#loffattah

MOST RECENT

💁Glutacandy 💁
.
.
💜Kandungan .
Mengandungi 30 biji candy per bottle. 🎀GLUTATHIONE🎀 .
🎀VITAMIN C🎀 .
🎀CoQ10🎀 .
🎀COLLAGEN🎀 .
🎀PEARL POWDER🎀 .
🎀MIX BERRIES🎀 .
.
.
💜 Pantang larang
👉glutacandy sebenarnya tiada pantang larang tapi seeloknya elak daripada minuman gas,kopi dan teh
👉ibu mengandung 2 atau 3 bulan ke atas sahaja boleh consume glutacandy insyallah dpt baby comel gebu
👉ibu menyusu boleh consume takde masalah
👉time period still boleh consume GC takde masalah
.
Order whatsapp 085812270126
IG @Sheenanyskincare_Surabaya
.
.
#Ssfoundation #sheenanyskincare #glutacandy #sheilanan #jomputih #ubatputih #nakputih #putihgebu #supplementputih #ubatkurus #kurusdalammasa2minggu #kuruscepat #sayajual #loffattah #whiteningbooster #ibuputih #tipsputih #whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #glutacandyindonesia

CENTELLA MOISTOURISER
sangat sesuai dijadikan sebagai base makeup & ia juga dikenali sbgai treatment utk kulit yg sensitif. Ia juga boleh dibuat sebagai krim malam sebelum tidur & membuat kan kulit uols smooth je tau.

#makeupkit
#makeuplover
#makeupartist
#makeupbag
#makeupforever
#makeupforlife
#makeupartist
#muakl
#muamalaysia
#muapj
#muaperak
#muacheras
#muaampang
#muaklangvalley
#makeupbajet
#shmpraya
#loffattah
#neelofa
#titiancinta
#lovelovelove

CENTELLA MOISTOURISER
sangat sesuai dijadikan sebagai base makeup & ia juga dikenali sbgai treatment utk kulit yg sensitif. Ia juga boleh dibuat sebagai krim malam sebelum tidur & membuat kan kulit uols smooth je tau.

#makeupkit
#makeuplover
#makeupartist
#makeupbag
#makeupforever
#makeupforlife
#makeupartist
#muakl
#muamalaysia
#muapj
#muaperak
#muacheras
#muaampang
#muaklangvalley
#makeupbajet
#shmpraya
#loffattah
#neelofa
#titiancinta
#lovelovelove

Metal Tag Termurah di Pasaran !!
.
Order banyak murah sis dapat !!
.
MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻
.
Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!!
.
PERCUMA 10pcs 😱!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 500/1000/3000
📲 0182509518
.
Fast response please whatsapp don't DM
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #jahitmurah #naelofarhijab #kerongsang #moodrepublik #duckscarve #bawal #tudungmurah #loffattah #shawlmurah #tudungbawal #sayajualtudung #charmmurah #charm #bazaarpaknil #bellaammara #moodrepublik

assalamualaikum semua .dipersilakan dtg kedai JP Printing.boleh tengok koleksi kad kahwin,button badge,fridge magnet, flyers, buku resit ke id card ke.

kalau nak print ke photostate ke pun boleh��
.
kedai kami buka dari 9 pagi-10mlm
.
#jualmurahmurah #mampumilik #meriahbersama #lokalah #loffattah #galeripengantin #ceria #alhamdulillah #terimakasih #kadkahwinjp #meletops #syukurselalu

NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍
.
Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapidan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya!
.
Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk:
.
💋 Memberi kelembapan pada bibir.
💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti:
.
🌟 bibir kering
🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir.
.
💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria
.
Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!
.
tahan 8-12 bulan average
.
#marykaymalaysia #mahkotacheras #loffattah #microdermabrasion #marykay #marykayselangor #marykaykajang #love #ctdk #bellaammara #abaya #jurassicpark #mahkotacheras #lofattah #foundation #food #letscantik #hilangkanjerawat

♠SS FOUNDATION♠ by Sheila Nan . Calit2 dah flawless , Jangan korang risau2, try foundation ni kompem dpt tutup cacat cell kat muke korang tu 😍 and murah je tau .
.
🌈FUNGSI:🌈
✔Mencerahkan kulit
✔Mengecilkan pori-pori yg terbuka
✔Boleh di jadikan sebagai bedak asas
✔Tahan lama lebih dari 12jam
✔Mudah di cuci
✔Mengecutkan jerawat
✔Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
✔Menghilangkan parut di kawasan wajah
✔Warna akan mengikut warna kulit
anda apabila disapu ke wajah
.
.
KELEBIHAN PRODUK :
🌷Warna Neutral
🌷Sesuai untuk semua warna kulit.
🌷Strukturnya tidak berminyak 🌷Sesuai untuk smua jenis kulit.
🌷Testur yang ringan
🌷Foundation + Collagen
dapat menganjalkan kulit.
.
Harga RM29 sempena promosi raya exclude postage.
Rm7 sm, Rm11 ss .
Nak order whatsapp 019-7412036
.
#ssskincare #ssecret #Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

📢📢SALES SEMPENA HARI RAYA DAH NAK HABIS📢📢
.
SALES untuk produk #sheenanyskincare #glutacandy #ssfounfation, harga dah less, pastu dapat free 1 SS Foundation pula. 👻👻😘 berhantu betul promosi ni .
jadi cepat scroll gambar tgk satu persatu feedback . SALES DAH TAMAT! SAMPAI MINGGU NI JEW!😘
.
Sheila Nan hanya guna Sheenany Skincare dan mkn Glutacandy utk kekal cantik dan flawless👰 . And calit2 SS Foundation utk tampil glowing utk ke mana2 sahaja
.
Jom rembat RAYA SALES YANG berbaloi2 ni sekarang !! pm sis lelaju 019-7412036 😘😳
.
. .
#Ssfoundation#sheenanyskincare#glutacandy#sheilanan#jomputih#ubatputih#nakputih#putihgebu#supplementputih#ubatkurus#kurusdalammasa2minggu#kuruscepat#sayajual#loffattah#whiteningbooster#ibuputih#tipsputih#whiteningskincare #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#sheenanyskincareindonesia

Botanical Effects Evolution Sets.

Adek-adek remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So meh akak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni.

Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri.

🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿
Membersih segala kotoran secara mendalam & efektif serta menghilangkan semua kesan minyak.

🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿
Pengelupasan semula jadi untuk menanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Membersih pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit.

🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿
Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga mengecilkan liang pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan.

🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿
Memberi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan berasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering.

🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿
Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Memberi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit.

🌿 Kandungan Utama 🌿
.
🔸Dragon Fruit ;
Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3.
.
🔸Aloe Vera ;
Membantu mengekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.

✅ Bebas minyak & pewangi
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
✅ Diuji secara dermatalogi
.
#marykaymalaysia #marykay #mahkotacheras #marykayselangor #loffattah #microdermabrasion #hilangkanblackhead #hilangkanjerawat #cantik #love #bazarpaknil #bellaamara #microdermabrasion #botanicaleffects #food #loffattah #marykayterengganu #marykaykajang #ctdk #abaya

Assalamualaikum #nhlovers.Selamat malam semua. #sophiabynh tudung instant plain yg sgt . Sesuai dipakai utk casual wear, berjogging dan pegi ke gym. Material cotton lycra yg sgt sejuk dan tidak memerangkap peluh
.
.

RM53
NOW : RM50

harga tak masuk pos

Jom dptkan di #yuslianaboutique @yusliana di bandar puteri klang (3 min dr GM)
.

Online order?

Wassap 0129304189 ( BOOKING & PAYMENT ASAP. FAST PAYMENT SHJ)

DELIVERY BY RUNNER (min RM10 charge. NO FREE DELIVERY unless SELF COLLECT) .
.
DELIVERY CHARGE ikut kawasan. Sekitar KLG, SHAH ALAM, PJ
.
SERIOUS BUYER SHJ !
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #squareprinted #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #titiankasih #shopeemy #roketinstamethod #raisha #tombiruo #redvelvetdrama #tiamosweetheart100hari #tiamosweetheart

Assalamualaikum #nhlovers.Selamat pagi semua. #sophiabynh tudung instant plain yg sgt . Sesuai dipakai utk casual wear, berjogging dan pegi ke gym. Material cotton lycra yg sgt sejuk dan tidak memerangkap peluh
.
.

RM53
NOW : RM50

harga tak masuk pos

Jom dptkan di #yuslianaboutique @yusliana di bandar puteri klang (3 min dr GM)
.

Online order?

Wassap 0129304189 ( BOOKING & PAYMENT ASAP. FAST PAYMENT SHJ)

DELIVERY BY RUNNER (min RM10 charge. NO FREE DELIVERY unless SELF COLLECT) .
.
DELIVERY CHARGE ikut kawasan. Sekitar KLG, SHAH ALAM, PJ
.
SERIOUS BUYER SHJ !
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #squareprinted #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #titiankasih #shopeemy #roketinstamethod #raisha #tombiruo #redvelvetdrama #tiamosweetheart100hari #tiamosweetheart

Assalamualaikum #nhlovers.Selamat pagi semua. #sophiabynh tudung instant plain yg sgt . Sesuai dipakai utk casual wear, berjogging dan pegi ke gym. Material cotton lycra yg sgt sejuk dan tidak memerangkap peluh
.
.

RM53
NOW : RM50

harga tak masuk pos

Jom dptkan di #yuslianaboutique @yusliana di bandar puteri klang (3 min dr GM)
.

Online order?

Wassap 0129304189 ( BOOKING & PAYMENT ASAP. FAST PAYMENT SHJ)

DELIVERY BY RUNNER (min RM10 charge. NO FREE DELIVERY unless SELF COLLECT) .
.
DELIVERY CHARGE ikut kawasan. Sekitar KLG, SHAH ALAM, PJ
.
SERIOUS BUYER SHJ !
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #squareprinted #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #titiankasih #shopeemy #roketinstamethod #raisha #tombiruo #redvelvetdrama #tiamosweetheart100hari #tiamosweetheart

Most Popular Instagram Hashtags