#mabklang

82 posts

TOP POSTS

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) .
.
.
.
Cara makan MAB sebagai SUPPLEMENT: ☀Makan sebiji sehari, pagi atau malam.
☀Seeloknya amalkan waktu makan yang konsisten.
☀MAB boleh dimakan dgn perut kosong kerana 100% natural bebas bahan kimia dan tidak akan mengganggu usus/perut.
☀Banyakkan minum air masak terutamanya pada 1-6 bulan pertama (tempoh healing crisis).
.
Cara makan MAB sebagai alat FAMILY PLANNING:
💝 Makan sebiji sehari pada waktu yang sama setiap hari.
💝Waktu makan hendaklah konsisten setiap hari. +/- 30minit.
💝Waktu makan hendaklah sekurang-kurangnya 2 jam sebelum bersama suami untuk memastikan MAB telah mula bertindakbalas.
💝Pastikan telah mendapat haid yang konsisten sebelum mengamalkan sebagai alat family planning.
💝Elakkan makanan/minuman yang bersifat 'sejuk' atau yg menggalakkan kesuburan seperti air kelapa, spirulina, kolagen, cuka epal, delima, soya, etc.
.
Pantang MAB :
⚠Jangan makan MAB bersama jamu-jamu atau herba-herba lain. Dikhuatiri badan akan menjadi terlalu panas.
⚠Ubat-ubatan atau supplement moden lain boleh diambil tetapi jarakkan waktu makan kira-kira 2 jam dari waktu makan MAB.
.
Order whatsapp 👇
Whatsapp 0109862335 .
#mabklang#
#pembekalmurah#
#kometikmurahbeautyshop#

Assalamualaikum..
.
Selamat berhujung minggu!
Moga hari ini lebih bermakna buat yang tersayang.
.
Mulakan hari dengan bismillah & senyuman paling indah. Moga hari ini lebih baik dari semalam. .
#mabklang
#mabaderclass
#weekend

Cod 2 mab hari ini di kpj shah alam siap bg tester tamarin coffee scrub lagi uolls..anda bagaimana pula?jangan tunggu lama2 jom jaga kesihatan dalaman kewanitaan kita...
#sayajualsayamakan
#mabshahalam
#mabklang

#janganlupafollowigsaya
@annuraliyah @annuraliyah

TQ dear..
.
K.za jual ya.
.
Post out Mon 10/3
Delivered Tue 11/3
.
#mabklang
#mabqueen
#terimakasih
#TeRAnggun

TQ Dear..Akk jual yea! :).
.
#MABklang
#Maajunanggunbistari

Assalamualaikum..
.
Selamat pagi!
.
Semoga yang membaca status ini kaya & berjaya dunia akhirat.
.
Aaminn..
.
#jomdhuha
#mabklang
#TeRAnggun
#emanetwork

MOST RECENT

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) .
.
.
.
Cara makan MAB sebagai SUPPLEMENT: ☀Makan sebiji sehari, pagi atau malam.
☀Seeloknya amalkan waktu makan yang konsisten.
☀MAB boleh dimakan dgn perut kosong kerana 100% natural bebas bahan kimia dan tidak akan mengganggu usus/perut.
☀Banyakkan minum air masak terutamanya pada 1-6 bulan pertama (tempoh healing crisis).
.
Cara makan MAB sebagai alat FAMILY PLANNING:
💝 Makan sebiji sehari pada waktu yang sama setiap hari.
💝Waktu makan hendaklah konsisten setiap hari. +/- 30minit.
💝Waktu makan hendaklah sekurang-kurangnya 2 jam sebelum bersama suami untuk memastikan MAB telah mula bertindakbalas.
💝Pastikan telah mendapat haid yang konsisten sebelum mengamalkan sebagai alat family planning.
💝Elakkan makanan/minuman yang bersifat 'sejuk' atau yg menggalakkan kesuburan seperti air kelapa, spirulina, kolagen, cuka epal, delima, soya, etc.
.
Pantang MAB :
⚠Jangan makan MAB bersama jamu-jamu atau herba-herba lain. Dikhuatiri badan akan menjadi terlalu panas.
⚠Ubat-ubatan atau supplement moden lain boleh diambil tetapi jarakkan waktu makan kira-kira 2 jam dari waktu makan MAB.
.
Order whatsapp 👇
Whatsapp 0109862335 .
#mabklang#
#pembekalmurah#
#kometikmurahbeautyshop#

Bila kaum suami terjebak!
.
😂😂😂 betul² magic!
Sonok bila shuben support biz wifey suri di rumah. Alhamdulillah 200 botol untuk stok sepanjang Ramadhan dan Aidilfitri yang bakal menjelang.
.
Mulanya cuma nak isi masa terluang sambil jaga anak dan tak nak putus stok sendiri. Dekat 2 tahun merancang dengan MAB. Tak sangka dapat jana income geli² 4 angka! InshaAllah sales tak tepu, repeat order tiap bulan.
.
Min 20 botol untuk permulaan.
Anda dapat FREE :-
√ online coaching biz di FB √ teknik closing
√ copy writing
√ Free virtual biz card
√ prospect targeting
.
Nak Kak Za bantu tambah side income?? Jom wasap laju²!!
.
wasap 01128077805
wasap 01128077805
wasap 01128077805
.
#mabklang #mabconsultant #agentmostwanted
#mabaderclass #mab #malaysia
#makeup #jubah #shawl #handsome #cantik #bajuanakmurah #baby #muslim #ttcsisters #inginhamil #family #planning #supermom #workingmom #tambahtenaga

Assalamualaikum..
.
Selamat berhujung minggu!
Moga hari ini lebih bermakna buat yang tersayang.
.
Mulakan hari dengan bismillah & senyuman paling indah. Moga hari ini lebih baik dari semalam. .
#mabklang
#mabaderclass
#weekend

Cod 2 mab hari ini di kpj shah alam siap bg tester tamarin coffee scrub lagi uolls..anda bagaimana pula?jangan tunggu lama2 jom jaga kesihatan dalaman kewanitaan kita...
#sayajualsayamakan
#mabshahalam
#mabklang

#janganlupafollowigsaya
@annuraliyah @annuraliyah

TQ dear..
.
K.za jual ya.
.
Post out Mon 10/3
Delivered Tue 11/3
.
#mabklang
#mabqueen
#terimakasih
#TeRAnggun

TQ Dear..
.
k.za jual ya :)
.
Alhamdulillah.
xde promo HQ pun mab queen
hakak repeat oder 5 botol #mab
.
InshaAllah, layanan bak permaisuri
hamba berikan. ;)
.
#mabaderclass
#TeRAnggun
#mabklang
#familyplanningherbsrm21
#ikhtiarzuriat

PERIOD TAK DATANG atau TAK TERATUR?? Tidak period = Tiada ovulation (tiada pelepasan telur)

Period tak regular/normal = wlupun telur ada, tapi tidak matang…Akhirnya gugur dari dinding rahim bersama darah haid, rahim xcukup kuat utk bekalkan oksigen dan besarkan benih.. Sebabnya? Toksin blocking nutrient untuk sampai ke telur. Bagaimana telur nak membesar bagai juara?? :'( Ada masalah begini?
Jom singkir detox & rawat rahim dengan #MAB.

w.app noris :0143658195
Konsultan & Pengamal MAB
#mabklang
#TeRAnggun
#mabaderclass

Assalamualaikum..
.
Selamat pagi!
.
Semoga yang membaca status ini kaya & berjaya dunia akhirat.
.
Aaminn..
.
#jomdhuha
#mabklang
#TeRAnggun
#emanetwork

PLANNING TABLET PALING SEDAP DI DUNIA!!
.
Tak lalu nak telan jamu?
Tak tahan bau maajun?
.
TAKDE hal lah.
MAB TABLET kan hadoo! ;)
.
Mab queen hakak siap #repeatoder.
Sedap mcm gula² stoberi.
khasiat sama mcm mab classic.
Berat menten hokeh!
Makin mantop, bertenaga.
tak risau dah nak planning.
.
Plus puera mirifica -
Amaran!!: bahan ini boleh akibatkan en shuben anda sinyum manjang :p
.
#mabklang #TeRAnggun
#kakza
#mabaderclass
#mabtablet
#perisastrawberry
#familyplanning
#planningalternativeherbs
#ttc #aturperiod #allinone

TQ dear. K.za jual ya!
.
Post out 10/3
Delivered 14/3 .
.
#mabklang
#mabclassic
#mabconsultant
#MarvelousanggunbistariFB
#maajunanggunbistari

ISNIN (3 April 2017)
.
Pengeposan akhir stock MAC.
Semoga selamat tiba ke pangkuan
permaisuri baru. .
.
Total 125 btl licinn!
Alhamdulillah. Syukur ya Allah..
Terima kasih mab queen ksygn..
Mmuah ciked! .
.
K.za bukan sekadar jual, tapi hakak guide zero to heroin. Bukan sekadar mengamalkan, tapi k.za kongsikan manfaat dan kebaikan #MAB kepada seluruh wanita di Malaysia. .
.
Stock April ready to go!!
.
Pengedar Seluruh Malaysia Diperlukan Segera!
.
#tazabarrr #01128077805 #TeRAnggun #mabklang #regrannt #ema_network #mabconsultant
#ikhtiarzuriat #familyplanning #fibrofighter #rawatrahim #allinone #malaysiaonlineshopping #mirafilzah #periodproblems #kesuburan #pcos #bazaarpaknil #perancangkeluarga #jamuperancang #bazaaronline

Lama k.za tak upload testimoni. kekunun kebizian. hihu. okay..ni testimoni sorang ibu muda PLUS mak tersayang berusia 57 thn. Alhamdulilah..
.
√Susu badan Meriah!
√Anak kenyang, tidur lena
√Tak rasa penat / letih .
√Serasi Warga Emas.
√Tiada lagi masalah kerap kencing malam. (longgar miss v).
.
Nak cuba #MAB?? Free consult.
Jom roger hakak. klik wasap sajoo.. ;)
.
#mab
#mabklang
#ema_network
#ERA

Salam Zohor. Selamat tgh hari..
.
🌸 MALAM INI MALAM MUSTAJAB DOA 🌸
.
Ahlan Wa Sahlan Bulan Rejab!
Di antara keistimewaan bulan ini, malam pertama bulan Rejab adalah malam yang diistimewakan untuk dimakbulkan doa..
.
Sabda Rasulullah s.a.w.: “ Lima malam doanya tidak di tolak, malam pertama bulan Rejab, malam Nisfu Sya’ban, malam Jum’at, malam Hari Raya Eidul Fitri, malam Hari Raya Eidul Adha." (Al Baihaqi).
.
K.za doakan semoga tahun ni isteri² mithali yang sedang ikhtiar hamil dikurniakan rezeki zuriat, yang sedang sakit diberi kesembuhan dan kesejahteraan dunia & akhirat. Aamiin..☺☺
.
#ikhtiarhamil
#aturperiod
#hormoneimbalance
#MarvelousanggunbistariFB
#mabklang
#mab
#ema_network
#TeRAnggun

.
Assalamualaikum & Salam 1 Rejab.
.
اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّدٍ
Semoga kita semua sentiasa di dalam rahmat & redha Allah swt.
🌹آَمِيـٍـِنْ ...آَمِيـٍـِنْ ... آَمِيـٍـِنْ ...
...امين يا الله ...امين يا رحمن ...امين يا رحيم ...امين يا ربالعالمين
.
#ema_network
#TeRAnggun
#mabklang
#mabconsultant
#assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags