak berkecapuk okay❗️
.
Nak order ❓
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah
.
SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
----------------------------------------
BAHAN BAHAN UTAMA 💋
Bee venom
Propolis
vitamin C
vitamin E
royal jelly
.
.
Mackinz serum 30ml
RM45.00 tidak termasuk postage
Berminat ⁉️ jomm hubungi kami 📲
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah muka berseri seri pakai MACKINZ BOTOX SERUM .. tak kusam dah sampai kawan kawan tegur 😍👍🏻
.
KENAPA ANDA PERLU CUBA MACKINZBOTOXSERUM ⁉️ ✔ Kesan sepantas 7 hari 🤗
✔ Serapan PANTAS kurang dari 1 MINIT ✔ TIdak melekit & berminyak ✔ Menghilangkan kesan parut jerawat ✔ Produk SUPERJIMAT (tahan 1-2 bulan)
✔ 100% dari SUMBER ORGANIK DAN HALAL
✔ Diluluskan KKM ✔ Boleh digunakan sebagai based mekup .
Nak order ❓
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

MACKINZ BOTOX SERUM kalau guna as a base makeup mmg cantik taw .. sebab apa? Sebab muka akan glowing .. and lagi satu makeup korang tak berkecapuk pon taw .. sambil makeup sambil merawat muka 😍👍🏻alhamdulillah
.
Nak order❓
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

MACKINZ BOTOX SERUM kalau guna as a base makeup mmg cantik taw .. sebab apa? Sebab muka akan glowing .. and lagi satu makeup korang tak berkecapuk pon taw .. sambil makeup sambil merawat muka 😍👍🏻alhamdulillah
.
Nak order❓
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Tengah mencari Produk untuk masalah kulit ⁉️
Tengah mencari Produk tidak mempunyai bahan kimia ⁉️
Tengah mencari Produk mesra wudhu & halal ⁉️
.
Anda mempunyai masalah seperti di bawah 👇🏽👇🏽
.
👉 Berminyak
👉 Berjerawat
👉 Berjeragat 👉 Parut jerawat
👉 Kulit Kusam 👉 liang pori terbuka 👉 Whitehead / Blackhead
👉 Makeup Tidak Sekata .
Apa kata anda cuba MACKINBOTOXSERUM 💋
#serumviral2017
#fresh
#young
#flawlesskin
.
Hanya RM45.00 EXC POSTAGE
COD di kawasan
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

kulit terlalu sensitif ❓
Risau guna pelbagai produk makin menjadi jerawat / jeragat / ruam ruam dan parut ❓
Kulit rasa terlalu nipis dan bermasalah ❓
Langsung tak bole pakai mekup ❓
Kulit rasa gatal gatal ❓
.
- jomm gunakan mackinzbotoxserum ‼️
- Boleh merawat kulit dengan sebaik mungkin .
- boleh menjadikan kulit lebih soft dan fresh .
-tidak memberi kesan sampingan - kesan seawal 7 hari .
-boleh apply di tempat lain selain kulit wajah
Tak perlu tunggu lama lama kalau nakk dapatkan result yang gempakk 😱😱
.
Jomm ramai ramai viralkan mackinzbotoxserum 🌹
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693 .
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Masih tercari cari based mekup yang sesuai ❓pakai itu kulit minyak ❓ pakai ini kulit kering ❓ dah cuba bermacam macam based mekup tapi masih tidak puas hati ❓
.
Ha meh sini sis nak suggestkan mackinzbotoxserum . Sangat sangat sesuai dijadikan based mekup .
.
mackinzbotoxserum juga melembabkan kulit wajah dan boleh blend dengann foundation . Kulit akan lebih soft & mekup akan smooth dan tidak crack .
.
mekup tahan lebih lama dan lebih flawless 😍
tak caya 😲😲 meh sini sis belanja gambar mua mua meletops yang dah gunakan mackinzbotoxserum as based mekup .
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

kita tak daa feedback rekaan nahh semua memang original dari customer sendiri .
.
feedback dari customer yang dm mekkyn dekat ig , baru dua kali pakai kulit dah glowing . pipi dah jadi pinkk pinkk 😍
.
try sapu dekat rambut , rambut jadi lebih lembut . haa nie yang dikatakan serum serba boleh 😊😊
.
mackinzbotoxserum merawat kulit anda , jadi kalau ada masalah sapu jaa , insyallah boleh merawat kalau ada kerak kerakk basi atas kepala , Tumit merekah , kulit kering bersisik .Try mackinzbotoxserum , insyallah👍🏻
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Assalamualaikum hi semuaaa .
.
kepada semua pengguna mackinzbotoxserum , uols tak perlu risau yer , HQ sendiri dahh try test layor mackinzbotoxserum dekat api dann alhamdulillah tekstur memang langsung tak berubah . Warna bau dan rasa juga tak berubah . Korang boleh try sendiri .
.
Ramai cakap cara nie tak berguna pun , tapi kalau kita cuba tak salah kan . Nie ujikaji kita try buat sendiri selain kita test lab . Mackinzbotoxserum memang tidak mempunyai bahan merkuri so korang takyah was was / risau . Mackinzbotoxserum takkan merosakkan kulit wajah anda bahkan akan merawat hingga ke dalam .
.
⛔️gambar menunjukkan bahan bahan yang kita gunakan untuk hasilkan mackinzbotoxserum yer . 100% halal dan selamat digunakan . Tak perlulah nakk buat ujikaji serum X or Y untuk menunjukkan perbezaan kann . Cukupla kita test mackinzbotoxserum sahaja sebab di sini kita bukan nak tunjuk perbezaan serum tue tak okay serum nie tak okay . Cuma kita nak tunjuk mackinzbotoxserum memang takk mempunyai bahan terlarang yer 😘😘
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ada masalah kulit bersisik ???? Ee geli lahh muka dah lawa kaki tangan pulakk nampakk teruk 😅😅
.
Tipu lahh kalau ada manusia perfect kan ? At least kita cubalah merawat & mengubati masalah .
.
Jomm lahh guna mackinzbotoxserum , insyallah hanya denhan sekali sapuan boleh selesaikan masalah kulit . Bukan muka ja boleh flawless , kulit kaki tangan pun boleh di rawat 😊
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Woahhhh muka tak berkecapur pon .. 😍👍🏻
.
SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM102 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

ANYONE ADA TAK YANG TAK SUKA PAKAI CREAM MUKA ???????
.
haa meh ra suggest Clenaser Tati Skincare and Serum Mackinz ni .. Set ni sesuai sangat untuk orang yang tak suka pakai cream lekit lekit and buat muka berminyak ! and Set ni sesuai utk org yg malas nak pakai banyak bende .. Set ni sangat simple cuci muka then pakai serum dh boleh siap terus !! MUDAH kan korang ?
.
For your info Serum Mackinz ni akan merawat muka korang 1001 masalah taw !
.
MACKINZ BOTOX SERUM RM45
TATI SKINCARE Cleanser RM35
.
jom order whatsapp ra to number 017-3171693 ..
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Repeat dua botol .. alhamdulillah..
.
SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM102 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍
.
Rm102 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Repeat order sampai 2 botol .. puas hati sangat katanya .. alhamdulillah..
.
Mackinz Serum🌼
Harga 👉🏻 RM45 (30ml)
🌼Tahan 4-5 minggu bengantung pada cara pemakaian
Postage RM8(sm) RM15(ss)
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Alhamdulillah customer preggy pakai cik jerawat tak keluar dah .. hubby sapu kat eyebag pon makin kurang ..
.
HAII AGENT Kuala lumpur, Bangsar , Damansara Damai , Sg buloh 🙋🏻 #Ownbyrara
.
berminat untuk order #MACKINZBOTOXSERUM? .
RM45 + RM8 POSTAGE 💕💕
30ML (tahan 1-2bulan)
FAST RUNNER DAPAT HARI NI JUGAK
Charge RM8-RM10
.
POSTAGE SELURUH M'SIA
.
http://www.wasap.my/60173171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

ANYONE ADA TAK YANG TAK SUKA PAKAI CREAM MUKA ???????
.
haa meh ra suggest Clenaser Tati Skincare and Serum Mackinz ni .. Set ni sesuai sangat untuk orang yang tak suka pakai cream lekit lekit and buat muka berminyak ! and Set ni sesuai utk org yg malas nak pakai banyak bende .. Set ni sangat simple cuci muka then pakai serum dh boleh siap terus !! MUDAH kan korang ?
.
For your info Serum Mackinz ni akan merawat muka korang 1001 masalah taw !
.
MACKINZ BOTOX SERUM RM45
TATI SKINCARE Cleanser RM35
.
jom order whatsapp ra to number 017-3171693 ..
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz #tatiskincare #tatiskincarehq

ANYONE ADA TAK YANG TAK SUKA PAKAI CREAM MUKA ???????
.
haa meh ra suggest Clenaser Tati Skincare and Serum Mackinz ni .. Set ni sesuai sangat untuk orang yang tak suka pakai cream lekit lekit and buat muka berminyak ! and Set ni sesuai utk org yg malas nak pakai banyak bende .. Set ni sangat simple cuci muka then pakai serum dh boleh siap terus !! MUDAH kan korang ?
.
For your info Serum Mackinz ni akan merawat muka korang 1001 masalah taw !
.
MACKINZ BOTOX SERUM RM45
TATI SKINCARE Cleanser RM35
.
jom order whatsapp ra to number 017-3171693 ..
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz #tatiskincare #tatiskincarehq

5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA MACKINZBOTOXSERUM .
1. Mudah
* Tak payah pakai mekup berlebihan jika dengan natural beauty lebih baik .
.
2. Jimat
* Beli satu tahan smpai 2 bulan. Senang di bawa ! Mesra wudhu dan selamat digunakan . Dijamin halal 100 % .
.
3. Bahan pewangi
* kita menggunakan Extract Apple Stemcell untuk bau yang lebih umphhh dan rasa fresh waktu apply mackinzbotoxserum . .
4. Tekstur Ringan * Rasa macam x pakai apa2. Sapu2 terus resap. Semua mengandungi bahan bahan seperti vitamin C | vitamin E | royal jelly | propolis | botox | Argan Oil | 24kgold | epal .
5. Flawless
* Muka akan glowing. Makin lama pakai makin akan rasa result yang gempak ! Yakin dengan kulit sendiri .
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

NAK BELANJA FEEDBACK LAH .
.
mackinzbotoxserum memang terbaik lah 👍🏿
bukan hanya boleh menyelesaikan masalah kulit , tapi boleh jugak memberi kesan positif dalam diri pengguna .
.
Bila kulit dah lawa dah licin dah bersih , sapa tak happy kann 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️ jom tengok feedback meletop❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

PAGI PAGI FRESH LAGI NIE ,
NAK BELANJA FEEDBACK LAH .
.
mackinzbotoxserum memang terbaik lah 👍🏿
bukan hanya boleh menyelesaikan masalah kulit , tapi boleh jugak memberi kesan positif dalam diri pengguna .
.
Bila kulit dah lawa dah licin dah bersih , sapa tak happy ya dakk 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️ jom tengok feedback meletop❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Anda memiliki tekstur kulit yang dah lawa ? tapi mempunyai masalah kulit kusam dan sembam ? Rasa tona kulit tak sekata ??? mehhh sinii try mackinzbotoxserum 😘😘
.
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Before nakkk beli apa pun , please kenal pasti masalah kulit anda . Contoh berminyak or kering or what .
.
then , baru buat pemilihan nak beli produk apa yang sesuai untuk jenis kulit anda . Make sure tak silap pilih okay . Terutama sekali barang mekup / skincare .
.
so mackinzbotoxserum sesuai untuk semua jenis kulit tak ?? YES , ofcoss .
.
-mackinzbotoxserum berfungsi merawat masalah kulit anda , kesan seawal 7-14 hari mengikut tindakbalas kulit anda .
-untuk tekstur kulit yang sensitif , sila naturalkan dulu kulit wajah anda dengan cuci kulit anda menggunakan air kelapa muda tanpa campuran air gula .
-mackinzbotoxserum boleh dipakai dengan mana mana krim siang / malam .
.
Sekiranya anda sayang dengan skincare anda , tak perlu buang. Boleh pakai serum sebelum pakai krim siang / malam anda .
.
#mackinzbotoxserum
#fresh
#young
#flawlessskin
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Repeat customer alhamdulillah.. .
KHASIAT MACKINZBOTOXSERUM
--------------------------------------------------
💃🏽 merawat sel sel mati
💃🏽 mengurangkan jerawat dan jeragat
💃🏽 melembabkan kulit wajah
💃🏽 mencerahkan kulit wajah
💃🏽 mengecilkan liang liang pori
💃🏽 Anti-penuaan
💃🏽 effect glowing & flawless semulajadi
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ada orang tanya cepat berkesan ke mackinz serum nie ? Berapa lama kesan dia ?
.
OKAY MAI IOLS NAKK BAGITAHU ,MACKIN SERUM MERAWAT KULIT WAJAH SO IA AKAN MENGAMBIL MASA MENGIKUT JENIS KULIT WAJAH KITA 😊 .
.
PALING CEPAT 7HARI ✌🏾
.
Jangan risau sayang , bila kita menggunakan bahan semulajadi memang akan take time nakk berubah tapi Insyallah dijamin selamat . Tidak merosakkan kulit wajah , tidak melupas dan tidak merekah kulit wajah , jangan ambil tindakan cari skincare yang boleh buat kita ploless dalam masa 3 hari tapi akan menanggung akibat belakang hari . Biar lambat asal selamat ya dak 💕
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Most Popular Instagram Hashtags