[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lokalahbundle

1242 posts

TOP POSTS

Sebab kan lama saya tak upload bukti COD dengan customer , ni adalah beberapa gambar yang membuktikan #Lokalahbundle kedai Lokal kegemaran ramai yang paling dipercayai ! ❀️
.
#feedbacklokalahbundle #lokalahbundle #lokalah

Selamat Hari Raya kepada semua Followers kedai #lokalahbundle ! πŸŽ‰ Saya sebagai founder dan pekerja tunggal ingin memohon ampun dan maaf jika kurang dari segi layanan dan perkhidmatan πŸ™πŸ» Buat masa ni stok baju semua licin. InshaAllah lepas poslaju bukak semula , stok akan masuk sikit demi sikit jadi simpan duit raya korang dan beli dekat Lokalah Bundle ! Assalamualaikum ☺️ #gayarayastoned17

Saya ada bukak Lokal Brand saya sendiri nama @kilatapparel πŸ˜‹βš‘οΈ Jadi ni 2nd design baju saya ! Material saya pakai Cotton 20 yang berkualiti dan tak panas + printing pakai Rubber Dye yang tahan lasak dan berkualiti ! 😍 Cepat beli sebab S tinggal SEHELAI dan saiz M tinggal 7 helai sahaja !!! NO RESTOCK ❌ Kalau lepasni jual totebag okay tak ? Senang bawak buku pergi sekolah atau kelas πŸ€”πŸ˜
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk pembelian dan HARGA SPECIAL ! πŸ“²
.
#lokalahbundle #kilatapparel

Restock terbesar Lokalah Bundle pernah buat ! 36 barang bukan sikit 😱 Saya akan mula update stok baru bermula 3/11 sebab busy dengan exam. So jangan risau SEMUA SAIZ SAYA ADA + Topi , Seluar , Keychain , Lanyard , Case !! 😍 Korang tinggal ready duit je okay ! Nak tak saya buat freegift barang Stoned secara random untuk pembeli ? πŸ€” Kalau nak komen "SAYA NAK" dibawah πŸ‘‡πŸ»
.
#lokalahbundle

Saya ada bukak Lokal Brand saya sendiri nama @kilatapparel πŸ˜‹βš‘οΈ Jadi ni 2nd design baju saya ! Material saya pakai Cotton 20 yang berkualiti dan tak panas + printing pakai Rubber Dye yang tahan lasak dan berkualiti ! 😍 Cepat beli sebab S tinggal SEHELAI dan saiz M tinggal 7 helai sahaja !!! NO RESTOCK ❌ Kalau lepasni jual totebag okay tak ? Senang bawak buku pergi sekolah atau kelas πŸ€”πŸ˜
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk pembelian dan HARGA SPECIAL ! πŸ“²
.
#lokalahbundle #kilatapparel

Asyik feedback daripada Whatsapp je kan ? πŸ€” Okay ni pulak gambar saya COD dengan customer. COD boleh dibuat di Caltex Taman Putri , Kulai SAHAJA πŸ˜‹ Jangan risau kalau barang tak sampai original , refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Asyik feedback daripada Whatsapp je kan ? πŸ€” Okay ni pulak gambar saya COD dengan customer. COD boleh dibuat di Caltex Taman Putri , Kulai SAHAJA πŸ˜‹ Jangan risau kalau barang tak sampai original , refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Asyik post gambar barang je kan ? Mehh saya post feedback customer-customer saya 😁 Jangan risau kalau barang tak original refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Asyik post gambar barang je kan ? Mehh saya post bukti saya pos semua barang kepada customer-customer saya 😁 Jangan risau kalau barang tak sampai refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ» ( Topi dan Baju daripada brand saya sendiri iaitu @kilatapparel ) ⚑️
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

MOST RECENT

Slingbag blh jd Clutch bag ( tali sandang blh buang )
Warna : ada Hitam & Coklat
Material : Pu Leather
Saiz : 19x14cm
Sgt stylo & MURASS PROMOSI

Material Tahan Lasak , Kalis Air
Warna tak pudar
Kualiti Jahitan Kemas & Rapi
Double Big Zip

Watsap 0148412105

Dijamin Puas Hati

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Slingbag blh jd Clutch bag ( tali sandang blh buang )
Warna : ada Hitam & Coklat
Material : Pu Leather
Saiz : 19x14cm
Sgt stylo & MURASS PROMOSI

Material Tahan Lasak , Kalis Air
Warna tak pudar
Kualiti Jahitan Kemas & Rapi
Double Big Zip

Watsap 0148412105

Dijamin Puas Hati

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Slingbag blh jd Clutch bag ( tali sandang blh buang )
Warna : ada Hitam & Coklat
Material : Pu Leather
Saiz : 19x14cm
Sgt stylo & MURASS PROMOSI

Material Tahan Lasak , Kalis Air
Warna tak pudar
Kualiti Jahitan Kemas & Rapi
Double Big Zip

Watsap 0148412105

Dijamin Puas Hati

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Laststock CLUTCHBAG CAMO NYLON
Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA .

JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ========================== Whatsapp : 0148412105 / 014 841 2105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Stoned & Co. Entity LS Shirt 🍁
Size S ( Fit M sebab cutting besar ) 😍
Rm130 ( Retail Rm160+ ) 😱
BRAND NEW ! Siap tag dan plastik bag lagi ! 😍 Belakang dia sulam dan depan serta lengan pulak print timbul jadi SANGAT- SANGAT BERKUALITI ! πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Entity LS Shirt 🍁
Size S ( Fit M sebab cutting besar ) 😍
Rm130 ( Retail Rm160+ ) 😱
BRAND NEW ! Siap tag dan plastik bag lagi ! 😍 Belakang dia sulam dan depan serta lengan pulak print timbul jadi SANGAT- SANGAT BERKUALITI ! πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Entity LS Shirt 🍁
Size S ( Fit M sebab cutting besar ) 😍
Rm130 ( Retail Rm160+ ) 😱
BRAND NEW ! Siap tag dan plastik bag lagi ! 😍 Belakang dia sulam dan depan serta lengan pulak print timbul jadi SANGAT- SANGAT BERKUALITI ! πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Genetic Shirt 🍁
Saiz M ( Fit L ) πŸ‘•
Rm90( Online sold out ! ) 😱
Pakai sekali nak test tapi besar tu ingat nak jual tukar dengan saiz lain so 110% MACAM BARU !! πŸ˜‹ Kain sedap dan tak panas sebab Stoned tak pernah tak berkualiti πŸ˜πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Grey Shirt 🍁
Size M 😍
Rm130 ( Retail Rm170 siap pos ) πŸ˜‹
PAKAI SEKALI DAN DIJAMIN MACAM BARU !!! KALAU TIPU BOLEH MINTAK REFUND ! 😍 Design ni design lama so susah nak dapat sekarang πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Conspiracy Sweatshirt 🍁
Saiz S ( Fit M ) πŸ‘•
Rm250 ( Retail Rm280+ ) πŸ˜‹
Jarang pakai + Beli SATU SET ( Sweatshirt + Short ) dapat harga SPECIAL !! 😍 Dekat online dan kedai pon dah SOLD OUT dan TIDAK AKAN RESTOCK so sangat susah nak jumpa sekarang 😱 Logo dia sulam timbul tau bukan sulam biasa πŸ˜‹ Rasanya ni je stok design ni saya bawak masuk sebab jarang dapat πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Conspiracy Sweatshirt 🍁
Saiz S ( Fit M ) πŸ‘•
Rm250 ( Retail Rm280+ ) πŸ˜‹
Jarang pakai + Beli SATU SET ( Sweatshirt + Short ) dapat harga SPECIAL !! 😍 Dekat online dan kedai pon dah SOLD OUT dan TIDAK AKAN RESTOCK so sangat susah nak jumpa sekarang 😱 Logo dia sulam timbul tau bukan sulam biasa πŸ˜‹ Rasanya ni je stok design ni saya bawak masuk sebab jarang dapat πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Halu!!!
Nak habaq,kami ada totebag dgn design2 yg trending dan terkini... kot2 yg nak keluar jalan2 bawa beg,shopping,class...baik hang pa semua dptkan beg ni... Design bole Screenshot bagi kat kami...ws je no.yg ada kat link nak order... JGN RISAU semua bawah RM 50 and
10 yg terawal akan dpt free postage 1 malaya😲

Bole lah tekan link kat bio tu skang...kang lambat melepas sudahπŸ˜†

#igersmalaysia #lokalahbundle #totebagmurah #hargamurah #trending #selesa #hype #vans #supreme #lokalmalaysia #buatanmalaysia #supportmember #supportanakmalaysia #supportbuatanmalaysia #banggaanakmalaysia
#prinrededition #sgtmurah #DAPATKANCEPAT

GUYS...
Item LAKU KERASπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sbb design yg terkini... kainπŸ’― cotton,slim fit gitu..sapa bdan sado memang sesuai pakai... Saiz sentiasa available...
warna baju ada mcm2 bukan setakat hitam dan putih,and apa2 design yg korg suka bole SS,send kat kita...design ataupun logo di atas sekadar cth

Hanya tinggal tunggu anda utk ws saya dan order

Jgn lupa utk tag kawan korg yg minat baju,brg trending dan yg sedang pakai baju
10 terawal akan dpt free postage beserta dgn special gift dr sy.. Ws cepatπŸ“± 0129075831

#bajuprinted #lokalahbundle #hargamurah #printedmade #igersmalaysia #legasimalaysia #bantuanakmalaysia #vans #stoned #supreme #addicted #bantuabgjual

GUYS...
Item LAKU KERASπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sbb design di yg trending... Baju dgn kain yg berkualiti,slim fit pun ya..sapa bdan sado memang sesuai pakai...
Saiz sentiasa available...warna baju ada mcm2 bukan setakat hitam dan putih,and design yg terkini pun trut tersedia... Hanya tinggal tunggu anda utk ws saya dan order
Jgn lupa utk tag kawan korg yg minat baju,brg trending dan yg sedang pakai baju
10 terawal akan dpt free postage beserta dgn special gift dr sy.. Ws cepatπŸ“± 0129075831

#bajuprinted #lokalahbundle #hargamurah #printedmade #igersmalaysia #legasimalaysia #bantuanakmalaysia #vans #stoned #supreme #addicted #bantuabgjual

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Halu!!!
Nak habaq,kami ada totebag dgn design2 yg trending dan terkini... kot2 yg nak keluar jalan2 bawa beg,shopping,class...baik hang pa semua dptkan beg ni... Design bole Screenshot bagi kat kami...ws je no.yg ada kat link nak order... JGN RISAU semua bawah RM 50 and
10 yg terawal akan dpt free postage 1 malaya😲

Bole lah tekan link kat bio tu skang...kang lambat melepas sudahπŸ˜†

#igersmalaysia #lokalahbundle #totebagmurah #hargamurah #trending #selesa #hype #vans #supreme #lokalmalaysia #buatanmalaysia #supportmember #supportanakmalaysia #supportbuatanmalaysia #banggaanakmalaysia
#prinrededition #sgtmurah #DAPATKANCEPAT

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

(RM3) (misch maschi)
Condition 9/10
DM for Details
#HumbleBundle#bundlemurah#kalaumahalmakmarah #terlajakmurah#lokalahbundle

(RM9) [Fanny Pop] american casual
Condition 10/10
DM for Details
#HumbleBundle#bundlemurah#kalaumahalmakmarah #terlajakmurah#lokalahbundle

$[RM20] (Andisstion Petit)
DM for Details
#HumbleBundle
#bundlemurah
#kalaumahalmakmarah
#lokalahbundle

$[RM6] (Lowrys Farm)
Condition 10/10
DM for Details
#HumbleBundle#bundlemurah#kalaumahalmakmarah #terlajakmurah#lokalahbundle

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

YES YES YES Promosi #JIMATNovember

Clutchbag Camo Nylon
ada 2 warna : Black ( 4 pcs ) Darkblue ( 5 pcs )

Harga PROMOSI : Rm50 SAHAJA !! JUGA TERMASUK : + Free Postage Seluruh semenanjung Malaysia ( Bernilai rm7 ) + Free Sticker ==========================
Whatsapp : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Stoned & Co. Jacket Tracksuit 🍁
Size S ( Fit M ) 😍
Rm300 ( Retail Rm440+ tapi dah sold out dalam 2 minggu ! ) 😱
Jarang pakai. Bahagian Print rosak sebab basuh tak betul tapi lain semua PERFECT 100% 😍 Set ni dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam seluar tracksuit tapi jenis kualiti dan sangat selesa. Cutting slim fit so sangat cun pakai satu set ! 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’― Beli satu set ( Jacket + Seluar ) saya bagi HARGA GILA SPECIAL ! Apa apa whatsapp saya πŸ˜‹
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

.
Saiz mmg seswai utk pelbagai barang ! .

Gambar real pun ada bang !

Lawa Bro ! jom whatsapp 0148412105
ATAU NAK CEPAT TEKAN JE LINK BAWAH NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60148412105

tekan je link nih ⬇⬇
http://www.wasap.my/60148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

.
Saiz mmg seswai utk pelbagai barang ! .

Gambar real pun ada bang !

Lawa Bro ! jom whatsapp 0148412105
ATAU NAK CEPAT TEKAN JE LINK BAWAH NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60148412105

tekan je link nih ⬇⬇
http://www.wasap.my/60148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

.
Saiz mmg seswai utk pelbagai barang ! .

Gambar real pun ada bang !

Lawa Bro ! jom whatsapp 0148412105
ATAU NAK CEPAT TEKAN JE LINK BAWAH NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60148412105

tekan je link nih ⬇⬇
http://www.wasap.my/60148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

.
Clutchbag CaMo Army BLACK
========================
Material : Nylon KALIS AIR
Size : 29cm X 18cm
Design : Black camo with stripes Zip Tambahan bahagian belakang Poket untuk Kad di bahagian dalam ( Rujuk Pada Gambar )

WHATSAPP ' Camo ' KE : 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Most Popular Instagram Hashtags