[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#losyen

13963 posts

TOP POSTS

Coming Soon.....!!!!!
Barang HOT akan datang menemui korang...
WAJIB CUBA...😍😍
.
Siapa yang nak putih SELURUH BADAN dalam masa yg SINGKAT jerrrrrr???😱😱
Putih hanya dlm masa 5saat..
7hari uolssss akn dpt Kulit putih kekalllll....
Jnji kena consistent....
.
MESTI CUBA losyen MARVELOUS hakak niiii....
Sapu2 terus putih cuolssss...
.
🔥Losyen Putih TerooSS🔥
90ml
Harga PROMOSI hanya
RM40 TERMASUK POS SM
.
Retail Price: RM35 SM, RM45 SS
.
Boleh booking dlu utk order.
BOOKING with FULL PAYMENT..
Barang hakak akn post out pada 5/6/2017 In shaAllah...
.
Wassup ceq lekaih
012-2473937
.
#losyenputihajaib #losyenputih #losyenputihteroos #losyenputihgebu #losyen

Impian wanita 🌹
.
Dia nak peha dan lengan kecik
Dia nak berat turun jgk
Dia nak kulit cantik jugak
.
Usaha orang Perempuan nak cantik buka main main tau
Mcm akak ni dah loss 4 kg peha lengan kecik muka pun licin, nak repeat oder lagi
.
Meh la oder jangan tergugat shajerr
.
SET COMBO RM40
SET SUPER COMBO RM75
LOTION KURUS RM35
.
Whatsapp 017 9185612

#slimmingdetox #bymedinadesire #losyen maryam #teamciknieyy

Meh sini saya nak bagitahu apa kelebihan atau tempat yang boleh kita apply #pwlbynisjuewin ni. 🍃sunburn di muka tangan atau di kaki.. 🍂jerawat, parut & kulit kusam di wajah..
🍃tempat miss V pom boleh.. Atau dekat mana2 sahaja pom boleh uolsss .. Istimewanya losyen ni kerana tiada bahan kimia, dan menggunakan bahan 100% mutiara asli yang dijadikan losyen😘😘 So tunggu apa lagi guyssss cepat whatsapps atau hubungi nombor di atas👆🏿👆🏾👆🏽👆🏼👆🏻 😘😘 #nisjuewinbeauty #losyen #pwlbynisjuewinoriginal#putihmulus

❝ SERIUSS !! MEMANG SAYA DAH CUBA.... PAKAI KENA KONSISTEN KONPEMM DPT HASILNYA.....! SKG KULIT DAH MAKIN PUTIH & DAH NMPK URAT2 HIJAU .....SUKA SGT.!!...UOLLS YG BLM CUBA, CUBALAH BARU TAHU HASILNYA ... CAYALAH #LOSYEN LULUS KKM GABUNGAN CERAH WANGI #NO1, MEMANG OSEMM!!! ❞

PERCAYALAH BYK MASALAH DPT DISELESAIKAN, HANYA PERLU KONSISTEN!! www.wasap.my/60194565570
www.wasap.my/60194565570
www.wasap.my/60194565570

Selamat pagi😍

Mulakan hari isnin anda dengan semangat, jom terapi diri dengan citrus billbery body lotion keluaran NUTRIMETICS ni, sangat WANGI, TIDAK melekit dan kulit pun LEMBUT ja lepas guna, bulan ni ada offer lagi, 1 tiub rm10 sahaja😱😱 Tak rugi cuba😘😘😘
Nak oder? www.wasap.my/60133118196/billbery

#sayajual
#losyen
#nutrimetica
#tupperwarebrands
#bazarpaknilprodukkecantikan

assalamualaikum wbt..maaf semua lama tak aktif..fon rosak ni bru blh guna p speaker blm ok lg.. sesiapa yg berminat dgn losyen Dwalet ni blh pm ye atau wasap je www.wasap.my/60145304798/Dwalet

#Dwalet
#ShaTiniBeauty
#losyen

OMG! Tangan lebih putih dari muka!!! 😱😱😱 Mehhhh nak belanja sikit penangan Losyen Putih Kekal wehhhh.. Sapu-sapu jee dah cerah gebu.. tak payah nak suntik collagen bagai.. Kesan losyen 100% berkesan dan hasil sangat cepattt uolls.. 👍💪 Memang lain dari losyen yang lain.. Losyen Putih Kekal dirumus 100% dengan pati mutiara! Tak melekit & bau tersangat wangiii.. 😍😍😍 Nak dapatkan info lanjut seperti testimoni & harga Losyen Putih Kekal by Nisjuewin Beauty? WhatsApp atau hubungi nombor di bawah 👇

0133756773

#losyenputihkekal #nisjuewinbeauty #pwl #nisjuewin #losyen

Positive testimony
Tak perlu dihakimi
Hehehhe

Yup.. see.. Alhamdulillah
Pakai lotion anti rashes by HB
Lotion is homemade and using only natural ingredients.

Kalau nak tahu, yg ekzema pakai lotion ni pon Alhamdulillah baik.
For preorder wa 0189779824

Kepada yg berhajat nak pendapatan jgn segan2 pm

0189779824

#projekbebashutang
#projek100k #phytofurious #homemade_beauties #homemade #oem #buatanrumah #buatantangan #testimoni #losyen #organik #naturalingredients
@homemade_beauties
@homemade_beauties

MOST RECENT

Sapu je terus meresap.tak melekit. Ini yang bestnya losyen ni.
.
Bau wangi dan sejuk je.
.
.
www.wasap.my/60135984611

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

LOTION MUSTAJAB ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 25 SM
RM 30 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#lotionmustajab #losyenkurus #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabmurah #duniaherbs #duniaherbal #losyenmurah #losyenajaib #losyen #jomkurus #lotionkurus

Gluta Whitening Losyen
-
Bahan utama
🍃Ekstrak Honey
🍃Ekstrak Lemon
🍃Glutathione
🍃Vitamin C
🍃Vitamin E
🍃Spf 50 -

Ape itu Gluta
🍒Merupakan agen Pemutih kulit
🍒Berperanan untuk menukarkan pigmentasi gelap kepada pigmentasi cerah
🍒Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi.Glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari. -
Fungsi Gluta dalam Losyen
🥀Agen pemutihan kulit
🥀Agent anti penuaan
🥀Agent penyahtoksin -

Kebaikan Gluta Whitening Losyen
🌷Menjaga kelembapan pada kulit
🌷Mencegah kulit bersisik dan kusam
🌷Kaya dengan vitamin E yang membantu mencerahkan kulit
🌷Kandungan vitamin C untuk merawat bintik hitam dan parut luka.
🌷Melindungi kulit dari sinaran uv. 🌹Bau yang sangat wangi.Tekstur lotion tidak melekit / belengaih dan cepat meresap ke dalam kulit. -
Rm43 (160 gram)
Wassap 013-642 0346
Postage rm8 SM/rm12 SS

[ Testimoni Herbal Blend untuk ruam lampin ]
.
" Alhamdulillah.. makin elok. Dah tak merah menyala dah. "

Kalau sebelum ni Liza selalu duk share testimoni tentang ruam kat muka baby. Kali ni testimoni pasal nappy rash pulak.

Kulit baby kan sensitif dan masih lembut. Kalau lambat tukar lampin sikit boleh jadi ruam.
Kalau silap guna sabun boleh jadi ruam.
Kalau tak lap betul-betul boleh jadi ruam.
Kalau membuang lebih kerap dari biasa pon boleh sebabkan ruam.
.
Tak tahu bila boleh terjadi kan? So.. lebih baik prepare siap-siap Herbal Blend ni setiub. Harga pon sangat mampu milik. InsyaAllah sangattt membantu lagi-lagi untuk yang ada anak kecik.

Liza Ismail,
019.364.4787

#testimoniherbalblend
#herbalblendshaklee #krimshaklee
#losyen #ruammuka #ruampanas
#ruamlampin #nappyrash
#testimoniruamlampin #shakleeserdang
#herbalblendUPM #krimuntukruam
#krimuntukruamlampin
#krimuntukruamsusu
#hilangkanruamlampin
#hilangkanmasalahruam

Alhamdulillah...
.
Aktiviti harian pepagi mesti sorting barang nak pos utk cust & dropship.
.
Alhamdulillah n Tahniah Dropship dari Perlis, Aiman Wanny dah berjaya membuat sales 9 botol dalam masa 1minggu sahaja! 😍😍😍
.
Siapa cakap orang kerja tak leh buat bisnes? Rezeki Allah itu luas... nak seribu daya, usaha seribu cara okey! 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Uollsss tak terancam ke? Dropship pun boleh dapat sales 9 botol seminggu sahaja? 😇😇😇
.
Mai pm sis untuk kita sembang2, macamana nak join team sis n berjaya mcm salah sorang dropship sis ni. Confirm tak menyesal! ☺️☺️☺️
.
.
.
📲 Whatsapp "DSW" ke 014-5081144
.
📲 Whatsapp "DSW" ke 014-5081144
.
📲 Whatsapp "DSW" ke 014-5081144
.
.
.
#SisSyiera_0145081144
#Leader_WE
#wongiHQ
#WoNGi💓
#WoNGiLiCiouS_eMPiRe💋
#JuniorStokist_WoNGi💓
#MiniAgent_Diperlukan
#Dropship_TanpaModal_Diperlukan
#Losyen #LosyenMultiFungsi
#Perfume #PerfumeLotion #Lotion #LotionPerfume #MoisturisingCream #InspiredPerfume #PerfumeMalaysia #GucciFloraMalaysia #MidnightFantasyMalaysia #BombShellMalaysia #Terengganu #Melaka #ViralTerengganu #ViralMelaka

Most Popular Instagram Hashtags