#lumturi

MOST RECENT

Kurejshët i shtuan torturat dhe mundimet ndaj mysli-
manëve. Ata u penduan, që bënë sexhde bashkë me ta.
Kurejshët vendosën të hakmerreshin kundër myslimanëve,
kur dëgjuan se Nexhashiu i kishte pritur mirë ata. Duke
u nisur nga këto kushte, Profeti (s.a.u.s.) i udhëzoi shokët
e vet, që të emigronin përsëri në Habeshe. Këtë herë
emigruan 82 (thuhet edhe 83) burra dhe 18 gra.
Emigrimi i dytë qe edhe më i vështirë se i pari. Këtë
radhë Kurejshët ishin syhapët dhe i ndiqnin hap pas hapi
lëvizjet e myslimanëve. Por myslimanët ishin edhe më
syhapët dhe më të zgjuar se ata. Ata lëvizën me zgjuarësi
dhe mundën t’i kalonin të gjitha vështirësitë dhe arritën në
Habeshe. Libri lulishtja e dritave vazhdon... #islamishqip #lumturi

Relax....
Na ndiqni ne : facebook.com/sibehet
#lumturi #me_ty #mesazh #me_mungon #me_fal #te_dua #te_kam_shpirt #lumturi #bashke

Lexoni artikullin e plote ne : www.sibehet.com
#lumturi #te_dua #me_mungon #me_fal #te_lutem #ta_marr_shpirtin #te_ndare #te_kam_zemer

"Puno me dobësitë e tua derisa ato të kthehem në fuqi.
Puno me fuqitë e tua derisa ato të të vijnë natyrshëm." 👉Follow @akropoliiri👈

#akropoliiri #shprehje #thenie #shqip#lumturi #albania #shqiperia #lexo #motivim#thenjeteshpirtit 
#shqiperi #shqiptar #shqipëria #shqiptare#botimeakropoliiri

Most Popular Instagram Hashtags