#losyen

MOST RECENT

MANFAAT GRAPE SEED OIL

Best kan kalau pakai losyen kulit jadi anjal, cerah dan halus. Tak semua losyen dapat memberikan kesan seperti yang kita inginkan, selalunya mesti fokus pada satu kebaikan seperti melembapkan kulit, mencerahkan dan sebagainya.
.
Bila pakai #Losyen Peea ni banyak manfaat yang kita dapat seperti kulit jadi cerah sekata, gebu dan anjal. Garis-garis halus yang muncul ditangan juga semakin kurang.
.
Ini disebabkan kandungan bahan yang digunakan adalah yang terbaik untuk kulit dan salah satunya Grape Seed Oil. Grape Seed Oil memang bagus untuk kulit kerana ia .
Mengandungi kandungan Vit E dengan kadar yang tinggi
Sangat baik dalam menjaga kekencangan dan kekenyalan kulit (anti penuaan)
Meningkatkan kolagen dan meratakan warna kulit.
.
Tipulah kalau tak suka bila tangan nampak halus dan gebu walaupun usia meningkat. Memang hot mama la jadinya kan.
.
Kalau nak gebu, cerah dan kulit awet muda cecepat lamar #Peea_Dolce yer.

#PeeaDolce
#StokisAdleesyaBeauty
#TeamHebatShidaSaid

MANFAAT GRAPE SEED OIL

Best kan kalau pakai losyen kulit jadi anjal, cerah dan halus. Tak semua losyen dapat memberikan kesan seperti yang kita inginkan, selalunya mesti fokus pada satu kebaikan seperti melembapkan kulit, mencerahkan dan sebagainya.
.
Bila pakai #Losyen Peea ni banyak manfaat yang kita dapat seperti kulit jadi cerah sekata, gebu dan anjal. Garis-garis halus yang muncul ditangan juga semakin kurang.
.
Ini disebabkan kandungan bahan yang digunakan adalah yang terbaik untuk kulit dan salah satunya Grape Seed Oil. Grape Seed Oil memang bagus untuk kulit kerana ia .
Mengandungi kandungan Vit E dengan kadar yang tinggi
Sangat baik dalam menjaga kekencangan dan kekenyalan kulit (anti penuaan)
Meningkatkan kolagen dan meratakan warna kulit.
.
Tipulah kalau tak suka bila tangan nampak halus dan gebu walaupun usia meningkat. Memang hot mama la jadinya kan.
.
Kalau nak gebu, cerah dan kulit awet muda cecepat lamar #Peea_Dolce yer.

#PeeaDolce
#StokisAdleesyaBeauty
#TeamHebatShidaSaid

Raya tak lama lagi, tapi kulit kaki tangan gelap sunburn tona kulit tak sekata, sarung selipar tengok kaki pun tak berseri😫
.
Ada masalah mcm tu?jom dapatkan set combo SET PUTIH
.
✅WHITENING BODY SCRUB
✅ESSENTIAL WHITENING LOTION

Memang bye2 masalah korang tu, kulit makin bersih makin lincin eh eh makin cerah pulak,

Body scrub dah la wangi,tahan lama bau dia melekat dia badan automatik kulit lincin,
Lepas mandi sapu lotion Ewl memang lg lembut kulit makin putih😍

Jom whatsap tiqa
0195983645

#EssentialWhiteninglotion #losyen #temyraclewhiteningbodyscrub #whiteningbodyscrubtemyracle #magicskinserum #ajimaura #terapiinstagram #tunM #bazarpaknil

EKIN MAWI PUN CUBA TAU

Artis sentiasa kena jaga PENAMPILAN diri. Wanita lain jaga juga. Tapi mereka kena lagi lebih. Tuntutan kerjaya mereka. Begitulah.
.
"Sebelum ni Ekin guna produk luar untuk hilangkan DAGU berlapis dan dapatkan balik wajah yang RUNCING seperti sebelum berkahwin. .
Tak sangka pula. Ada produk LOCAL yang setanding kesan nya. Malah harga nya jauh lebih BERBALOI dibanding produk luar.
.
Lebih baik SOKONG produk tempatan kan."
.
Begitulah feedback Ekin. Dan terkesan dengan Perubahan kembarnya. Ain pula tak lepas peluang MENCUBA losyen secret Correa.
.
Kami semua mendoakan semakin ramai Artis mahupun wanita yang retis Kepada suami sendiri tampil lebih Indah dan mempersona dimata suami.
.
Yang Masih tak mahu lepaskan peluang rebut promo isteri maintain bergetah. Mehlah Plastik Kat link sini http://www.wasap.my/+60176227083/IsteriMaintainBergetah

Assalamualaikum..morning 😘

Kami Pasti Anda sedang mencari...
🌸#Losyen.
🌸#LinimentOil.
🌸#KrimUrut.
keluaran #GamatEmasSdnBhd

Cepat² dapatkannya di #StokisGamatEmasShahAlam.. LIMITED STOCK !!! 😱
.
info lanjut wasap www.wasap.my/60198177258

HOTLINE 019 - 817 7258

follow 👉 @anjungazlina

#GamatEmas #gesb #StokisGamatEmas #shahalam #johansetia #bangi #kajang #kotakemuning #klang #jalankebun #bandarputra #setiaalam #meru #kapar #klangvalley #agentwanted #dropshipwanted #visitmyig #bazarpaknil

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

LOTION MUSTAJAB ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 25 SM
RM 30 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#lotionmustajab #losyenkurus #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabmurah #duniaherbs #duniaherbal #losyenmurah #losyenajaib #losyen #jomkurus #lotionkurus

Pin pin pin🤣😘😘..tumpang laluu..yeayyyyy produk dari snowwhite secret edisi rayaaa uolllss..1 set ada 4 item..#LIMETED #EDITION #UNTUK #RAYA #SAHAJA#foundation yang ringan dan tak bercapuk ❤#losyen untuk gebu gebass dan jaga kulit uolls dari sinaran matahari ❤#lippmate untuk menyerikan wajah dengan kaler yang menarik , meletoppp dan glamour
#moisterizer untuk melembabkan wajah dari kering dan bersisik..supaya senang untuk apply mekap dihari raya nanti.. #JOMCANTIKDIHARIRAYA
#HARGAMURAHGILA2UOLSSS
#HARGAMAUTTT
RM139.00 SAHAJA

[TULAR] EKINMAWI SANGAT BERPUASHATI BILA GUNA LOSYEN SECRET CORREA. BENTUK MUKA BULAT DAN MULA MENAMPAKKAN DOUBLE CHIN MEMBUATKAN EKIN TEKAD SAPU LOSYEN UNTUK BENTUK MUKA V-SHAPE DAN KEMBALI SEPERTI BIASA.
.
Bukan sekadar review tau! Ni pengalaman Ekin sendiri bila dah guna. Jom kita dengar apa yang Ekin nak share. Sharing is caring kan.
.
Siapa yang muka bulat tu, WAJIB tonton video ni.

#secretcorrea #losyen #ekinmawi #losyenkurussejuk #losyenkurusmalaysia #losyenkurusmurah #losyensejukkurus #losyensejuk #losyenkurus #losyenmalaysia #promosionlineshop #produkbumiputera #produkmalaysia #produklaris #promosimurah #produkkurus #produk #monalisa #produkmuslim #cikguseo #cikgucikgu #jururawatmalaysia #testimonikurus #terapiinstagram #instaonlineshop #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kuruskanbadan #promosiraya #kuruscarasihat

KULIT MAKIN CERAH SETIAP HARI
.
Eeiiii makin hari hari makin gelap pulak tangan ni, tu lah rajin sangat tadah badan dekat cahaya matahari. Nasib la, kerja bahagian traffic memang selalu terdedah bawah cahaya matahari. Demi tugas ku relakan jua.
.
Masa  reunion yang paling gelap tak de orang lain dah, memang Emy la jawabnye. Bila tengok kengkawan lain sume kulit putih, berseri macam Fazura. .
Diri sendiri dah macam dayang senandung. Bencinyaa nak juga cantik macam dorang.
.
Sejak tu terus nekad nak berubah, terjodoh pula dengan #Losyen Peea Dolce, dengar nama je pun dan sweet tau. Emy duk pakai losyen tu siang malam, exsaited punya pasal. .
Bila bangun tidur tengok tangan macam tak percaya kulit makin cerah, sun burn makin berkurang.
.
Dah tu kulit jadi lembut, halus bak sutera giteww, memang superbb lah #Peea Dolce ni. Menyesal kalau tak cuba.
.
Memang rugi tak cuba #Peea Dolce ni sebab bahan yang digunakan memang terbaik dan mampu mencerahkan kulit, menghaluskan kulit serta kulit tampil lebih muda.
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885 🤓
.
.
#dealerNaz #peeadolce

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

LOTION MUSTAJAB ❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 25 SM
RM 30 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#lotionmustajab #losyenkurus #losyenmustajab #losyenmustajabduniaherbs #losyenmustajabmurah #duniaherbs #duniaherbal #losyenmurah #losyenajaib #losyen #jomkurus #lotionkurus

RAMAI ARTIS YANG SUKA DENGAN LOSYEN KU.RUZS SEJUK "LEJEN" No.1 DI MALAYSIA.

Dan yang lebih best losyen ku.Ruzz sejuk lejen ni diakui oleh ramai Artis-artis di Malaysia. Bukan sekadar terbukti berhasil tetapi Losyen LEJEN ini ternyata memberikan IMPAK KESAN yang cepat dari saiz XL ke saiz M.
.

Sepanjang pengeluaran bermula Akhir 2014. Walaupun Losyen Secret Correa diasaskan tanpa DUTA/ ARTIS, dengan result matters kejayaan dari TESTIMONI-TESTIMONI ternyata kami mampu berdiri atas di kaki sendiri antaranya disebabkan produk BERKUALITI PREMIUM. Maka kualiti dikekalkan dan tiada tandingan dengan "LOSYEN KU.RUZZ sejuk" yang lain. "KENAPA perlu habiskan duweet beli macam-macam produk sedangkan dengan 1 prod4k pun boleh se.tle.kan semua ma.sa.Lah!!! KELEBIHAN LOSYEN SECRETCORREA •Tak perlu berlapar
•Buang Le.max di badan
•Tak wajib bersenam
•Parut mudah pudar
•Cepat meresap ke kulit
•Kecilkan lengan 2-5 inch da.Lam masa 2 min
•Atasi Masalah sembelit
•Membuatkan wajah v.Sh.ape
•Bantu dalam peng.aliran darah
•Melancarkan kitaran haid
•Rasa SEJUK losyen sangat menenangkan.

DAH Banyak TESTIMONI-TESTIMONI termasuk artis yang dah berjaya turunkan be.rat badan serta menjadikan kulit cantik sekata tanpa parut hodoh dan kulit kendur.

Tiada kesan sampingan, 100 peratus daripada bahan semulajadi/organik. Produk natural dan selamat, LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA dan mendapat pengiktirafan dari SUPER HEALTH BRAND ASIA PASIFIC 2017-2018.

Jika Nak kuruiihh Nak s.oLid Jangan Tunggu ye akakkk..abangg.... Jom WASAP saya SEKARANG klik untuk FAST RESPOND!!!!
Jom terus klik link dibawah👇

http://www.wasap.my/+60176227083/NakPromoLosyenLejen

Sempena Ramadhan kali ini ada FREE "SAMPUL RAYA" Limited Edition yang kami nak bagi kepada 30 TERAWAL booking.

LOSYEN PELINDUNG UV?
.
Owang pompuan ni memang sensitif dengan cahaya matahari, betul tak. Buka ape takut kulit gelap dek panahan cinta sang mentari, ecewahhh. Hihihi.
.
Sebab tu la pentingnya pakai pelindung uv, biar cahaya matahari tak membakar terus kulit kita. Bila kulit sun burn bukan sekejap nak hilang, ambil masa jugalah.
.
Kalau bakal pengantin tu mesti gelisah takut tak cantik waktu kahwin nanti.
.
Losyen Peea dirumus khas dengan bahan hebat seperti Argan Oil, Grapeseed Oil, AloeVera dan Shea butter. Shea butter mampu melindungi kulit kita dari sinar uv merbahaya supaya kulit kekal cerah dan cantik.
.
Khasiat aloeveranya dapat membantu memulihkan kesan sun burn pada kulit. Jadi tak risau dah bila keluar kena panahan matahari.
.
Jom cepat dapatkan #Losyen Peea Dolce sekarang, untuk elakkan panahan cinta mentari hehehe.

KULIT BERSERI TANPA MAKEUP TEBAL!!! Tanpa makeup perlu makeup tebal pun kulit dah berseri. Cukup sekadar sapu losyen #WLE . Konsisten selama sebulan sebelum raya ni. U olls akan nampak perbezaan yg ketara nanti. 😘

MUDAH, BERKESAN & SELAMAT
.
.Nak harga combo raya cepat dm/wasap Fas segera 😘😘 . .
.
.
📲 +60134612049
📲 +60134612049
📲 +60134612049
.
.
#luluskkm
#LosyenOhana
#AdaSPF30
#freeconsulting
#freebegmakeup
#whiteninglotionexpert
#losyenwle
#losyenputihviral
#losyenpencerah
#wle
#losyenputihgebu
#likeforlike
#fattzura
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#love
#bazaarpaknil
#ohanalab
#losyen
#lotion
#bodylotion
#agenohanasungaipetani
#agenwlebaling
#agenohanabaling
#facelotion
#tipskecantikan
#sunblock
#testimoniwle
#losyenohana

KULIT BERSERI TANPA MAKEUP TEBAL!!! Tanpa makeup perlu makeup tebal pun kulit dah berseri. Cukup sekadar sapu losyen #WLE . Konsisten selama sebulan sebelum raya ni. U olls akan nampak perbezaan yg ketara nanti. 😘

MUDAH, BERKESAN & SELAMAT
.
.Nak harga combo raya cepat dm/wasap Fas segera 😘😘 . .
.
.
📲 +60134612049
📲 +60134612049
📲 +60134612049
.
.
#luluskkm
#LosyenOhana
#AdaSPF30
#freeconsulting
#freebegmakeup
#whiteninglotionexpert
#losyenwle
#losyenputihviral
#losyenpencerah
#wle
#losyenputihgebu
#likeforlike
#fattzura
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#love
#bazaarpaknil
#ohanalab
#losyen
#lotion
#bodylotion
#agenohanasungaipetani
#agenwlebaling
#agenohanabaling
#facelotion
#tipskecantikan
#sunblock
#testimoniwle
#losyenohana

KULIT BERSERI TANPA MAKEUP TEBAL!!! Tanpa makeup perlu makeup tebal pun kulit dah berseri. Cukup sekadar sapu losyen #WLE . Konsisten selama sebulan sebelum raya ni. U olls akan nampak perbezaan yg ketara nanti. 😘

MUDAH, BERKESAN & SELAMAT
.
.Nak harga combo raya cepat dm/wasap Fas segera 😘😘 . .
.
.
📲 +60134612049
📲 +60134612049
📲 +60134612049
.
.
#luluskkm
#LosyenOhana
#AdaSPF30
#freeconsulting
#freebegmakeup
#whiteninglotionexpert
#losyenwle
#losyenputihviral
#losyenpencerah
#wle
#losyenputihgebu
#likeforlike
#fattzura
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#love
#bazaarpaknil
#ohanalab
#losyen
#lotion
#bodylotion
#agenohanasungaipetani
#agenwlebaling
#agenohanabaling
#facelotion
#tipskecantikan
#sunblock
#testimoniwle
#losyenohana

Most Popular Instagram Hashtags