[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maafzahirbatin

99134 posts

TOP POSTS

.
Thnks sbb sudi datang ke rumah kami @atikahfaizatul_ @alia_syfqh(sorry lupe nk tag kt gmbr haha)
Nnt cukur jmbul nnt i ajak lg hahahaha
.
Thnks bebnyk ke tuan rumah @afyfahh
dn sekeluarga πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ 
#gurauhariraya #maafzahirbatin

Salam Syawal ke 7.. Alhamdulillah, tidak putus2 tetamu hadir bagi memeriahkan suasana Hari Raya pada tahun ini.. cuti nak habis.. mod kerja x datang lagi nih.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#inikanraya #kosongkosong #maafzahirbatin
#7syawal #moodkerja

Dolok cdak dongak ngga aku..knek aku gik dongak ngga cdak...5 thun dh...huhu
#slamathariraya
#maafzahirbatin
#juniordolokmarekknekgeng

huhuhu....klo dh berkumpul guni...msti kna wefie....haha.....
#salamaidiladha
#hariarafah
#maafzahirbatin

Ucapan Hari Raya Aidilfitri khas kami ucapkan dari para pendebat Sekolah Menengah Agama Al Ihsan πŸ’ #eid #eidmubarak #aidilfitri2017 #ihsanidea #maafzahirbatin

baru nak raya!haha πŸ˜‚ selamat hari raya org sharp 😜
#inikanraya
#selamathari
#maafzahirbatin
#matriye

Haaa rase nye belom terlambat lagi kot utk sofaz mengucapkam SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI maaf le kalo bdk ii sofaz ni ade wat silap kite kosong ii le ehhh#rayekansebulan😘 #rayeaidilfitri #maafzahirbatin#doakankami

Macam orang cakap ah,rayakan sebulan Kat Malaysia niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#selamathariraya #maafzahirbatin
Cc:@syxhmiiiii

MOST RECENT

Ya Allah permudahkan segala urusan kami...Amiin

#maafzahirbatin

Minta maaf jika ada tersilap bahasa kh...kasar kh...apa2 yg buat marah kecik ati pa semua lh...maaf dri hujung rambut ke hujung kaki...minta maaf gegilak...0-0 k??😊
#MaafZahirBatin
#kk2025

jika tak mampu menangis akan dosa , jangan pula gelak ketawa semasa melakukan dosa . πŸ™ŠπŸ‘…
.
.
.
p/s ; maybe gambaq xdak kena mengena , so ignore ja πŸ˜‚
.
.
#tbynot #tarbiahsentap #sehatisejiwa #rayadahlepasbarunakpost #maafzahirbatin

Maaf aku demi Ilahi.
Seraya kata dilontar, sering menyakitkan, sering mengoyakkan, sering membinasakan.
Aku memohon maaf dari semua bahasa kata-kati yang dimadahkan dari anak lidahku.
Ada kala lisan ini jahat menghina, ada kala baik niat tapi kotor caranya.
Sendaku liar, hati perasaan tiada dipelihara.
Ampun ampun ampun beribu-beribu ampun.
Ampun daku harap diampun.
.
#muslim #calligraphy #tazkirah #apologize #maaf #humble #riak #angkuh #sombong #liar #zalim #jahil #berdosa #hamba #maafzahirbatin

Good nightπŸŒ™πŸ˜· #flu #makeduab4sleep #maafzahirbatin

April 2014 - Dis 2017
Terima kasih diatas tunjuk ajar & kesetiaan kalian yg sudi melayan karenah Brother Zarul Ali dalam memantapkan profession PPKP dlm Unit Tibi & Kusta.. Jasa kalian semua amatlah Brother Z.A hargai & xkn dilupakan.. New unit in 2018 but seem like β€œthey” need me back.. hmm.. (2010-2012)
Life must go on n trust your fate πŸ‘πŸ’ͺ #maafzahirbatin
#selamatbertukarunit
#lovePKTLketat2 😘

InshaaAllah.... #baikiSahsiahDiri
Adakala jalan kita tak sama ... #MaafZahirBatin
#jadikanSeorgPemaaf
#jgnAdaDendam ☺😍😎

Finally dah half merdeka , nak full merdeka tunggu tahun depan bulan 3 pulak πŸ˜…. Time tu da bole cari kerjaya masing ii , tahniah for batch00 and tahniah sbb da freedom 😁 , yg belum habis paper tu gdluck do the best πŸ‘Œ in sha allah dgn penuh usaha rezeki tak kemane , allah da aturkan rezeki masing ii 😊 jumpe esok 🌝 tetegur lah kalau ade perasan tu πŸ™ˆ
.
.
Jangan kecam boss , saye budak baru nak freedom 😞 maaf kalau buat mata tak sedap memandang πŸ˜” yang nak kondem tu kondem jela saye terime 😊 janji tak usik sesen dari korang pun πŸ‘Œ
#spmdoneβœ”οΈ #freedom #takusikduitmakbapakkau #jangankecamsaya #maafzahirbatin πŸ˜‚

#maafzahirbatin 😘

Selamat hari raya aidiladha uolls, semoga hari raya kali ini lebih bermakna dan diberkati. Amiin ya rabbal aalamiin ☺ #myfriends #salamaidiladha #maafzahirbatin #sayangketatsendatpadat #teammpv
.
@intansyafinaz
@nrazila2
@murnimasturabtmohd
@cikkksabrinaa_
@aufa6204
@yaya_zez
@ema__emely
@_noorizzaxtyy

Raya ualls πŸ˜‚
#maafzahirbatin
#matriye

Alhamdulillah.
Kertas kerja Projek Drama Tahun Akhir dlm bidang pengarahan sudah selesai dibentangπŸ“š
Kini mulanya pecutan menuju garisan penamatπŸƒ
β€’
Terima Kasih Semua
β€’
#UsahaDoaTawakal #RoadToFYP #FinalYearProject #ProDak #MahasiswaUM #UniversitiMalaya #PusatKebudayaan #MalaysiaBoleh #TabikMalaysia #SaluteMalaysia #MalamIniKitaPunya #MohonTerasa #MaafZahirBatin

Lidah tu tajam....☝
Memaafkan tu mudah tapi nak melupakan tu sukar....
Jadi, hati hati bila berbicara.....
Saya minta maaf ye kalau ada kata kata yg tak disenangi....
#maafzahirbatin

Kembali raya 2017 with existence grandmother and familys...
#kosongkosong #maafzahirbatin

Muhasabah dan kenal diri sendiri lebih penting, setiap orang ada kebaikan dan kekurangannya .
#SalamMuslim #Salam #Muslim #Syawal #KosongKosong #SelamatHariRaya #Aidilfitri #MaafZahirBatin #Ibadah #Islam #Iman #Taqwa #Nikmat #Dakwah #Nasihat #Renungan #BerikanMasa

Buat perangai. Tak tidur semalaman. Makan #nasikerabu buat sarapan. Semalam jalan-jalan 1 KL sampai Shah Alam, buat research. #happyholiday people #maafzahirbatin

Most Popular Instagram Hashtags