[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#lofattah

703011 posts

TOP POSTS

Bro, lepas istikharah nanti terus je jumpa parents Neelofa meminang. Jodoh rahsia Allah, tak mustahil dia adalah pasangan yang dah tertulis buatmu bro.
.
Tapi check dulu, Neelofa tu tunangan orang tak. Haram mengkhitbah tunangan orang. 😌😌😌
.
*CikPut terpengaruh drama Biniku Ninja sebenarnya. Bercinta lepas nikah. Nikah lepas 3 minggu kenal online. ☺️ Nikah tu tak susah mana, kita je buat susah. Hehehe
.
#pinangSiDiaDenganBismillah
#lofattah #lofattahquotes

Expectation vs reality 😂😂
.
Follow juga @otakpishang @lawak_simsimi_

Meletop 19/1/17 📷📷 #neelofa #ilofayou #neelofafc #neelofateam #meletop @neelofa @meletop @nabilzira
. . .
Cinta ? Cakap cinta cakap sayang ? Tapi ?! Bruhhhh , "layakkah aku jadi suri hati buatnya?" #surihatimrpilot #surihatimrpilotraya #shmp #lofattah #fattahneelofa

❤️ i miss them ❤️ @Regrann from @moleqre - #RepostVideoSendiri

D-3

Road to #SuriHatiMrPilotRaya

25 June 2017 | 1 Syawal | 9PM
Astro Ria 104 / Astro Ria HD 123 / Astro Raya 122

If you miss #EjazWarda or #Lofattah...
Don't forget to watch #SHMPR sambil makan kuih raya & kerepek 😉❤️ #byMoleqre

Senyum tu sama betul ❤😘
#lofattah

@Regrann from @fattah.addict_ - .
Ramlah Zainal dan Najiy Jefri
am@hmetro.com.my
.

Keserasian Fattah Amin dan Nur Fazura dalam drama bersiri popular Hero Seorang Cinderella berjaya mencetuskan fenomena ketika ini.
.
Ternyata, keserasian mereka terserlah apabila menjiwai watak Nura Medina dan Tengku Ian Uzzam hingga menambat hati penonton sejak mula bersiaran di saluran Astro Ria, 22 Mei lalu.
.
Malah, peminat Fattah dan Fazura juga bergabung dan mencipta hashtag #Fattzura sebagai tanda sokongan sekali gus mengatasi kejayaan #Lofattah dalam Suri Hati Mr Pilot sebelum ini.
.
Tidak cukup dengan itu, lagu tema Hero Seorang Cinderella nyanyian mereka berjudul Cinderella turut disukai peminat dan menjadi tular ketika ini.
.
Jangan lupa dapatkan berita penuh di akhbar Harian Metro hari ini ! 21062017 - #regrann

mereka istimewa.insan terpilih bg iols. xapalah apa dugaan dtg pun. nak jd org hebat . dugaan pon hebat. iols sokong apa kalian buat. kerjaya kalian. biarlah apa org kata. kuat utk kalian. sntiasa doakan kalian dlm redha Allah.dilimpahkan rezeki.bjaya dunia akhirat. Aamiin
#Lofattah
#sayasayangFA
#sayasayangLOFA

MOST RECENT

SEJAK PAKAI CHARMS NI . MAKIN BERUMUR MAKIN CUN PULAK !! Tak sempat suami panggil kita dh siap. Sampai suami terpegun memandang keayuan wajah mcm zaman muda dolu2 😊😊 Sbb tu sy setia bersama CHARMS, kandungannya mengandungi minyak kelapa dara yg menghaluskan calitan..xperlu ngadap cermin lama2😃tepek nipis2 je pun dah sekata satu wajah😍😍bestkan😘😘 .

ANTARA KEBAIKAN CHARMS FOUNDATION MALAYSIA:-
✔Mesra solat
✔Sebagai make-up yg cepat
✔Berfungsi untuk merawat jeragat & jerawat
✔Melindungi kulit wajah dr sinaran Uv kerana ianya mengandungi SPF15
✔Tidak berminyak
✔Tidak bercapuk
✔Make-up tahan lama
✔Lagi berpeluh lagi cantik kerana ianya blend kat kulit wajah yg boleh menghasilkan kulit wajah yg glowing & shining
✔Memberi kesan lembapan pada kulit wajah
✔Mengandungi VIT E & VIT C yg tinggi utk kulit
✔Halal & mendapat kelulusan KKM

#heroseorangcindarella
#surihatimrpilot
#7harimencintaiku
#fattzura
#lofattah
#ajl31
#kukirimcinta
#maharajalawakmega
#majalah3
#diasemanishoney
#isterituanihsan
#charmslovers
#visitmyig

GIVEAWAY 'Hai. Saya Di Sini.' Tamat pada 28hb Jun 2017
_
Bukanlah giveaway sangat pun cuma nak kenalkan diri pada korang sambil tu nak share hadiah istimewa (harapnyalah). Juga sempena dgn kedatangan Aidilfitiri.
_
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah. Cabutan dibuat dgn jujur, jgn risau.
---------------------------
✔️SYARATNYA korang kena REPOST tidak lebih dari 3x dgn hashtag #giveawaybyyin
✔️ Follow @yinandwords
✔️ Tag 3 member korang
----------------------------
1x REPOST, 1 NAMA CABUTAN
_
Kalau yg join tu 2 orang je, haa.. 2 orang tu jelah yg dpt. Kalau sorang, haa.. kautlah semua hadiahnya. 😂 yg penting, hadiah cepat2 hilang dr depan mata 💯
_
HADIAH : 1x Cash Voucher RM20 MINAZ EID 2017 Blooming Raya 20 May-10 July 2017 + Shawl
_
HADIAH : 1x Kupon 20% at Bowery Publika @bowerykl 11 May - 31 July 2017 (untung-untung boleh pergi sekali) 😆 + Shawl

_
nota kaki : hadiah ni tidak di-sponsor oleh mana-mana pihak dan saya sendiri yg nak bagi pada korang. Ok?
_
GOODLUCK 🎉
_
#giveaway2017 #giveawaymalaysia #giveawayraya #giveawayshawl #giveawaycash #giveawayvoucher #giveawaycontest #contest #raya2017 #minaz #bowerykl #fattzura #lofattah #terlajaklaris #jsd #sendayutinggi #hijabista #shawl #tutorialshawl #shawlfree #openhouse

Assalamualaikum Salam Malam Ramadhan 28 , dan Malam Terakhir Jumaat Ramadhan tahun ini.
Team Daisy&Lily nak wish semua #DaisynLilyLovers untuk mengimarahkan malam malam terakhir Ramadhan ni.
Dalam kita sibuk membuat persiapan raya, balik kampung, roadtrip, ingat untuk sama sama mendoakan yang terbaik buat diri kita, pasangan kita, mak bapak kita, guru guru kita, sahabat sahabat kita 💗

Semoga kita semua diRahmati Allah dan dikurniakan Barokah dalam kehidupan kita ok.

Salam Penuh Cinta,

Team Daisy & Lily
#HOPEbbcushion
#bbcushion
#foundation
#arganoil
#habbatussauda
#kosmetik
#muamalaysia
#lofattah

#FAITHbubbleclaymask
#FAITHbydaisynlily
#clay
#mask
#muamalaysia
#abpbh30
#moodrepublik
#eusahawan
#bazarpaknil

1 botol syampoo santan dapat...
🌹 melebatkan rambut 🌹mengurangkan keguguran rambut
🌹 menyegarkan rambut 🌹 anak rambut cepat tumbuh 🌹menghalang proses uban berlaku 🌹menyinarkan rambut 🌹menghilangkan kelemumur DAN 🌹menghilangkan kegatalan kulit kepala

Bykkn khasiat dia & kelebihan dia😀😘
Sy drpd agent shampo santan by farah.
Account yg first dibubarkan kerana masalah teknikal😅😁 So , this is new account.
If nk tanya lebih lanjut tentang produk nih , boleh ws sis 017-911 2474 atau tekan link di bio ok😘

#produk #shampoosantan
#hereistand #seeit
#produkmenyihatkanrambut
#jemputtengokye
#teroka #sureglow #produk #putihkankulit
#beli #jual #lofattah #jemputdatang
#media #melodi #artismalaysia
#cantik #terbaik #terbaikk
#semuajantinabolehpakai
#teamamoi
#atasimasalahkeguguranrambut
#rambutgugur
#kelemumur
#shamporambuttomalaysia
#shamporambut

💥NEW STOCK 💥
DIOR☝ Rugi tau kalau korang tak ambil yang nie , semua shade kita ramai artis-artis & model pakai . Apa-apa pun korang kena juga satu. Baru sentiasa smart & segak 😻😻
-
FIRST COME FIRST SERVE . STOCK KITA LIMITED , SO CEPAT-CEPAT ORDER TAU.
-
best price + best quality 👍👍
Whatsapp untuk lebih detail/order
http://www.wasap.my/60185991449
-
SEKARANG KITA JUAL SHADE LEBIH 100 DESIGN !! 😘😘
-
#readystock #sweatpantsmurah #promosi #sweatpants #seluar #juggerpants #diormurah
#igreviewmalaysia #sunglassesmalaysia #cerminmatamalaysia #shadesmalaysia #igermalaya #sayajual #promosihebat #juggerpantsmurah #rayban #raybanmurah #raybancantik #sunglasses #shade #diorshade #shademurah #kacamata #lofattah #yusufiskandar #meletop #paidrevewmurah #dropship #kacamatamurah #sunglassesmurah

💥NEW STOCK 💥
DIOR☝ Rugi tau kalau korang tak ambil yang nie , semua shade kita ramai artis-artis & model pakai . Apa-apa pun korang kena juga satu. Baru sentiasa smart & segak 😻😻
-
FIRST COME FIRST SERVE . STOCK KITA LIMITED , SO CEPAT-CEPAT ORDER TAU.
-
best price + best quality 👍👍
Whatsapp untuk lebih detail/order
http://www.wasap.my/60185991449
-
SEKARANG KITA JUAL SHADE LEBIH 100 DESIGN !! 😘😘
-
#readystock #sweatpantsmurah #promosi #sweatpants #seluar #juggerpants #diormurah
#igreviewmalaysia #sunglassesmalaysia #cerminmatamalaysia #shadesmalaysia #igermalaya #sayajual #promosihebat #juggerpantsmurah #rayban #raybanmurah #raybancantik #sunglasses #shade #diorshade #shademurah #kacamata #lofattah #yusufiskandar #meletop #paidrevewmurah #dropship #kacamatamurah #sunglassesmurah

💥NEW STOCK 💥
DIOR☝ Rugi tau kalau korang tak ambil yang nie , semua shade kita ramai artis-artis & model pakai . Apa-apa pun korang kena juga satu. Baru sentiasa smart & segak 😻😻
-
FIRST COME FIRST SERVE . STOCK KITA LIMITED , SO CEPAT-CEPAT ORDER TAU.
-
best price + best quality 👍👍
Whatsapp untuk lebih detail/order
http://www.wasap.my/60185991449
-
SEKARANG KITA JUAL SHADE LEBIH 100 DESIGN !! 😘😘
-
#readystock #sweatpantsmurah #promosi #sweatpants #seluar #juggerpants #diormurah
#igreviewmalaysia #sunglassesmalaysia #cerminmatamalaysia #shadesmalaysia #igermalaya #sayajual #promosihebat #juggerpantsmurah #rayban #raybanmurah #raybancantik #sunglasses #shade #diorshade #shademurah #kacamata #lofattah #yusufiskandar #meletop #paidrevewmurah #dropship #kacamatamurah #sunglassesmurah

[LAST 2 DAYS]
..
Allahu Allah,
Sedar xsedar, ramadhan bakal meninggalkan kita. Sekejap sahaja Allah pinjamkan #ramadhan .
..
Bertabahlah wahai hati, moga mndapat sbaik2 keampunan dan sebaik2 #rahmat insyaallah.
..
#kaptensado #kaptensado™ #igersmalaysia #igerskelantan #fattahaminz #teamkapten #teamcaptain #lofattah #28ramadhan #photooftheday #doakankami

GIVEAWAY 'Hai. Saya Di Sini.' Tamat pada 28hb Jun 2017
_
Bukanlah giveaway sangat pun cuma nak kenalkan diri pada korang sambil tu nak share hadiah istimewa (harapnyalah). Juga sempena dgn kedatangan Aidilfitiri.
_
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah. Cabutan dibuat dgn jujur, jgn risau.
---------------------------
✔️SYARATNYA korang kena REPOST tidak lebih dari 3x dgn hashtag #giveawaybyyin
✔️ Follow @yinandwords
✔️ Tag 3 member korang
----------------------------
1x REPOST, 1 NAMA CABUTAN
_
Kalau yg join tu 2 orang je, haa.. 2 orang tu jelah yg dpt. Kalau sorang, haa.. kautlah semua hadiahnya. 😂 yg penting, hadiah cepat2 hilang dr depan mata 💯
_
HADIAH : 1x Cash Voucher RM20 MINAZ EID 2017 Blooming Raya 20 May-10 July 2017 + Shawl
_
HADIAH : 1x Kupon 20% at Bowery Publika @bowerykl 11 May - 31 July 2017 (untung-untung boleh pergi sekali) 😆 + Shawl

_
nota kaki : hadiah ni tidak di-sponsor oleh mana-mana pihak dan saya sendiri yg nak bagi pada korang. Ok?
_
GOODLUCK 🎉
_
#giveaway2017 #giveawaymalaysia #giveawayraya #giveawayshawl #giveawaycash #giveawayvoucher #giveawaycontest #contest #raya2017 #minaz #bowerykl #fattzura #lofattah #terlajaklaris #jsd #sendayutinggi #hijabista #shawl #tutorialshawl #shawlfree #openhouse
#giveawaymakeup #giveawaybyyin @RepostIt_app

LATEST UPDATE
PRE - ORDER New Comer !!! Plain Jeans
Jeans ni Hot Item,Paling Cepat Sold Out,klo Sold Out mmg xkn RESTOCK ok,Quality paling superb 👍🏻👍🏻So sape nak order boleh wassup,jgn da abis nnt baru nk order..Tak dapat sis nk menolong eh 😂😄
.
.
. 💰RM 95 Exc Postage .
.
.
🌸Fabric : cotton denim
.
.
🎨Color : Photo Color .
.
. 🎃Size : S,M,L,XL,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
.
.

How To Order : .
.
. ☎️Wassup : +6010-2906781

Happy Shopping 💋
.
.

#lofattah #igshop #bazarpaknil #malaysiaonlinebusiness #jeanshighwaist #lokalah #sayajual #igbiz #igbizmalaysia #sayajualjacket #igshop #igsellermy #jeansbigsize #highwaistedjeans #lokalah #lokalahmalaysia #jeans #bfjeans #jonijeans #joggerpant #onlineshopping #sayajualjeans #rippedjeans #vscocammalaysia #ootd #ootdmalaysia #swapreview #preloveditem #personalshopper#patchjeans #jeansmalaysia

LATEST UPDATE
PRE - ORDER New Comer !!! Plain Jeans
Jeans ni Hot Item,Paling Cepat Sold Out,klo Sold Out mmg xkn RESTOCK ok,Quality paling superb 👍🏻👍🏻So sape nak order boleh wassup,jgn da abis nnt baru nk order..Tak dapat sis nk menolong eh 😂😄
.
.
. 💰RM 95 Exc Postage .
.
.
🌸Fabric : cotton denim
.
.
🎨Color : Photo Color .
.
. 🎃Size : S,M,L,XL,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
.
.

How To Order : .
.
. ☎️Wassup : +6010-2906781

Happy Shopping 💋
.
.

#lofattah #igshop #bazarpaknil #malaysiaonlinebusiness #jeanshighwaist #lokalah #sayajual #igbiz #igbizmalaysia #sayajualjacket #igshop #igsellermy #jeansbigsize #highwaistedjeans #lokalah #lokalahmalaysia #jeans #bfjeans #jonijeans #joggerpant #onlineshopping #sayajualjeans #rippedjeans #vscocammalaysia #ootd #ootdmalaysia #swapreview #preloveditem #personalshopper#patchjeans #jeansmalaysia

LATEST UPDATE
PRE - ORDER New Comer !!! Plain Jeans
Jeans ni Hot Item,Paling Cepat Sold Out,klo Sold Out mmg xkn RESTOCK ok,Quality paling superb 👍🏻👍🏻So sape nak order boleh wassup,jgn da abis nnt baru nk order..Tak dapat sis nk menolong eh 😂😄
.
.
. 💰RM 95 Exc Postage .
.
.
🌸Fabric : cotton denim
.
.
🎨Color : Photo Color .
.
. 🎃Size : S,M,L,XL,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
.
.

How To Order : .
.
. ☎️Wassup : +6010-2906781

Happy Shopping 💋
.
.

#lofattah #igshop #bazarpaknil #malaysiaonlinebusiness #jeanshighwaist #lokalah #sayajual #igbiz #igbizmalaysia #sayajualjacket #igshop #igsellermy #jeansbigsize #highwaistedjeans #lokalah #lokalahmalaysia #jeans #bfjeans #jonijeans #joggerpant #onlineshopping #sayajualjeans #rippedjeans #vscocammalaysia #ootd #ootdmalaysia #swapreview #preloveditem #personalshopper#patchjeans #jeansmalaysia

LATEST UPDATE
PRE - ORDER New Comer !!! Plain Jeans
Jeans ni Hot Item,Paling Cepat Sold Out,klo Sold Out mmg xkn RESTOCK ok,Quality paling superb 👍🏻👍🏻So sape nak order boleh wassup,jgn da abis nnt baru nk order..Tak dapat sis nk menolong eh 😂😄
.
.
. 💰RM 95 Exc Postage .
.
.
🌸Fabric : cotton denim
.
.
🎨Color : Photo Color .
.
. 🎃Size : S,M,L,XL,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL
.
.

How To Order : .
.
. ☎️Wassup : +6010-2906781

Happy Shopping 💋
.
.

#lofattah #igshop #bazarpaknil #malaysiaonlinebusiness #jeanshighwaist #lokalah #sayajual #igbiz #igbizmalaysia #sayajualjacket #igshop #igsellermy #jeansbigsize #highwaistedjeans #lokalah #lokalahmalaysia #jeans #bfjeans #jonijeans #joggerpant #onlineshopping #sayajualjeans #rippedjeans #vscocammalaysia #ootd #ootdmalaysia #swapreview #preloveditem #personalshopper#patchjeans #jeansmalaysia

Rasa sedih pulak nak raya ni😭😭😭 Sudah puas aku menangis lagi
Kau hadirkan mendung awan yang kelam
Namun ku kan tetap
Bisa bertahan
Secebis kasih yang telah kau beri
Kan ku simpan dalam memori indah

Tapi semuanya
Telah berakhir
Aku tersungkup
Menunduk meraung

Dan tiada siapa
Bisa merasakan
Oh SAKITNYA.... #Lofattah #neelofa #fattahamin #truelove #aminkanaje
#mutungguvideolofattahraya

T. Kasih la abam sempat beli lagi untuk raya, ramai duhh org yg terlist last minutes action tahun ni😭kesian dorang. tu la bila peluang ada kene rebut terus, bila ada masa pergi borong baju raya terus jgn tangguh2 nanti terlambat
.
Investor
Wan Muizz Mahmood
+60139627961
www.otcmarkets.com/stock/NINK/quote
.
#GrandMillionaireClub #ProjekTurboRaya2017 
#EminentEntrepreneurClub
#Muizzmillionaires
#kuis #business #selangor #kelantan #gengvscocam #kedah #ampang #cheras #kotabharu#ramadhan #otcmarkets #investment #Realprofit#realshare #SharingInvestProfit #projectduitraya17 #granitefans #studentbuatduit #StudentLifeStyle #DareToDream #YoungMillionaire #YoungEntrepreneur #viral #projecttansri #muizzlifestyle #lofattah

26 kasım 2016 tarihinde hayranlarla buluşma💫
#SuriHatiMrPilot
@olicandyhq sponsorluğunda💫
MEET & GREET #lofattah
#fattahaminz #lotsoflove #lofattah #Neelofa #neelofattah #relationshipgoals #SHMP #shmpraya @fattahaminz @neelofa 🎈

Most Popular Instagram Hashtags