#mackinzserumkl

197 posts

TOP POSTS

Kalau dah MUA letops pun pakai , jom la kita pun pakai 😋 Seriously makeup akan lebih glow and flawless taw 😍❤️😘
.
JOM ORDER MACKINZ BOTOX SERUM .. RAA ADA BUAT FAST RUNNER AREA KL/PJ/BANGSAR/PANTAI DALAM (cas rm8-rm10) .. COD DAMANSARA DAMAI / SG BULOH 🛍❤️
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

SERUM TERBAIK ABAD INI 💕
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori •Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi .
.
------------------------------------------------------------
BAHAN BAHAN UTAMA 💋
Bee venom
Propolis
vitamin C
vitamin E
royal jelly
.
.
Mackinz serum 30ml
RM45.00 tidak termasuk postage
Berminat ⁉️ jomm hubungi kami 📲
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Masalah muka tak glowing ? Makeup base tak de ? Bekas jerawat banyak ? Muka kusam ? MACKINZ BOTOX SERUM mampu merawat 😍❤️👍🏻 serius buat pa nak tipu .. ra baru consistent sebulan .. mcm ni 👍🏻 ra bagi 😝❤️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Woahhhh customer suka sampai nak repeat lagi .. kulit pun makin cerah & pinkish gitu.. 🍯🐝
.
yang ni dia pakai trial set 10ml berharga RM20 .. now kita dh ada new packaging 30ml berharga RM45 sangat sangat berbaloi dan jimat okay🍯
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
RA ADA SEDIAKAN PERKHIDMATAN FAST RUNNER AND POSLAJU
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ada orang tanya cepat berkesan ke mackinz serum nie ? Berapa lama kesan dia ?
.
OKAY MAI IOLS NAKK BAGITAU ,MACKIN SERUM MERAWAT KULIT WAJAH SO IA AKAN MENGAMBIL MASA MENGIKUT JENIS KULIT WAJAH KITA 😊
.
PALING CEPAT 7HARI✌🏻
.
Jangan risau sayang , bila kita menggunakan bahan semulajadi memang akan take time nakk berubah tapi Insyallah dijamin selamat . Tidak merosakkan kulit wajah , tidak melupas dan tidak merekah kulit wajah , jangan ambil tindakan cari skincare yang boleh buat kita ploless dalam masa 3 hari tapi akan menanggung akibat belakang hari . Biar lambat asal selamat betul tak💕
.
.
Nakk order ⁉️
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

tekstur mackinz serum botox memang sangat pekat ! kita gunakan bahan semula jadi untuk hasilkan serum yang terbaik abad ini 🤤🤤
.
.
BAHAN BAHAN UTAMA MACKINZ BOTOX SERUM
Argireline15%
Leuphasyl
Liposome vitamin E
vitamin C
La Nina Moist
Gold 24k
Complex12hr
Glycosphere Retinol
Chamomile
pH 5.5
Argan Oil
24k gold
Extract Apple Stemcell
barbadensis (aloe vera extract)
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Ramai yang mempunyai masalah jerawat bernanah , jerawat yang sangat mengerikan .
Masalah jerawat berpunca dari masalah kulit sensitif dengan permakanan , masalah kulit berminyak , masalah alah dengan skincare yang mempunyai bahan merkuri yang tinggi , masalah kitaran haid tak sekata , masalah persekitaran yang berdebu asap dan kotor . .
.
Jadi mackinz serum bertindak merawat kulit , melindungi kulit dan melembabkan kulit . Perlu konsisten agar dapat keberkesanan dalam jangka yang cepat 👍🏿👍🏿
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

RAWAT KULIT BERMASALAH DGN HANYA SAPUAN MACKINZBOTOXSERUM 🌹
.
Nak merawat kulit bermasalah seluruh badan termasuk muka, tak perlu cucuk tak perlu beli produk mahal mahal , tak perlu pergi spa untuk rawat kulit . Insyallah dengan MACKINZBOTOXSERUM boleh merawat kulit anda dengan lebih baik dan selamat 😊
.
Jom guna MACKINZBOTOXSERUM ‼️
100% selamat & halal . Tiada bahan merkuri dan sah di bawa solat . .
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Apply Mackinz je taw .. nak muka glowing ? Jom sapu Mackinz Serum kat muka ..
.
•merawat kulit
•mengurangkan jerawat dan jeragat
•melembabkan kulit wajah
•mencerahkan kulit wajah
•mengecilkan liang liang pori
•Anti-penuaan
•effect glowing & flawless semulajadi
.
Mackinz Serum🌼
.
Harga lama 👉🏻 RM20 (10ml)
Harga baru 👉🏻 RM45 (30ml)
Pek besar JIMAT RM15‼️
.
Postage RM8(sm) RM15(ss)
.
RA ADA SEDIAKAN PERKHIDMATAN FAST RUNNER AND POSLAJU
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

MOST RECENT

Mackinzbotoxserum yang menjadi viral dan kegilaan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah ‼️‼️ SERUM YANG MENGANDUNGI VITAMIN C & E
sangat sangat membantu dalam merawat masalah seperti 👇🏽👇🏽👇🏽
.
1. Parut
2. Liang pori terbuka
3. Kulit wajah yang rosak akibat salah guna kosmetik
4. Jeragat pada kulit
5. Tona kulit tak sekata
6. Kulit kusam
.
anda perlu cuba dan rasai sendiri kehebatan mackinzbotoxserum 😘😘 HARGA ASAL RM45 sm / RM50 ss
Now save rm2
HARGA PROMOSI RM43 sm / RM48 ss
.
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
WHATSAPP 017-3171693❗️
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. dengar cerita ramai baru balik dari vacation kan .. so tgn kaki mesti dah sunburn 😩.. SO JOM PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Set COMBO lagi ! Muka cantik ! Badan kaki tangan pon cantik taw ! Jom beli set COMBO jimat RM100 sahaja okay ❗️❗️❗️❗️ tak rugi lagi jimat ada laa 😍👍🏻
.
JOM AMALKAN SA IBU PUTIH .. PUTIH SELURUH BADAN TANPA PENGUNAAN UBAT💊❌ TANPA INJECTION 💉TANPA PENGELUPASAN!!!!!
.
MACKINZ BOTOX SERUM pula untuk muka lebih flawless and glowing tanpa makeup 😍 ada 1001 masalah boleh selesai dengan MBS ..
.
Rm100 exclude postage
.
WHATSAPP SEKARANG 017-3171693
.
#mackinz #mackinzserum #mackinzserumoriginal #mackinzserumkl #mackinzserumbangsar #mackinzserumdamansara #mackinzserumsgbuloh #mackinzserumownbyrara #sayajualserum #sayajualmackinzserum #ownbyrara #sayajualbeautyproduct #tatiskincare #tatiskincarekl #tatiskincarehq #ibuputihasli #ibuputihoriginal #bazarpaknil #mackinzHQ #Mackinz

Most Popular Instagram Hashtags