[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lushcosmeticswarrior

234 posts

TOP POSTS

Uolls yg oily skin boleh try ni, facial soap! .
.
If you've been naughty this year, you might get some coal in your Christmas🌲 stocking. If you've been very, very good, Santa might bring you some coal, too. CoalFACE! 😄
.
.
We have lots of delicious skincare to treat your loved ones to this season⛄❄
.
😋Coalface facial soap is packed full of charcoal and licorise root decoction to mattify and deeply cleanse your skin, absorbing excess oil and leaving you feeling cleansed.
.
😋Dark Angels face and body scrub contains charcoal too, alongside softening black sugar and nourishing avocado oil. .
Fresh, glowing face for 2017, here we come ❗💋
.
.
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #gegarvaganza3 #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

🌷Acne journey with Lush Angels on Bare Skin🌷
.
Memang best betullah product ni. Tengok review/testimoni dr pengguna seantero dunia, semua sukeee produk Lush, siap higly recommend lagi! Berkesan betul.. .
.
Bertahun masalah jerawat, dah cuba mcm2 produk, tapi xberhasil.. Cuba Lush, dapat hasil positive!!
.
Yg penting, NATURAL FRESH HANDMADE!! MANA NAK CARIKK OOOII KAT MALAYSIA NII..
WHOLE WORLD TRUSTED SKINCARES/BODYCARES ❤❤❤
.
.
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #teatreetoner #greaselightning #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #gegarvaganza3 #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincares -

🌷Let The Good Times Roll🌷
.
Fresh Cleanser
.
Scrubs and softens
.
This face and body cleanser is a gentle treat for the skin, leaving you soft to the touch with a buttery popcorn fragrance. Maize flour and polenta gently exfoliate, whilst cinnamon powder stimulates and leaves you feeling fresh and revived, with beautifully soft skin. This gentle yet scrubby cleanser will soothe and soften your skin, giving it a natural glow.
. 🔆 100g RM68 exc postage
🔆Imported from Lush UK💯
.
#lush #lushjapan #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushletthegoodtimesroll #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #greaselightning #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajualmurahmurah #gegarvaganza3 #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

MAKE UP ARTIST, MODELS, DAN SESIAPA YG SUKE MAKEUP TU, THIS IS SUPER EFFECTIVE MAKEUP CLEANSER FOR YOU😍
.
THE ONLY ONE LIQUID CLEANSER from Lush😅
.
. 🌷LUSH 9 To 5 Cleanser🌷
.
🍃Sesuai utk oily/dry or combo skin
🍃Remove dirt/makeup
🍃Texture sangat2 soft and gentle
🍃Bau fresh, little bit florally scent
🍃Reviews from user all over the world👍👍👍👍👍👍👍👍👍
.
Everyone really amazed wth the results and like em so much ❗❗ Light, skin-softening cleansing milk
.
Take the day off and brighten the skin with this almond oil and dove orchid cleansing milk, to soothe and moisturise. This is a loose emulsion with an exquisite blend of floral essential oils to brighten the skin, removing all dirt and makeup. We use dove orchid for its soothing properties, and almond oil to make your skin feel refreshed after a hard day.
.
#lush #lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushletthegoodtinesroll #lushherbalism #lush9to5 #lushgreaselightning #teatreetoner #greaselightning #lushnalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurah

ALAMAKKKK SIS PUNYER HERBALISM DAH NAK HABESSS DAH!! 😭😭😭
.
.
Sis mula pakai Lush sebabkan stress ya amat dgn miss J yg mencanak naek since Februari tahun lepas (masa tu nak kawen ok! Stresssssnya hanya Tuhan yg tahu😖)
.
Sis start guna Herbalism🌱 cleanser yg dicipta khas utk oily, trouble, acne prone skin. So far alhamdulillah, skin improved!😍 Bukan terus gebu gebas okay, kena sabawww banyak2 tambah2 Lush ni produk natural, organic and 80% vegan (dr sumber tumbuhan)
.
Alang2 dah nak habes, sis nak cuba Dark Angels cleanser ni lah plak. Dengar kabar memang kebabom. Try tengok mana sesuai dgn kulit muka. Nak yg terbaek, kenala banyak mencuba tak gittewww😉😆
.
Active ingredients dalam Dark Angels
👉Black sugar & powdered charcoal utk serap lebihan minyak dan exfoliate kulit
👉Rhassoul mud utk membersihkan kulit secara dalam dan bantutkan jerawat
👉Cold pressed organic avocado utk kulit yg lembut, cerah dan sihat dan 👉Others
.
.
❇Lush Fresh Cleanser❇
Dark Angels 100g RM68
Herbalism 100g RM68
.
.
#lush #lushjapan #maskofmagnaminty #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushletthegoodtimesroll #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #greaselightning #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajualmurahmurah #kingcoco #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

Morning Lushies😍
.
🔊🔊🔊Another 5-days left to pre order close! Hurry up girlsss ❗
.
.
👌50% deposit / full payment upon pre ordering
.
👆Eau Roma Toner Water (for dry skin) RM53
👆Aqua Marina fresh cleanser (for sensitive/redness skin) RM68
👆Mask of Magnaminty (acne/breakout skin/glowing look) RM60
👆Enzymion Face Moisturizer (for oily skin) RM115
👆Ultrabland (cream cleanser/makeup remover) RM70
.
.
Lets return to natural🍇🍋🍯
.
Lush product ada bermacam2. ☑skincares (oily/dry/combo skin)
☑acne cares
☑mask scrub
☑fresh mask
☑foot/lips/teeth cares
☑shower gel, shampoo bar, soaps
☑hair cares
☑bath bomb
And much more💪💪💪😍
.
☎DM/Whatsapp +601137753285 for inquiries
.
.
#lushserendipity #lushsoap #freshcosmetics
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

Look at her transformation after first trial and being loyal with Lush ❗
.
Worth every effort💪,
Worth every penny💷 spent !
.
Harga produk Lush sangat2 murah jika dibandingkan dgn produk natural/organic yg lain. Sebab tu ramai yg suka..
.
Hasilnya pon, thorrbaeeekk👏👍👍👍
.
Ada masalah kulit muke berminyak/jerawat/kusam, meh wasap2. Kite share info tentang produk mana yg bagus. .
.
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #gegarvaganza3 #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

🍇Sugar Plum Fairy Lip Scrub🍇
.
25g
.
At first it's sugary gratification as a hit of caster sugar meets the tastebuds. Buff it up! The exfoliation it offers will soften even the most wintry of lips, preparing you for the fun part... it's time to lick. As the vivid, regal purple begins to fade away you'll enjoy flavour as sweet as juicy hedgerow blackcurrants with the added vibrancy of sweet wild orange oil. When the remains of the dance floor have slipped away, it's your turn to show off your best moves.
.
🌱7 Ingredients🌱
.
☑Sweet and exfoliating (Caster Sugar)
☑Naturally moisturising (Organic Jojoba Oil)
☑Refreshing and uplifting (Sweet Wild Orange Oil)
.
👉List of ingredients
.
Caster SugarOrganic Jojoba OilSweet Wild Orange Oil*Citral*LimoneneFlavour
Purple Lustre
.
.
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #gegarvaganza3 #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

PAKEJ COMBO
JERAWAT KECUT + KECILKAN LIANG ROMA !!
.
.
Allahuakbar sunggoh Sis TAK TIPU ! Berkali dah jerawat naek tapi lepas sapu setitik, dua grease lightning ni, besoknya jerawat kecut teruss..
.
Bukti paling latest, jerawat BESAR tetiba tumbuh di dagu, sebesar masalahku di opis😭 ! Terus balik umah tenyeh gel ni. Dah due hari jerawat masih ada tp semakin mengecik. Tak sempat die membesar n meninggalkan kesan! Nanti Sis update lagi bila dah terus hilang okay!
.
.
Seriously best gilerr penyelamat kuuu!!
.
. 🌷LUSH Grease Lightning🌷 .
Gel cleanser/gel spot treatment
.
.
If you have ACNE prone skin, you'll love this❗
.
.
🌳Tea tree, thyme, rosemary, and aloe, it will soothe your skin while cleaning away the debris that clogs your pores.
.
It's one of the best skincare products from LUSH for anyone with problem skin, and it's yours for RM60 ❗❗
.
💯%natural organic, handmade from LUSH 󾓪or money back guarentee !!
.
☎Wasap or DM for orders +601137753285
.
#lush #lushjapan #maskofmagnaminty #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushletthegoodtimesroll #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #greaselightning #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajualmurahmurah #kingcoco #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat - #regrann - #regrann

MOST RECENT

Yuhhhuuuu ready stockkkk

Lush mask of magnaminty

ASLI YAHH INII dibeli dari jepang😻

TURUN HARGA 😍

Harga 230.000

Ini yang varian Self-preserving, masih fresh belom pernah dipake, dibeli pas awal november

Yang minat bisa langsung chat aku di line @xkn6060b atau whatsapp ke 0877-8766-4700 (fast respond lewat WA)

Nama:
Alamat lengkap:
No hp:
Pesanan:

#lush  #lushbathbomb  #lushmaskofmagnaminty  #juallush  #juallushmask  #juallushmurah  #juallushbathbomb  #juallushoriginal  #juallushjakarta  #juallushmaskmurah  #juallushori  #juallushmaskofmagnaminty  #juallushdarkangels  #lushdarkangels #lushdontlookatme  #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks  #lushcupcake  #juallushcupcake  #lushcupocoffee  #lushteatreewater  #juallushteatreewater  #lushherbalism  #juallushherbalism  #lushangelsonbareskin  #juallushangelonbareskin  #lushcosmeticswarrior  #juallushcosmetics

Winter Skin Faves @lush @lushpeterborough ☃️ I've been having regular microdermabrasion facials and this is helping any breakouts or dryness in between appointments. Remember, makeup will only be as good as the canvas it's applied to - good skin = good makeup 👌🏻#lushcosmetics

KASIK HARGA PECAH KEPALA !! 👑1 pc available ready stock RM55 inc postage !!👑
.
.
N.p RM68 exc postaage
.
.
🌊Ocean Salt Self-Preserving & Alcohol Free
.
Face and Body Scrub
.
Limes steeped in glycerine, 🍊grapefruit and lashings of salt go into this invigorating face and body scrub - now in a self-preserving formula.
.
The salty, citrus fragrance is refreshing on the skin and mind, like diving into the cool blue ocean🌊. Sea salt is rich in minerals and excellent for scrubbing and buffing skin.
.
☑We also added rich, silky avocado butter, coconut oil🌴 and seaweed absolute to keep your skin soft, smooth and conditioned. But why choose self preserving?

This formula contains only natural preservatives to keep itself clean and safe to use. .
☑Salt, as well as being a kick-ass cleanser and exfoliator, is an age-old preservative and prevents bacteria from growing and reproducing if used in high enough concentrations.
.
☑What’s more, this exotic scrub is vegan, thanks to the silken tofu and japan wax that help bind the mixture together😍. .
☑The added butters and oils in this self preserving formula help to make it feel a tad more delicate on the skin than its preserved counterpart. .
You may prefer to use this on your face, and Ocean Salt Alcohol Free Preserved on the rest of your body - the choice is yours.
.
😋Smells gorgeous and refreshing
😍Leaving face feeling fresh and cool.
😘Refreshed feeling.
⛄Helps lock in moisture and keep the skin soft
👍Make your face feel soft and clean
.
.
#lushUK #lushjapan #cleanser #scrub #maskofmagnaminty #letthegoodtimesroll #darkangels #handmadecosmetics #lushcosmeticswarrior #lushherbalism #lushgreaselightning #teatreetoner #lushmalaysia #hijabista #malaysia #sayajualscrub #sayajual #sayajualmurahmurah #kingcoco #malaysiaigers #mingguanwanita #wanitaharini #majalahhijabista #malaysiahijabista #sayajualmask #coffeescrub #sayajualscrub #naturalskincareselamat

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock!

Lush - Dark angels
100 gram
IDR 232.000

Pembersih dari bubuk gula hitam dan arang dengan lembut mengelupas dan menyerap minyak berlebih di kulit kusam, berminyak atau berjerawat membuat segar dan matte. Bahkan kulit berminyak pun bisa sensitif, jadi ini akan membuat lembut dan menenangkan kulit. mengatasi kemerahan dan iritasi juga. Dasar lumpur rhassoul-nya sangat ampuh dalam membersihkan untuk membantu mencegah jerawat sementara minyak alpukat organik yang kaya tekanan dingin memberi nutrisi pada kulit untuk membuatnya lembut dan mudah terhidrasi. Gunakan seluruh kulit dengan sempurna mulus dan cerah.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Ready stock

LUSH - mask of magnaminty
125gram
IDR 215.000
Manfaat Lush Mask Of Magnaminty : ◽ Membuang sel kulit mati Menghilangkan jerawat ▫ Menghaluskan wajah Mencerahkan warna kulit
▫ Membersihkan kulit dari toksin ▫ Membuka pori-pori kulit dan membuang kotoran di dalam dan luar pori-pori kulit
▫ Merilekskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit setelah kotoran bersih ▫ Mengurangi jerawat serta mengurangi bekas-bekas jerawat dan bintik hitam di kulit.
Kandungan Lush Mask Of Magnaminty : honey,kaolin,bentonite gel, talc, glycerine, ground aduki beans, evening primrose seeds,pepermint oil,african marigold oil, fair trade vanilla absolute,limonene,perfume,chlorophyllin Isi Kemasan : 125 gram
Cara Menggunakan Lush Mask Of Magnaminty : gunakan di wajah atau punggung 2x seminggu, biarkan beberapa menit atau terasa sudah meresap lalu bilas dengan air.

#lush #lushbathbomb #lushmaskofmagnaminty #juallush #juallushmask #juallushmurah #juallushbathbomb #juallushoriginal #juallushjakarta #juallushmaskmurah #juallushori #juallushmaskofmagnaminty #juallushdarkangels #lushdarkangels #lushdontlookatme #juallushdontlookatme #juallushrosycheeks #lushcupcake #juallushcupcake #lushcupocoffee #lushteatreewater #juallushteatreewater #lushherbalism #juallushherbalism #lushangelsonbareskin #juallushangelonbareskin #lushcosmeticswarrior #juallushcosmetics #juallushsurabaya #juallushmasksurabaya

Most Popular Instagram Hashtags