[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#longtoo

35 posts

TOP POSTS

#tbt Passalaqua wedding. MrTom still had black hair! #myitaliano #wowthatwasredhair #longtoo

Short w/lace top #lilac #halter #longtoo. Mothers dress by Ambiance #lace/chiffon #3/4sleeve Come check out all the colors @blushingbrideon17

Solidstar and his manhood chilling in new photo
Moment of truth! You want or not????
Sweet dreams my ladies plus guys that like that field
#artiste #celebritylifestyle #itscocky #longtoo #shai #whatanight #entertainment #bodextv #bodexng

#Mylife i cant do a basic polish #nailLife #extraglitter #extrastones #longtoo #heylaronda 💅🏾

#SydneySky 👶🏽💗So adorable right😍 Now I know what #LOVE really means❗️💗Thanks so much everyone for all the Congrats, Txt Messages, Calls, Well Wishes, Lovely Comments Ect! I may not get to respond to everyone but I definitely appreciate all the love I've been receiving. This has been a very blessed year ❗️ #NewMommy I'm truly happy at this moment...life has a purpose. 🙌🏾 #SheWasBornOnHerDueDate #40Weeks #LongEnough #8.7pounds #BigBaby #LongToo #AngelBaby #ipsonbet #inkpaperscissors

{TERBAHRU} LATEST EDITION OF JULIE LONG TOP .
Dah 2 kali Bella Ammara release #JulieLongTop, semua laku keras Wow!
Suka sungguh dengan #JulieLongTop ni ya #BellaAmmaraLovers? .

Ada banyak sebab kenapa #JulieLongTop ni SOLD OUT.
Awak-awak yang tak pernah grab #JulieLongTop ni nak tahu tak?
BACA SAMPAI HABIS OK 🙂 . #JulieLongTop menggunakan material poly crepe yang berkualiti tinggi, material ni susah kedut dan mudah iron. Sis tak payah susah-susah bangun awal pagi untuk iron #JulieLongTop. Lima minit pun dah cukup untuk iron.. wowwww pakai #JulieLongTop dapat menjimatkan masa. HEBAT! .
Colour-colour yang mudah match dengan tudung dan palazzo. Mudah lah nanti sis nak pakai pergi kerja. .

Wasap segera 👇
www.wasap.my/60162170752

#bellaammara
#trustedseller
#longtoo
#arzafwardrobe

BLOUSE LABUH TERPALING CANTIK!

Sakura Ombre, blouse muslimah labuh dan longgar. Sesuai dipadankan dengan skirt mahupun seluar. Modern & design in trend untuk awak!
.
Material ombre moss crepe terpaling letops, tak perlu gosok. PAKAI & TERUS CANTIK JE! Totally selesa. Kualiti jahitan setanding butik. Datang dgn 8 pilihan warna menarik dari saiz XS hingga 3XL! 😍
.
SAKURA OMBRE
Code:
Available: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL
Material: Ombre moss crepe
Nursing/BF friendly
Price: Buy 1 RM119/pc
Buy more than 1: RM115/pc **Tak termasuk pos** promosi : rm89 exclude postage
.
APA YANG BEST SAKURA OMBRE NI?
.
✳LABUH & LONGGAR; design yg patuh syariah.
✳Tidak mengikut bentuk badan.
✳TAK PERLU GOSOK: material yang tahan kedut dan tidak panas. Sesuai untuk wanita bekerjaya malah amat sesuai dibawa travel!
✳DESIGN RARE: bagi EFEK KURUS & badan anda tak nampak LEBIH BESAR
✳Totally sesuai untuk mommy yg sedang hamil, sejuk & selesa
✳Mommy boleh pakai dari awal kandungan sehingga 9 bulan!
✳Boleh digunakan semasa pregnant dan juga lepas bersalin. JIMAT!
.
STOK TERHAD! Habis ni, habis terus. Tak ada restock dalam masa terdekat tau! Pasti anda tak nak terlepas peluang bergaya dengan Sakura ni. 😃 Whatsapp sekarang!

013-9258324

rm89
rm89
rm89 shj

jimat rm30
jimat rm30
jimat rm30

#tunic #blouse #longtoo
#sayajual #syajualbaju #murahmeriah #murahmurah

MOST RECENT

{TERBAHRU} LATEST EDITION OF JULIE LONG TOP .
Dah 2 kali Bella Ammara release #JulieLongTop, semua laku keras Wow!
Suka sungguh dengan #JulieLongTop ni ya #BellaAmmaraLovers? .

Ada banyak sebab kenapa #JulieLongTop ni SOLD OUT.
Awak-awak yang tak pernah grab #JulieLongTop ni nak tahu tak?
BACA SAMPAI HABIS OK 🙂 . #JulieLongTop menggunakan material poly crepe yang berkualiti tinggi, material ni susah kedut dan mudah iron. Sis tak payah susah-susah bangun awal pagi untuk iron #JulieLongTop. Lima minit pun dah cukup untuk iron.. wowwww pakai #JulieLongTop dapat menjimatkan masa. HEBAT! .
Colour-colour yang mudah match dengan tudung dan palazzo. Mudah lah nanti sis nak pakai pergi kerja. .

Wasap segera 👇
www.wasap.my/60162170752

#bellaammara
#trustedseller
#longtoo
#arzafwardrobe

#Street #beans are made of these. Really. They were just laying out. #LongToo! #Manna from the #heavens.

A throw pillow or three wouldn't hurt but still. Very attractive couch. This is in the hall outside a meeting room. A BUSINESS MEETING ROOM. #couches #couchesofLA #losangelesfurniture #meetingrooms #hautedecor #yellowcouch #furnituredesign #goodseat #itsnotbad #itsproactivelygood #longtoo #betyoucanfitsixacross #seatforsixplease

2001: A space odyssey

#tbt Passalaqua wedding. MrTom still had black hair! #myitaliano #wowthatwasredhair #longtoo

Elsa dress exclusive

AGENT: RM85

FREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS 🌸Material :moss crepelembut
🌸Free size xs to L 🌸belakang ada tali (boleh ejas )

Ukuran :
Bahu :14-15
Dada :36-38
Labuh dress :55
Labuh tgn :22 (Semua dalam inci ) 💃easy wudhuk 💃kain lembut ja tau
💃tak panas
💃ootd dimana-mana
💃kain terbelah di hadapan
💃tak jarang

List colour 🌸
Dusty pink 🌸
Peach 🌸
Black 🌸
Brown nude 🌸
Dark blue 🌸

#blousecantik #blouselongtop #tunic #longtoo

Elsa dress exclusive

Rm85.00

FREE POSTAGE SM/ADD RM5 SS 🌸Material :moss crepelembut
🌸Free size xs to L 🌸belakang ada tali (boleh ejas )

Ukuran :
Bahu :14-15
Dada :36-38
Labuh dress :55
Labuh tgn :22 (Semua dalam inci ) 💃easy wudhuk 💃kain lembut ja tau
💃tak panas
💃ootd dimana-mana
💃kain terbelah di hadapan
💃tak jarang

List colour 🌸
Dusty pink 🌸
Peach 🌸
Black 🌸
Brown nude 🌸
Dark blue 🌸

#blousecantik #blouselongtop #tunic #longtoo

Short w/lace top #lilac #halter #longtoo. Mothers dress by Ambiance #lace/chiffon #3/4sleeve Come check out all the colors @blushingbrideon17

#SydneySky 👶🏽💗So adorable right😍 Now I know what #LOVE really means❗️💗Thanks so much everyone for all the Congrats, Txt Messages, Calls, Well Wishes, Lovely Comments Ect! I may not get to respond to everyone but I definitely appreciate all the love I've been receiving. This has been a very blessed year ❗️ #NewMommy I'm truly happy at this moment...life has a purpose. 🙌🏾 #SheWasBornOnHerDueDate #40Weeks #LongEnough #8.7pounds #BigBaby #LongToo #AngelBaby #ipsonbet #inkpaperscissors

😉 S O H O T , SO S T E A M Y 😉 Like a great night at home, our coffee is best served hot, dark and steaming 😜 @5sensescoffee has trained us to make the perfect long black! Remember, once you go black, you never go back 😍 #LongBlack #LB #5Senses #140 #140Coffee #HouseBlend #DatCrema #HotAndSteamy #JustTheWayWeLikeIt #LongToo #AndBlack #IfYoureIntoThatKindOfThing #4Puppies #Friday #WooHoo #ExcpetWeWorkWeekends #BoozeFoodCoffee #HappyHour #LiveMusic #Cocktails #Beers

BLOUSE LABUH TERPALING CANTIK!

Sakura Ombre, blouse muslimah labuh dan longgar. Sesuai dipadankan dengan skirt mahupun seluar. Modern & design in trend untuk awak!
.
Material ombre moss crepe terpaling letops, tak perlu gosok. PAKAI & TERUS CANTIK JE! Totally selesa. Kualiti jahitan setanding butik. Datang dgn 8 pilihan warna menarik dari saiz XS hingga 3XL! 😍
.
SAKURA OMBRE
Code:
Available: XS,S,M,L,XL,2XL,3XL
Material: Ombre moss crepe
Nursing/BF friendly
Price: Buy 1 RM119/pc
Buy more than 1: RM115/pc **Tak termasuk pos** promosi : rm89 exclude postage
.
APA YANG BEST SAKURA OMBRE NI?
.
✳LABUH & LONGGAR; design yg patuh syariah.
✳Tidak mengikut bentuk badan.
✳TAK PERLU GOSOK: material yang tahan kedut dan tidak panas. Sesuai untuk wanita bekerjaya malah amat sesuai dibawa travel!
✳DESIGN RARE: bagi EFEK KURUS & badan anda tak nampak LEBIH BESAR
✳Totally sesuai untuk mommy yg sedang hamil, sejuk & selesa
✳Mommy boleh pakai dari awal kandungan sehingga 9 bulan!
✳Boleh digunakan semasa pregnant dan juga lepas bersalin. JIMAT!
.
STOK TERHAD! Habis ni, habis terus. Tak ada restock dalam masa terdekat tau! Pasti anda tak nak terlepas peluang bergaya dengan Sakura ni. 😃 Whatsapp sekarang!

013-9258324

rm89
rm89
rm89 shj

jimat rm30
jimat rm30
jimat rm30

#tunic #blouse #longtoo
#sayajual #syajualbaju #murahmeriah #murahmurah

Most Popular Instagram Hashtags