#lulusaddmath

MOST RECENT

β€˜Okay semua duduk , cikgu bagi semua addmath lulus’ πŸ˜‚πŸ˜‚ #dreamcometrue #lulusaddmath #kot

Meh abang bawak bini-bini abang pegi trial spm esokπŸ˜… #lulusaddmath

Exam Penting dah nak dekat UPSR PT3 SPM 😨😨 Anak selalu lupa susah nak study, Stress, lambat dalam kelas, malas,Sempat lagi nak ubah Insha allah Fast Q Boleh membantu 😘.
.

#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath
#FAST-Q

Nak maklumkan,
.
Cikgu Naim baru sahaja lancarkan SUPPLEMENT *Fast Q* khusus untuk membantu *pelajar SPM* yang ambil subjek berat seperti *ADDMATH, FIZIK, KIMIA, BIOLOGI, AKAUN* agar lebih mudah dan cepat faham bila study.
.
Formulasi produk ini telah diuji sejak 2004* dan R&D bersama *UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
.
Testimoni terlalu banyak untuk kami share. Jika nak lebih info dan testimoni, maklumkan saya, saya akan kongsikan 😊
.
#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath
#FAST-Q

JUALAN MEGA RAYA - Buku Modul Add Math + Buku Asas Algebra

50% potongan harga untuk BUKU MODUL dan BUKU ALGEBRA sehingga 5.30pm esok.. Whatsapp 0182296987 untuk 50% diskaun

#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#bukumodul

Tahukah anda , Cikgu Naim baru sahaja lancarkan SUPPLEMENT *Fast Q* khusus untuk membantu *pelajar SPM* yang ambil subjek berat seperti *ADDMATH, FIZIK, KIMIA, BIOLOGI, AKAUN* agar lebih mudah dan cepat faham bila study. .
.
Formulasi produk ini telah diuji *sejak 2004* dan R&D bersama *UNIVERSITI MALAYSIA SABAH*. Alhamdulillah hampir *200 botol* FAST Q telah kami poslaju semalam. Tinggal kurang *100 botol* sahaja sekarang.
.
.
Testimoni terlalu banyak untuk kami share. Jika nak lebih info dan testimoni, maklumkan saya, saya akan kongsikan 😊
.
PROMOSI PERKENALAN !!!!!!!!!
.
Sempena pelancaran FastQ
Super Jimat .
Sebotol = 60 biji
Perisa Coklat
________
1 botol RM140
2 botol RM190
3 botol Rm280

Poslaju sm: RM 9
Poslaju ss: RM12
.

#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath
#FAST-Q

Pagi Ramadhan ini cikgu bertanya khabar dgn ibu2 dan pelajar yg pernah dapatkan buku modul cikgu.. mereka ni SPM 2016.. ada yg nak sambung belajar diploma accounting.. ada yg sambung asasi kejuruteraan.. ada yg sambung course diploma Anilisis pelaburan..
.
seronok cikgu dengar.. bidang2 ni kalau add math at least tak kredit GRED C, jangan mimpi nak diterima masuk..
.
melihat pelajar2 seagama & sebangsa dengan cikgu mempunyai masa depan yg cerah adalah hadiah tak ternilai yg cikgu rasakan.. cikgu xperlukan pujian.. cukup lah melihat anak didik menjadi insan yg hebat dunia akhirat..
.
bayangkan masa depan mereka 3 tahun, 5 tahun dari sekarang.. kerjaya mereka.. hidup mereka.. masa depan mereka.. manfaat yg mereka akan sebarkan dgn kepakaran mereka.. pasti BERBEZA apabila result Add Math di slip exam SPM mereka CANTIK..
.
kepada pelajar2 lain di luar sana.. kepada ibubapa di luar sana.. pesan cikgu, add math ni penting.. suka atau x suka.. minat atau x minat... add math SANGAT PENTING... tak payah skor A pun xpa.. tapi at least kena dapat gred C... nak further bidang bukan math dan sains pun kena bagi kredit add math.. .
tak nak dapatkan bahan belajar dari cikgu, xmengapa.. janji carilah JALAN.. carilah MENTOR.. carilah BIMBINGAN... carilah MENTOR yang terbukti dah bantu RAMAI PELAJAR... dan... carilah RAHSIA macam mana nak kuasai Add Math..
.
RAHSIA ini ada.. tapi xsemua tahu.. Tenaga pengajar Add Math sendiri pun ada yg tak tahu RAHSIA ini..(buktinya, ramai pelajar xlulus addmath walau dah 2 tahun study).. .
Wake up..!
.
Add math susah ada sebab..
Universiti nak student yg ada add math, ada sebab..
.
DAN ADD MATH BOLEH DIKUASAI..!
.
Dengan KOMITMEN+BIMBINGAN yang betul, xda bidang ilmu yg xdpt dikuasai.. !
.
.
Saya doakan anda berjaya, cemerlang dunia akhirat :)
.
.
ikhlas,
Cikgu Naim
RahsiaKuasaiAddMath.com
.
#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath
#FAST-Q

Pagi Ramadhan ini cikgu bertanya khabar dgn ibu2 dan pelajar yg pernah dapatkan buku modul cikgu.. mereka ni SPM 2016.. ada yg nak sambung belajar diploma accounting.. ada yg sambung asasi kejuruteraan.. ada yg sambung course diploma Anilisis pelaburan..
.
seronok cikgu dengar.. bidang2 ni kalau add math at least tak kredit GRED C, jangan mimpi nak diterima masuk..
.
melihat pelajar2 seagama & sebangsa dengan cikgu mempunyai masa depan yg cerah adalah hadiah tak ternilai yg cikgu rasakan.. cikgu xperlukan pujian.. cukup lah melihat anak didik menjadi insan yg hebat dunia akhirat..
.
bayangkan masa depan mereka 3 tahun, 5 tahun dari sekarang.. kerjaya mereka.. hidup mereka.. masa depan mereka.. manfaat yg mereka akan sebarkan dgn kepakaran mereka.. pasti BERBEZA apabila result Add Math di slip exam SPM mereka CANTIK..
.
kepada pelajar2 lain di luar sana.. kepada ibubapa di luar sana.. pesan cikgu, add math ni penting.. suka atau x suka.. minat atau x minat... add math SANGAT PENTING... tak payah skor A pun xpa.. tapi at least kena dapat gred C... nak further bidang bukan math dan sains pun kena bagi kredit add math.. .
tak nak dapatkan bahan belajar dari cikgu, xmengapa.. janji carilah JALAN.. carilah MENTOR.. carilah BIMBINGAN... carilah MENTOR yang terbukti dah bantu RAMAI PELAJAR... dan... carilah RAHSIA macam mana nak kuasai Add Math..
.
RAHSIA ini ada.. tapi xsemua tahu.. Tenaga pengajar Add Math sendiri pun ada yg tak tahu RAHSIA ini..(buktinya, ramai pelajar xlulus addmath walau dah 2 tahun study).. .
Wake up..!
.
Add math susah ada sebab..
Universiti nak student yg ada add math, ada sebab..
.
DAN ADD MATH BOLEH DIKUASAI..!
.
Dengan KOMITMEN+BIMBINGAN yang betul, xda bidang ilmu yg xdpt dikuasai.. !
.
.
Saya doakan anda berjaya, cemerlang dunia akhirat :)
.
.
ikhlas,
Cikgu Naim
RahsiaKuasaiAddMath.com
.
#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath
#FAST-Q

Formulasi asal produk ini telah diuji di pasaran sejak tahun 2004 lagi oleh Hdr Junaidi.
.
Sejak 2004, formulasi asal produk telah ditambah baik sesuai dengan Research & Development yg dibuat.
.
Terbaru, Cikgu Naim bertemu dgn Hdr Junaidi, minta khidmat nasihat adakah formulasi produk ini sesuai dengan student yg study subjek2 berat seperti add math.
.
Ini kerana makanan turut mempengaruhi emosi dan minda pelajar.
.
Hdr Junaidi bersetuju utk menambah baik formulasi asal, sesuai utk tujuan ini.
.
Hasilnya, 2 bulan yg lepas, beliau siapkan sample FastQ yg telah kami edarkan secara PERCUMA kepada pelajar2 Cikgu Naim.
.
Berminat boleh pm atau tinggalkan no phone.
.
Hasilnya, alhamdulilah,
.
#addmath #lulusaddmath #A+ #spm #spmsrightA #spm2018 #spm2017 #tipsstuyberkesan #matematiktambahan #cikgunaim #gurutution #pelajarhebat #igcse #mrsm #smk #matrikulasi #sekolahasrama
#lastminutestudy #examdahdekat #peningnakexam #ibubapa #caraberlajar #pelajar #rahsiakuasaiaddmathcikgunaim #testimoniRAKAM #RAKAM
#rahsiakuasaiaddmath

Most Popular Instagram Hashtags