#locaneslife

950 posts

TOP POSTS

Nature always wear the colour of the spirit. . ..
For any business purpose. . . .
Whatsapp me. . . .
Whychin. . .
+60167151972. . . . ..
#bf2m
#businessacademy360
#ba360emerald
#locaneslife
#programgandakanwangsimpanan2k17
#richboy #amirhazimtherichboy
#mahtravellog

CUN MELECUN ๐Ÿ˜†
.
.
.
Siapa nk cantik tanpa pakai foundation? Cantik dan berkeyakinan of kos ๐Ÿ˜ soft skill yg paling penting abad ini. So bukan perempuan sahaja consume produk coach ni, lelaki pon ramai yg consume produk ni. Testimoni pon dah berlambak dah ๐Ÿ˜
.
Consume produk tapi boleh buat income kepuk2, eh mcm mne tu๐Ÿ˜ฑ dua dalam satu, lawa/ hensem , dan income kepuk2๐Ÿ˜
.
So sempena dgn launching produk baru ni, company coach ada buat satu offer ni, so sesiapa yg nak, coach tak boleh open offer ni kat semua org, coach hanya open offer ni utk 5 org yg terawal pm coach . Sesiapa ada pengalaman/ingin jdi dropship dgn keuntungan rm100 per submission boleh register skrg!!!
.
.
Business purpose:
Farahyusof
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Hai Laura. Nanti kalau nak lompat roger-II lah.. bole kite lompat together-gether. tak acilah org tgk Laura je pandai lompat. hmmmmm.....
..
#richboy #amirhazimtherichboy
#locaneslife #mahtravellog
#๏ฝ“๏ฝ‰๏ฝŽ๏ฝ‡๏ฝŒ๏ฝ…

Mengalah hari ni mungkin rezeki kau esok..
mengalah esok mungkin rezeki kau lusa..
mengalah lusa mungkin rezeki kau minggu depan..
teruskan usaha jangan pernah mengalah๐Ÿ˜Š
.
Ingat! Rezeki tidak pernah cepat atau lambat. Tetapi ia sampai right on time โฐ !! Yakin padaNya dan usahalah ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Business purpose:
Farahyusof
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
#Allahknows
#keeppraying
#keepfighting

Look gorgeous in our Inspired Sling Layer + Mermaid ๐Ÿ˜ป
.
.
RM59
postage RM8(sm)/RM12(ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Bila abam sebut pasal raya,
Semua orang bergembira,
Indahnya hari rayaaaa... ๐Ÿ˜†
..
#inikanraya
#rayadelocanes
#locaneslife

Hey hey uols.. Lepak mane hujung minggu ni? Stay tune with. @_locanes.co okay.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜. #LOCANESLIFE

MOST RECENT

Nature always wear the colour of the spirit. . ..
For any business purpose. . . .
Whatsapp me. . . .
Whychin. . .
+60167151972. . . . ..
#bf2m
#businessacademy360
#ba360emerald
#locaneslife
#programgandakanwangsimpanan2k17
#richboy #amirhazimtherichboy
#mahtravellog

Dropship dgn keuntungan minima RM100/submission !! ๐Ÿ’ฐ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ต
.
Harini coach nk buka peluang untuk sesiapa yg nk jdi dropship produk kecantikan dan kesihatan yg tgh letup letup ๐Ÿ’ฅ ni !! Keluar tv sudah keluar paper pun sudah. Hot Selling !!
.
Bayangkan, 1 submission RM100. Kalau dalam 1 bulan awk dpt buat 5 submission??? ๐Ÿ˜ฑ Mak aihhh buat online online part time je pun dpt RM500!! .
itu pengiraan untuk sebulan. Kalau awk dpt setiap minggu 5 sales?? ๐Ÿ˜ pehh orang kaya baru lah awk.
.
jgn risau. modul online, modul offline, bahan posting, training, team support, personal coach SEMUANYA disediakan untk awk secara PERCUMA setelah awk register as agent dropship. .
Tak mati pun kalau cuba. ๐Ÿ˜œ JOM MULA !!
.
.
Business purpose:
Farahyusof
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #dropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

CUN MELECUN ๐Ÿ˜†
.
.
.
Siapa nk cantik tanpa pakai foundation? Cantik dan berkeyakinan of kos ๐Ÿ˜ soft skill yg paling penting abad ini. So bukan perempuan sahaja consume produk coach ni, lelaki pon ramai yg consume produk ni. Testimoni pon dah berlambak dah ๐Ÿ˜
.
Consume produk tapi boleh buat income kepuk2, eh mcm mne tu๐Ÿ˜ฑ dua dalam satu, lawa/ hensem , dan income kepuk2๐Ÿ˜
.
So sempena dgn launching produk baru ni, company coach ada buat satu offer ni, so sesiapa yg nak, coach tak boleh open offer ni kat semua org, coach hanya open offer ni utk 5 org yg terawal pm coach . Sesiapa ada pengalaman/ingin jdi dropship dgn keuntungan rm100 per submission boleh register skrg!!!
.
.
Business purpose:
Farahyusof
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Orang kata dgn makanan kita boleh bahagia, so disebabkan tu abam suka sgt makan. Perut abam membuktikan kebahagian abam. ๐Ÿ˜†...
..
#bf2m
#businessacademy360
#ba360emerald
#locaneslife
#programgandakanwangsimpanan2k17
#richboy #amirhazimtherichboy
#mahtravellog

Mengalah hari ni mungkin rezeki kau esok..
mengalah esok mungkin rezeki kau lusa..
mengalah lusa mungkin rezeki kau minggu depan..
teruskan usaha jangan pernah mengalah๐Ÿ˜Š
.
Ingat! Rezeki tidak pernah cepat atau lambat. Tetapi ia sampai right on time โฐ !! Yakin padaNya dan usahalah ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Business purpose:
Farahyusof
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
๐Ÿ“ฑ013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
#Allahknows
#keeppraying
#keepfighting

Jika ada 2 pilihan dan kedua-duanya kita boleh pilih, maka lebih mudahlah hidup kita sebab tak perlu fikir utk pilih keputusan yg terbaik. Tapi jika tidak, maka kita terpaksalah utk memilih salah satu pilihan tersebut. Mungkin akan ada yang kita terpaksa lepaskan. Jadi kita mesti memilih dengan bijak utk dptkan yang terbaik dikalangan terbaik. . . .
..
#bf2m
#businessacademy360
#ba360emerald
#locaneslife
#programgandakanwangsimpanan2k17
#richboy #amirhazimtherichboy
#mahtravellog

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Stoned ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Supreme ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

๐Ÿ’žCap Supreme ๐Ÿ’ž
Gred premium๐Ÿ˜Š
RM45
Postage (rm8 sm n rm12 ss)
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
.
#LOCANESLIFE #locanescap #capmurah #capadidas #selamatpagi #malaysia #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia

Most Popular Instagram Hashtags