[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#locaneslife

975 posts

TOP POSTS

Tadaaaaa.. ni helmet dah ada.... ..
Apa pun permasalahan yang sedang kita hadapi. Ringan atau berat, besar atau kecil. Kembalilah (carilah) kepada Allah dan Rasul-Nya. . . .
..
Banyakkan berselawat, banyakkan bersedekah. In Shaa Allah. . .
.
#horseriding
#locaneslife
#mahtravellog

Hai korang. Korang tahu tak apa yang paling best nak buat? Opkoslah MAKAN......
..
The best thing ever is when u eating and can saving money. Tapi kan... Abam nak makan katne ni??? ๐Ÿ˜ฉ. .
..
#programgandakanwangsimpanan2k17
#saving
#mahtravellog
#amirhazimtherichboy
#locaneslife

Saber. Abam rasakan Saber kita dua kalau jalan dekat mesti ramai nak amik gambar Saber drpd Abam kan. Yelah Saber kan kuda. Kalau masuk mall mesti org peliknya.. ๐Ÿ˜… #LOCANESLIFE

Alahai awaa, jangan di tenung tanah-II depan rumah tu. Luruh limpa sy, terjatuh cinta lagi ditimpa rumah bertangga tu.. huhuh..
#locaneslife
#rayadelocanes

Kalau order makanan lain dapat makanan lain takpe lagi. Jangan order makanan dah dekat 2jam tapi makanan tak sampai-sampai lagi. Itu boleh mengundang peperangan. . . .
..
#teknikftn45
#locaneslife
#mahtravellog

Are you rider?? So, where is your helmet??. . . . .
..
Helmet mana kuda mana??. . .
..
#mahtravellog
#locaneslife
#teknikftn45
#horsebackriding

We bring to you our new branches @_locanes.makeup @_locanes.cap @_locanes.sneaker to serve you more affordable and interesting stuff !! ๐Ÿ’„๐Ÿ‘ž๐ŸŽฉ Visit and support us ๐Ÿ™Œ๐Ÿป !!!! #LOCANESLIFE

Orang yang ambil risiko ni mungkin boleh gagal; tetapi orang yang tidak mahu ambil risiko sudah pasti gagal. .
Bukan senang untuk hidup senang dan bukan susah untuk hidup susah. Demi mencari sesuap nasi untuk keluarga, kita sanggup lakukan apa sahaja. Do support abam at @_locanes.co okayyy ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Thank you so much !! #LOCANESLIFE .
.
@_locanes.cap
@_locanes.sneaker
@_locanes.makeup

Salam Jumaat ๐ŸŒผ .
Abu Sa`id al-Khudri radhiAllahu `anhu beliau berkata bahawa Rasulullah sallAllahu `alaihi wasallam bersabda:
.
โ€œBarangsiapa membaca surat al-Kahfi pada hari Jumaat, maka ALLAH terangi ia dengan cahaya di antara dua Jumaat.โ€ .
(HR al-Hakim dan Baihaqi, disahihkan oleh al-Albani) #LOCANESLIFE

MOST RECENT

Tadaaaaa.. ni helmet dah ada.... ..
Apa pun permasalahan yang sedang kita hadapi. Ringan atau berat, besar atau kecil. Kembalilah (carilah) kepada Allah dan Rasul-Nya. . . .
..
Banyakkan berselawat, banyakkan bersedekah. In Shaa Allah. . .
.
#horseriding
#locaneslife
#mahtravellog

Are you rider?? So, where is your helmet??. . . . .
..
Helmet mana kuda mana??. . .
..
#mahtravellog
#locaneslife
#teknikftn45
#horsebackriding

Bila di suatu tempat yang dinamakan ALAMANDA makanya terjadi kejadian 'Alamak da terkeluar duit'. Siapa tahu isi dalam kotak ni, so dia tahu lah... huhuh. . . .
..
dua bulan lagi sambung belajar. . . .
..
#teknikftn45
#locaneslife
#mahtravellog

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day.โœจ
.

Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.๐Ÿ’–
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife #gbecsapok #reality #nowadays #ioi #millionairelifestyle

Kalau order makanan lain dapat makanan lain takpe lagi. Jangan order makanan dah dekat 2jam tapi makanan tak sampai-sampai lagi. Itu boleh mengundang peperangan. . . .
..
#teknikftn45
#locaneslife
#mahtravellog

Bismillah
.
Fokus dengan matlamat besar kita kerana didalam proses mencapainya aka ada pelbagai cabaran yang cuba untuk menarik perhatian dan fokus kita. .
Jika matlamat yang kita impikan itu besar, sudah pasti cabaran yang kita akan lalui itu sebesar impian yang akan kita kecapi.
.
Jika matlamat yang kita mahukan itu tinggi diatas, pasti ada cara lain untuk mencapainya walaupun terpaksa mendongak jauh kelangit
.
Kita merasakan diri kita dibawah, sebenarnya ketahuilah, pasti ramai yang diluar sana tidak tahu apa yang ada diatas sana.
.
Sedangkan kita ada matlamat, dan sedang lalu proses yang diperlukan, cabaran yang akan datang untuk capai impian di atas sana. .
Dan pada ketika itu, orang diluar sana pasti akan mendongak semula ke arah kita yang berada diatas selepas berjaya di puncak kejayaan. .
Dengan berkat doa, usaha, istiqamah dan tawakal kepada Allah. In Syaa Allah kita berjaya di dunia dan di akhirat
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#trading #teknikftn45 #johor #uthm #uitmsegamat #utm #bisnesonline #locaneslife

Tahu tak camera trick? ๐Ÿ“ท Camera trick tu contohnya mcm gambar ni lah..Entah kenapa muka sy nampak lebar ๐Ÿ™„..padahal tak mcm tu pun..so jangan tertipu!
.
Cakap pasal TERTIPU nih..ramai yg takut tertipu dgn skim cepat kaya, money game, and mcm mcm lgi. Tgk internet byk sgt kes org kene tipu sampai beribu-ribu. ๐Ÿ˜ช Sampai kita pun rasa susah nk percaya org sekarang.
.
So before nak buat apa apa, tolonglahhhh selidik dahulu. Untuk yg nak buat bisnes, tgk dlu latar belakang company, product, mcm mna duit tu diโ€™rollingโ€™kan, and mcm mana sistem company beroperasi. Jangan pula bila dgr je pulangan berganda-ganda, goyang kaki duit masuk, bangun pagi duit bawah bantal terus terpengaruh je ๐Ÿ˜“haihh..buat kaji kaji dlu. Kalau tak faham sila tanya pada kawan atau sesiapa yg ada ilmu pengetahuan dan pengalaman. .
.
So siapa yg berminat nak tahu apa yg sy and team sy buat, boleh dm or pm sy terus. Sy akan explain slow slow smpai korang faham. Yang serius sahaja okay ๐Ÿ˜‰
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#trading #teknikftn45 #johor #uthm #uitmsegamat #utm #bisnesonline #locaneslife

When an apple on the books. So? . . . .
..
#teknikftn45
#locaneslife
#mahtravellog

Selamat tengahari โ˜€๏ธ dah lunch ke belum? Nah lanje sikit. Tapi gambar je lah ๐Ÿ˜…
Untuk sesiapa yg tgh scroll scroll ig sebelum start kelas or masuk balik pejabat nih, pernah terfikir tak nak buat bisnes untuk income sampingan?? Pernah?? Mesti dah fikir lama dah kan nak buat bisnes apa tpi belum lagi mula, betul tak? Mesti dh usha mcm mcm bisnes tpi masih lagi tak buat buat. Betul? So di sini sy bawakan #teknikftn45 yg mmg sgt sesuai untuk yg nak part time atau full time. Aktif atau pasif!! ๐Ÿ˜ฑ
.
So sampai bila nak fikir lagi? sampai bila nak tgk tgk dlu? Jom mula sekarang! ๐Ÿ’ช๐Ÿป Winner never quit ; loser never start. .
.
Farahyusof
013.8292624
.
#locaneslife #teknikftn45 #johor #uthm #uitmsegamat #utm #bisnesonline

Saje nak training dulu. Nanti tak kekok bila bawa awaa dgn anak-anak kita sendiri jenjalan . . . . .
..
#locaneslife
#mahtravellog
#richboy

Cerita yang tak pernah tipu adalah pengalaman.. kisah yang terbaik adalah kehidupan.. pembelajaran yang terbaik adalah kegagalan.. benda yang sakit untuk capai adalah kejayaan.. benda yang paling berbaloi adalah sudah berjaya.. .
.
Kehidupan bermula dari bawah dan push diri untuk naik atas.. dan benda tu bukan mudah.. masa yang diambil untuk berjaya lama.. kadang2 kekuatan tu hilang.. segala kelemahan dan ketakutan mula datang semula.. tapi itulah kehidupan.. pro dan kontra saling berganti2.. apa yang boleh dilakukan adalah lawan.. lawan sampai kau dapat apa yang kau inginkan.. never give up.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife #teknikftn45

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife #alfiqlifestyle #alfiqyoungentrepenuer

Muka ambe kenapa jadi begitu??? huhukkk..
..
When abam jejalan cari makang dgn gegadis. huhuh. . . .
..
#mahtravellog
#locaneslife

To the girlss out there..
.
Dont be deceived by drama tv pkul 7. Marry to rich guy and live happily ever after?? That sounds like fairytale. Unfortunately fairytale is not real. We are not restricted to that kind of life, arent we? We are worth more than that.
.
Dont fantasize about finding a handsome wealthy man. Our future is not depends on them. But, study hard. Pass with flying colors. Get the best job. Do business. Have your own money and properties. ๐Ÿ’ฐ๐Ÿก๐Ÿš—
.
Work smart to live smart girls.. Do someting today that your future self will thank you for ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
For business purpose,
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Yesterday. Secret Recipe buat offer 2nd cake at 50% off !! huhu tpi semalam je lah. Harini tkde dah. Siapa suka red velvet??? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
Just nak share sikit. Saya ada buat 1 bisnes ni. Ada aktif ada pasif. Modal jgn risau. Sesuai untuk semua lapisan umur. Haa awk yg mbaca nih, tgh mencari peluang jana pendapatan kah? Apa kata pm sy. Sy share sikit mcm mna sy buat. Kalau pandai pujuk sy kasi discount. Hehe ๐Ÿ˜
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Hai ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Saya seorang student. And pada masa yg sama saya juga ada business. Alahai business kecik kecik je ๐Ÿ™Š huhu..Biasalah student ni duit tk byk. So saya pilih bisnes yg modal kecil ๐Ÿ’ธ. Setakat ni alhamdulillah lah dpt income aktif dan pasif. Yang paling best, ada team support and company support. ๐Ÿ’ช๐Ÿป Tkdelah terkial-kial tk tahu nk buat apa ๐Ÿ˜…...
.
Kat sini ada tak student/suri rumah/pekerja yg nk cari bisnes sampingan? So inilah masanya anda lakukan sesuatu dlm keadaan ekonomi tak menentu. Teragak-agak? Apa kata awak pm je sy dlu, sy akan share tntg bisnes sy. Berminat, sy akan ajar; tak berminat, nice to know you. ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Winner never quit; Loser never start. .
Ohh lagi satu, maafkan lah jari si gemuk tu. Nak juga masuk dalam gambar. ๐Ÿ™Š
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Kita selalu berdoa minta dimurahkan rezeki. Macam macam kita buat. Macam macam kita usaha. TAPI, kita lupa kepada Maha Pemberi Rezeki, Pemilik Rezeki.
.
Bila dah azan, kita lewat2 kan solat. Baca Quran pun jarang2. Zikir? Hmmm ๐Ÿ˜•..Tapi mcm mcm kita nak. Mcm mcm kita minta. Bila tak dpt kita merungut. Bila diuji sikit kita mengeluh ๐Ÿ˜ช
.
.
Ingatlah sesungguhnya Dia Maha Pemurah, Maha Penyayang, Maha Pengampun, Maha Kaya, Maha Memberi..Kita baiki dahulu hubungan kita denganNya. In sha allah semuanya akan berjalan dengan lancar ๐Ÿ˜Š #nasihatuntukdirisendirijuga .
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

WAKTU TERBAIK MEMULAKAN PERNIAGAAN?
.
.
Tidak kira waktu! Apa yang penting adalah anda mulakan perniagaan sekarang. Anda sendiri yang perlu menjadikan waktu ini waktu yang terbaik dalam memulakan perniagaan.
.
Sekiranya ingin memulakan perniagaan, jangan fikir negatif pada diri sendiri. Jika berfikir negatif, maka sampai bila pun kita tidak akan mengambil langkah pertama. .
Teringat saya pada satu quoteโ€ฆ
.
Adakalanya kita akan menyesal dengan apa yang kita telah lakukan. Tetapi, adakalanya juga kita akan menyesal dengan apa yang kita TIDAK LAKUKANโ€ฆ
.
Jangan pula satu hari nanti, 2 tahun akan datang, 5 tahun akan datang atau 10 tahun akan datang, anda terfikir kembali. Kalau la aku mulakan perniagaan 10 tahun dulu, bukan ke hidup aku dah berubahโ€ฆ.
.
.
Risau? Tak berani? Apa kata anda cuba-cuba dulu dgn modal tersgt rendah. Mana tahu rezeki anda di sini kan? ๐Ÿ˜Š Pm sy untk permulaan dgn modal rendah
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Life is all about take a risks.. If you never take a risk.. You will never get your dreams๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Ramai orang takut berniaga takut akan rugi.. Jika kita takut rugi untuk memulakan sesuatu perniagaan bermakna kita takut untuk jumpa kejayaan.. Berniaga lah mahupun secara part time mahupun full time.. Yakin dengan rezeki Allah bersangka baiklah dgn Rezeki Allahโค๏ธโค๏ธ
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Sis mencari Bawal Chiffon ?๐ŸŒปyang senang bentuk and cantik? Haaa ini yangg terbaikk!!! ๐Ÿ˜ƒ Visit @_locanes.co for more colorss! Available for bidang 45 and 60 ! #locaneslife

Sis mencari Bawal Chiffon ?๐ŸŒปyang senang bentuk and cantik? Haaa ini yangg terbaikk!!! ๐Ÿ˜ƒ Visit @_locanes.co for more colorss! Available for bidang 45 and 60 ! #locaneslife

Sis mencari Bawal Chiffon ?๐ŸŒปyang senang bentuk and cantik? Haaa ini yangg terbaikk!!! ๐Ÿ˜ƒ Visit @_locanes.co for more colorss! Available for bidang 45 and 60 ! #locaneslife

๐ŸŒทFuchsia Basic (tiada manik) RM59
.
๐ŸŒนFuchsia Premium (Inclusive of Japan Beads) RM69
.
postage RM8sm/RM15ss
.
pm me with code โ€œFUCHSIAโ€ to get discounttttt !!!! ๐Ÿ˜ฑ MORE COLORS !!!!!!!
.
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
#locaneslife #shawl #fuchsia

๐ŸŒทFuchsia Basic (tiada manik) RM59
.
๐ŸŒนFuchsia Premium (Inclusive of Japan Beads) RM69
.
postage RM8sm/RM15ss
.
pm me with code โ€œFUCHSIAโ€ to get discounttttt !!!! ๐Ÿ˜ฑ MORE COLORS !!!!!!!
.
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
#locaneslife #shawl #fuchsia

๐ŸŒทFuchsia Basic (tiada manik) RM59
.
๐ŸŒนFuchsia Premium (Inclusive of Japan Beads) RM69
.
postage RM8sm/RM15ss
.
pm me with code โ€œFUCHSIAโ€ to get discounttttt !!!! ๐Ÿ˜ฑ MORE COLORS !!!!!!!
.
.
Drop your order here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 013.829.2624 ๐Ÿ˜
.
#locaneslife #shawl #fuchsia

Haiiiii...nak ngurat boleh? hehe
.
.
.
Kepada sesiapa yang nak buat side income tak kisah student atau bekerja atau suri rumah, bermodalkan serendah rendah rendahnya!! Bukan rm300, bukan rm200 ๐Ÿ™…๐Ÿป
anda akan mendapat free module dan free coaching dari saya dan team boleh pm laju-laju
.
3 orang terawal yang join ada special offer dari saya
.
for business purpose:
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

We present to you The Fuchsia ๐ŸŒท! Made of satin silk that will make your inner self glow and surely you will look elegant and stunning! ๐Ÿ˜ Grab thisssss now or else you will regret ๐Ÿ˜‰ #locaneslife #fuchsiashawl

We present to you The Fuchsia ๐ŸŒท! Made of satin silk that will make your inner self glow and surely you will look elegant and stunning! ๐Ÿ˜ Grab thisssss now or else you will regret ๐Ÿ˜‰ #locaneslife #fuchsiashawl

We present to you The Fuchsia ๐ŸŒท! Made of satin silk that will make your inner self glow and surely you will look elegant and stunning! ๐Ÿ˜ Grab thisssss now or else you will regret ๐Ÿ˜‰ #locaneslife #fuchsiashawl

Selamat morning ๐Ÿ‘‹๐Ÿป dah sarapan ke bolom?? Hohoho .
Nak tanya sikit, okay tak sambil kita lepak lepak , kerja kerja, kita boleh buat income sampingan? Saya ada 1 peluang yg sesuai untuk lapisan umur. Modal rendah modal tinggi semua boleh. Nak aktif nak pasif??No problem ๐Ÿ™…๐Ÿป. Nak tahu? Boleh pm ye
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

If you are trapped in hardship, quickly find a way to get out from it. Dont stay too long. There must be a way. Be strong ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
ู„ูŽุง ูŠููƒูŽู„ูู‘ูู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ู†ูŽูู’ุณู‹ุง ุฅูู„ูŽู‘ุง ูˆูุณู’ุนูŽู‡ูŽุง
โ€œAllah does not burden a soul beyond that it can bearโ€ฆโ€ (Qurโ€™an, 2:286).
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป Auni Haziqah - 0175668496
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Every flower must grow through dirt before it blooms. ๐ŸŒนEvery people must go through hardship before success. ๐Ÿ’ช๐Ÿป .
*Abaikan orang belakang ๐Ÿ™„
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Awaa.. bagusnya kalau dalam surat khabar ni ada kluar ramalan ape tersirat kat hati awaa. Mudah saia buat kerja, yelah kekadang awaa nak coklat tapi saia bagi awaa vanila. Tapi saia tak pernah silap bagi hati saia pada awaa. Birthday saia bulan satu takda dalam surat khbar tau awaa. . . .
..
#RichBoy
#LocanesLife
#mahtravellog

Pernah terfikir tak? Macam mana nak sambil belajar atau bekerja, dalam masa yang sama ada pendapatan. ๐Ÿค” Ramai akan fikir bisnes. Tapi kesuntukan masa untuk libatkan diri. Belajar/bekerja je dah penat. Nak penatkan lagi dengan bisnes pula ๐Ÿ˜ช
.
Let me tell you this. Nak dapat lebih, WAJIB kerja lebih. Nak hasil lebih, WAJIB penat lebih. Okay tak harini sy share 1 peluang di mana anda dpt jana pendapatan secara aktif atau pasif. Kalau tk dpt byk, sikit pun okay lah kan? Kalau dpt byk? Alhamdulillah lah.. ๐Ÿ˜‹
.
Jika anda berminat, blh pm sy. Sy akan share and terangkan kepada anda. Jangan risau. Tiada paksaan. ๐Ÿ˜Š
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#gbecinstituteofentrepreneurship #viefand#facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife#lifestyle

Jul Rapuh si Kembar Jul Ripin. . . .
..
#RichBoy
#LocanesLife
#mahtravellog

U ols jangan salah sangka okay. Jadi Model handbag sat. Korang rase??? Btw tu handbag madam besar. huhuh...
..
#locaneslife

Alhamdulillah. Semalam selesai sudah urusan pengurusan jenazah arwah nenda tercinta, Mohon sedekah kan Al-Fatihah buat arwah Wan Adnan Bin Wan Mohamad, Semoga Allah merahmati Kalian, InShaaAllah. . .
..
Harini kita sambung kerja hakiki kita dlm urusan perniagaan. Alhamdulillah. abam baru settle lepak santai diskas hala tuju bisnes dengan kawan baru abam, Adalah 10 ke 20 perkara baru yg kitaorg share sama-sama. Semuanya utk perkembangan bisnes sesama sendiri juga. . .
..
Guys, kalau korang nak tahu benda baru apa yang abam dapat belajar dan mungkin abam akan apply korang klik link bio abam ataupun dm je abam. . . .
..
..
#RichBoy
#LocanesLife
#mahtravellog

Barang siapa yang bertaqwa kepada ALLAH s.w.t nescaya DIA akan mengadakan baginya jalan keluar.Dan memberikannya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangka.Dan barang siapa yang bertawakal kepada ALLAH s.w.t nescaya ALLAH s.w.t akan mencukupkan (keperluan) nya.Sesungguhnya ALLAH s.w.t melaksanakan urusan (yang dikehendakiNya.Sesungguhnya ALLAH s.w.t telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.
(Surah AT-TALAQ : Ayat 2-3)
.
.
Salam maghrib ๐Ÿ•Œ
.
.
Farahyusof
013.8292624
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

BERANI MULA. . . .
..
..
..
Jangan takut untuk gagal apabila anda hendak bermula, kerana jika anda takut anda tidak akan boleh buat apa-apa dalam kehidupan anda. Jadi beranikan diri untuk ambil risiko. . . .
..
HIGH RISK, HIGH RETURN ! ! ! . . . .
..
Doakan langkah Abam dipermudahkan untuk improve self-development diri abam kearah lebih bermutu untuk masa akan datang. InShaaAllah kita boleh belajar bersama-sama. Apa-apa hal klik je link kat bio abam . . . .
..
#RichBoy
#LocanesLife
#mahtravellog

NEW MONTH, NEW 'ME' . . . . . .
..
Di dalam bidang perniagaan kita akan temui bermacam-macam keadaan dan situasi. Ada situasi yang mana keuntungan dtg menyapa, ada juga situasi yg mana hanya kejatuhan dtg kepada kita. . .
..
Perkara yang mendorong kepada dua keadaan utk dekat kepada kita ialah ILMU dan TINDAKAN kita. Sekiranya kita punya tindakan tetapi masih kekurangan ilmu maka perkara yang sama juga kita mungkin akn dapat iaitu, KEGAGALAN. Begitu juga jika sebaliknya. itulah pentingnya ILMU dan TINDAKAN perlu seiring. . . .
..
Di sebabkan itu jangan kita beralasan untuk menuntut ilmu walau dimanapun kita berada, kerana ilmu tidak bertempat dan tiada hadnya. Carilah ILMU sebanyak mungkin semampu yg kita boleh. Doakan perjalanan abam menuntut Ilmu baru dlm perniagaan dipermudahkan.
InShaaAllah. . . . .
..
#RichBoy
#LocanesLife
#mahtravellog

Happy November Guyssssss ! ! ! ! !
..
New Month with New of 'us' ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. . .
..
#LOCANESLIFE

ILMU ALLAH MAHA LUAS. . .
..
..
..
Hai korang. . .
InShaaAllah Abam dalam perancangan utk improve self-development abam. So abam akan belajar beberapa ilmu-II baru dalam perniagaan yang mana sebelum ni abam tak pernah tahu pun. . . .
..
InShaaAllah mohon korang doakan supaya segala usaha abam dan usaha korang sendiri utk improve diri sendiri dipermudahkan dan tiada sebarang cabaran di luar batas kita. . .
..
InShaaAllah sama-sama kita berjaya. Fight sampai HABIS ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป. . . .
..
#RichBoy
#LocanesLife
#A45Network

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Business purpose
Azie-013.8122492
Azie-013.8122492
.
#ccuser
#verveinstituteofentrepreneurship #viefans #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife
#gbecsapok

Believe It.....๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Stop hanging out with WORRY and DOUBT. And make FAITH your new best friend. Focus on your goal and just go ahead !! .
1 day left! ๐Ÿ˜ฃ
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

HATERS....
.
Bila kita tak suka sesuatu or seseorang, apa yang dia buat semuanya nampak tak kena and salah. Why? Kerana hati yang kotor telah mengaburi mata yang celik. So janganlah kita menjadi haters and janganlah kita kumpulkan haters okay ๐Ÿ˜‰ Kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Sy nak minta maaf kepada semua if sy ada terbuat silap and minta halalkan ilmu kepada yg pernah mengajar sy and berkongsi ilmu. Semoga kejayaan menjadi milik kita. #roadtoeob .
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

This life is a test and a trial. And tests are never supposed to be easy. It is okay to be scared. It is okay to cry. Everything is okay.
.
Giving up should not be an option. When you fail, you get up. Then you fail again and you get up, and that keeps you going. ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿป
.
.

#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
Fazree
0104218564
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife #gbecsapok #buatdapattakbuattakdapat #Alhamdulillah #salam jumaat #sabah #rbsfans

Real happiness lies in gratitude. So be grateful, be alive, and live every moment. ๐Ÿฆ‹
.
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #viefans #rbsfans #gbecsapok #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
For business purposes
Shakir Aiman
0194964001
#verveinstituteofentrepreneurship #vie #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife

[ CARI SIAPA?]
.
Dreams without goals are just a dream & they ultimately feel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#GradedBusinessEliteClub
#vie #facultyofmillionaire
#fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife#liyanaLifeStyle
#gbecsapok#carihatiawak

Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day. .
Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday.
.
Hard work works. Working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#royalbusinesschool #rbsfans #viefans #facultyofmillionaire #fom #businessacademy360 #ba360 #locaneslife #friendtilljannah #semakhir #motivation #manjaddawajada

Most Popular Instagram Hashtags