[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lookwet

109 posts

TOP POSTS

Hoy me toca a mí! Look Wet 💦 para esta noche. Usé el gel extra firme de @tresemmearg y me lo apliqué con un peine para que se adhiera al pelo, y lo fui llevando atrás de las orejas. Después de un rato se seca y queda bien fijo para bailar toda la noche!!!! 💃🏼 #lookwet #wethair #gumimakeup #hoysesale

2k16 resolution: Look Wet #lookwet

#lookwet de la producción de ayer 💄💄💄 gracias por confiar en mi siempre @florgodoyf @antoperillo y alda, son unas grosas 🙌🙌🙌 #makeup #model #photoshoot #back 📷📷📷📷

Hoy #lookwet sos la mejor @malvahairmakeup 🤗

Look suuuuuuper sexy para Josefina Puertas
Make Up a cargo de Laura Gonzalez @lauraromina81
.
#hairstyle #lookwet #wethair #wethairs #wethairstyle

VETO Hair Styling Oil
---- Tahukah anda memakai Pomade/Clay Sculpture yang tinggi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan keguguran rambut & cepat beruban?
Tapi tak tahu nak gayakan rambut bagaimana jika tak guna Pomade/Clay Sculpture @ mana2 Hair Wax yang lain.
Rambut tak bergaya nampak macam tak terurus lah pula kan? Tak kacak bergayalah kan? 😅

Atas sebab kami lihat ramai lelaki mengalami masalah rambut kurang & botak sebelum sampai waktunya, kami CZA's Team mencipta formula untuk anda lelaki tampan kacak bergaya menggunakan VETO sebagai Hair Styling Oil & dalam pada masa yang sama ia boleh dijadikan sebagai serum pelebat rambut!
Tertarik nak cuba?

5 Sebab utama kenapa anda perlu guna VETO :
✔️ 💯 menggunakan bahan-bahan semulajadi iaitu Castor Oil, Vitamin E & Ekstrak Eucalyptus.
Tiada paraben, phthalates, pewarna & pewangi
✔️ 2 in 1. Boleh dijadikan sebagai Hair Styling Oil & Hair Serum.
Boleh melebatkan rambut, menguatkan akar rambut & merawat masalah rambut seperti banyak kelemumur ataupun kutu! 😅
✔️ Haruman yang sangat tenang hasil dari Ekstrak Eucalyptus & dapat mengurangkan stress serta sakit kepala/migrain
✔️ Rambut nampak basah bersinar (Shine Wet Look) lebih dari 8 jam
✔️ Saiz botol senang di bawa kemana-mana dan hanya pakai sikit sahaja dah boleh gayakan rambut handsome anda 😄

Paling menarik sekali anda boleh kongsi pakai bersama isteri anda jika isteri anda juga ada masalah rambut cepat gugur atau anda dah tak berapa selera tengok rambut isteri yang kusut masai @ berbau. Kongsi @ belikan 1 botol lagi untuk isteri sama2 cantik 😉

Isipadu : 50ml
Tahan berapa lama : Bergantung pada saiz rambut & jumlah kekerapan dalam sehari.

Harga ---
1 Botol RM29 WM / RM32 EM
2 Botol RM50 WM / RM56 EM (Harga sudah termasuk Kos Penghantaran)
#VETO #HAIRSTYLINGOIL #WETHAIR #LOOKWET #HEALTHYHAIR

MOST RECENT

Wet look 🌹

Look suuuuuuper sexy para Josefina Puertas
Make Up a cargo de Laura Gonzalez @lauraromina81
.
#hairstyle #lookwet #wethair #wethairs #wethairstyle

¡Los desfiles de moda nos imponen el look efecto mojado como tendencia! 😍 ¿Te animas a llevarlo? 👍
#AzaleaCosmetics #Hairstyle #Tendencias #EfectoMojado #WetHair #LookWet #Cabello #Peinados #Recogidos #CabelloPulido

Hoy #lookwet sos la mejor @malvahairmakeup 🤗

VETO Hair Styling Oil
---- Tahukah anda memakai Pomade/Clay Sculpture yang tinggi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan keguguran rambut & cepat beruban?
Tapi tak tahu nak gayakan rambut bagaimana jika tak guna Pomade/Clay Sculpture @ mana2 Hair Wax yang lain.
Rambut tak bergaya nampak macam tak terurus lah pula kan? Tak kacak bergayalah kan? 😅

Atas sebab kami lihat ramai lelaki mengalami masalah rambut kurang & botak sebelum sampai waktunya, kami CZA's Team mencipta formula untuk anda lelaki tampan kacak bergaya menggunakan VETO sebagai Hair Styling Oil & dalam pada masa yang sama ia boleh dijadikan sebagai serum pelebat rambut!
Tertarik nak cuba?

5 Sebab utama kenapa anda perlu guna VETO :
✔️ 💯 menggunakan bahan-bahan semulajadi iaitu Castor Oil, Vitamin E & Ekstrak Eucalyptus.
Tiada paraben, phthalates, pewarna & pewangi
✔️ 2 in 1. Boleh dijadikan sebagai Hair Styling Oil & Hair Serum.
Boleh melebatkan rambut, menguatkan akar rambut & merawat masalah rambut seperti banyak kelemumur ataupun kutu! 😅
✔️ Haruman yang sangat tenang hasil dari Ekstrak Eucalyptus & dapat mengurangkan stress serta sakit kepala/migrain
✔️ Rambut nampak basah bersinar (Shine Wet Look) lebih dari 8 jam
✔️ Saiz botol senang di bawa kemana-mana dan hanya pakai sikit sahaja dah boleh gayakan rambut handsome anda 😄

Paling menarik sekali anda boleh kongsi pakai bersama isteri anda jika isteri anda juga ada masalah rambut cepat gugur atau anda dah tak berapa selera tengok rambut isteri yang kusut masai @ berbau. Kongsi @ belikan 1 botol lagi untuk isteri sama2 cantik 😉

Isipadu : 50ml
Tahan berapa lama : Bergantung pada saiz rambut & jumlah kekerapan dalam sehari.

Harga ---
1 Botol RM29 WM / RM32 EM
2 Botol RM50 WM / RM56 EM (Harga sudah termasuk Kos Penghantaran)
#VETO #HAIRSTYLINGOIL #WETHAIR #LOOKWET #HEALTHYHAIR

VETO Hair Styling Oil
---- Tahukah anda memakai Pomade/Clay Sculpture yang tinggi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan keguguran rambut & cepat beruban?
Tapi tak tahu nak gayakan rambut bagaimana jika tak guna Pomade/Clay Sculpture @ mana2 Hair Wax yang lain.
Rambut tak bergaya nampak macam tak terurus lah pula kan? Tak kacak bergayalah kan? 😅

Atas sebab kami lihat ramai lelaki mengalami masalah rambut kurang & botak sebelum sampai waktunya, kami CZA's Team mencipta formula untuk anda lelaki tampan kacak bergaya menggunakan VETO sebagai Hair Styling Oil & dalam pada masa yang sama ia boleh dijadikan sebagai serum pelebat rambut!
Tertarik nak cuba?

5 Sebab utama kenapa anda perlu guna VETO :
✔️ 💯 menggunakan bahan-bahan semulajadi iaitu Castor Oil, Vitamin E & Ekstrak Eucalyptus.
Tiada paraben, phthalates, pewarna & pewangi
✔️ 2 in 1. Boleh dijadikan sebagai Hair Styling Oil & Hair Serum.
Boleh melebatkan rambut, menguatkan akar rambut & merawat masalah rambut seperti banyak kelemumur ataupun kutu! 😅
✔️ Haruman yang sangat tenang hasil dari Ekstrak Eucalyptus & dapat mengurangkan stress serta sakit kepala/migrain
✔️ Rambut nampak basah bersinar (Shine Wet Look) lebih dari 8 jam
✔️ Saiz botol senang di bawa kemana-mana dan hanya pakai sikit sahaja dah boleh gayakan rambut handsome anda 😄

Paling menarik sekali anda boleh kongsi pakai bersama isteri anda jika isteri anda juga ada masalah rambut cepat gugur atau anda dah tak berapa selera tengok rambut isteri yang kusut masai @ berbau. Kongsi @ belikan 1 botol lagi untuk isteri sama2 cantik 😉

Isipadu : 50ml
Tahan berapa lama : Bergantung pada saiz rambut & jumlah kekerapan dalam sehari.

Harga ---
1 Botol RM29 WM / RM32 EM
2 Botol RM50 WM / RM56 EM (Harga sudah termasuk Kos Penghantaran)
#VETO #HAIRSTYLINGOIL #WETHAIR #LOOKWET #HEALTHYHAIR

VETO Hair Styling Oil
---- Tahukah anda memakai Pomade/Clay Sculpture yang tinggi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan keguguran rambut & cepat beruban?
Tapi tak tahu nak gayakan rambut bagaimana jika tak guna Pomade/Clay Sculpture @ mana2 Hair Wax yang lain.
Rambut tak bergaya nampak macam tak terurus lah pula kan? Tak kacak bergayalah kan? 😅

Atas sebab kami lihat ramai lelaki mengalami masalah rambut kurang & botak sebelum sampai waktunya, kami CZA's Team mencipta formula untuk anda lelaki tampan kacak bergaya menggunakan VETO sebagai Hair Styling Oil & dalam pada masa yang sama ia boleh dijadikan sebagai serum pelebat rambut!
Tertarik nak cuba?

5 Sebab utama kenapa anda perlu guna VETO :
✔️ 💯 menggunakan bahan-bahan semulajadi iaitu Castor Oil, Vitamin E & Ekstrak Eucalyptus.
Tiada paraben, phthalates, pewarna & pewangi
✔️ 2 in 1. Boleh dijadikan sebagai Hair Styling Oil & Hair Serum.
Boleh melebatkan rambut, menguatkan akar rambut & merawat masalah rambut seperti banyak kelemumur ataupun kutu! 😅
✔️ Haruman yang sangat tenang hasil dari Ekstrak Eucalyptus & dapat mengurangkan stress serta sakit kepala/migrain
✔️ Rambut nampak basah bersinar (Shine Wet Look) lebih dari 8 jam
✔️ Saiz botol senang di bawa kemana-mana dan hanya pakai sikit sahaja dah boleh gayakan rambut handsome anda 😄

Paling menarik sekali anda boleh kongsi pakai bersama isteri anda jika isteri anda juga ada masalah rambut cepat gugur atau anda dah tak berapa selera tengok rambut isteri yang kusut masai @ berbau. Kongsi @ belikan 1 botol lagi untuk isteri sama2 cantik 😉

Isipadu : 50ml
Tahan berapa lama : Bergantung pada saiz rambut & jumlah kekerapan dalam sehari.

Harga ---
1 Botol RM29 WM / RM32 EM
2 Botol RM50 WM / RM56 EM (Harga sudah termasuk Kos Penghantaran)
#VETO #HAIRSTYLINGOIL #WETHAIR #LOOKWET #HEALTHYHAIR

Me encantan los look efecto wet 🌅imposible conseguirlo sin mi pearl styler de @wellahair , es mi básico en mi 🎒 de verano #VIAJACONEIMI #wellahair #verano2017 #guardamardelsegura #lookwet #summer #hairstyle #haircolor#eimi #wella #wellapro

First coating done at the new shop. Illusion Smurf Blue E39 540i calipers. Smoooof. #notaphotographer

Most Popular Instagram Hashtags