#luarbiasahebat

MOST RECENT

Kalian luar biasa kawan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#surprisebirthday
#thanksgod๐Ÿ™
#koncojahat๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #tapitetepkece
#terimakasihcinta
#luarbiasahebat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

HARI EZICLEAN !!! Memandangkan harini sangat aktif, habes semua sis cuci๐Ÿ˜.. Anak sis pun syok mencuci toilet, sinki, periuk, kuali,pinggan,mangkuk, dinding, baju samaยฒ dengan sis..dia paling sebok sekali ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nah sis bagi testimoni selepas BEREZICLEAN !!
Sapa nak oder, repeat order meh wasap sis lelaju

www.wasap.my/601133166249/WinWinCollaboration

https://www.iedahidayah.sahajidahhai-o.com.my

#Eziclean_Awesome
#LuarBiasaHebat
#ELITxJ50

NASA itu luar biasa ...
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kesehatan ??? okeh.... ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kecantikan ??? siip... ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk pertanian??? yess... ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perkebunan??? siap... ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk peternakan??? beress... ๐Ÿ’ช
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perikanan??? go... ๐Ÿ˜˜
mau fokus ke semuanya???? JOSS deh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
tapi aku gak bisa... ๐Ÿ˜ช
belum dicoba udah nyerah ๐Ÿ˜ฉ
diganti ya dengan pernyataan positif
" Aku Pasti Bisa " ๐Ÿ’ช
belajarnya bareng2 dan banyak yg siap membantu ๐Ÿ˜‰ enjoy kog...
modal gak nguras kantong ๐Ÿ˜Š
sekarang lebih besar mana???
๐Ÿ‘‰impianmu??? ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰ atau alasanmu ??? ๐Ÿ˜ช

Pendaftaran distributor baru...untuk cabang dikota/desa Anda tinggal

Inbox
Wa 081907022873

#produk
#luarbiasahebat
#semuaada
#kecantikanalami
#pupuk
#tanamanhias
#obatternak
#obatjerawat
#kesehatantubuh
#perkebunan
#kumplit
#bisnis
#naลกa
#untungmelimpah

NASA itu luar biasa ...
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kesehatan ??? okeh.... ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kecantikan ??? siip... ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk pertanian??? yess... ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perkebunan??? siap... ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk peternakan??? beress... ๐Ÿ’ช
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perikanan??? go... ๐Ÿ˜˜
mau fokus ke semuanya???? JOSS deh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
tapi aku gak bisa... ๐Ÿ˜ช
belum dicoba udah nyerah ๐Ÿ˜ฉ
diganti ya dengan pernyataan positif
" Aku Pasti Bisa " ๐Ÿ’ช
belajarnya bareng2 dan banyak yg siap membantu ๐Ÿ˜‰ enjoy kog...
modal gak nguras kantong ๐Ÿ˜Š
sekarang lebih besar mana???
๐Ÿ‘‰impianmu??? ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰ atau alasanmu ??? ๐Ÿ˜ช

Pendaftaran distributor baru...untuk cabang dikota/desa Anda tinggal

Inbox
Wa 085867687133

#produk
#luarbiasahebat
#semuaada
#kecantikanalami
#pupuk
#tanamanhias
#obatternak
#obatjerawat
#kesehatantubuh
#perkebunan
#kumplit
#daftaragen
#bisnis
#naลกa
#untungmelimpah

7 NOV 2018 ODERAN MASUK !!! Alhamdulillah..Usaha selagi mampu
Tq pada yang repeat order๐Ÿ˜

Salam asar semua..Salam menjemput rezeki
โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค #SuperHouseWife
#SuperMom
#LuarBiasaHebat

5 Nov 2018 oderan masuk !!!
Alhamdulillah teล™ima kasih ya Allah.. Usaha selagi mampu !!
www.wasap.my/601133166249/produkmuslim

#SuperHouseWife
#SuperMom
#LuarBiasaHebat

Alhamdulillah๐Ÿ˜Š

Tq sangatยฒ ticer Nadzaty Azma Mohd Nasir sudi repeat order ngan sis..pastu nak try produk baru #puding_tiramisu by ieda dz f&s.. Produk baru ni laku keras plak hehe..yelah mana tak nye kan bahan dia pun #Produk_Hot #hai_o sememangnya berkualiti dan permintaan ramai..Sambil makan sambil sihat !!! Haa sapa nak try..nak repeat oder..nak jadi ahli #ELITxJ50 pun boleh..meh sangat d aluยฒkan.. www.wasap.my/601133166249/winwincollaboration

#SuperHouseWife
#SuperMom
#LuarBiasaHebat

๐ŸŽMakan Siang SPECIAL๐Ÿ“
.
Menu makan siangku hari ini sangat special, yakni nutrisi luar biasa yang sarat akan gizi.. Kamu tinggal pilih rasa vanila, coklat atau wild berry seperti yang aku suka ๐Ÿ˜›
.
Praktis dan bisa tetap kenyang.. Karena tubuh butuh kalori yang bisa di kontrol bukan butuh yang aneh2๐Ÿ˜†
.
Hidup lebih sehat.. Hidup makin produktif bantu orang lain lebih sehat juga ๐ŸŽ‡โšฝ..amiiin
.
Salam sukses sehat untuk kamu semua ๐Ÿค—
.
Healthy Diet Coach ๐Ÿ
Coach Yulia Yulianty Lost 24Kg !
bit.ly/CoachYulia
WA 082113096459
Ahli Gizi, certified coach
#happybuanglemak #dietcoach #coachyuliayulianty #happyteam #turunberatbadan #dietonline #specialramadhan #bodybaru #bodygoals #lunchdate #luarbiasahebat #makingachange #dieyoungchallenge #capai #beratbadanideal

11 tahun lepas,masa sy mula2 berkecimpung dlm bidang unit amanah ni,sy start totally dgn cold market.Sy x ramai kwn coz i am a very introvert person.So berbekalkan zero name list mahupun contact no, aktiviti rutin sy utk 6 bln pertama ialah meredah atau bbnu skrg panggil 'face to face'.Setiap pagi keluar je dr rmh sy akan call recruiter sy tanya mana nk pegi.Dia di Seremban saya di Melaka so dia akan just bg arahan dr telefon. Sy akan bergerak dr satu bangunan ke bangunan lain,masuk keluar opis org..kena halau itu alah bisa tegar biasa.Tabur namecard ni mcm tabur dedak bg ayam mkn la byknye..berkotak-kotak.

Nak dijadikan cerita, semlm ptg masa tengah kena marah dgn ustazah psl salah tunjuk Mad Silah Qasirah๐Ÿ˜‚,dpt satu call dan hari ni sy jmp dia.Akak ni dpt namecard saya 11thn lepas dan hr ni br hati dia tergerak nak ada akaun dgn Public Mutual.Dia masih simpan namecard sy.. tu yg saya rasa paling win.

Kadang-kadang kita x tau benih yg kita semai tu bila nk bercambah..Mungkin esok, mungkin lusa or mungkin 11 thn lg.. tp yg penting no tipon jangan tukau๐Ÿ˜„

#PersistentAndConsistent
#RezekiAllahMahaLuas
#SilaDudukJanganLari
#BersusahDahuluBersenangKemudian
#BukanSenangNakSenang
#UnitTrust
#OneStopFinancialPlanningSolution
#LuarBiasaHebat

JAUHNYA MELOMPAT MATHS DR GRED D KE A!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Sangat2 impressed dr semalam dgn sharing sorang ibu ni. Anaknya pelajar PMM kami. Syukur2 alhamdulillah. Dgn sokongan dan dorongan yg kuat dr ibu ayah juga sebenarnya. TAHNIAH Danish Iman !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค—
Tahun depan pulun betul2 utk UPSR . Mantap. Subjek lain walaupun ada yg xdpt A, yg penting sume markah menaik dan improved. Bagus sangat!! Keep move on ya. ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐ŸŽ“ #pelajarcontohbilafokus
#kerjakeras
#teamteceberiygterbaik
#allahygberiilmudanfaham
#luarbiasahebat

Terima Kasih @rajashamri_official ats prkongsian ilmu yg sgt luar biasa n jg buah tangan yg amat brnilai ini... TerINSPIRASI.... #saktekunnasional
#teamtekunwpkl
#luarbiasahebat

DI LAMAR LAGI !!! Alhamdulillah produk laku keras d lamar lagi..terima kasih banyakยฒ regular customer๐Ÿ˜

Sekali beli sampai 10 barang..betolยฒ shopping sakan niโคโค
Rezeki akhir bulan..memang betol la rezeki xpernah salah alamat kan๐Ÿ˜Š

EZICLEAN LAUNDRY 1 PEK
BIO SELEZA NIGHT SAFE 1 PEK
MAHARANI 1 BOX
MINKAFFE 2 BOX
COZUMA LIPSTIK 1
MARINE ESSENCE TOOTHPASTE 1 TUBE
MARINE ESSENCE BEAUTY BAR 1 BOX
MINCHA 1 BOX
FEMI9 WASH 1 BOTOL

Meriah naa..Alhamdulillah terima kasih.. Mana yang nak order lagi boleh wasap sis lelaju ye..d jamin puas hati dengan #ProdukHotSelling ni

#ELITxJ50
#LuarBiasaHebat
#DaftarRm47_FreeToothPaste
#ToothPasteRm41

Sudahkah kamu olahraga hari ini? .
Kalau kamu yang masih merasa sehat sampai saat ini, tapi tak pernah luangkan waktu secara rutin untuk olahraga patut tau resiko akibat nya.. ๐Ÿ˜จ
.
Berikut kondisinya bila kita tak pernah olahraga:
๐Ÿ“ŒBadan menjadi kurang fit
๐Ÿ“ŒDaya tahan tubuh menurun
๐Ÿ“ŒBerat badan tidak terkontrol
๐Ÿ“ŒObesitas
.
Jadi segera luangkan waktu, jangan cuma rencana saja ya ๐Ÿ˜˜
Sehat itu di mulai dari sekarang ๐Ÿ˜‡๐Ÿ“Œ
.
Healthy Diet Coach ๐Ÿ
Coach Yulia Yulianty Lost 24Kg !
bit.ly/CoachYulia

#happybuanglemak #dietcoach #coachyuliayulianty #happyteam #turunberatbadan #dietonline #resiko #hidup #tanpaolahraga #tidakngantuk #fitmom #fitnessmotivation #edukasi #segar #sehatpagi #morningmotivation #workouts #karyawan #mulai #diet #giziindonesia #diabetesawareness #diabetes #seranganjantung #luarbiasahebat #ketodiet #dietdarirumah

21 hari bisa ubah lifestyle kamu yang biasa menjadi luarbiasa ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜˜
.
Healthy Diet Coach ๐Ÿ
Coach Yulia Yulianty Lost 24Kg !
bit.ly/CoachYulia

#happybuanglemak #dietcoach #coachyuliayulianty #happyteam #turunberatbadan #dietonline #21hari #lifecoaching #biasa #luarbiasahebat #ubahkehidupan #transformation #bestfriendgoals #dietdarirumah #happymonday

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
TESTIMONI TERKINI

Alhamdulillah asbab dari penggunaan Produk Isra'life En. Ya'acob Bin Badu yang berusia 77 tahun mengalami masalah *Demam Panas* dan *Jangkitan Kuman Dalam Darah dan Paru-paru* telah di tahan Wad HKL selama 3 hari kini dengan izin Allah telah kembali sehat dan dibenarkan keluar dari HKL

www.isralife.my

isralife.my/testimoni

Boleh Pm / Whatsapp untuk keterangan lanjut
๐Ÿ“ฑ 0129315803
๐Ÿ“ฑ 0129315803
๐Ÿ“ฑ 0129315803

#IsraLife #TsamaratExtract #Terbaik #Testimoni #LuarBiasaHebat #HajahSalimahSalim

KISAH BENAR KAK ILA
.
.
"Saya meraung menangis bila doktor mengatakan kaki saya harus dipotong akibat ketingian penyakit gula yang sudah merebak dan memang mesti dipotong.

Suami merayu minta tolong jangan dipotong kaki saya. Minta diberi waktu untuk ikhtiarkan dengan cara lain. " saya sangat bersyukur setelah di pertemukan
dengan JUS TSAMARAT kini kaki saya tak perlu di
potong dan boleh berjalan kembali" - Pn Ila Salmi, Batu Pahat. - LIHAT RUANG KOMEN TENTANG K ILA - TSAMARAT WAJIB UNTUK SEISI KELUARGA -LIHAT RIBUAN TESTIMONI TSAMARAT!! KLIK SINI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ isralife.my/testimoni
isralife.my/testimoni
isralife.my/testimoni

Jom whatsapp SEKARANG !! JOM !! LIKE, SHARE, TAG 3 RAKAN ANDA !! #IsraLife #TsamaratExtract #Meletopppsss #LuarBiasaHebat

KISAH BENAR KAK ILA
.
.
"Saya meraung menangis bila doktor mengatakan kaki saya harus dipotong akibat ketingian penyakit gula yang sudah merebak dan memang mesti dipotong.

Suami merayu minta tolong jangan dipotong kaki saya. Minta diberi waktu untuk ikhtiarkan dengan cara lain. " saya sangat bersyukur setelah di pertemukan
dengan JUS TSAMARAT kini kaki saya tak perlu di
potong dan boleh berjalan kembali" - Pn Ila Salmi, Batu Pahat. - LIHAT RUANG KOMEN TENTANG K ILA - TSAMARAT WAJIB UNTUK SEISI KELUARGA -LIHAT RIBUAN TESTIMONI TSAMARAT!! KLIK SINI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ isralife.my/testimoni
isralife.my/testimoni
isralife.my/testimoni

Jom whatsapp SEKARANG !! JOM !! LIKE, SHARE, TAG 3 RAKAN ANDA !! #IsraLife #TsamaratExtract #Meletopppsss #LuarBiasaHebat

NASA itu luar biasa ...
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kesehatan ??? okeh.... ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk kecantikan ??? siip... ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk pertanian??? yess... ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perkebunan??? siap... ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk peternakan??? beress... ๐Ÿ’ช
๐Ÿ‘‰mau fokus ke produk perikanan??? go... ๐Ÿ˜˜
mau fokus ke semuanya???? JOSS deh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
tapi aku gak bisa... ๐Ÿ˜ช
belum dicoba udah nyerah ๐Ÿ˜ฉ
diganti ya dengan pernyataan positif
" Aku Pasti Bisa " ๐Ÿ’ช
belajarnya bareng2 dan banyak yg siap membantu ๐Ÿ˜‰ enjoy kog...
modal gak nguras kantong ๐Ÿ˜Š
sekarang lebih besar mana???
๐Ÿ‘‰impianmu??? ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰ atau alasanmu ??? ๐Ÿ˜ช

Pendaftaran distributor baru...untuk cabang dikota/desa Anda tinggal

Wa 082232188211

#produk
#luarbiasahebat
#semuaada
#kecantikanalami
#pupuk
#tanamanhias
#obatternak
#obatjerawat
#kesehatantubuh
#perkebunan
#kumplit
#daftaragen
#bisnis
#naลกa
#untungmelimpah

Bila kita bersungguh sungguh konsisten dengan WD ni kadangkan kita boleh jadi tak sangka.
Mulanya nak cantik nak Awet Muda tapi lain pulak yang dapatnya. Makin bertenaga, licah pergerakan ke sana ke mari malah rasaa adanya peningkatan daya ketahanan libido.
Wonder Women gictheww auwch seksi ๐Ÿ™ˆ
Cuba bayangkan kerja rumah yang tak pernah selesai. Dari pagi, kendian anak buat happening havoc selongkar balik, kita kemas balik then masak, membasuh, melipat, menyidai dan sebagainya tu belum layan kerenah memasing lagi. Tapi TETAP maintain cun tetap masih mampu laksanakan tanggungjawab pada suami.

Silap silap alignment lari punn dapat kejar balik. Itulah antara kelebihan yang ada dalam WD, Peuraria Mirifica membuatkan uolls rasa diri yang baru.

Tak ada berpantang larang bila ber WD, ibu hamil, ibu menyusu, malah dalam pantang bersalin, period punn selamat guna.

Nak cantik dengan MUDAH tak mo berpantang? Nak nampak sentiasa tersenyum bila berdepan dengan cik abang? Anda haruss ada #Set_Gelora_Asmara ni. Harumm mewangi menyegarkan diri. Selesa tanpa rasa rengsa. Barulah bangkit Gelora di Jiwa โคahakkss๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜… #Fadzura_0126590181
#teammokda
#luarbiasahebat

Most Popular Instagram Hashtags