[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#losyenputihgebumimy

5241 posts

TOP POSTS

Ok ni serius x menunjuk cincin...
.
Just nk tunjuk kulit gebus🙈🙈
.
Just nak bgtau Mimy Beauty pakar cerahkan kulit u'alls yg gelap termasuk pelipat2 semua blh putih!!
.
#susukambingmimy #losyenputihgebumimy #bodyscrubmimybeauty

Stok #losyenputihgebumimy ni dah bersusun. Siapa nak selit order, cpt order.

Benefit #Losyenputihgebumimy ❤tidak melekit
❤meresap terus ke dalam kulit bila disapu
❤tidak berminyak / rimas bila pakai
❤bukan jenis sapu2 terus putih (berkapur)
❤100% kulit lembut serta merta
❤kesan cerah seawal 3 hari
❤melembutkan kulit yang kasar
❤sekatakan tona kulit
❤menjadikan kulit lebih sihat berseri
❤atasi masalah kulit kusam
❤sebotol tahan 2-3 bulan
❤mengandungi kolagen yg tinggi
❤sesuai untuk semua peringkat termasuk bayi.

Untuk hasil lebih bagus, guna 2 kali sehari..

Banyak vitcrosehip di pasaran, tapi x boleh lawan vitcrosehip MIMY ni!! Lebih 10k testimoni hebat, bukan rekaan. Xnak byk ckp, just tgk semua testimoni2 kami! 
.
Kebaikan vit c rosehip MIMY :
1. Kesan pantas merawat semua masalah kulit seawal 3 hari!! 
2. Memutihkan & menggebukan kulit muka dan badan dgn sgt berkesan! 
3. Menghilangkan jerawat pasir, jerawat batu, jerawat hitam n degil dgn mudah
4. Menghilangkan jeragat dan parut jerawat degil yg bertapak di muka anda.
5. Mengecilkan pori2 hodoh yg besar 
6. Merawat resdung dgn berkesan
7. Jadikan kulit wajah cerah berseri & pinkish 
8. Menghilangkan kulit berminyak
9. Meningkatkan antibodi badan 
.
Knp vit c rosehip MIMY lain dr yg lain?
1. Vit c rosehip plg lama dipasaran
2. Lebih 10 ribu testimoni hebat berserta bukti gamba (sblm & slps)
3. Harga sedikit mahal kerana kualiti vit c rosehip kami sgt tnggi dan berkesan, tak sama kesan mcm yg murah
4. Kesan pantas seawal 3 hari!
5. Merawat semua masalah kulit secara menyeluruh
6. Tak payah risau vit c kami tiruan atau x, sudah pasti 100% ORIGINAL & HIGH QUALITY 
.
Apa tunggu lagiiii!!!!!
I bg Free consultation sampai u olls cantik! .
.
.
.
.
#sayajual #vitcrosehip #superwhiteningmimy #egfserummimy #losyenputihgebumimy #susukambingmimy #scrubmimybeauty #agentsahmimy #stokisterbesar #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #kulitcantik #malaysiaonlineshop #posseluruhmalaysia #goodmorning #alhamdulillah #vitaminc #putih #flawless
#regrann#regran#regrann
#regrann#regran#regran

MACAM TAK LOGIK!! RM1.20 sehari boleh jadikan anda putih berseri-seri raya nanti?

Ye tak ye je.... mustahillah.... 🤔🤔🤔 Kalau x berkesan, mana dtg testimoni2 ni sayangku?

Mimybeauty x pandai buat magic taw🤣

Whatsapp Dina 0129343676

#MimyBeautyPakarKulitAnda
#TeamFarahMeletop
#AgentBatuCaves
#MandianSusuKambingMimy
#losyenPutihGebumimy

INILAH set mandian BOLEH PUTIH GEBU GLOWING kulit seluruh badan

Nak tak sebelum RAYA nak PUTIH GEBU...nanti raya GLOWING2 gitu

Dengan mandian je dah boleh putih melepak lepak bak cina ehhhh kalah cina tau 😉

Fuhyooo
Saya nak, sahabat nak tak? :-) :-) :-) #mimybeautyshop
#susukambingmurah
#losyenputihgebumimy

Yeayyy br buka losyen baru.yg lama baru habis😆😆
Percaya ke x chem ckp,mmg tahan lama😘😘 #teammimybeauty #losyenputihgebumimy

"❤jalan mudah untuk jadi putih dengan pakai #losyenputihgebumimy ‼️

Morning kesayangan mimy😍
.
#losyenputihgebumimy

MOST RECENT

[MANDIAN PUTIH GEBU!!]
.
FENOMENA mandian susu kambing SANGAT HOT .. memang kulit bersih , cerah gebu berseri² & sangat wangi 😘 .. korang dah cuba mesti addicted .. best giler uols ❗❗ .. Sebotol tahan 2/3 bulan taww ❗❗ jimat sangat² .. 🙈RM55 onlyy .
fungsi mandian susu : 🌸menghaluskan kuit 🌸menggebu & memutihkan kulit 🌸 sangat wangi 🌸melembutkan kulit 🌸kulit kekal cerah sempurna 🌸tahan lama 🌸sangat berbaloi belinye ..
.
Whatsapp ☎️014-5790371
.
#susukambingbymimy #vitcmurah #vitcrosehipmurah #vitcrosehip #vitamincmimybeauty #mimybeautyproduct #egfserum #egfserummurah #mimybeautyshop #superwhitening #egfgoldserummimy #egfgoldserum #whiteningfacialscrub #losyenputihgebumimy #losyenputihgebu #dms360 #mandiansusukambingmimy #mandiansusukambing #7fruitbodyscrub #glutapanceamurah #letscantik

1 set blh tahan 2-3 bulan uolss...blh rasai perbezaan selepas 1 kali penggunaan!! Mmg best seller, pernah cecah jualan 500 sets sebulan❤️❤️ nak beli asing2 pun blh... Beli set pun blh😘😘
.
🛀Mandian susu kambing: RM55
😍Losyen putih gebu: RM60
.
Jom whatsapp sis utk order 👇🏾
0145790371📲💞 .
#losyenputihgebu #mandiansusukambingmimy #hijabsta #hijabstylista #ootd #bazarpaknil #losyenputihgebumimy #malaysiaonlineshop #igshop #mandiansusukambing #bodywashmurah #ajl31 #telajaklaris #glutapanceamalaysia #cattykissmalaysia

[NAKK CANTIK SEBELUM RAYA??]
.
Sis tahu mesti ramai yg berangan2 nk kulit putih gebuss, glowing sebelum raya kan..yela nk jumpa sedara mara, nk jumpa kawan lagi..haruslahh nampak cantikk ☺️☺️
.
Jom dapatkan hott item dari sis ..uolss akn nmpk perbezaan seawal 7hari je tau 💃🏻💃🏻
.
susukambingbymimy #vitcmurah #vitcrosehipmurah #vitcrosehip #vitamincmimybeauty #mimybeautyproduct #egfserum #egfserummurah #mimybeautyshop #superwhitening #egfgoldserummimy #egfgoldserum #whiteningfacialscrub #losyenputihgebumimy #losyenputihgebu #dms360 #mandiansusukambingmimy #mandiansusukambing #7fruitbodyscrub #glutapanceamurah #letscantik #like4like #teamfaezah

[MANDIAN PUTIH GEBU!!]
.
FENOMENA mandian susu kambing SANGAT HOT .. memang kulit bersih , cerah gebu berseri² & sangat wangi 😘 .. korang dah cuba mesti addicted .. best giler uols ❗❗ .. Sebotol tahan 2/3 bulan taww ❗❗ jimat sangat² .. 🙈RM55 onlyy .
fungsi mandian susu : 🌸menghaluskan kuit 🌸menggebu & memutihkan kulit 🌸 sangat wangi 🌸melembutkan kulit 🌸kulit kekal cerah sempurna 🌸tahan lama 🌸sangat berbaloi belinye ..
.
Whatsapp ☎️014-5790371
.
#susukambingbymimy #vitcmurah #vitcrosehipmurah #vitcrosehip #vitamincmimybeauty #mimybeautyproduct #egfserum #egfserummurah #mimybeautyshop #superwhitening #egfgoldserummimy #egfgoldserum #whiteningfacialscrub #losyenputihgebumimy #losyenputihgebu #mandiansusukambingmimy #mandiansusukambing #7fruitbodyscrub #glutapanceamurah #letscantik

"❤jalan mudah untuk jadi putih dengan pakai #losyenputihgebumimy ‼️

Biarla satu hati jangan je satu warna 😄😄. dulu sama² kulit gelap sekarang kulit dah nampak cerah. sebab apa? sebab sang isteri guna #losyenputihgebumimy #susukambingmimy

Percaya x?

Serius ni... anda wajib percaya!! Asalnya seorang dropship, skrg jadi pgguna setia Mimy Beauty❤️❤️ Smbil cntik smbil bantu kwn bg cntik & terus daftar Mimy Beauty❤️ #MimyBeautyPakarKulitAnda
#vitamincrosehip
#superwhiteningmimy
#mandiansusukambingmimy
#LosyenPutihGebuMimy
#egfgoldserummimy
#superwhiteningspraymimy
#facescrubmimy
#Bodyscrubmimy

👍 All product READY STOCK!
📮 Postage everyday : malaysia / overseas
💆 Free guide sampai u olls cantik!
😘 Fast reply & very friendly!
.
#vitcrosehipmimy #superwhiteningmimy #egfserummimy #scrubmimybeauty #losyenputihgebumimy #whiteningrosehipspray #bodyscrubmimybeauty #susukambingmimy

Most Popular Instagram Hashtags