#lokalahbundle

834 posts

TOP POSTS

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Asyik feedback daripada Whatsapp je kan ? πŸ€” Okay ni pulak gambar saya COD dengan customer. COD boleh dibuat di Caltex Taman Putri , Kulai SAHAJA πŸ˜‹ Jangan risau kalau barang tak sampai original , refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Selamat Hari Raya kepada semua Followers kedai #lokalahbundle ! πŸŽ‰ Saya sebagai founder dan pekerja tunggal ingin memohon ampun dan maaf jika kurang dari segi layanan dan perkhidmatan πŸ™πŸ» Buat masa ni stok baju semua licin. InshaAllah lepas poslaju bukak semula , stok akan masuk sikit demi sikit jadi simpan duit raya korang dan beli dekat Lokalah Bundle ! Assalamualaikum ☺️ #gayarayastoned17

Asyik post gambar barang je kan ? Mehh saya post bukti saya pos semua barang kepada customer-customer saya 😁 Jangan risau kalau barang tak sampai refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Asyik feedback daripada Whatsapp je kan ? πŸ€” Okay ni pulak gambar saya COD dengan customer. COD boleh dibuat di Caltex Taman Putri , Kulai SAHAJA πŸ˜‹ Jangan risau kalau barang tak sampai original , refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ»
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Asyik post gambar barang je kan ? Mehh saya post bukti saya pos semua barang kepada customer-customer saya 😁 Jangan risau kalau barang tak sampai refund akan diberi 100% πŸ’° Terima kasih kerana percayakan #LokalahBundle πŸ™πŸ» ( Topi dan Baju daripada brand saya sendiri iaitu @kilatapparel ) ⚑️
.
Dm or Whatsapp 01121626362 untuk sebarang pertanyaan πŸ“²
.
#lokalahbundle #feedbacklokalahbundle

Stoned & Co. Pink Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm115 ( Retail Rm140 ) 😱
Jarang pakai semua lawa lagi cuma cutting dia lebih kepada perempuan tapi laki yang jenis badan kecik memang ngam pakai baju ni nampak jambu jambu gitu πŸ˜πŸ’“
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

MOST RECENT

Selamat pagi tuanku

Naik kereta hati-hati
Naik moto jgn lupa pandang tepi
Sentiasa Sabar, syukur & hepi
Moga hidup anda sentiasa diberkati

CHEAPMONDAY SLIMFIT JEANS - ALLBLACK

SAIZ 28-29-30-31-32-34

Whatsapp 0148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

CHEAPMONDAY JEANS - ALLBLACK
Cutting SLIMFIT
STRETCHDENIM - fit dgn sempurna
Kain meregang/bergetah yg SELESA
Material berkualiti - tahan lama & lasak
Kain RINGAN , X GATAL , X PANAS

Saiz 28-29-30-31-32-34 sahaja

SERVIS & JAMINAN
β€’ KEPUASAN ANDA MATLAMAT KAMI
β€’ Pos setiap hari β€’ JAMINAN pulangan wang 100% jika brg xsampai

Fb pages : Max Store Jeans

JOM Whatsapp : 0148412105
JOM Whatsapp : 0148412105 ⚑ tekan je link nih ⬇⬇
http://www.wasap.my/60148412105

tekan je link nih ⬇⬇
http://www.wasap.my/60148412105

#lokalah#lokalahmy#lokalahmalaysia#lokalahweh#lokalahbrand#lokalahti#lokalahbiz#lokalahbundle#lokalahshop#lokalahmurah#lokalahrr#lokalahwei#lokalahbranded#lokalahkedai#lokalahsaya#lokalahbrands#lokalah_my#lokalahwey#lokalahstreetwear#lokalahhjohor

Stoned & Co. Bomber Jacket 🍁
Size L ( Fit XL ) 😍
Rm480 ( Retail Rm380 tapi dah sold out kurang seminggu ) 😱
Condition 99.9% cun ! Pakai sekali dua dan sangat limited sebab dah sold out dekat semua tempat + NEVER RESTOCK 😍 Material macam blazer mahal bukak ringan dan rasa murah. Jacket berat jadi lekat dekat bahu cun cun punya 😍 Siapa yang kecewa tak dapat beli sebelum sold out boleh beli sekarang SEBAB MUNGKIN TAKKAN MASUKKAN LAGI. Kalau anda peminat tegar Stoned , this is a must πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Pink Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm115 ( Retail Rm140 ) 😱
Jarang pakai semua lawa lagi cuma cutting dia lebih kepada perempuan tapi laki yang jenis badan kecik memang ngam pakai baju ni nampak jambu jambu gitu πŸ˜πŸ’“
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Pink Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm115 ( Retail Rm140 ) 😱
Jarang pakai semua lawa lagi cuma cutting dia lebih kepada perempuan tapi laki yang jenis badan kecik memang ngam pakai baju ni nampak jambu jambu gitu πŸ˜πŸ’“
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Stoned & Co. Pink Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm115 ( Retail Rm140 ) 😱
Jarang pakai semua lawa lagi cuma cutting dia lebih kepada perempuan tapi laki yang jenis badan kecik memang ngam pakai baju ni nampak jambu jambu gitu πŸ˜πŸ’“
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD IN 20 MINUTES ❌❌❌
Stoned & Co. Limited Edition Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm160 ( Retail Rm170 ) 😱
Baru pakai dua kali dan condition memang macam baru kalau rosak apa apa boleh mintak refund πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ» SANGAT LIMITED HANYA 50pcs di dalam Malaysia ( release last year ) 😍 Printing dia gold dan berkilat kalau kena cahaya ! Kain dia pon sangat comfort dan bukan macam genetic biasa πŸ˜­πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD IN 20 MINUTES ❌❌❌
Stoned & Co. Limited Edition Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm160 ( Retail Rm170 ) 😱
Baru pakai dua kali dan condition memang macam baru kalau rosak apa apa boleh mintak refund πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ» SANGAT LIMITED HANYA 50pcs di dalam Malaysia ( release last year ) 😍 Printing dia gold dan berkilat kalau kena cahaya ! Kain dia pon sangat comfort dan bukan macam genetic biasa πŸ˜­πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD IN 20 MINUTES ❌❌❌
Stoned & Co. Limited Edition Genetic Shirt 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm160 ( Retail Rm170 ) 😱
Baru pakai dua kali dan condition memang macam baru kalau rosak apa apa boleh mintak refund πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ» SANGAT LIMITED HANYA 50pcs di dalam Malaysia ( release last year ) 😍 Printing dia gold dan berkilat kalau kena cahaya ! Kain dia pon sangat comfort dan bukan macam genetic biasa πŸ˜­πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Nerdunit White Bomber Jacket ( First Edition ) 🌊
Saiz L πŸ‘•
Rm130 ( Retail Rm265+ ) 😱
Jarang pakai dan condition tiptop bersih suci murni 😍 Kain dia lagi nipis dan simple daripada latest punya design. Antara brand lokal yang jual bomber jacket paling laris πŸ‘πŸ»πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #nerdunit

Nerdunit White Bomber Jacket ( First Edition ) 🌊
Saiz L πŸ‘•
Rm130 ( Retail Rm265+ ) 😱
Jarang pakai dan condition tiptop bersih suci murni 😍 Kain dia lagi nipis dan simple daripada latest punya design. Antara brand lokal yang jual bomber jacket paling laris πŸ‘πŸ»πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #nerdunit

Nerdunit White Bomber Jacket ( First Edition ) 🌊
Saiz L πŸ‘•
Rm130 ( Retail Rm265+ ) 😱
Jarang pakai dan condition tiptop bersih suci murni 😍 Kain dia lagi nipis dan simple daripada latest punya design. Antara brand lokal yang jual bomber jacket paling laris πŸ‘πŸ»πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #nerdunit

SOLD ❌❌❌
Stoned & Co. Genetic Baseball Cap 🍁
Freesize ( Boleh adjust ) 😍
Rm120 ( Online Rm150+ siap pos ) 😱
PAKAI SEKALI JE ! Kalau tengok tak boleh bezakan ni baru ke dah pakai sebab memang macam baru ! πŸ’― Kualiti dia lebih nice dari biasa sebab dia improve bahagian wording tu ada padding so dia keras dan tak kemek bila pakai 😍πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD ❌❌❌
Stoned & Co. Genetic Baseball Cap 🍁
Freesize ( Boleh adjust ) 😍
Rm120 ( Online Rm150+ siap pos ) 😱
PAKAI SEKALI JE ! Kalau tengok tak boleh bezakan ni baru ke dah pakai sebab memang macam baru ! πŸ’― Kualiti dia lebih nice dari biasa sebab dia improve bahagian wording tu ada padding so dia keras dan tak kemek bila pakai 😍πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD ❌❌❌
Stoned & Co. Genetic Baseball Cap 🍁
Freesize ( Boleh adjust ) 😍
Rm120 ( Online Rm150+ siap pos ) 😱
PAKAI SEKALI JE ! Kalau tengok tak boleh bezakan ni baru ke dah pakai sebab memang macam baru ! πŸ’― Kualiti dia lebih nice dari biasa sebab dia improve bahagian wording tu ada padding so dia keras dan tak kemek bila pakai 😍πŸ”₯
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD ❌❌❌
Stoned & Co. UIP First Edition 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm120 ( Retail Rm160 ) 😱
Jarang pakai jadi condition sangat cun ! πŸ’―πŸ˜ Baju ni antara baju paling laris waktu Stoned waktu awal bukak brand dulu ! 😍 Susah nak jumpa dah sekarang sebab dah SOLD OUT dan tak restock dah + kualiti confirm tiptop ! πŸ˜‹πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

SOLD ❌❌❌
Stoned & Co. UIP First Edition 🍁
Saiz XS πŸ‘•
Rm120 ( Retail Rm160 ) 😱
Jarang pakai jadi condition sangat cun ! πŸ’―πŸ˜ Baju ni antara baju paling laris waktu Stoned waktu awal bukak brand dulu ! 😍 Susah nak jumpa dah sekarang sebab dah SOLD OUT dan tak restock dah + kualiti confirm tiptop ! πŸ˜‹πŸ’―
.
Kalau nak gambar detail/nego meh ws saya πŸ“±
( 01121626362 )
SM free | SS +Rm10
.
#tempatanfest #lokal #sapotlokal #lokalah #kasutbundle #bajubundle #lokalahbundle #bundle #bundlemalaysia #bazarpaknil #wakdoyok #igshopmalaysia #hipster #raver #hashtag #bajumurah #malaysia #sayajualbajulokal #johor #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #penang #tf #hargamurah #gayarayastoned #stonedkaki #stonedandco

Most Popular Instagram Hashtags