#locaneslife

683 posts

TOP POSTS

Cantik tak baju raya kitorg? Mmg sgt bestt sbb dia basuh pinggan-friendly, masak-friendly, main bunga api-friendly and tetamu-friendly. Mmg sgt sesuai untuk raya 😜 haha gurau je.
.
harini kitorg prgi CSSD / central sterile service department kt Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan, Pahang. 💉🔪🏥
.
#selamatberbuka .
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

JALAN PINTAS???....
.
.
.
.
.
.
Tiada jalan Pintas atau Shortcut yang anda boleh ambil jika mahu impian anda tercapai dan menjadi realiti..
.
Kejayaan Itu hanya akan hadir setelah adanya pengorbanan dan usaha yang berterusan Tanpa kenal erti Penat dan Bosan.....
.
DOA.USAHA.ISTIQAMAH.TAWAKAL...
.
INSYAALLAH KEJAYAAN PASTI JADI MILIK ANDA..AMIN...
.
Business purpose:
Maisarah
📱0173974052
. #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #BusinessAcademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
#rbsfans
#gbecsapok
#viefans

TERLEBIH DUIT...SAPE NAK???
.
.
.
.
Ada orang cakap buat business ni akan menyebabkan kita asik fikir duit ja , asyik fikir dunia ja ! Betul ke?🤔 .
Sebenarnya kalau kita tak berbusiness pun still akan fkr pasal duit. Pernah tak nmpk cikgu bekerja tanpa mengharapkan gaji ? Engineer kerja tak mengharapkan bayaran ? Tak pernah kan . Mksudnya semua orang dalam dunia ni memikirkan duit tanpa sedar tak sedar .
Dan cara paling senang untuk awak tak fikir tentang duit adalah dengan MENJADI KAYA 😅😆
.
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Kita boleh memilih
Untuk hidup biasa2 atau utk hidup luar biasa.
.
Kita boleh memilih
Untuk sekadar melalui kehidupan ini
Atau untuk membuat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita
.
Kita boleh memilih
Untuk berdamping dengan kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa
.
Kita boleh memilih
Untuk menjadi org yang takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba
.
Kita boleh membuat pilihan atas kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiri.
daannnnnn....coach pilih utk bersama #verveinstituteofentrepreneurship . anda bagaimana?
.
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Tolong ! Tolong ! 🐱
.
Salam Ramadhan semua 😉 !! Ok bersempena bulan ramadhan yg mulia ini ramai yg pm coach bminat nk buat bisnes, tpi tknk bisnes yg penat penat.
.
Ok coach ada 1 platform bisnes online. hanya perlu komit main fon shja. mesti ada power bank!! haha bisnes apa???
.
Malam ni slps terawih coach akan buat 1 live presentation di whtsapp tntg bisnes ini. Siapa yg bminat nk tahu blh pm atau dm no fon. Percuma sahaja jgn risau.
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

CAKK !! haa keluar pun..sendiri nakal sendiri tanggung
.
Malam ni lepas terawih sy akn buat 1 live presentation di whtsapp. Percuma sahaja. Tentang bisnes online di bulan Ramadhan. Ok tk if dpt collect RM1k dlm bulan Ramadhan? boleh lah blnja family baju raya kan kan..
.
ok so if anda berminat sila pm/dm sy no fon anda. Tempat terhad. sbb whtsapp limit 256 org sahaja. First come first serve ok 😉
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Salam maghrib korang. 😉. . .
.
Macam yg abam pernah inform sebelum ni. Abam ade jalankan satu program, iaitu #programgandakanwangsimpanan2k17. So sekarang penyertaan makin meningkat. If korang ada capital and nak jalan-jalan sambil buat simpanan. korang pm abam terus okay. . . .
..
Mr. Chinneita. . .
+60167151972
+60167151972
+60167151972
..
#programgandakanwangsimpanan2k17
#saving
#mahtravellog
#amirhazimtherichboy
#locaneslife

Hai korang. Korang tahu tak apa yang paling best nak buat? Opkoslah MAKAN......
..
The best thing ever is when u eating and can saving money. Tapi kan... Abam nak makan katne ni??? 😩. .
..
#programgandakanwangsimpanan2k17
#saving
#mahtravellog
#amirhazimtherichboy
#locaneslife

MOST RECENT

SEMUA KENE TIPU.
.
.
.
.
.
.
.
Logik ke kalau semua tipu? Kalau awak salah seorang dalam gambar ni. Knape tak lari je kalau dah tahu kena tipu . Cuba fikir logik. Jgn rasa awak jer betul. Semua org salah .Tanya dulu sblum menuduh yer 🤓
.
Ada yg berada dalam dewan ni dah Millionaire, student berpendapatan, suri rumah berjaya, penganggur berjaya, penjawat awam berpendapatan, engineer millionaire .
.
Tak masuk akal kan? sama la. Tapi ni mmg realiti. Nak percaya amek, taknak percaya buang saja.
.
📱SYAZWANI - 0183845606
📱SYAZWANI - 0183845606
📱SYAZWANI - 0183845606
.

#royalbusinessschool #ilovevie
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #BusinessAcademy360 #ba360crown #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TERLEBIH DUIT...SAPE NAK???
.
.
.
.
Ada orang cakap buat business ni akan menyebabkan kita asik fikir duit ja , asyik fikir dunia ja ! Betul ke?🤔 .
Sebenarnya kalau kita tak berbusiness pun still akan fkr pasal duit. Pernah tak nmpk cikgu bekerja tanpa mengharapkan gaji ? Engineer kerja tak mengharapkan bayaran ? Tak pernah kan . Mksudnya semua orang dalam dunia ni memikirkan duit tanpa sedar tak sedar .
Dan cara paling senang untuk awak tak fikir tentang duit adalah dengan MENJADI KAYA 😅😆
.
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu bahwasanya Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wa sallam bersabda :
.
"Puasa itu benteng, maka janganlah berkata keji dan jangan berbodoh diri. Jika seseorang menentang atau memakinya maka hendaklah ia berkata : "Sesungguhnya saya sedang berpuasa" - dua kali. Demi Dzat yang diriku di' tanganNya, bau busuknya mulut orang yang berpuasa itu lebih harum di sisi Allah dari pada bau kasturi. Ia meninggalkan makanan, minuman dan syahwatnya karena Aku. Puasa itu untukKu dan Aku membalasnya. Kebaikan itu lipat sepuluhnya.
.
(Hadits ditakhrij oleh Bukhari).
.
#LOCANESLIFE #RAYAdeLOCANES
#BajuRaya

Assalamualaikum Salam Ceria Bahagia
.
Bila rasa nak give up,
Fikir balik kenapa kita mulakan.
Cari balik punca kekuatan kita.
.
Allah temukan kita dengan bermacam-macam orang,
Kerana Allah tahu kita kuat..
.
Jadi pandai-pandailah pilih teman yang baik, jaga mulut dan jaga solat.
.
Jangan give up,
Sebab kita ada Allah yang kasih sangat dengan kita hamba Dia.
Yang sentiasa akan ada dengan kita apa keadaan sekalipun
Dan itu sahaja yang kita perlu.
.
.
Bangkitlah!! 💪🏽
.
.
📱SYAZWANI - 0183845606
📱SYAZWANI - 0183845606
📱SYAZWANI - 0183845606
.
.
#royalbusinessschool #ilovevie #viefans #bisnesonlineplatform
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #BusinessAcademy360 #ba360crown #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Kita boleh memilih
Untuk hidup biasa2 atau utk hidup luar biasa.
.
Kita boleh memilih
Untuk sekadar melalui kehidupan ini
Atau untuk membuat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita
.
Kita boleh memilih
Untuk berdamping dengan kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa
.
Kita boleh memilih
Untuk menjadi org yang takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba
.
Kita boleh membuat pilihan atas kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiri.
daannnnnn....coach pilih utk bersama #verveinstituteofentrepreneurship . anda bagaimana?
.
.
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

Cantik tak baju raya kitorg? Mmg sgt bestt sbb dia basuh pinggan-friendly, masak-friendly, main bunga api-friendly and tetamu-friendly. Mmg sgt sesuai untuk raya 😜 haha gurau je.
.
harini kitorg prgi CSSD / central sterile service department kt Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan, Pahang. 💉🔪🏥
.
#selamatberbuka .
Business purpose:
Farahyusof
📱013 829 2624
📱013 829 2624
📱013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

🌷Abelle Kurung - Ellie Saab Inspired 🌷
.
Material Cotton Linen yg buatkan baju nampak flowy dan anda akan nampak super gorgeous anggun dgnnya !! 🌷 Hidden zip di lengan memudahkan untuk ambil wudu 😉
.
.
RM 125
SM Free postage / SS RM8
.
Drop your order here 👉🏻 013.829.2624 😁
.
.
#RAYAdeLOCANES #LOCANESLIFE #raya2017 #ramadan2017 #tudungmurah #tudungcantik #bajuraya #WEdropship #selamatpagi #malaysia #dressmurah #melaka #johor #pahang #kedah #selangor #perak #utem #uitm #upm #uia #GoldenEmpress #PTNperfumeGarden #TheScentofRoyalties

Most Popular Instagram Hashtags