#lokalah

2486447 posts

TOP POSTS

New @officialloaded design has release!Get our
'SPACE COLLECTION' anniversary design and big sale up to 50% SELECTED DESIGN.Will be launch at TEMPATANFEST SHAH ALAM TOMORROW!See u there gais!

Thanks for support us from the bottom till be loaded 🔥

#loadedmy #space #spacecollection #loaded3rdyearsanniversary #lokalbrand #streetwearmalaysia #streetwearasia #streetfashion #tempatanfest #teamloaded #lokalah

alahai so kiuttttt
.
pandai masak rajin berdikari.... ..memang bleh bg markah cun la 😁😁
.
de acik2 dekat2 nk kawin nnt br la terhegeh2 tepon mak tnya resipi 😊
. 👇👇👇
.
dr ibu nye Maziah Nur Wafa .

Alhamdulillah...hr ni mkn mlm cuma lauk ni je..
Anak yg masak...😍 Ikan goreng tgh hr td masih ada.. Ibunya sibuk ngemas..dia minta izin nak masak..sy pun bg je la..x tau la dia nak masak apa & x tau plk dia nak surprise kn abh dia. 
Bila abahnya balik..baru sy prasan... Yg best, 
Lawa x tudung saji km...😂😜
.

Auni ank sulung, dah 10 tahun umurnya.. ☺
Resepi by Auni : Ikan masak sambal tumis sos 😄
.
1.Tumis bwg besar sebiji hga naik bau+cili boh
2.kacau hga berubah warna+stgh cwn air. 
3.masuk sos tomato 1-2 sudu..
4.garam,sedikit gula & sparuh kiub bills. 
5.kacau sebati.. Masuk ikan yg dah d goreng. 
6.renehkan..Siap! *Dia X masuk pun bwg putih,dia takut abh balik nnt x sempat nk surprise kn abh 😊 .
.
So sweet auni.
Semoga jd ank yg Solehah utk ibu & ayah. So proud of u 👏😍

Do you know that if you have oily skin, it's best to apply loose powder with a powder puff? I don't 🤷
So lenkali jangan dibuang ye puff yang datang sekali dengan powder tu. Nyesal tak sudah kang 👳
.
In this photo: Estee Lauder Double Wear Mineral Rich loose Powder (dafuq so long!)
.
.
.
.
.
#igersmalaysia #igmy #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscomy #mensstyle #mensfashion #menshair #igdaily #instagrammer #instalike #igsg #mensmakeup #mensgrooming #makeupformen #mensfitness #makeuphacks #skingoals #lokalah #bazaarpaknil #loosepowder #powder #settingpowder #makeup #oily #oilyskin

Day 27: Cosmos
I painted a couple of this cutie with professional artist grade watercolor but somehow just couldn't get it to feel right. So I took my old Daiso watercolor that I have squeezed into a small Daiso palette (it's all dried and cracking now) and painted this one here! Tadaaa! This one was so much better! So between artist grade and cheap grade materials 🤔I don't really bother actually. I just paint & experiment along the way. It's the experience and feeling of completing something that matters the most. How is your #cbdrawaday challenge going on? It's going to end soon 😭😆
.
.
#cbdrawaday #creativebug #dailychallenge #yaochengdesign

New @officialloaded design has release!Get our
'SPACE COLLECTION' anniversary design and big sale up to 50% SELECTED DESIGN.Will be launch at TEMPATANFEST SHAH ALAM TOMORROW!See u there gais!

Thanks for support us from the bottom till be loaded 🔥

#loadedmy #space #spacecollection #loaded3rdyearsanniversary #lokalbrand #streetwearmalaysia #streetwearasia #streetfashion #tempatanfest #teamloaded #lokalah

Loaded | Space Collection 2017
-
📸 @hasmuda 💃🏻 @irinnnea -
Available short & longsleeve
S/S Rm 60,L/S Rm 70
Whastapp us 017-2043864 for order
-
#loadedmy #teamloaded #loaded3rdyearsanniversary #tempatanfest #streetfashion #streetwearasia #lokalah #lokalbrand

Sibuk mcm mana pun, YB Khairy Jamaluddin tetap dapat luangkan masa utk menyediakan hidangan kegemarannya. Nak tau mcm mana nak masak resepi nasi ayam hainan versi KJ? Klik link di profile kami!
.
.
.
#butterkicap #nasiayam #hainan #nasi #ayam #khairyjamaluddin #khairykj #masak #asiancuisine #sedap #igersmalaysia #malaysiaig #igerskl #igersmy #igmalaya #lokalah #makanlokal #lokalfood

BAJU DOTA TERHANGAT DI PASARAN!! ------ The International 7 da dkt ni,
Xde baju dota utk dipakai?
Malu lahh!!
Kate hardcore dota?
Sembang kuatttt mcm Skywrath Mage 😋

Nah g check @mydota2tees siap2!

Baju dh lah :
✅ Murah, ✅ Kualiti terbaik,
✅ Pakai selesa,
✅ Siap bole custom letak nama sendiri tawu!
Baru la RARE dan exclusive 💪

BUKAN PREORDER!!! 🙅🙅‍♂ Follow cpt!! Boss private skejap je tu. Request siap2, nti die approve je semua.
😇

@mydota2tees .@mydota2tees
@mydota2tees .@mydota2tees
#lokalah #dota2 #theinternational7 #mydota2tees

MOST RECENT

DAH HABIS RAYA? DUIT RAYA MESTI BANYAK KAN. HA JOM SHOPPING
____________________________________________
BARANG BAEK🔥(new)
READY STOCK‼️
LIGHTER SUPREME RECHARGEABLE✨
-
💢RM30sm RM35ss (free postage)
(Harga 5 org terawal shj)
💢Warna hitam, merah ,putih
💢Tak pakai gas
(Boleh charge)
💢Limited Stock
*nak gambar detail whatsapp
____________________________________________
untuk order anda boleh whatsapp atau tekan je link dekat bio😊
-
📲 +0183233420
____________________________________________
#sayajual
#sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia
#bundlebranded
#bundlebaju
#streetwear
#streetfashion
#trendy
#kualalumpur
#pasarkarat
#hypebeast
#supportlokal
#lokalah
#vscocam
#vans
#ootd
#supreme
#vansbundle
#stussymalaysia
#carhartt
#feedback
#lawo
#bomber
#patch
#tshirtmurah
#tshirtmurahmalaysia
#champion

Micca Garden - Terrarium konsep Terbuka dgn fresh Kaktus yg cantik sesuai di penjuru sudut ruang tamu, dapur + pejabat.

Terrarium (pokok indoor/kaktus dlm bekas kaca) memberi keseimbangan pada persekitaran Eco friendly di setiap ruang rumah anda.
.
#indoorgarden
#ecogreen
.
JOM SINGGAH ke TERRARIUM SHOP MICCA GARDEN.

Kepuasan hati dan keselesaan pelanggan MICCA adalah keutamaan kami.
Jom kunjungi kedai Terrarium kami yang Baru untuk melihat lebih dekat lagi serta dapatkan pelbagai koleksi Terrarium, Kaktus dan Aksesori DIY.

MICCA Garden
18-1, Jalan BK 5A/2B,
Bandar Kinrara 5
Puchong.

We customade the design based on your budget.

Nak Order buat gift utk yg tersayang , sila pm +6 018 6697939 faizaldaniel. .
.
#indoorplant #minigarden #weddings #doorgift #cactus #cactusmalaysia #hadiah #lokalah #terrariums #kahwin #gift #homedeco #terrariummaking #pininterest #ecofriendly
#succulents #lovesucculents #terrariummalaysia #succulentlover #selamatharijadi #birthdaygift

#viral #miccagarden #instafamous #indoordecor #hadiahkahwin #bazaarpaknil

MENGANDUNG BOLEH AMBIL TAK?

BOLEH!

Untuk kandungan 4bulan dan ke atas, okay? ^_^

Akak suka, sebab anda suka bertanya.

Ada soalan lagi tak?
Jom whatsapp kami ya for fast reply :) .
.
Hebat betol penangan Perlashine sekarang.

Akak rasa, susah hati kalau letak fon jejauh.

Apa tidaknya.

Kebuum kebaam kebuum kebaam whatsapp masuk nak order.

Yang nak

EXTRAA DISCOUNT
FREE GUIDE
FREE CONSULTATION

whatsapp kami lekaih ya?

Cepat tau?

Sebab kami terima lambakan order, jadi kami dahulukan yang dah buat pembayaran ya?

So gais, yang SERIUS nak boleh whatsapp kami
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
Thank you
#dsiempire #lelakicantik
#fenomenaserbukmutiara
#lokalah #bazaarpaknil #salemalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #testimoniperlashine
#perlashinebyme
#bukansupplementkilo
#perlashinekapsulmutiara
#perlashinemurah
#perlashineoriginal
#bisnesonlinemalaysia #lelakicantik #dsiempire #fenomenaserbukmutiara #youcanduit #salemalaysia

Alhamdulillah konsisten WD kulit berminyak dah makin kurang. Syukurr. Geram kan bila dah seharian keje atau gi jalan atau gi kelas. Kesat muka rasa berminyak sangat. Hampir je ke tahap boleh goreng ikan. Ye dak?
.
WD kadang bawa sinar bahagia. Aten nak habaq WD ni uols pakai senang je calicalit kat 3nadi; leher tangan ariari. Memamg best. Konsisten sebotol + minum air 3liter mesti uols nampak kesannya.
.
Women Desiree (WD)
RM 95
FREE POSTAGE
FREE GIFT
+6011.2918.3285
.
#jerawat #jeragat #keputihan #hormon #hormontakstabil #hormonwanita #masalahhormon #sayajual #setkecantikan #krimkecantikan #bazaarpaknil #supportlokal #lokalah #tempatoranglokal #nakflawless #tipsflawless #nakcantik #cantik #jerawat #flawless #tipscantik #vitamin #jerawathormon #hormonjerawat

OFFER BAIKKKK PUNYE.. ️PLUS FREE 🎁 AND FREEPOS FOR 2 BOXES
.
.
CEPAT REBUT CEPAT📢📢📢
.
.
Ya! Lekaihh place your order!

Kami nak bagi EXTRAA DISCOUNT PERLASHINE.

Bukan tu je,
Kami nak bagi FREE BABIES GLOW SKINWORKS SOAP RM19.80

Lagi?
FREE POSTAGE untuk 2 boxes tau!
Akak tanggung beres.

FREE GUIDE AND CONSULTATION speecial untuk followers kami.

Wowww! Banyaknyaa.
Yes.

Memang banyak.
Untuk tarikh di atas sahaja!

Tampil berseri dan kulit wajah bebas dari sebarang masalah. :D

Psstt! Offer ni hingga 31Julai je tau?
Next month, back to normal price.

Yang betul-betul berminat,
whatsapp sekarang ye...
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
Thank you!
:D .
.
#perlashiness
#perlashine
#perlashine
#lelakicantik
#bukansupplementkilo
#perlashinebyme
#perlashineoriginal
#perlashinekapsulmutiara
#perlashinemurah
#perlashinepenang
#dsiempire #lelakicantik
#fenomenaserbukmutiara
#lokalah #bazaarpaknil #salemalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #testimoniperlashine
#perlashinebyme
#bukansupplementkilo
#perlashinekapsulmutiara
#perlashinemurah
#perlashineoriginal
#bisnesonlinemalaysia #lelakicantik #dsiempire #fenomenaserbukmutiara #youcanduit #salemalaysia

KELEBIHAN AOLG ORGANIC SKINCARE YANG RAMAI ORANG TAK TAHU!!!! ---------------------------
.
✔ Parut & Bekas jerawat.
✔ Eczema & Ruam pada bayi.
✔ Memulihkan luka kecil.
✔ Bekas Chicken Pox.
✔ Stretch Marks.
✔ Kuku rosak.
✔ kulit kering dan berminyak.
✔ Rambut gugur & rosak bercabang
✔ Merawat kulit berjerawat
✔ Menyekatakan tona kulit
✔ Merawat bibir merekah
✔ Memudarkan jeragat
✔ Merawat kulit kering
✔ Merawat kesan kulit terbakar akibat sinaran matahari
.
.
KELEBIHAN AOLG Facial Cleanser YANG RAMAI ORANG TAK TAHU!!!!
.
✔ Mampu membersihkan mekap di muka.
✔ Kulit terasa lembut dan lembap selepas mencuci.
✔ Tidak mengeringkan kulit.
✔ Tidak mengandungi sulfate ataupun SLS
✔ Sangat sesuai utk semua kulit terutamanya kulit sensitif,berjerawat,berjeragat Serta kulit yg rosak akibat Dari pemakaian produk yg ada bahan kimia merbahaya
✔ Kaya dengan vitamin C & E , Argan oil & rose placenta yg kebanyyakkannya digunakan ole kosmetik jepun & Korea.
✔ Menjaga Serta memelihara kulit
.
.
TANPA pengelupasan dan DIJAMIN selamat digunakan
.

Wsp 0192794063
.
#arganoilmalaysia#handbagmalaysia#meletop#lokalah#cleansermalaysia#foundationhd#viral#kurus#skinsolution#tv3#followme#ibawal#minyakargan#ootd#terlajaklaris#ootd##loffatah#followback#blousemurah#purearganoil#followforfollow#kurungmoden#arganoilmurah#teatox#detoxtea#muamakeup#makeupartist

Selling 212 VIP WOMEN PERFUME for RM5. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand Senarai mini perfume RM5. ______________________________ 👉 1pcs~rm5.00 👉 12pcs~rm4.50 👉 24pcs~rm4.00 👉 50pcs~rm3.50 👉 100pcs~rm3.20 ______________________________ *Harga tidak termasuk postage.📬* ______________________________ 👉 Postage; SM~ RM8/SABAH SARAWAK ~ RM12 *UNTUK 2BOX).* ______________________________ 🚚....PENGHATARAN SETIAP ISNIN~JUMAAT ***(KECUALI SABTU&AHAD@CUTI AM TIADA PENGHANTARAN)*** ------------------------------- ▶ 9.00PAGI~5.00PETANG ______________________________

.
Trending: Thalia Brocade Set Restock❗️❗️❗️❗️.
.
Be a statement on in our #thaliabellsleevebrocadeset . Perfect for any occasion from daily to day night..Comes with two colour.
To purchase WhatsApp 0179053773 now‼️
P/s COD Available at Ara Damansara
.
.
.

#custommade#houseofbellaanasir#wanderlust #bajuraya #dailywear #lookbook #lookoftheday #streetwear #instadaily #instasyle #fashiondaily #ootd #outfitoftheday #whattowear #urbanoutfitters #photooftheday #darlingescapes #liveauthentic #bajurayamurah #vscocam #openmyworld #doyoutravel #stayandwander #lokalah #ftwotw #beading #photographyislifee #engagementday#weddingday

.
Trending: Thalia Brocade Set Restock❗️❗️❗️❗️.
.
Be a statement on in our #thaliabellsleevebrocadeset . Perfect for any occasion from daily to day night..Comes with two colour.
To purchase WhatsApp 0179053773 now‼️
P/s COD Available at Ara Damansara
.
.
.

#custommade#houseofbellaanasir#wanderlust #bajuraya #dailywear #lookbook #lookoftheday #streetwear #instadaily #instasyle #fashiondaily #ootd #outfitoftheday #whattowear #urbanoutfitters #photooftheday #darlingescapes #liveauthentic #bajurayamurah #vscocam #openmyworld #doyoutravel #stayandwander #lokalah #ftwotw #beading #photographyislifee #engagementday#weddingday

NAK KURUS TAPI MALASS... ??
Lupakan je lah niat tu, kumpul lemak bebnyk yer !!
.
.
.
Maroh..maroh..maroh...😠😠😠
.
.
.
Hihihi...jgn la serius sgt 😂😂😂
Meh akak nak bantu pd sesape yg nk kurus tu, bukan susah pun, pas mandi belai je tubuh dgn Biotrim Advanced Lotion, sapu lbh cket pd bhgian2 brlemak, then cubit² cket lemak tu, degil sgt kan,x moh keluar...
.
.
.
Dah sapu tadi kan, biarkan je lah..
Haaa....menggeletik² la lemak tu nanti, confirm trbakar lemak tu.....hamek kau !!
.
.
.
Pastikan slpas sapu korang bykkn prgerakan n minum air kosong bebyk yer,mudah je kan...
.
.
.
Pd org KL/SELANGOR yg nk cuba n dapatkan stock meh wasap hakak lelaju,ramai dah mencubanya dan trbukti, ni bkn produk baru tau, sgt lama berada di pasaran, so gunakan tanpa ragu...
.
.
.
BERMINAT NAK EXTRA DISKAUN ??
.
.
.
> SILA WHATSAPP (NAK KURUS) KE 012.6363.254
> SILA WHATSAPP (NAK KURUS) KE 012.6363254
> SILA WHATSAPP (NAK KURUS) KE 012.6363254
.
.
SEKARANG !!!! #kurus #sayanakkurus #lokalah.#bazaarpaknil #selayang #batucaves #wangsamaju #srirampai #gombak #zumbamalaysia

[ FRONT DESIGN ]
.
SUPREME tee
Readystock
Warna Putih .
Tag made in USA
Saiz S M
RM 65 FREE POSTAGE
.
Boleh whatsapp 📲 01116427099 takpun tekan link di bio , kita kawtim sampai jadi 😊
.
Jangan lupa TAG 5 org kawan korang sama 😁
.
#virempire #sayajual #sayajualmurah #sayajualtopi #streetwearmalaysia #suprememurah #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #lokalahmy #noradanish #stussy #stussymalaysia

RESTOCK !!! Hoodie paling laku keras setakat ni 🔥Kualiti kain memang padu. Logo sulam, bukan beshe². premium quality punya !
___________________________________________
July giveaway tinggal 4hari lagi. Join join sebelum contest tamat 🙌
___________________________________________
🔥CHAMPION HOODIE🔥
'
• Size M, L & XL
• Colour Black
• Full tag Champion
• Logo sulam
• Limited stock
• Rm 80 siap postage
• nak gambar details ws
__________________________________________
📲 Ws for fast deal
01125433008 / click link kat bio

#stussymurah #hufmy #hufmalaysia #bagherschel #hershelmalaysia #streetwearmalaysia #lokalah #sapotlokal #ripndipmalaysia #ripndip #palacemalaysia #palacemurah #suprememalaysia #suprememurah #herschelslingbag #klkix #tempatanfest #vscocam #vscomy #herschelmurah #bapemalaysia #uitmmachang
#uitmraub #uitmjengka #uitmshahalam #uitmpp #uitmpuncakalam

SUMMERBOY CANDY
RM110 - FREE POS MALAYSIA
1 BOX (12 TABLET)

Dijamin termurah dengan kesan powerrrr! Kesan serta merta, tak perlu risau! Isteri puassss! 💪❤
.
.
KANDUNGAN SUMMERBOY CANDY
. • Vitamin B1, B6, B12
• Citrus Extract
• Maca
• Soy Lecithin Extract
• Tribulus, Goji

100% ORGANIC
.
.

ORDER, KLIK LINK DI BIO ATAS ⬆⬆⬆
.
.
.
.
.
.

#summerboycandy #summerboy #ubatkuat #ubatlelaki #ubatkuatlelaki #ubatkuatmalaysia #zakar #vagina #missv #missb #sayajual #lokalah #like4like #tenagabatin #ubatkuatsuami #ketat #candyb #gambiremas #vimax #sayangsuami #sayangisteri #produklelaki #damansaradamai #kotadamansara #coddamansara #sungaibuloh #sridamansara #primadamansara #damansara

Most Popular Instagram Hashtags