[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#longsleevekorea

13 posts

TOP POSTS

Long sleeve BF printed
Available in black and orange
-------------------------------
IDR 159,000
Size :
S-XXXL
PO : Est 2-4 weeks
#koreanstuff #longsleevekorea #teekorea

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

MOST RECENT

🌸 NEW COLLECTION 🌸

Richa Top
#SHtop

Price : RM 45 Exclude Postage
Postage : RM 8 (SM) / RM 11 (SS)

Measurement:
.
Measurement :
Shoulder | 17”
Sleeves | 18”
Armhole | 23”
Bust | 21”
Waist | 22”
Length front | 25”
Length back | 31”
.
.
Material : Cotton Crepe
.
πŸ’•Boleh dipakai seperti kemeja atau cardigan .
πŸ’•Design yang sangat berbeza dan tiada di mana-mana .
πŸ’•Tidak mudah kedut dan mudah digosok . .
.
To order, Whatsapp +60197041056 or DM.

#zzagent #topmurah #longtop #longsleevemurah #longsleevekorea #bajumuslimah2017 #prelovedmurah #prelovedbaju #prelovedhandbag #slingbagmurah #totebagmurah #totebagmalaysia #handbagcantik #pursewanita #palazzopants #palazzomurah #palazzoneelofa #cardiganlofa #bawalsquaremurah #bawalsatin #kimonowrap #miniskirt #deejacosmetic #dyxymurah #maccosmeticsmalaysia #kasutcantik #lensmurah #bajukurungmoden

Long sleeve BF printed
Available in black and orange
-------------------------------
IDR 159,000
Size :
S-XXXL
PO : Est 2-4 weeks
#koreanstuff #longsleevekorea #teekorea

LONGSLEEVE KOREA
.
.
β€’ Cotton
β€’ Body Fit
β€’ Free Size (Fit to L)
β€’ Unisex (Lelaki & Perempuan Boleh Pakai)
β€’ Lengan Panjang Sahaja

Harga :

RM50 (Sehelai)
RM85 (2Helai)
.
.
*Harga sudah termasuk pos bagi Semenanjung
*Hanya +RM10 bagi Sabah/Sarawak .
.
Berminat boley pm/wasap 0192960672 hakak hokehh πŸ˜‰
.
.
#sayajual #sayajualhoodie #sweatshirtnike #sweatshirtvans #sweatshirtpuma #bajumurahgiler #tshirtmurah #tshirtmalaysia #hoodiesmurah #hoodiesmalaysia #longsleevekorea

LONGSLEEVE KOREA
.
.
β€’ Cotton
β€’ Body Fit
β€’ Free Size (Fit to L)
β€’ Unisex (Lelaki & Perempuan Boleh Pakai)
β€’ Lengan Panjang Sahaja

Harga :

RM50 (Sehelai)
RM85 (2Helai)
.
.
*Harga sudah termasuk pos bagi Semenanjung
*Hanya +RM10 bagi Sabah/Sarawak .
.
Berminat boley pm/wasap 0192960672 hakak hokehh πŸ˜‰
.
.
#sayajual #sayajualhoodie #sweatshirtnike #sweatshirtvans #sweatshirtpuma #bajumurahgiler #tshirtmurah #tshirtmalaysia #hoodiesmurah #hoodiesmalaysia #longsleevekorea

MELETOP TERLAJAK LARIS !!!!

Geramnya cik hani , geram bukan sebab marah tapi dengan Gabungan HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION dan HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION membuat manja2 cik hani nampak lebih anggun dan cantik laaa !!!

kalau manja2 cik hani nak pakai HONEYLOFA LONG SLEEVE dengan Seluar pun boleh ! Bukan itu sahaja , HONEYLOFA PRINCESS DRESS boleh digabungankan dengan HONEYLOFA BLOUSE.. mudah kan , macam2 gaya manja2 cik hani bole tampilkan....😍😍😍 Haaa tunggu apa lagi , jom shopping !!! 😘😘

1) HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION

COLOURS:

RED
BLUE
BROWN
WHITE
GREY
DARK BROWN
BLACK
TURQOISE

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 79 ( exclude post )


2) HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 89 ( exclude post )

whatsapp :

0129798871 (Cik siti)
0122534253 (Cik Aisyah)
0104233799 (Cik Mar)
0169098316 (Pn Hani)

#blousemurah #ctdk #bajumuslimah #nealofa #longsleevemurah #shadanshah #bajumurah #longsleevemurah #longsleevecrepe #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh #dressmuslimah #dressmurah #dresscrepe #kainlabuh

MELETOP TERLAJAK LARIS !!!!

Geramnya cik hani , geram bukan sebab marah tapi dengan Gabungan HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION dan HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION membuat manja2 cik hani nampak lebih anggun dan cantik laaa !!!

kalau manja2 cik hani nak pakai HONEYLOFA LONG SLEEVE dengan Seluar pun boleh ! Bukan itu sahaja , HONEYLOFA PRINCESS DRESS boleh digabungankan dengan HONEYLOFA BLOUSE.. mudah kan , macam2 gaya manja2 cik hani bole tampilkan....😍😍😍 Haaa tunggu apa lagi , jom shopping !!! 😘😘

1) HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION

COLOURS:

RED
BLUE
BROWN
WHITE
GREY
DARK BROWN
BLACK
TURQOISE

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 79 ( exclude post )


2) HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 89 ( exclude post )

whatsapp :

0129798871 (Cik siti)
0122534253 (Cik Aisyah)
0104233799 (Cik Mar)
0169098316 (Pn Hani)

#blousemurah #ctdk #bajumuslimah #nealofa #longsleevemurah #shadanshah #bajumurah #longsleevemurah #longsleevecrepe #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh #dressmuslimah #dressmurah #dresscrepe #kainlabuh

MELETOP TERLAJAK LARIS !!!!

Geramnya cik hani , geram bukan sebab marah tapi dengan Gabungan HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION dan HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION membuat manja2 cik hani nampak lebih anggun dan cantik laaa !!!

kalau manja2 cik hani nak pakai HONEYLOFA LONG SLEEVE dengan Seluar pun boleh ! Bukan itu sahaja , HONEYLOFA PRINCESS DRESS boleh digabungankan dengan HONEYLOFA BLOUSE.. mudah kan , macam2 gaya manja2 cik hani bole tampilkan....😍😍😍 Haaa tunggu apa lagi , jom shopping !!! 😘😘

1) HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION

COLOURS:

RED
BLUE
BROWN
WHITE
GREY
DARK BROWN
BLACK
TURQOISE

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 79 ( exclude post )


2) HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 89 ( exclude post )

whatsapp :

0129798871 (Cik siti)
0122534253 (Cik Aisyah)
0104233799 (Cik Mar)
0169098316 (Pn Hani)

#blousemurah #ctdk #bajumuslimah #nealofa #longsleevemurah #shadanshah #bajumurah #longsleevemurah #longsleevecrepe #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh #dressmuslimah #dressmurah #dresscrepe #kainlabuh

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ OPENING SALES !!!

HONEYLOFA PRINCESS DRESS COLLECTION in the house !!!


MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE

PRICE : RM 89 ( exclude post )

Material ni lembut dan sejuk tau 😊😊 paling best tak jarang dan tak berkedut ! sangat practical utk daily use.. tunggu apa lagi.. jom shopping !!! Kalau manja2 saya nak beli borong pun boleh , kita offer awak lagi murah tau...

for more detail:
Whatsapp
010 423 3799 ( Cik Mar)
012 253 4252 ( Cik Aisyah )
012 979 8871 ( Cik Siti )
016 909 8316 ( Pn. Hani )

#blousemurah #ctdk #bajumuslimah #nealofa #longsleevemurah #shadanshah #bajumurah #longsleevemurah #longsleevecrepe #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh #dressmuslimah #dressmurah #dresscrepe #kainlabuh

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ OPENING SALES !!!

HONEYLOFA LONG SLEEVE COLLECTION in the house !!! COLOURS:

RED
BLUE
BROWN
WHITE
GREY
DARK BROWN
BLACK
TURQOISE

MATERIAL CREPE TEBAL

FREE SIZE
PRICE : RM 79 ( exclude post )

Material ni lembut dan sejuk tau 😊😊 paling best tak jarang dan tak berkedut ! sangat practical utk daily use.. tunggu apa lagi.. jom shopping !!! Kalau manja2 saya nak beli borong pun boleh , kita offer awak lagi murah tau...

for more detail:
Whatsapp
010 423 3799 ( Cik Mar)
012 253 4252 ( Cik Aisyah )
012 979 8871 ( Cik Siti )
016 909 8316 ( Pn. Hani )

#blousemurah #ctdk #bajumuslimah #nealofa #longsleevemurah #shadanshah #bajumurah #longsleevemurah #longsleevecrepe #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh

πŸ“’πŸ“’ OPENING SALES !

HONEYLOFA BLOUSE LATEST NEW DESIGN !!!

COLOURS:

WHITE
DARK BLUE
RED
BLACK
GREY

PRICE : RM79 ( exclude postage )

MATERIAL HEAVY CHIFFON ( material tak jarang )

FREE SIZE

WHATSAPP TO PLACE AN ORDER:
010 423 3799 ( Cik Mar)
012 253 4252 ( Cik Aisyah )
012 979 8871 ( Cik Siti )
016 909 8316 ( Pn. Hani )


Beli borong pun boleh tau ! cik hani offer lagi murah harga kat uollss... 😘😘

#blousemurah #blousecantik #ctdk #blousechiffon #samtilla #blousekorea #blousemuslimah #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh

πŸ“’πŸ“’ OPENING SALES !

Salam Penghulu Segala Hari Semua..

Ada yang tanya bila nak release Honeylofa Lovely Blouse ... Dah tak sabar semua manja2 cik hani niii...

Ini Diaa... Tadaaaa !
Honeylofa Lovely Blouse 😘😘

Colours:

LIGHT GREEN
ORANGE
PEACH

FREE SIZE

MATERIAL CREPE TEBAL

PRICE : RM 79 ( exclude post )

Whatsapp:
010 423 3799 ( Cik Mar)
012 253 4252 ( Cik Aisyah )
012 979 8871 ( Cik Siti )
016 909 8316 ( Pn. Hani )

tapi... cik hani boleh offer lagi murah harga dekat manja2 sekalian kalau beli secara borong tau .. 😘😘

#blousemurah #blouse #blousecrepe #blouseborong #blousemalaysia #blousekorea #blouseexclusive #ctdk #nealofa #shadanshah #jubahmurah #bajumuslimahmurah #bajulongsleeve #longsleevekorea #longsleevecantik #crepe #blousecrepe #blouselabuhcrepe #blouselabuhmurah #honeylofacollection #helizahelmi #bajukurungmodern #shawlmurah #shawlcantik #samtilla #bajulabuhmurah #blousechiffon #blousetakjarang #longsleevelabuh

Most Popular Instagram Hashtags