#lotionputih

MOST RECENT

SNOWY BODY LOTION

Manfaat & Fungsi: 🍃50x extra cerah
🍇Lindungi kulit dari sinar UV
🍃Ada SPF
🍇Bersihkan pori-pori
🍃Berikan oksigen pada kulit
🍇Tegangkan kulit
🍃Hilangkan tompok hitam
🍇Lembabkan kulit
🍃Menyamar ratakan tona kulit
🍇Tak melekit
🍃Tak berminyak
🍇Cepat meresap dalam kulit
🍃Boleh dijadikan sebagai makeup base
🍇Wangi exclusive

SELAMAT UNTUK SIAPA??
👍Selamat utk lelaki perempuan
👍Selamat utk ibu mengandung
👍Selamat utk kanak²
👍Selamat utk semua peringkat umur
👍Selamat utk kulit sensitif
👍Selamat utk bayi

Kenapa tunggu lagi??Jom order berjemaah hanya dengan harga RM29 mampu cerah 1 badan & tak perlu dah perfume lepas ni 😉
.
.
⤵⤵⤵💃 Cantik cantik chuoolls 💃
.
.
www.wasap.my/60172993437

#SnowyBodyLotion
#LotionAjaib
#kelulusanKKM
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

SNOWY BODY LOTION

Manfaat & Fungsi: 🍃50x extra cerah
🍇Lindungi kulit dari sinar UV
🍃Ada SPF
🍇Bersihkan pori-pori
🍃Berikan oksigen pada kulit
🍇Tegangkan kulit
🍃Hilangkan tompok hitam
🍇Lembabkan kulit
🍃Menyamar ratakan tona kulit
🍇Tak melekit
🍃Tak berminyak
🍇Cepat meresap dalam kulit
🍃Boleh dijadikan sebagai makeup base
🍇Wangi exclusive

SELAMAT UNTUK SIAPA??
👍Selamat utk lelaki perempuan
👍Selamat utk ibu mengandung
👍Selamat utk kanak²
👍Selamat utk semua peringkat umur
👍Selamat utk kulit sensitif
👍Selamat utk bayi

Kenapa tunggu lagi??Jom order berjemaah hanya dengan harga RM29 mampu cerah 1 badan & tak perlu dah perfume lepas ni 😉
.
.
⤵⤵⤵💃 Cantik cantik chuoolls 💃
.
.
www.wasap.my/60172993437

#SnowyBodyLotion
#LotionAjaib
#kelulusanKKM
#snowylotion #putihgebu #kulitcantik #losyenputih #lotionputih #kulitputih #snowybodylotion
#bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc #bukitjelutong #kgmelayusubang

Use lsw spf protection🏜

Risau kulit kemerahan bagaikan "udang bakar" bila terdedah di bawah matahari?

Worries no more! Dengan sedikit calitan, ia mampu menangkis sinaran jahat tembus ke dalam kulit anda. **Lotion snow white di ekstrak dari rose & susu bukan saja dapat memulihkan sunburn tetapi, terdapat SPF 50 yang bertindak sebagai sunblock.

Meh wasap nak bagi rege kasih sayang sempena lebaran bakal tiba🤗
Cepat wasap rara ada harga promosi.😍
#lotionsnowwhite #lotionputih #putihgebu #putihkulit #dropship #sale #igshopmalaysia #wanita #whiteninglotion #whiteninglotionmurah #losyenputihgebu #losyenputihajaib #losyenputih #fattzura #kulitputihgebu #kulitputih #bodylotion #viral #akusuka #putihkorea

BIRKAY MULTIFUNCTION GEL
(moisturizer,treatment,primer,serum,etc)
.
Dihasilkan dari gabungan sumber-sumber semulajadi dan dijadikan sebagai bahan utama dimana antara bahan-bahan utama tersebut adalah Witch hazel,Aloe Vera,Kulit Limau (tangerine peel extract) & pearl extract..
Hasil gabungan dari bahan-bahan tersebut dapat memberikan kesan yang aktif dan positif antaranya :-
.
• Memutihkan kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan
• Memulihkan kulit bermasaalah (jerawat/jeragat)
• Menutupi Liang Pori Terbuka
• Mengubati Masalah Eczema
• Menyembuhkan bekas parut Jerawat
• Memulihkan Parut Campak / caca
• Mengubati luka² ringan
• Mengatasi Masalah kulit Terbakar
• Mengetasi Masalah Kulit Alergik
· Merawat sel-sel kulit mati
• Melambatkan Proses Penuaan
• Menghilangkan Lingkaran Hitam di bawah mata
• Menghilangkan kesan tumit merekah
· Merawat kesan gigitan serangga
• Membersih Kulit secara dalam
• Melindungi Kulit dari sinaran UV
• Memberi kesegaran pada wajah
• Mengatasi masalah kulit wajah tak sekata
·Mengawal tekstur kulit wajah sepanjang hari
• Menampakkan Kesan Glowing dan flowless secara sihat dan semulajadi
.
#Kesan akan dirasai sekurang2nya dlm masa seminggu kerana BirKay tidak bertindak secara drastik tetapi merawat secara perlahan dan berperingkat,tetapi diawal penggunaan Birkay,pengguna dapat merasa sendiri perubahan positif pada kulit sedikit demi sedikit.
.
#BirKay bebas dari sebarang bahan mercury yg berbahya,dijamin tanpa ada sebarang kesan penglupasan serta kepedihan pada kulit
.
#Boleh juga digunakan selain dibahagian kulit wajah untuk masalah
.
#Boleh digunakan keatas kanak-kanak yg terkena gigitan serangga/luka
.
DAPATKAN DENGAN FIZA, BOLEH KLIK LINK DI BIO 😊
.
#birkay #birkaymalaysia #lotionputih #serum #serummalaysia#agentselangor #birkaybatucaves #giantbatucaves #birkayselayang #birkaysrigombak #birkaydanaukota #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #fattzura #freegift

BIRKAY MULTIFUNCTION GEL
(moisturizer,treatment,primer,serum,etc)
.
Dihasilkan dari gabungan sumber-sumber semulajadi dan dijadikan sebagai bahan utama dimana antara bahan-bahan utama tersebut adalah Witch hazel,Aloe Vera,Kulit Limau (tangerine peel extract) & pearl extract..
Hasil gabungan dari bahan-bahan tersebut dapat memberikan kesan yang aktif dan positif antaranya :-
.
• Memutihkan kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan
• Memulihkan kulit bermasaalah (jerawat/jeragat)
• Menutupi Liang Pori Terbuka
• Mengubati Masalah Eczema
• Menyembuhkan bekas parut Jerawat
• Memulihkan Parut Campak / caca
• Mengubati luka² ringan
• Mengatasi Masalah kulit Terbakar
• Mengetasi Masalah Kulit Alergik
· Merawat sel-sel kulit mati
• Melambatkan Proses Penuaan
• Menghilangkan Lingkaran Hitam di bawah mata
• Menghilangkan kesan tumit merekah
· Merawat kesan gigitan serangga
• Membersih Kulit secara dalam
• Melindungi Kulit dari sinaran UV
• Memberi kesegaran pada wajah
• Mengatasi masalah kulit wajah tak sekata
·Mengawal tekstur kulit wajah sepanjang hari
• Menampakkan Kesan Glowing dan flowless secara sihat dan semulajadi
.
#Kesan akan dirasai sekurang2nya dlm masa seminggu kerana BirKay tidak bertindak secara drastik tetapi merawat secara perlahan dan berperingkat,tetapi diawal penggunaan Birkay,pengguna dapat merasa sendiri perubahan positif pada kulit sedikit demi sedikit.
.
#BirKay bebas dari sebarang bahan mercury yg berbahya,dijamin tanpa ada sebarang kesan penglupasan serta kepedihan pada kulit
.
#Boleh juga digunakan selain dibahagian kulit wajah untuk masalah
.
#Boleh digunakan keatas kanak-kanak yg terkena gigitan serangga/luka
.
DAPATKAN DENGAN FIZA, BOLEH KLIK LINK DI BIO 😊
.
#birkay #birkaymalaysia #lotionputih #serum #serummalaysia#agentselangor #birkaybatucaves #giantbatucaves #birkayselayang #birkaysrigombak #birkaydanaukota #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #fattzura #freegift

BIRKAY MULTIFUNCTION GEL
(moisturizer,treatment,primer,serum,etc)
.
Dihasilkan dari gabungan sumber-sumber semulajadi dan dijadikan sebagai bahan utama dimana antara bahan-bahan utama tersebut adalah Witch hazel,Aloe Vera,Kulit Limau (tangerine peel extract) & pearl extract..
Hasil gabungan dari bahan-bahan tersebut dapat memberikan kesan yang aktif dan positif antaranya :-
.
• Memutihkan kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan
• Memulihkan kulit bermasaalah (jerawat/jeragat)
• Menutupi Liang Pori Terbuka
• Mengubati Masalah Eczema
• Menyembuhkan bekas parut Jerawat
• Memulihkan Parut Campak / caca
• Mengubati luka² ringan
• Mengatasi Masalah kulit Terbakar
• Mengetasi Masalah Kulit Alergik
· Merawat sel-sel kulit mati
• Melambatkan Proses Penuaan
• Menghilangkan Lingkaran Hitam di bawah mata
• Menghilangkan kesan tumit merekah
· Merawat kesan gigitan serangga
• Membersih Kulit secara dalam
• Melindungi Kulit dari sinaran UV
• Memberi kesegaran pada wajah
• Mengatasi masalah kulit wajah tak sekata
·Mengawal tekstur kulit wajah sepanjang hari
• Menampakkan Kesan Glowing dan flowless secara sihat dan semulajadi
.
#Kesan akan dirasai sekurang2nya dlm masa seminggu kerana BirKay tidak bertindak secara drastik tetapi merawat secara perlahan dan berperingkat,tetapi diawal penggunaan Birkay,pengguna dapat merasa sendiri perubahan positif pada kulit sedikit demi sedikit.
.
#BirKay bebas dari sebarang bahan mercury yg berbahya,dijamin tanpa ada sebarang kesan penglupasan serta kepedihan pada kulit
.
#Boleh juga digunakan selain dibahagian kulit wajah untuk masalah
.
#Boleh digunakan keatas kanak-kanak yg terkena gigitan serangga/luka
.
DAPATKAN DENGAN FIZA, BOLEH KLIK LINK DI BIO 😊
.
#birkay #birkaymalaysia #lotionputih #serum #serummalaysia#agentselangor #birkaybatucaves #giantbatucaves #birkayselayang #birkaysrigombak #birkaydanaukota #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #fattzura #freegift

BIRKAY MULTIFUNCTION GEL
(moisturizer,treatment,primer,serum,etc)
.
Dihasilkan dari gabungan sumber-sumber semulajadi dan dijadikan sebagai bahan utama dimana antara bahan-bahan utama tersebut adalah Witch hazel,Aloe Vera,Kulit Limau (tangerine peel extract) & pearl extract..
Hasil gabungan dari bahan-bahan tersebut dapat memberikan kesan yang aktif dan positif antaranya :-
.
• Memutihkan kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan
• Memulihkan kulit bermasaalah (jerawat/jeragat)
• Menutupi Liang Pori Terbuka
• Mengubati Masalah Eczema
• Menyembuhkan bekas parut Jerawat
• Memulihkan Parut Campak / caca
• Mengubati luka² ringan
• Mengatasi Masalah kulit Terbakar
• Mengetasi Masalah Kulit Alergik
· Merawat sel-sel kulit mati
• Melambatkan Proses Penuaan
• Menghilangkan Lingkaran Hitam di bawah mata
• Menghilangkan kesan tumit merekah
· Merawat kesan gigitan serangga
• Membersih Kulit secara dalam
• Melindungi Kulit dari sinaran UV
• Memberi kesegaran pada wajah
• Mengatasi masalah kulit wajah tak sekata
·Mengawal tekstur kulit wajah sepanjang hari
• Menampakkan Kesan Glowing dan flowless secara sihat dan semulajadi
.
#Kesan akan dirasai sekurang2nya dlm masa seminggu kerana BirKay tidak bertindak secara drastik tetapi merawat secara perlahan dan berperingkat,tetapi diawal penggunaan Birkay,pengguna dapat merasa sendiri perubahan positif pada kulit sedikit demi sedikit.
.
#BirKay bebas dari sebarang bahan mercury yg berbahya,dijamin tanpa ada sebarang kesan penglupasan serta kepedihan pada kulit
.
#Boleh juga digunakan selain dibahagian kulit wajah untuk masalah
.
#Boleh digunakan keatas kanak-kanak yg terkena gigitan serangga/luka
.
DAPATKAN DENGAN FIZA, BOLEH KLIK LINK DI BIO 😊
.
#birkay #birkaymalaysia #lotionputih #serum #serummalaysia#agentselangor #birkaybatucaves #giantbatucaves #birkayselayang #birkaysrigombak #birkaydanaukota #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah #terlajaklaris #fattzura #freegift

Testimoni set satin hands! Siapa tak suka kalau tangan dan kaki cerah gebu cmni kan? 😍
.
Berbaloinya! Murah dan dapat sekali bag. Set satin hand! 😍.
.
Shu pakai set satin ni la color tgn dah sama balik. Kalau tak, sblh kanan cam gelap sikit dpda kiri. Lepas pakai set satin Mary Kay ni, terus sama! Makin cerah & makin lembutttt. Loveeeee ❤❤.
.
.
Cepatttt, uolls yg nak try satin hand ni kena grab today! 🏃🏻‍♀💨
.
.
👩Shuhada Nazri
📲 019.554.3498
💼🌺 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #setsatin #setsatinhands #lotion #lotiontangan #creamtangan #lotionputih #murah #berbaloi #limitededition #foundations #krimmalam #krimsiang #mua #muamalaysia

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

《RITZGLAM WHITE》
ingin punya kulit bersih???
alami dan tidak ketergantungan ??
punya kulit kusam, belang dan gelap??
bingung cari lotion yang original terbukti kualitasnya, hasil memuaskan cobain yuk  RITZGLAM WHITE ampuh banget mengatasi warna kulit tidak merata dan kulit terlihat jadi glowing😍😍😄
.
PUTIH 1× OLES
PERMANEN setelah pemakaian rutin 2-3 minggu
.
aman d pakai ibu hamil/ menyusui
.
.
Info lengkap cek IG >> @ritzglam.id
LINE: @ritzglam.id (pakai@ ya)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#pemutihpermanen
#kualitasterjamin
#lotionaman
#creamwajah
#putihalami #nu #juallotion #kulitputih #jualpemutihbadan #lotionputih #pemutihterjamin #permanent #putih

♤RITZGLAM WHITE♤
penasaran dengan sensasi menggunakan perawatan kulit ala artis&selebgram tanah air?😚
RITZGLAM WHITE
.
sedih pakai berbagai macam produktidak ada hasil nya? yuk rawat kulit wajah&tubuh kamu dengan RITZGLAM WHITE..
.
PUTIH 1×OLES PERMANEN SETELAH PEMAKAIAN RUTIN 2-3  MINGGU
.
jadikan kulit wajah dan tubuh mu putih almai, cerah, bebas jerawat dan termanjakan dengan baik..
.
aman untuk ibu hamil/menyusui
.
GAK PERCAYA SAMA HASILNYA?
FOLLOW @ritzglam.id dan cek testimoni customernya😍 memberi bukti bukan janji..!!
.
Line: @ritzglam.id (pakai@)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
(fast respon)
#brighteningcream #skincare #caramemutihkankulittubuh #kulitputih #bisnisonline #obatjerawat #pemutihkorea #putihaman #perawatankulit #handbodypemutih #flekhitambekasjerawat #lotionputih #perawatanwajah

♤RITZGLAM WHITE♤
penasaran dengan sensasi menggunakan perawatan kulit ala artis&selebgram tanah air?😚
RITZGLAM WHITE
.
sedih pakai berbagai macam produktidak ada hasil nya? yuk rawat kulit wajah&tubuh kamu dengan RITZGLAM WHITE..
.
PUTIH 1×OLES PERMANEN SETELAH PEMAKAIAN RUTIN 2-3  MINGGU
.
jadikan kulit wajah dan tubuh mu putih almai, cerah, bebas jerawat dan termanjakan dengan baik..
.
aman untuk ibu hamil/menyusui
.
GAK PERCAYA SAMA HASILNYA?
FOLLOW @ritzglam.id dan cek testimoni customernya😍 memberi bukti bukan janji..!!
.
Line: @ritzglam.id (pakai@)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
(fast respon)
#brighteningcream #skincare #caramemutihkankulittubuh #kulitputih #bisnisonline #obatjerawat #pemutihkorea #putihaman #perawatankulit #handbodypemutih #flekhitambekasjerawat #lotionputih #perawatanwajah

Most Popular Instagram Hashtags