[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#longtop

MOST RECENT

💜💜 ARISYA TUNIC (Ready Stock) 💜💜
.
🌹DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
Diinspirasikan dari Korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI
.
🌹ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG
Ribbon untuk nampak stylo & exclusive. Boleh pakai & tanggalkan.
.
🌹POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
Untuk simpan stuff yang diperlukan sepanjang masa
.
🌹7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada warna yang menarik tertarik memang daboom!
.
🌹MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Tak jarang & mudah iron
Flowwy
.
🌹BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Zip di tangan untuk berwudhuk.
Zip sorok di dada utk ibu menyusukan anak.
.
📣 Harga : RM 79 / 1 Helai
.
📮 FREE POSTAGE 📮
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #bajuraya2018 #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #bajuraya #teammawarexclusive #fattzura #blousehitam #pengantinmusimsalju #ctdk #blouseputih #blousepink #cikgucikgi #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #klikpengantinmusimsalju #tiamosweetheart100hari #bajukebaya #bajukebarung #sitinordiana #alifsatar #tiamosweetheart

=========================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
=========================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED jangan lambat nanti makan hati jewww tak sempat beli, ehhehe. Kalau dh berkenan dekat Elvyna ni Kak Ummu suggest, better grab cepat-cepat, Sebab STOK untuk Luxe edition ni memang tak keluar banyak. Tambah pulak harga memang murah GILER untuk promo ni .. Design ni tak restok dah kalau SOLD OUT😭
.
Bertindak sekarang ❗
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd

=========================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
=========================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED jangan lambat nanti makan hati jewww tak sempat beli, ehhehe. Kalau dh berkenan dekat Elvyna ni Kak Ummu suggest, better grab cepat-cepat, Sebab STOK untuk Luxe edition ni memang tak keluar banyak. Tambah pulak harga memang murah GILER untuk promo ni .. Design ni tak restok dah kalau SOLD OUT😭
.
Bertindak sekarang ❗
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd

=========================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
=========================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED jangan lambat nanti makan hati jewww tak sempat beli, ehhehe. Kalau dh berkenan dekat Elvyna ni Kak Ummu suggest, better grab cepat-cepat, Sebab STOK untuk Luxe edition ni memang tak keluar banyak. Tambah pulak harga memang murah GILER untuk promo ni .. Design ni tak restok dah kalau SOLD OUT😭
.
Bertindak sekarang ❗
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd

=========================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
=========================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED jangan lambat nanti makan hati jewww tak sempat beli, ehhehe. Kalau dh berkenan dekat Elvyna ni Kak Ummu suggest, better grab cepat-cepat, Sebab STOK untuk Luxe edition ni memang tak keluar banyak. Tambah pulak harga memang murah GILER untuk promo ni .. Design ni tak restok dah kalau SOLD OUT😭
.
Bertindak sekarang ❗
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd

=========================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
=========================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED jangan lambat nanti makan hati jewww tak sempat beli, ehhehe. Kalau dh berkenan dekat Elvyna ni Kak Ummu suggest, better grab cepat-cepat, Sebab STOK untuk Luxe edition ni memang tak keluar banyak. Tambah pulak harga memang murah GILER untuk promo ni .. Design ni tak restok dah kalau SOLD OUT😭
.
Bertindak sekarang ❗
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

Kurung cotton KHAIRA 📢📢 PROMOSI PENGENALAN **Harga Promosi
RM55 tak termasuk pos 📍AMARAN 📍OFFER INI HANYA UNTUK 30HARI SHJ (OFERR smp 20/3/2018 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 SLPS INI, HARGA KEMBALI ASAL •Harga selepas : RM70 xtermasuk pos 📍STOCK SANGAT TERHAD
📍1st Come 1st Serve (Kos Pos kurung cotton KHAIRA)

1psg RM7 sm 1psg seterus nya RM3
1psg RM9 ss 1psg seterus nya RM4** Harga xmasuk rantai 👚design kurung moden
👚zip belakang
👚sepan di bahu 👖design kain lipat batik
👖pinggang getah kiri & kanak 👖zip sebelah kiri ✅material Cotton
✅mudah digosok ✅senang nak jaga ✅boleh masuk mesin basuh ✅kain sejuk sangat selesa dipakai
✅Sesuai untuk cuaca di malaysia

For order 👇

http://www.wasap.my/60103989230

#kurung
#sale #longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #ootd #muslimahootd #malaysia #igreviewmalaysia #blouselabuh #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #majlisperkahwinan

#TERBARU [ELVYNA LUXE EDITION - BLOUSE EXCLUSIVE TAK PAYAH IRON, PALING CANTIK & PALING VERSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA PROMO MAMPU MILIK] 🔥🔥🔥
.
Asyikk plain jeee…selalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak!
.
====================================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
====================================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED .
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah

#TERBARU [ELVYNA LUXE EDITION - BLOUSE EXCLUSIVE TAK PAYAH IRON, PALING CANTIK & PALING VERSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA PROMO MAMPU MILIK] 🔥🔥🔥
.
Asyikk plain jeee…selalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak!
.
====================================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
====================================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED .
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah

#TERBARU [ELVYNA LUXE EDITION - BLOUSE EXCLUSIVE TAK PAYAH IRON, PALING CANTIK & PALING VERSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA PROMO MAMPU MILIK] 🔥🔥🔥
.
Asyikk plain jeee…selalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak!
.
====================================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
====================================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED .
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah

#TERBARU [ELVYNA LUXE EDITION - BLOUSE EXCLUSIVE TAK PAYAH IRON, PALING CANTIK & PALING VERSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA PROMO MAMPU MILIK] 🔥🔥🔥
.
Asyikk plain jeee…selalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak!
.
====================================
(7) Sebab kenapa Anda perlu miliki ‘Elvyna Luxe Edition’ ni
====================================
.
1# CUSTOM PRINTED EXCLUSIF
dijamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh founder .
2# MATERIAL SOFT MOSS CREPE
Material diimport khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "IRONLESS" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr.... Dan ofcozz sangat selesa
.
3# DESIGN LUXE EDITION 2 in 1
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang sangat xclusif. 2 in 1 boleh dipakai as blouse dan cardigan. .
4# SUPER EASY TRAVEL
Memang senang gulung je dalam beg nak pakai terus keluarkan tak payah bazir masa nak cari iron lagi k
.
5# 5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
6# BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada.. Uolls tak perlu risau. Button di dada & zip di tangan untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
7# SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan?
.
#HARGA PROMO PALING MAMPU MILIK!
.
HARGA ASAL RM85
PROMO RM79 SHJ FREE POSTAGE (Sah 15-22feb)
.
#WAJIBBELI HANYA RM79 SAHAJA KOS POS Cik Sha BELANJA ❗️❗️❗️
.
STOK SESANGAT LIMITED .
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #blousehitam #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #blousehijau #bajumuslimah

Most Popular Instagram Hashtags