[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lookingforinvestors

2151 posts

TOP POSTS

Selamat pagi πŸ’•

Mulakan pagi anda dengan lakaran impian di dalam minda dan disematkan di dalam hati.Setiap orang ada impian .
.
Tiga jenis impian πŸ’š

Impian yang ditunggu πŸ’™
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.

Impian yang teringat/dicuba πŸ’œ
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya

Impian yang dipaksa πŸ’›
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.

Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? πŸ’£πŸ’£
.
.
#SelamatHariRayaAidilfitri
#5Syawal1458h
#TeamRayaPahang
#0113750718
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#DareToDream
#ZatiYouthMillionaire
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors

SEKARANG NIE ZAMAN APA?? .
.
.
mesti lha zaman semua nak ubah kehidupan kan? 😎
.
.
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
.

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd.
Menunjukkan company memang boleh pergi jauh 😎πŸ’ͺ
.
.
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉️
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company , tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh segera pm . Sy akan bukak segala-galanya kepada anda semua
.
.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aqilyoungentrepreneur
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee
.
.

#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

[BISNES UTK ORANG YG PENGECUT]
.
.
.
Kenapa bisnes ni utk orang pengecut ? Mungkin kat luar sana ramai yg tgh tengok2/usha2 bisnes2 yg ditawarkan dlm pasaran sekarang, betulkan ? πŸ‘€. .
Dan abam yakin ramai2 antara korang ni, bila nak join apa2 bisnes mesti takut modal hangus kan ? πŸ™ŽπŸΏβ€β™‚οΈ.
.
Okay tak kalau bisnes abam ni, abam boleh katakan moneyback gurrenty and kalau company kita untung, even korang tak berapa nak berjaya buat bisnes ni, korang still lagi untung.
.
Apa yang abam nak bagitau korang, dgn bisnes abam ni, bila korang invest dalam bisnes abam, automatically korang adalah pemegang saham company, yang mana bila sampai tempoh matang saham kita, kita boleh jual saham kita tu dgn potensi harga 3 ke 4 kali ganda dari modal yg kita invest.
.
Dan dalam masa yang sama, korang boleh jadi agent utk buat aktif income, seperti testimoni income yg korang tgk dlm gambar antara top top agent yg terima reward yg tertinggi dalam company abam.
.
So maknanya kat sini, bila korang nak buat bisnes abam ni, korang tak perlu takut modal korang labur tu habuk pun tak dpt. sbb korang still akan untung sbb korang beli saham dan boleh jual balik saham tuπŸ˜‰.
.
Faham ke faham ? Kalau faham lekaih pm meh 😘.
.
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
.
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Nak tido ka nak gelak πŸ˜‚ lut2 . hahaha
#asyraflifestlye #InvestSavingProfit #eminententclub #lookingforinvestors

Apa yg WOOOOOOOOOOW sangat tuu?? .
.
.
BELI SAHAM RM1350 PROFIT RM20,000 😱
.
.
Macam tipu tapi hakikatnya inilah kenyataan. Keuntungan dengan modal RM1350, maximum boleh dapat dalam RM20,000. Keuntungan yang luar biasa bila anda membeli saham syarikat sy .
.
.
Dengan visi dan misi syarikat yang jelas, CEO yang dikenali dan dipercayai, projek company yang sentiasa bertambah dari masa ke masa dan paling penting kita ada PEMEGANG AMANAH iaitu TRUSTEE yang akan menjamin MODAL yang anda keluarkan. 😎πŸ’ͺ
.
.
Jadi, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak bersama dengan kami. Jika anda betul-betul memahami dan tahu secara terperinci, anda akan nampak ini adalah peluang yang sangat besar dan tidak boleh disia-siakan.
.
.
Cepat - cepat ws sy jika mahu tahu secara terperinci tentang pembelian SAHAM ini. Sy akan beri penerangan tanpa apa2 bayaranπŸ˜‚
.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aqilyoungentrepreneur
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee
.
.

#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

Cheers to a design my crits want to live in πŸ‘ŠπŸ»πŸΈ #nailedit #survivedandthrived #lookingforinvestors

[BISNES UTK ORANG YG PENGECUT]
.
.
.
Kenapa bisnes ni utk orang pengecut ? Mungkin kat luar sana ramai yg tgh tengok2/usha2 bisnes2 yg ditawarkan dlm pasaran sekarang, betulkan ? πŸ‘€. .
Dan abam yakin ramai2 antara korang ni, bila nak join apa2 bisnes mesti takut modal hangus kan ? πŸ™ŽπŸΏβ€β™‚οΈ.
.
Okay tak kalau bisnes abam ni, abam boleh katakan moneyback gurrenty and kalau company kita untung, even korang tak berapa nak berjaya buat bisnes ni, korang still lagi untung.
.
Apa yang abam nak bagitau korang, dgn bisnes abam ni, bila korang invest dalam bisnes abam, automatically korang adalah pemegang saham company, yang mana bila sampai tempoh matang saham kita, kita boleh jual saham kita tu dgn potensi harga 3 ke 4 kali ganda dari modal yg kita invest.
.
Dan dalam masa yang sama, korang boleh jadi agent utk buat aktif income, seperti testimoni income yg korang tgk dlm gambar antara top top agent yg terima reward yg tertinggi dalam company abam.
.
So maknanya kat sini, bila korang nak buat bisnes abam ni, korang tak perlu takut modal korang labur tu habuk pun tak dpt. sbb korang still akan untung sbb korang beli saham dan boleh jual balik saham tuπŸ˜‰.
.
Faham ke faham ? Kalau faham lekaih pm meh 😘.
.
.
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
πŸ“ž ALIFF JABAR 014-615-7806 (Whatsapp)
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aliffYouthMillionaire
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee #GrandMillionaireClub .
.
.
#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

MOST RECENT

Selamat pagi πŸ’•

Mulakan pagi anda dengan lakaran impian di dalam minda dan disematkan di dalam hati.Setiap orang ada impian .
.
Tiga jenis impian πŸ’š

Impian yang ditunggu πŸ’™
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.

Impian yang teringat/dicuba πŸ’œ
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya

Impian yang dipaksa πŸ’›
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.

Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? πŸ’£πŸ’£
.
.
#SelamatHariRayaAidilfitri
#5Syawal1458h
#TeamRayaPahang
#0113750718
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#DareToDream
#ZatiYouthMillionaire
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors

[BISNES UTK ORANG YG PENGECUT]
.
.
.
Kenapa bisnes ni utk orang pengecut ? Mungkin kat luar sana ramai yg tgh tengok2/usha2 bisnes2 yg ditawarkan dlm pasaran sekarang, betulkan ? πŸ‘€. .
Dan abam yakin ramai2 antara korang ni, bila nak join apa2 bisnes mesti takut modal hangus kan ? πŸ™ŽπŸΏβ€β™‚οΈ.
.
Okay tak kalau bisnes abam ni, abam boleh katakan moneyback gurrenty and kalau company kita untung, even korang tak berapa nak berjaya buat bisnes ni, korang still lagi untung.
.
Apa yang abam nak bagitau korang, dgn bisnes abam ni, bila korang invest dalam bisnes abam, automatically korang adalah pemegang saham company, yang mana bila sampai tempoh matang saham kita, kita boleh jual saham kita tu dgn potensi harga 3 ke 4 kali ganda dari modal yg kita invest.
.
Dan dalam masa yang sama, korang boleh jadi agent utk buat aktif income, seperti testimoni income yg korang tgk dlm gambar antara top top agent yg terima reward yg tertinggi dalam company abam.
.
So maknanya kat sini, bila korang nak buat bisnes abam ni, korang tak perlu takut modal korang labur tu habuk pun tak dpt. sbb korang still akan untung sbb korang beli saham dan boleh jual balik saham tuπŸ˜‰.
.
Faham ke faham ? Kalau faham lekaih pm meh 😘.
.
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
.
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Always happy when such an important guess is satisfied. Thanks for working with me #olympebusiness #investisseurs #investors #savoirfairefrance #entrepreneur #merci #thankyou

SEKARANG NIE ZAMAN APA?? .
.
.
mesti lha zaman semua nak ubah kehidupan kan? 😎
.
.
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
.

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd.
Menunjukkan company memang boleh pergi jauh 😎πŸ’ͺ
.
.
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉️
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company , tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Nak tahu lebih lanjut boleh segera pm . Sy akan bukak segala-galanya kepada anda semua
.
.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aqilyoungentrepreneur
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee
.
.

#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

Apa yg WOOOOOOOOOOW sangat tuu?? .
.
.
BELI SAHAM RM1350 PROFIT RM20,000 😱
.
.
Macam tipu tapi hakikatnya inilah kenyataan. Keuntungan dengan modal RM1350, maximum boleh dapat dalam RM20,000. Keuntungan yang luar biasa bila anda membeli saham syarikat sy .
.
.
Dengan visi dan misi syarikat yang jelas, CEO yang dikenali dan dipercayai, projek company yang sentiasa bertambah dari masa ke masa dan paling penting kita ada PEMEGANG AMANAH iaitu TRUSTEE yang akan menjamin MODAL yang anda keluarkan. 😎πŸ’ͺ
.
.
Jadi, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak bersama dengan kami. Jika anda betul-betul memahami dan tahu secara terperinci, anda akan nampak ini adalah peluang yang sangat besar dan tidak boleh disia-siakan.
.
.
Cepat - cepat ws sy jika mahu tahu secara terperinci tentang pembelian SAHAM ini. Sy akan beri penerangan tanpa apa2 bayaranπŸ˜‚
.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
πŸ“žAQIL ALIAS 01121954863.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#aqilyoungentrepreneur
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee
.
.

#polisas#pahang#selangor#kelantan#terengganu#kedah#perak#melaka#sabah#sarawak

Selamat pagi Warga Instagram πŸ”₯πŸ”₯
.
Mulakan pagi anda dengan lakaran impian di dalam minda dan disematkan di dalam hati.❀Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian :
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? πŸ’£πŸ’£
.
.
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
πŸ“žFIRDAUS 016-9893018
.
.
#CrownSapot
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#DausYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#Grandmillionaireclub
#GMC
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersm

Site tour project/ Project reveleation dah selesai. Sehari ja. Haha lagi 3 hari nk buat apa kat sini? Hurm beraya laaa, jalan2 berhahaha di China. Uuujyeah 🀣
.
.
πŸ“ž FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp)
πŸ“ž FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp)
πŸ“ž FIRDAUS - 0173147139 (Whatsapp)
.
.
#ChinaWithTopo
#GrandMillionareClub
#JomSaving
#ProjekTurboRaya2017
#DareToDream
#TopoYoungMillionaire
#lookingforinvestors
#MoneyBackGuarentee
#TheRealSavingProgram
.
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Nak tanya . apa BIG WHY anda yg membuatkan anda WAJIB berjaya ? .
.
Semua org yg berjaya mereka ada BIG WHY mereka sendiri . Ramai yg kecundang sebelum berjaya sebab mereka takde SEBAB kenapa mereka buat sesuatu . Buat sebab ikot2 kawan , buat sebab nak try2 nasib( kau igt ni main nombor ekor ke πŸ˜‚). Buat sebab boring takda kawan nak cari jodoh ( memang kelaut ) . .
.
So nak berjaya cari SEBAB kenapa PERLU berjaya .setiap orang ada BURNING DESIRE masing2 . Cuma jumpa tak jumpa je . Yang mana dah jumpa , teruskan konsisten dgn usaha anda . Percayalah rezeki akan sampai pada org yang tak kenal erti putus asa . Yang tak jumpa ? Teruskan mencari BIG WHY anda . Tepuk dada tanya selera .
.
Saya ada SEBAB saya sendiri . You all plan macam mana ?
.
πŸ“ž HAJAR 0179866378
πŸ“ž HAJAR 0179866378
πŸ“ž HAJAR 0179866378
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#JomSaving
#OTCMarket
#ProjekTurboRaya2017
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#HajarYouthMillionaire
#GrandMillionaireClub
#LookingForInvestors
#MoneyBackGuarentee

Most Popular Instagram Hashtags