[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#locaneslife

1000 posts

TOP POSTS

Hello geng. Dah lunch ke belum? 😌 Kalau belum jom join skali πŸ²πŸ›
.
Untuk yg sedang mencari2 bisnes apa nak buat πŸ€”, why not join live presentation coach esok (AHAD, 24 September, 10mlm, whtsapp group) . Free sahaja. Coach akn terngkan tntg product and bonus/komision yg ditawarkan. πŸ’° After presentation tu, if berminat? Boleh terus register. Tak berminat? Boleh sahaja left group tu. Mudah kan? ☺️
.
So boleh dm number fon or pm coach sendiri untuk book tempat untk live presentation esok. See yaa πŸ˜‰
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

[ TIPS BERDOA ]
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi!
.
.
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Amirul Hakimi
πŸ“±014 342 5032
πŸ“±014 342 5032
πŸ“±014 342 5032
.
.
#royalbusinessschool #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Dell
πŸ“±013-258 2919
πŸ“±013-258 2919
πŸ“±013-258 2919
.
.
#royalbusinessschool #dellyoungentreprenuer #dellifestyle #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Manusia kuat kerana impian. Manusia lemah kerana alasan. Betul ke betul? 🍜 #LOCANESLIFE

Hari hari lain penat bekerja. Weekends ni je lah dapat layankan hobi sekejap πŸ‡πŸ». Apa apa pun jangan lupa visit ig anak anak abam ye πŸ˜‰ @_locanes.cap @_locanes.makeup @_locanes.sneaker #LOCANESLIFE

Hey hey uols.. Lepak mane hujung minggu ni? Stay tune with. @_locanes.co okay.πŸ˜‰πŸ˜˜. #LOCANESLIFE

Hey guyss. Cantik kan cap ni? Rare kannn 😏 Haa cepat cepat order kat @_locanes.cap !! Hot itemss!! #LOCANESLIFE

Nice tak?? 😎 Nantikan..Abam akan update di @_locanes.sneaker πŸ‘Ÿ! Harga murah sajaa. Free postage termasuk Sabah and Sarawak πŸ˜‰ #LOCANESLIFE #supportabam

Jangan konfius. Abam melayu lah.πŸ‘¦πŸ» #LOCANESLIFE #jalanjalanmelaka #melakanegerikusayang

MOST RECENT

Hello geng. Dah lunch ke belum? 😌 Kalau belum jom join skali πŸ²πŸ›
.
Untuk yg sedang mencari2 bisnes apa nak buat πŸ€”, why not join live presentation coach esok (AHAD, 24 September, 10mlm, whtsapp group) . Free sahaja. Coach akn terngkan tntg product and bonus/komision yg ditawarkan. πŸ’° After presentation tu, if berminat? Boleh terus register. Tak berminat? Boleh sahaja left group tu. Mudah kan? ☺️
.
So boleh dm number fon or pm coach sendiri untuk book tempat untk live presentation esok. See yaa πŸ˜‰
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Dell
πŸ“±013-258 2919
πŸ“±013-258 2919
πŸ“±013-258 2919
.
.
#royalbusinessschool #dellyoungentreprenuer #dellifestyle #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Muhd_Aziz
πŸ“±013 5604289
πŸ“±013 5604289
πŸ“±013 5604289
.
.
#royalbusinessschool #faisalyoungentreprenuer #failifestyle #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

[ TIPS BERDOA ]
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi!
.
.
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Amirul Hakimi
πŸ“±014 342 5032
πŸ“±014 342 5032
πŸ“±014 342 5032
.
.
#royalbusinessschool #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺️πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Faisal Shukry
πŸ“±017 3530292
πŸ“±017 3530292
πŸ“±017 3530292
.
.
#royalbusinessschool #faisalyoungentreprenuer #failifestyle #spiritandstyle #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Very very RECOMMENDED ‼️
.
Hai good morning β˜ΊοΈπŸ‘‹πŸ» Dah makan crystal cell ke belum? πŸ… Ok coach share sikit tntg crystal cell ni. Crystal cell ni dperbuat drpda sel buah-buahan antaranya TOMATO πŸ…πŸ˜. Cara makannya mcm ubat jantung iaitu letak bawah lidah untk penyerapan yg lebih laju and efficient πŸ‘πŸ»
.
So kalau cik adik cik abam nak cantikkan kulit, nak nampak segar and muda boleh try yg ni πŸ‘πŸ» Anti-penuaan, Rahsia Wajah Kekal Muda !!
.
Business purpose:
Farah
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺️πŸ’ͺ🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TAK ADA LIFE.
.
Selalu dgr org ckp budak medic ni tkde life. Jadi doc pun tkde life. Busy je kerja siang malam. Makan pun tak sempat. Buat bisnes pun takde life. Setiap hari kene buat sales. Penat betul. Tapi betul ke tak ada life?
.
Sebenarnya bergantunglah mcm mana kita mendefinisikan 'ada life' tu. Kalau korang definisikan 'ada life' tu dgn berseronok, tak nak penat, nak tidur je, nak lepak pagi sampai malam etc etc, maka itu je lah life korang. .
Tapi if korang definisikan 'ada life' dgn nak bantu org, nak treat org sakit, nak ubah hidup, nak bahagiakan org sekeliling etc etc, then korang tak akan rasa penat pun apa yang korang buat sekarang. Siap rasa bahagia lagi. 😌
.
So, 'ada life' korang tu mcm mana?
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Orang tanya saya, saya buat bisnes apa ? Product apa ? Ke servis ? Invest ke ? Kene jual product ke ? Atau buat apa sebenarnya. Tengok macam best je bisnes. Tapi tulah tk faham bisnes apa yang awak buat. Boleh tak explain ?
.
.
.
.
.
.
Saya buat Business Academy 360. Kita guna platform Company (Crystal Cell). Macam mana sebenarnya ? Mudah saja. Bila start bisnes, kene ada tenaga pengajar. Jadi korang boleh pilih mana-mana tenaga pengajar @ trainer dalam #businessacademy360 ni. Kami akan ajar bagaimana korang nak start bisnes dalam keadaan modal yang rendah serendah-rendah RM350. Korang da boleh start bisnes sendiri dengan SEKALI BAYAR NI SAHAJA !. Tak perlu rolling modal, tak perlu jual barang, tak perlu semua tu. .
Apa kaitan Business Academy 360 dengan Crystal Cell ? Stay tuned πŸ˜‰. Saya akan continue di next post ye .
.
Business purpose:
Farah
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

TERLEBIH DUIT...SAPE NAK???
.
.
.
.
Ada orang cakap buat business ni akan menyebabkan kita asik fikir duit ja , asyik fikir dunia ja ! Betul ke?πŸ€” .
Sebenarnya kalau kita tak berbusiness pun still akan fkr pasal duit. Pernah tak nmpk cikgu bekerja tanpa mengharapkan gaji ? Engineer kerja tak mengharapkan bayaran ? Tak pernah kan . Mksudnya semua orang dalam dunia ni memikirkan duit tanpa sedar tak sedar .
Dan cara paling senang untuk awak tak fikir tentang duit adalah dengan MENJADI KAYA πŸ˜…πŸ˜†
.
.
Business purpose:
Farah
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

JOM JADI STOCKIST PERTAMA "PRODUK PALING TINGGI DEMAND" DI KAWASAN ANDA SEKARANG .
NAK jadi pengedar CRYSTAL CELL? ==> wasap (Nama : No Hp)
.
.
===============
KELEBIHAN STOKIST #CRYSTALCELL
===============
- MODAL amat rendah, sekali seumur hidup ( tak masuk akal sebab boleh cecah jutawan dan terbukti)
- dah keluar paper utusan malaysia 23 july 2017
- bakal disiarkan di media
- 100% online business tak kisah di mana anda berada
- mentor yang dah berpengalaman dan membuka pasaran di 18 buah negara dan dalam proses ke lebih negara lagi.
-team akan guide cara menjual di facebook, wechat dan instagram
- feedback dan testimoni bergambar yang banyak
- bonus segera REAL TIME & harian yang tiada limit
-gambar & video promosi yang cantik dan terkini
- TIADA target jualan, sendiri set utk diri sendiri .
.
===============
KENAPA KENE JOIN TEAM KAMI?
===============
.
- akan dibantu FULLY di dalam whatsapp mahupun berjumpa - dapat sihat, cantik, gebu dapat income hari2
- pelbagai peringkat umur dalam support team .
.
nak jadi pengedar CRYSTAL CLL?
==> tinggalakn nombor telefon anda/whtsapp terus
.
( OFFER TERHAD UNTUK 50 ORANG TERAWAL YG WHATSAPP)
.
.
Business purpose:
Farah
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
πŸ“±0189404331
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Hai guys. Dah mamam ke belum? Harini abam nk share sikit tips menjemput rezeki. Kalau nak murah rezeki, kenelah bermurah hati πŸ˜‰ Banyakkan sedekah πŸ’° percaya atau tidak berlipat ganda kita akan dpt balik. #LOCANESLIFE

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away. . . .
..
Walau ramai sekalipun yang datang cuma awaa je yg saia pandang. btw atas tu lirik lagu tau awaa....
..
Selamat Hari Raya Korban awaa. πŸ„πŸ‚πŸƒ πŸ”ͺ. .
Sama-sama berkorban utk penambah baik taraf hidup kita. InShaaAllah. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. . . .
Merdekakan Minda kita, Merdakakan Jiwa kita dan Merdekakan Diri kita. πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡. . . . .
..
#LOCANESLIFE
#merdeka60tahun
#bangkitbersama

KEMERDEKAAN NEGARA. . .
.
.
Kebebasan daripada 'penjajah'. Adakah diri, jiwa dan minda kita juga telah bebas drpd 'penjajah?'. Kita benar-benar bebas bila dah berjaya buat keputusan tanpa ada 'campur tangan' drpd pihak luar.
.
β€œKEHIDUPAN kita adalah TANGGUNGJAWAB KITA bukan tanggungjawab orang lain. Kita sendiri mempunyai kuasa untuk membuat keputusan PILIHAN HIDUP utk masa akan datang, bukan orang lain!”.
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Gambar org belakang blurr πŸ™Š Sorry org blkg coach terpaksa post gmbr ni..sbb rasa gmbr ni on point pulak muka bebas jerawat 😌 #hehe seronok pula consume Crystal Cell nih πŸ˜‹ Effet dy laju betuuull !! .
Apa tu crystal cell?? Haa swipeeee ke tepi untuk lihat lihat ye πŸ˜‰
.
.
Business purpose:
Farahyusof
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
πŸ“±013 829 2624
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #ilovevie #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Most Popular Instagram Hashtags