#losyenkurussejuk

MOST RECENT

PERUT DAH SLIM ..bestnya..suami pun tumpang sekali .eh ehh tersuka la pulaq
.
.
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#sapusapukurus

LOSYEN SEJUK TAPI BOLEH KURUS?? NAK TAU RAHSIA BAGAIMANA LOSYEN SEJUK SC BERTINDAK!! SC mencairkan lemak dgn teknik LIPOLISIS ☺️
Lipolisis nie proses pencairan lemak bawah kulit.
Bila lemak dicairkan,
& dibantu dgn air kosong yg bertindak sebagai agen penolak utk tolak lemak tu keluar.

Macam mana lemak keluar?
Lemak keluar melalui proses perkumuhan.
(air kecil, air besar, peluh)

Bila lemak dah dikeluarkan,
maka sudah jelas bahawa lemak dah berkurang dlm badan.
Jadi, sebab tu lah berat badan makin berkurang ☺️lemak lemak tadi dah keluar

#Secretcorrea
#LosyenKurusSejuk
#dropshipwanted
#wassap01110605642

PERUT DAH RATA JANGAN BACA.
.
Ni customer kita dulu perutnya BUNCIT,
Kadang rasa cekang,
Nak membuang pun kejap ada rasa kejap hilang,
Mungkin angin terlalu banyak dalam badan.
.
Alhamdulillah,
Dia Puas hati bila perut dah Kurang Buncit. Badan pun rasa ringan.
.
Syukur dapat membantu bersama SC.

Jom Sayang2 kita mulakan hidup sihat hari ini.
.
Wasap jer Kak Ina
Www.wasap.my/60126154196
.
#SecretCorreaSelayang
#ekinmawi
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#daguruncing
#alhamdulillah #sayajual #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #losyenkurus #moodrepublik #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin #kopi

PERUT DAH RATA JANGAN BACA.
.
Ni customer kita dulu perutnya BUNCIT,
Kadang rasa cekang,
Nak membuang pun kejap ada rasa kejap hilang,
Mungkin angin terlalu banyak dalam badan.
.
Alhamdulillah,
Dia Puas hati bila perut dah Kurang Buncit. Badan pun rasa ringan.
.
Syukur dapat membantu bersama SC.

Jom Sayang2 kita mulakan hidup sihat hari ini.
.
Wasap jer Kak Ina
Www.wasap.my/60126154196
.
#SecretCorreaSelayang
#ekinmawi
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#daguruncing
#alhamdulillah #sayajual #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #losyenkurus #moodrepublik #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin #kopi

PERUT DAH RATA JANGAN BACA.
.
Ni customer kita dulu perutnya BUNCIT,
Kadang rasa cekang,
Nak membuang pun kejap ada rasa kejap hilang,
Mungkin angin terlalu banyak dalam badan.
.
Alhamdulillah,
Dia Puas hati bila perut dah Kurang Buncit. Badan pun rasa ringan.
.
Syukur dapat membantu bersama SC.

Jom Sayang2 kita mulakan hidup sihat hari ini.
.
Wasap jer Kak Ina
Www.wasap.my/60126154196
.
#SecretCorreaSelayang
#ekinmawi
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#daguruncing
#alhamdulillah #sayajual #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #losyenkurus #moodrepublik #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin #kopi

PERUT DAH RATA JANGAN BACA.
.
Ni customer kita dulu perutnya BUNCIT,
Kadang rasa cekang,
Nak membuang pun kejap ada rasa kejap hilang,
Mungkin angin terlalu banyak dalam badan.
.
Alhamdulillah,
Dia Puas hati bila perut dah Kurang Buncit. Badan pun rasa ringan.
.
Syukur dapat membantu bersama SC.

Jom Sayang2 kita mulakan hidup sihat hari ini.
.
Wasap jer Kak Ina
Www.wasap.my/60126154196
.
#SecretCorreaSelayang
#ekinmawi
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#daguruncing
#alhamdulillah #sayajual #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #losyenkurus #moodrepublik #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin #kopi

PERUT DAH RATA JANGAN BACA.
.
Ni customer kita dulu perutnya BUNCIT,
Kadang rasa cekang,
Nak membuang pun kejap ada rasa kejap hilang,
Mungkin angin terlalu banyak dalam badan.
.
Alhamdulillah,
Dia Puas hati bila perut dah Kurang Buncit. Badan pun rasa ringan.
.
Syukur dapat membantu bersama SC.

Jom Sayang2 kita mulakan hidup sihat hari ini.
.
Wasap jer Kak Ina
Www.wasap.my/60126154196
.
#SecretCorreaSelayang
#ekinmawi
#SelimSelepasBersalin
#LotionkurusSejuk
#slimsebelumraya
#kurussebelumraya
#daguruncing
#alhamdulillah #sayajual #gemuk #visitmyig #kuruscepat #bazaarpaknil #kuruskanbadan #jomkurus #nakkurus #dietsihat #ubatkurus #krimkurus #losyenkurus #moodrepublik #bruneifm #iklanbruneifm #Singaporebusiness #LosyenKurusSejuk #kurusselepasbersalin #bersalin #kopi

Berat badan dah mencecah 100kg?
Rasa mcm harapan nak kurus terkubur selamanya?
.
Jangan risau sebab teatox viral by Medina Desire ni boleh bantu awak capai impian untuk kurus. Dah la murah!! Berkesan pulak tu. Jom dapatkan sekarang.
.
SLIMMING DETOX TEA : RM15
KAKI CANTIQ TEA : RM25
SET COMBO (SDT + KCT) : RM48 SM / RM52 SS
.️
.
To order : Whatapps 0195921635
.
.
#slimmingdetoxtea #slimmingdetoxtearm15 #slimmingdetoxteamalaysia #kakicantiqtea #kakicantiqtearm25 #kakicantiqteamurah #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #lotionmaryam #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

KALAULAH ADA PRODUK SAPU-SAPU JER HILANG 5 KILO...! Nah berita baik buat anda yg memang xsuka makan minum bagai...?
📞Nak cepat
📞Nak senang
📞Nak hasil berkesan

Zaman sekarang zaman ikat duit utk membazir, so u guys x payahla bazir duit pergi slimming centre mahal-mahal,
Modal nak #kurus #solid #cantik serendah xx++ sahaja,

Yang penting produk berkesan dan berkualiti.
Order Yukkk 👇👇 Jom terus klik link whatsapp di BIO
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#bukanjanjitapipasti
#losyenkurus
#losyen

Sayur amat penting bagi diet yang seimbang lebih-lebih lagi bagi mereka yang sakit. Seelok-eloknya amalkan sejak dari muda, jangan tunggu sakit baru nak makan sayur.

Apa faedahnya makan sayur hijau?

1. Sayur hijau tinggi dengan serat. Apabila dimakan dengan nasi atau karbohidrat yang tinggi indeks glisemik, serat ini akan membentuk seperti jaring yang akan menahan kanji dari diserap sekali gus. Secara tak langsung boleh bantu turunkan indeks glisemik kanji tadi dan tak tingkatkan paras gula darah secara mendadak.

2. Sayur hijau melawaskan, ini juga berfaedah gerakkan makanan dalam usus dengan tempo yang lebih sihat. Dapat kawal kolestrol dan gula. Syarat kena minum air cukup supaya lebih lancar.

3. Sayur hijau tinggi dengan klorofil. Ia bersifat alkali dan dapat bantu menyahtoksik darah, mengalkalikan darah bagi pesakit kencing manis yang darahnya lebih asidik. Darah berasid ini kuman suka biak, kanser pun suka juga.

4. Sayur hijau juga kaya dengan bahan nutrisi yang boleh lebarkan salur darah, lancarkan aliran darah yang sudah tentunya menjadi masalah besar kepada pesakit kencing manis. Juga sangat sihat bagi kesihatan kardiovaskular.

5. Sayur hijau kaya dengan nutrisi seperti ALA, magnesium, polyphenols yang boleh bantu kawal paras gula dan tingkatkan sensitiviti insulin. Sangat baik bagi pesakit kencing manis.

6. Sayur hijau kaya dengan pelbagai phytonutrisi yang boleh melawan radang, melawan radikal bebas (fungsi antioksidannya), vitamin yang berfaedah, folate (untuk kesihatan DNA dan RNA), beta carotene, lutein dan banyak lagi yang berfungsi untuk awet muda.

Petang ahad kami masih Di Butik. Demi mencari sesuap nasi.😁 .

Tahniah Diana Agent awesome Shah Alam💖💖👏👏👏
Berdezupp depa semua lepas raya
Tahniah anak2 jerung mummy
Keep it up ya🚀🚀💪💪💪
.
#agentwantedmalaysia #secretcorreakualalumpur #secretcorreaserikembangan #secretcorrealotion #kuruscepat #kopikurus #losyenkurussejuk
#AyuLeaderSC
#ButikSCSeriKembangan

Most Popular Instagram Hashtags