[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#loveatfirstbrush

112 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah dah masuk hari ke 3 kita menjalani ibadah puasa...mesti tgh sibuk buat persiapan berbuka kan.
Lepas makan jgn lupa berus gigi tau..klu nak tau k.bed sejak dulu lagi mmg serasi dgn berus gigi Systema.
Ni nak habaq...klu ada kelapangan dtg lah jumpa k.bed pd hari jumaat ni 10 jun di Mid Valley, north court, tingkat bawah dr 3ptg - 5ptg. Ada mcm2 aktiviti menarik, ketahui berus gigi Systema jenis apa yg sesuai utk anda.
Utk maklumat lanjut layari www.loveatfirstbrush.com
#sembangsinar
#sinarfm
#loveatfirstbrush

Pre-buka selfie... with my toothbrush!

I've been using Systema for several years already and it's the only toothbrush I use.
My gums became extra sensitive after I had Soraya and the Systema Sensitive is soft enough to give my teeth a good brush without hurting my gums.
Come join me tomorrow at MIDVALLEY Megamall, North Court, Ground Floor from 3 to 5pm and find your perfect systema toothbrush.
For more info log onto www.loveatfirstbrush.com.
#loveatfirstbrush

Those closest to me would know that I wasn't confident to smile last time as I had bad teeth. Got it fixed with braces, but then came another problem. Food being stuck between the grills after eating. So the confidence still wasn't quite there. Then I discovered SYSTEMA. I'll be sharing my story tomorrow, 10th June, Ground Floor, North Court, Midvalley Megamall alongside Aishah Sinclair, Haniff Hamzah & Abby Fana. Come join us :). There's more info at www.loveatfirstbrush.com #loveatfirstbrush

#loveatfirstbrush ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Di Majlis pelancaran kempen terbaru 'Love At First Brush' dari jenama berus gigi terkemuka Systema
.
.
@Regrann from @premosupremo - Us with our Systema smiles earlier this evening. #loveatfirstbrush #Regrann

Pagi ni abg payung Cinta kat korang . Have a great day ahead! #Systema #loveatfirstbrush

Selfie dengan berus gigi pon boleh lah. Ramai yang tak tau pilihan berus gigi ni sangat penting untuk kesihatan mulut. Systema 3D adalah perfect utk jenis org macam saya. Jumaat ni jumpa saya kat Mid Valley North Court 3pm dan saya akan bagitau kenapa berus gigi ini pilihan saya.
Jangan lupa gosok gigi sebelum tidur k. Nites

Utk maklumat lanjut boleh klik www.loveatfirstbrush.com

#loveatfirstbrush
#ultrasHaniff

See u there!

For that just-been-to-the-dentist clean. #excellenceinaballjar #homemadewhiteningtoothpaste #loveatfirstbrush

MOST RECENT

#tbt the first time I stepped foot into a @sephora and a #diva was born ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ilovemakeup #makeup #girlygirl #funwithcolor #curls #curly #curlykids #bighair #curlykid #loveatfirstbrush

For that just-been-to-the-dentist clean. #excellenceinaballjar #homemadewhiteningtoothpaste #loveatfirstbrush

Thank you Shirley for the photo. The moment during LION oral care event. ๆ—้‚Šๅ’ŒๅพŒ้ขๅฎŒๅ…จๆฒ’่ฆ–็ทš่ญฆ่ฆบ๏ผŒๅพ€ๅพ€ไธ็Ÿฅ้“ๆœ‰ไป€้บผ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ใ€‚ #tritonlimartist #caricature #caricaturemalaysia #caricatureartistmalaysia #ไผผ้ก็ตต #bottlepainting #sketching #surprise #exaggeration #humor #funny #handdrawing #lion #systema #fabercastellmy #keepsmiling #loveatfirstbrush #oneutama #watsonmalaysia #dentist #toothbrush #toothpaste #oralcare #mouthwash #bottle #lionjapan #pilotpen #eventplannermalaysia #eventplannerkl

#loveatfirstbrush ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Systema Pre Teen antara berus gigi untuk para remaja berumur 8-12 tahun. so tiada alasan sekeluarga tidak menggunakan Systema kerana pelbagai pilihan ada untuk dipilih. nak baca lebih lanjut ๐Ÿ”ธhttp://kitepunye.com/2017/05/kempen-love-first-brush-gabungan-systema-persatuan-juruterapi-pergigian-malaysia/

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #systema #loveatfirstbrush #penjagaangigi #berusgigi

Kempen "Love At First Brush", adalah gabungan bersama Systema dan Persatuan Juruterapi Pergigian Malaysia. Banyak perkongsian tentang kempen ini. So jgn lupa baca ๐Ÿ”น๐Ÿ”นhttp://kitepunye.com/2017/05/kempen-love-first-brush-gabungan-systema-persatuan-juruterapi-pergigian-malaysia/

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #systema #loveatfirstbrush #penjagaangigi #berusgigi

Most Popular Instagram Hashtags